Merhaba arkadaşlar sevgilim yani iki gün önce aramız bozuldu kötü biraz daha önce de uyusturucu kullanıyordu biz tartıştıktan bitirdikten sonra tekrar başladı çok kötü durumda sizce ne yapmalıyım kullanan ya da bırakmış olan var mı çevrenizde böyle biri teşekkürler
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncellikle kafasında bitirmesi gerekiyor eğer gerçekten bırakmak istiyorsa olayı tamamen kafasında bitirerek bırakabilir Hap'ta yüksek derecede bağımlılık yapan bir uyuşturucu deildir önce kafasında bitircek sonra ona onu hatırlatacak herşeyden uzak duracak arkadaşlarıyla görüşmüyecek, hattını değiştirecek, sosyal medyada onu ortama çağırcak insanlarla muhattap olmaması lazım bu durumda en çok senin yardımın olur inan sen ona bu şekilde nasıl bir geleceğimmiz olur gibisinden konuş düşünsün umarım gayret edip bırakır.
00 Yorumla
Benim kuzenim kullanıyo evlendi ve kızın burnundan getirdi resmen hayatı dar etti yani bence yol yakinken dön
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Ama ben Emin'im hani sonra kullanmaz düzelir öyle yapıda biri bilmiyorum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlllah sana sabir versin kuzumm ben alkolu zor biraktirdimm uyusturucu icin Allahh ssna sabır ona da hidayet nasip etsin inşaallah
30 Yorumla
+1 yılbırakan adam bazlamaz o onu bırakmamış geçmiş olsun
29 Yorumla
Soran+1 yılHakim olamıyor kendine belki diyorum düzelir
- +1 yıl
düzelir benim nisanlım eroin bağımlısıydı birlikte bıraktık bu işler istemeyle oluyor istemeden bırakamaz ona yardımcı ol
- +1 yıl
ve gercekten seviyorsan pes etme
Soran+1 yılSu an hala ilişkiniz devam ediyor mu
- +1 yıl
nişanlıyız şu an
Soran+1 yılNasıl oldu peki zor mu ya tekrar başlarsa en ufak bir seyde korkuyorum ben
- +1 yıl
uyuşturucu öyle bir illettir ki ha diyince bıraktım diyince bırakamaz ben 5 ay uğraştim tedavi falan ve emin ol kurtulan bir insan buna tekrar başlamak istemez sana ne zamandan beri bıraktım içmiyorum diyor?
Soran+1 yıl1 yıldır içmiyordu İçmediğine Emin'im ama tartıştık yeniden kullandı arkadaşları çok ama çok kötü hepsi kullanıyor hap
- +1 yıl
takip et beni özelden konuşalım bu konuyu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yıladam gibi adam bulun eziklerle takılıp kendinizi küçültmeyin...
22 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir insan ezik değildir öncelikle düşüncenize saygı duyuyorum ama ben onunla görüştüğün zaman kendimi küçültmüyorum dünyanın en mutlu insanı oluyorum ve abim gibi kardesim gibi onu böyle şeylerden uzak tutmak istiyorum. Sorum basit baska seye yorum yapmazsanız sevinirim
- +1 yıl
benim fikrim net ve ortada hayat senin istediğin gibi yaşa...
+1 yılİhbar et polise tedavi altına alınsın en iyi yol bu yoksa çok geç olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak birşey yok biliyormusun bağımlı insanı durduramazsın
31 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi oluru yok diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bağımlı insanı durduramazsın. Çevremde içen var ama bağımlılık seviyesinde değil.
20 Yorumlasen görüşme uzak dur. ona yapabileceğin tek iyilik polise ya da ailesine (kimliğini gizli tutarak) söylemek. klinikte ilaçla falan bıraktırıyorlar diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıl kullandım 2 yıldır temizim ne kullanıyor sevgilin
011 Yorumla
Soran+1 yılHer şey var denediği ama hap atıyor diye biliyorum bilgim Yok pek.. onu geri kazanmak istiyorum çünkü bana çok değer verdi hep yanımda oldu sence düzelir mi
Cevap sahibi+1 yılBen düzelebildiğime göre oda düzelir ama zor bir süreç hele ki benim gibi eroin kullanıyorsa
Soran+1 yılNasıl olmalı o süreç. Görüştüğümüzde bağımlı gibi değil Zaten biz görüşürken 1 yıl olmustu kullanmayalı ama simdi tekrar başladı ne yapmam lazım bilmiyorum bu Arada sevindim sizin adınıza
Cevap sahibi+1 yılBu bir kısır döngü bırakıp tekrar başlamak hastayı daha zor bir süreç olan ben bunu bırakamayacağım galiba gibi saçma düşüncelere iter ne kullandığı çok önemli hap bağımlılığı eroine göre daha kolaydır çünkü sadece psikolojikdir ama eroin kullanıyorsa bu hem psikolojik hem biyolojik oldupu için çok zordur bize öğretilen bu üç ayaklı bir masadır hasta aile ve tedavi bunlardan biri olmazsa hasta asla uyuşturucu ile baş edemez sevgilinin ailesi durumu biliyor mu?
Soran+1 yılEvet denetimi var ama su an kullanmıyor diye biliyorlar ben onun yanında olursam her şey düzelir mi bana öyle diyor çünkü benim için bırakırmış
Cevap sahibi+1 yılSeni üzmek istemem ama böyle bir şey mümkün değil sana ondan ayrıl demeyeceğim ama tavsiyem onu kurtarmak için kendini ateşe atma bırakacağını söylüyorsa senin için hemen bıraksın o halde bunlar boş sözler ve uyuşturucu bağımlıları çok yalan söyler bunu sakın unutma onu yargılamıyorum yanlış anlama ben bu işin içinde tükendim ve üzüldüm senin için sana tavsiyem uyuşturucudan tamamen kurtulmadan onunla evlenmeyi düşünme ve sakın uyuşturucuyu denemeye kalkma onu kurtarabileceğini düşünürken sen batarsın
Cevap sahibi+1 yılAilesi seni biliyor mu yani sevgili olduğunuzu durumunuzu arkadaş çevresinde kullanan arkadaşları var mı
Soran+1 yılHepsi kullanıyor bütün arkadaşları nerdeyse, biliyor annesi
Cevap sahibi+1 yılbirincisi arkadaş çevresiyle kesinlikle görüşmesi uygun değil mahalle ve telefonunu değiştirmesi gerekli öncelikle ikincisi dışarı ya fazla yalnız çıkmaması gerekir ya ailesiyle ya seninle çıkması uygun ama bunları ona senin kabul ettirmen çok zor bence acilen bir ametem e görünüp tedavi ye başlanması gerekir
- +1 yıl
Bonzai içtin mi
seviyorsa seni bıraktır Kötü durumda destek ol benim için bırak de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Uyuşturucu dediğin ne
00 Yorumlauzak dur ondan, başını belaya sokar
40 Yorumla
+1 yılBen sokakta kaldığımda zorla içirmişlerdi bıraktım
02 Yorumla
Soran+1 yılZor oldu mu bırakmak senin için
- +1 yıl
Hayır zor olmad kii
+1 yıladsiz narkotik diye bir yer var
00 Yorumla
+1 yılbırak onu kendıne ıyılık yap
30 Yorumla
+1 yılNe kullanıyor?
01 Yorumlamari coco bonz?
02 Yorumla
Soran+1 yılKullandın galiba sende
+1 yılKullansın
011 Yorumla- +1 yıl
Ya sen nasıl hoşgörülü bir insansın böyle?
- +1 yıl
Ya melih isteyen istediğini kullanır yani
Soran+1 yılPek bir bilgin Yok böyle şeylerle belli ki
- +1 yıl
Sadece ona değil, diğer görüşlerinde falan da çok hoşgörülü, anlayışlı ve temiz kalpli yorumların var.
- +1 yıl
Zaten ölücez bir gün istediğimizi yapalım
Soran+1 yılBir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur önemli olan zoru yapabilmektir. Öleceksekte onurlu güzel olelim derim ben
- +1 yıl
Yok ya ölürken ben ağrı çekmek istemem. Böyle rahat rahat öleyim ışık içime dolsun.
- +1 yıl
Ama baksana isteyerek uyuşturucu kullanıyo o kişi kimse zorlamıyo uyuşturucu kullanıcaksın diye bende kullansın dedim o yüzden
Soran+1 yılSöyle bir şey aslında istemiyor hakim olamıyor sadece. Evet isteyerek başlamış boşluktayken başlamış ama su an istemiyor Emin'im. Teşekkürler görüşün için
- +1 yıl
Bence karşında ki kişiyi olduğu gibi kabullenip, ona güvenerek saygı göstermek ve bu konuda onun yaptığına yorumsuz kalarak, bir şeyleri aşacağını bilerek bunu sessizce beklemek.. Daha büyük erdem. O yüzden @SweetlyLala'ya katılıyorum. Sen zaten ne yaparsan yap dinlemeyecek ki, kendisi aşması lazım bir takım şeyleri. Sen ona yardım etmek istiyorsun ama "şu maddeyi içme"dediğin anda bile ona çağrışım yaparak, sevgilinin canını çektiriyorsun.
- +1 yıl
Aynen
Beraber kullanın
11 Yorumla- +1 yıl
🤠
+1 yılayrıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi