Şakalaşırken bana köpek dedi
hiç böyle şeyler söylemezdi ağrıma gitti. İnsan şaka da olsa sevgilisine köpek der mi?
hiç böyle şeyler söylemezdi ağrıma gitti. İnsan şaka da olsa sevgilisine köpek der mi?
söylediği tona göre değişir aslında.. köpek sözüne çok alınmaya gerek yok gibi geliyor da köpekleri sevdiğimden böyle düşünüyor olabilirim. yani bağlam önemli nasıl bir ortamda hangi olayın üzerine söyledi. şakalaşırken söyledi demişsin o zaman çok da şeyapma.
Onunla neden sevgilisin?(lütfen dürüstçe cevap ver)
Kendisini sevdiğim için.
Ancak benim hassas olduğum bu konuya her defasında böyle özensiz davranması üzüyor beni. Bu tür kelimelerden çok rahatsız olan biriyim ben
Yani bana böyle sevgililik olayları çok saçma geliyo. Durduğun kabahat. Sana şimdi böyle şeyler söyleyen (şaka dahi olsa) ileride neler yapar. Ben bir düşün derim. Belki annene sorabilirsin. Büyüklerinden ya da psikoloji uzmanı birinden yardım alman senin için daha iyi olur. :)
Kendisine söyledim bundan ne kadar rahatsız olduğumu bir kez daha ve sonrasında ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrılmayalım seni seviyorum falan dedi. Kendimi düzelticem böyle bitmesin falan dedi. Bir şans daha verdim ama bunun son olduğunu biliyorum.
Sözleri hiçbir şey ifade etmiyor şu an. Davranışlarından gerçekten seni sevdiğini hissediyor musun?
Bunun dışında aramızda herhangi bir tartışma kavga vs olmadı bu zamana kadar. beni sevdiğini hissediyorum ancak ben sevginin yanında Benin değerlerime dikkat eden birini istiyorum. Ne kadar sevdem de bu durum beni çok rahatsız ediyor. Bilmiyorum düzelip düzenleyeceğini göreceğiz yaşayarak
Yani mesela ne gibi davranışlar sergiler. Seni koruyup kollar mı, kıskanır mı?
hastalandığımda bana hiç yüksünmeden bakar, sınavlarım olduğu zaman oturur benimle çalışır. Arada güzel sözler söyler falan. Beni düşündüğünü sevdiğini hissediyorum.
Bulup bunuyorsun sende diyebilirsin ama benim için önemli bir şey bu. Sevsemde bu yeterli gelmiyor üslubuna dikkat etmesini istiyorum. Ben çok sinirlendiğimde dahi böyle kelimeler kullanamazken şakayla karışı böyle söylemesini kaldıramıyorum
Abartma.. hoşuna gitmediyse söyle sevgiline. Bir daha söylemez sana oldu bitti. Abartma bu kadar.
Bu konuda hassas olduğumu bildiği halde yaptı bunu
der ne var ki? mına koyarken hoşuna gidiyorda köpek demesi mi ağırına gitti?
ulan ahahahah
Terbiyesiz
45 yaşından büyüksün evlen evde kalacaksın daha seçme lüxün yok, köpek dedi diye ayrılırsan daha bulamazsın
Yaşım 22 :/
Yaşlar bazen aldatır
@_creepycreatur yapacak birşey yok, ikili ilişkilerin sencesi bencesi olmaz gelip burada milletin içinde mal mal sorular sorursan böyle sert cevap alırsın haksız mıyım?
yarın evlenince gelip bana sence boşanayımmı diyeceksin ahmak!
Cevap
25Cevap
Olm ben sevgilime yalak köpek arkadaşım her şey diyorum şakalaşıyoruz biz mi anormaliz dbrjehrjejend
Köpek ile küfür etmek arasında bir fark yok benim için. Kendisi de bunu bildiği halde yaptı bunu.
Demez her şakanın altında bir gerçek yatar ayrıl bence
ben ananıı s. . diyordum yanı yanındakı samımıyete bağlı ( herkesın ıcınde değil tabi kendi aramızdayken)
Benim için küfür samimiyet değildir.
ona göre doğallıktır demekki ablacım
Ayrıl ayrıl ayrılacak yer arıyorsunuz. Şakadan anlamıyorsan bu senin problemin
Ne alaka ya şakalaşırken diyemezmi bide öküz diyoruz :)
Hayır diyemez.
Ozaman bunu ona soyliceksin bize değil canim. Onu dediği an boyle kelimelerin hoşuna gitmediğini soylemen gerekirdi
Söyledim :/ her Defasında söylüyorum.
Hımm takmıyormu
sanırım
Ozaman koy tavrını. Ciddiye alsın seni
kendin soyluyosun saka iste. agrina gitdiyse kendisine soyle bir daha ogle saka yapmaasin
aytilmazsan skinti olur ilerde sen bana sole dedin sende bana bole fedin gibi
Benim için şaka da olsa köpek demek küfürle eşdeğer :/ oda bilir bunu çok alındım
yas biraz fazla bundan dolayi sana deger vereceklerle takil
hayatin tadini cikar yani
birak bence seni mutlu edecekleri bul buldun galiba
der dıyebilir agrına gıtmısse sert bır sekılde uyarıp bundan hoslanmadıgını belırtebılırsın.
Sokarım şakasına adam olsun
Aynen. Böyle kelimelerden hiç hoşlanmadığımı da bilir üstelik
Sende ona aynısını deyip ayrıl.
gülerek mi dedi yoksa ciddimiydi
baska derdınız yok mu bu ne abı
Böyle kelimrleri sevmediğimi söylediğim halde devam ediyor
Nasıl bir şekilde söylediğine bağlı.
dememeli..
ama ayrılmak için de fazla sanki..
Bu konuda çok hassas olduğumu defalarca dedim.
Şakalaşırken demiş işte uzatma 😂😂
Böyle şeylere takıl olduğumu biliyor ama :/ kaç defa dedim
atıyorsun gibi geldi yemedik neyse
köpek en sadık hayvanlardan birisidr
Ciddi bir şekilde söylememiş ne var ki bunda
of sen de hemen cıtkırıldım olma ya
Primat mı demesini isterdin😂
hangi cins köpeği kastettğine bağlı :D :D
Tabikide hemen ayrilmalisjn
yok köpekliğe devam et ayrılma sen :)
ayrılll... pişman olsun.
Snapte köpek filtresi yaparken bir şey olmuyor ama
Nereden biliyorsun yaptığımı bay üstün zeka (!)
Aranızda kac yas var
şakalasirken diyorsun ota b ka alınma bence
Ayrıl ayrıl
Sen de ona mal de
Çok sinirlendiğimde dahi böyle konuşmam ben
Ben konuşurum hiç affetmem kimse beni asagilayamaz
Evet
Derrrr
Der nolcak
yuh ne ayilar var
Ayrıl
ayril gitsin