Adamın aşkını anlatışa bakın :) Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim. Aşkın her hali güzel sanırım :)
Sizin böyle bir sevgiliniz olabilir miydi? Olsa ne yapardınız?
Böyle deliler aşık olmasın. Ya benimsin ya kara toprağın diyen kişiler böyle ruh hastaları işte. Terk edilince sevdikleri kişiyi takıntı haline getirip cinayet işliyorlar. Bunun gibi adamları, videoları sevimli bulan kuş beyinliler başka zaman kadına şiddetten şikayetçi oluyor.
Sitenin zeka ortalaması bu soruya verilen cevaplarla ortaya çıkmış. Ortalama ayaklar altında. Böyle bir şeyi sevimli gören küçük beyinlilerle dolu ortalık.
Bu şahısın kıskançlık seviyesi ne derece olur? Bu şahıs yanlış bir fikre kapılarsa onu fikrinden caydırmak ne kadar kolay olur? Bu şahısla ayrılınca başına iş gelmeyeceğinin garantisi var mı? Bu şahısa sempati besleyenlerin aynı zamanda kadın hakkı savunucu olması ne kadar komik?
@CoLLapSe insan hakkı savunucusu olduğumu nereden çıkardın? Sadece sizin ne kadar s.. Lk olduğunuzu vurguladım. Hem bazı şeylerden şikayetçi olup hem de şikayetçi olduğunuz sorunun temeline hayran olmanız kafam var ama içinde keşkül taşıyorum demenin farklı bir yoludur.
Kadına şiddete karşı çıkan her birey insan hakları savunucusudur. Ayrıca benim hiç bir hastalığım yok. Sağlıklı olup böyle sizin gibi nefret dolu insanların toplumda olmasındansa hastalıklı (!) ama sevgi dolu bireylerin çoğalmasını tercih ederim. Üzgünüm ama vicdanınız ölmüş. Son olarak her hastalığın evreleri farklı ve buna ancak doktor kontrolü, yüz yüze görüşme ile kesine yakın olarak karar verilir. Nerden öğrendiğinizi bilmesem de her aynı hastalık adını taşıyandan aynı belirtileri beklemek pek akıllıca değil.
Kadına şiddet falan umurumd. a değil. Halen beni belli kalıplara sokmaya çalışarak asıl demek istediğim şeyi algılamıyorsun. Takıntılı adamdan ne bekleyebilirsin? Hele bu takıntının tümü bir kişiye odaklanmışsa? En düşük ihtimalle darp uygular. Bunun binlerce örneği var. Yeterince tecrübe edinmemiş, hayatı fildişi kulelerinde yaşayarak izleyen şahıslar bana fikir beyanında bulunmasın.
Bana akıldan örnek veren şahısa bak. Bu konu üzerine binlerce farklı örnek varken " aynı belirtileri beklemek akıllıca değil" diyerek psikoloji bilimini yerle bir ettin üstün zekalı arkadaşım. Einstein'in bir sözü var " Aynı şeyden farklı sonuç beklemek aptallıktır" diye. Einstein'de sana göre akıllı değildir.
Engel.
obsesif arkadasi olan biri olarak söyleyeyim. burda hic birimiz söyledigi son cumlenin zorlugunu anlayamaz. gercekten o kadar sevmek imkansiz gibi.
daha önce kapiyi 18 kez kitlerken her evden cikisinda o terkettiginden beri kapilari kilitlemedigni söyluyor.
Böyle seviyorsa eğer herşey göz ardı edilebilir bence. Gerçek aşk kolay bulunabilen bir şey değil sonuç olarak. Bu kadar kolay da yitirilmemeli. Ayrıca hasta olduğunu en başından beri bilen biri bunu başta sorun etmeyip sonradan bu sebeple ayrılıyorsa altında başka sebepler yatıyordur diye düşünürüm ben.
kardesimin vardı onu bıktırdı terkedildi kendince baska biri var sandı hazmedemedi en son pusu kurdu evde yalnizken kapiyi caldı o da acinca üzerine saldirdi... kene gibi yapıştı kafada kurdu kurdu bizleri taciz etti
Cevap
39Cevap
çok üzüldüm bu şekilde olmasına benim de bir aşkım var bu adam gibi değil ama onun da farklı durumları var ben yine de onu herşeyden çok seviyorum ve bırakmaya hiç niyetim yok :)
ben seni soruya dahil etmedim ağlama :(
bizimkiler basit bir bunalım sanıyor bu hastalığı :) devam etmesi halinde şizofreniye kadar varabilen bir hastalık. bu insan sizi öldürür bile hemde farkında olmadan.
Bende de obsesif kompulsif varmış, inceledim biraz.. Aşırı derece olanlardan değilmişim iyiki.
Adama gelince de çok üzüldüm, face'te paylaşım vermiştim gün içinde..
Tam da okuduğum kitaptaki adammış, şu an onu fark ettim. Bilmem ki ne yapardım, kolay bir şey değil elbette. Başa çıkabilir miydim, çok seversem çıkardım belki.
Hangi kitap okumak istiyorum
@Thetissssss Kırık Camlar Üzerinde Dans. Biraz daha dramatik gerçi ama bipolar bir adamın ilişkisi aşağı yuları :)
Yayınevinde çalışıyorum ama hiç dikkatimi çekmemişti Şimdi arıyorum depoyu getirsinler 😊
@Thetissssss Aa nası çekmez, sürekli ağlıyorum kitabı okurken :D
Bakalım söylediğiniz kadar göz yaşartıcımı sevgili Adminim 😊☺️
@Thetissssss Bakım bakalım sevgili üyem 😇
@Thetissssss bu arada okuduğum kitaptaki adam bipolardı, bu adamda okb varmış. Yanlış bilgi şeetmeyeyim.
yok benim için hasta olsun yeter :D
@PrettySweetyWoman Ben bu siteye ait dergi çıkartmak istiyorum bir şeyler yapabilir miyiz patron
Çok zor. Gerçekten böyle insanlara ümit verip sonra gidenlere dünyanın tüm hakaretleri bile az gelir. Video beni benden etti...
insanın başına gelmeden bilemez... kabul ederim onu dersin edemezsin.. tahammül edemem dersin yanından ayrılmazsın.. başımıza gelmeden görüş yazmak kolay
Dün izlemiştim bu videoyu. Bende de okb var sanırım. Bu kadar ileri değil ama. Bunu bahane edip terk etmezdim
Seviyorsam bende, problem olmaz. Hepmizin psikolojik problemleri olabilir var da. Farkındayız ya da değiliz..
Videoyu izlemedim
Izledim fikrim degismedi
bende de var ya çok şaapmayın. sizden çok bize dert bir de siz darlamayın bizi.
okb veseveselerden geliyormus.. youtubede bir dini vidyoda gormustum onu izleyenin hastalgi gecmis😮
o kadar duygulandım ki anlatamam ama kızın o aşkın mümkün olduğuna inandırıp sonra yarı yolda bırakması ne acı bir durum..
Bugün onediodan izledim. .
Sevginin hastalığı olmaz sevgi her türlü olur
onun elinde olan birşey değil bu, eminim elinden geleni yapardı ve bende yanında olurdum
kendimi daima suçlu hissedeceğim bir durumun içinde olduğumu düşünürdüm
Tedavisi olan bir hastalık
Allah yazdıysa bozsun...
Çok ilginç olurdu. Hep düz"normal" insanlarla ilişki yaşıyoruz. Farklı düşünen biriyle de olabilir.
😔😔kıymet bilmemek mi desem boşa geçmiş bir aşk mı desem garip yaa
Allah acil şifalar versin inşallah tüm hastalarimiza.
Çok garip ama aşk Zaten garip bir duygu degil mi?
bende de var biraz sanırım adam dayanamadi yoğun aska kacti iste
Bir arkadasim var bir kaç kere intihar etmeye çalıştı nezaretlerde yattı.
Çok kötü bir durum hem karşıdakini hem kendini yiyorsun.
Ben böyle biriyim kısmen sadece titiz biriyim bu kadar 😔
son zamanlarda izlediğim en rahatsız edici videoydu gıcık kaptım benden uzak durun obsesifler
adı üstünde Aşk hem sevindirici hem yaralayıcı kalbi düzgün insanlar a aşık olabilmek ümidiyle
duygu yogunlugu inanilmaz, adam ifade edemiyor resmen yaşıyor , sanırım aşk denen şey gerçekten var😂etkileyiciydi😶
ay çok kötü oldum bilmiyorum yorum yapamıyorum doğrusu
tedaviye ikna olmuyorsa tedavi olmasi için ikna ederdim...
kıyamam ya aşk saf olduğu zaman gerçekten çok güzel
Aşkta bir hastalık zaten :)
Böyle 2 dakika izlediğinizde çok hoşunuza gidebilir ama.
Bendede obsesıf kompulsıf bozukluk var ama bu kadar abartılı deıl belırlı sayılarla belırlı seylerı tekrarlıyorum ve totem yapıyorum sadece
yapacak birşey yok aşkı yasaklayamazsin aslinda seçilmek güzel bir duygu mutlu olurdum
galip dervis diye bir dizi vardi onuncgibi takintilimi anlamadmm
Psikopatlıktan bir tık öncesi gibi... :D
Şimdi de bu moda oldu bakalım daha kaç kişi paylaşacak bu videoyu
Birlikte yaşamak olarak düşünürsek, sanırım birlikte yaşayabileceğim insanlardan değil.
Okb li insanların sayısı az değil zaten. Az çok her kişide var bu.
Serdar Ortaç ve Hande Yener'den iki deli bir araya gelmemeliydik şarkısını şarkımız yapardım 😄
Birini her haliyle sevmek olduğu gibi kabullenmek çok zor. Bu kadar üzmezdim onu.
Zor durum ama öyle insanlara aşık olun değeriniz bilinir
okb olanlar daha ince düşünür daha mükemmelliyetçi olur izler daha iyisini ister sırf düşünmekten bu haldeyiz ya :)
ben Kendim Obsesif kompulsif bozuğluğu hastalığım var öyle rahatsız edici şekilde aşık olmadım
Bende var o bozukluk anormal bir şey değil
böyle sevilsem canımı uğruna veririm.
beni tanımadan böyle yorum yapman belki de tek hatan
umarım karşına benim gibi biri çıkar 😀
sanirim asla bırakamazdım
O bir hastalık yaa asla yapamazdım heralde?
aşırı takintoliyim bu hastalık neyse bebdede oluo
Bende ona aşıksam sorun olmazdı.
Müthiş bir aşk. Ama ben de yapamazdım.
hıc bılmıyorum gercekten
Şu adamın aşkına bak ya. 😍
Dua ederdim sukrederdim
Neil hilborn gerçekten okb değil ama güzel şiir.
bende onu severdim başka bişeye gerek kalmazdı
hastalığın ne olduğunu bilmiyorum 😊
Ürkütücü, korkarım açıkcası. Tedavi olmalı.
Benim böyle eşim var..
Çok tatlı böyle olacaksa neden olmasın 😊
Ben ona olamayacağını söylerdim...
Ben de öyleyim, yaşarız gideriz ne olacak ki
Takıntılıyim ben evet ama tehlikeli değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar