Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sana acik bisey soylemek istiyorum kiz arkadasin da bu sekilde olabilir! Ben de yakin kiz arkadaslarima terbiyesiz seyler soylerim sevgilim askim falan deriz yani yalarim vs muhabbeti bile gecer, bence tam da boyle bir muhabbete denk gelmissin sen kizlar yapar oyle sikma canini
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni aldatmasından ne farkı kalır ki ? ben ona dokunmaya kıyamazken onun yaptıklarına bak..
Cevap sahibi+1 yılAlakasi yok aldatmakla sozde sakalasma olabilir bak kizin gunahini alma belki de utandigi icin gostermek istemedi, sen git de ki okumustum onceden kafam karisik bana ne oldugunu anlatir misin
Soran+1 yıleğer öyle yazarsam aramızdaki herşey biter.. eğer okursan beni unut demişti..
Cevap sahibi+1 yılIcinde supheyle iliskiye devam etmenden iyidir
Soran+1 yılbu iliski bitireyim diyorsun yani...
Cevap sahibi+1 yılOkursan biter dememis mi zaten, eninde sonunda bitecek bir iliski yasiyorsun su an , en azindan sor ki icin rahatlasin, bu sekilde bilmeden ayrilirsan hep dusunursun
+1 yılEger escinsel bir kizla mutlu olacaksan hemen evlen yok bana göre degil diyosan ozaman sen kime ne soruyosun yaaa...Allah Allah...senin miden neyi götürüyosa onu yap
04 Yorumla
Soran+1 yılben onun elini bile korkuyla tutarken onun böyle sey yaptıgını öğrenince midem nasıl bulanmasın..
- +1 yıl
Iste bak..miden kaldirmiyo ozaman bu isi bitireceksin...askini kalbine gömüp herseyi unutacaksin...kusura bakma ben bu konularda biraz sertim ama degistiremiyorum kendimi...peki bu konuyu ona sormayi hic düsündün mü?
Soran+1 yılsorsam mı bilemiyorum sorduğum an bana engeli koyar çünkü net konustu eğer mesajları okursan beni unut...
- +1 yıl
valla bilemicem...sen kararini vermissin zaten...nasil biliyosan öyle yap bence
Buna escinsellik degil Biseksuellik denir. Bu bir normal birsey.
Normal olmayan senin onun gizli mesajlarini okuman evet, ayril o kiz daha iyi bir adami hak ediyor.
NOT: BU hosuna gitmiyorsa sende gizli bir Gay olabilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılbenim hosuma gitmeyen şudur: bayağıdır çıkıyoruz elini korka korka tutardım onun gözlerine bakamazdım ama onun yaptıkları benim için ağır oldu.. Gay ile nasıl bağdaş kurdun anlamıyorum bir kere gay olsam niye kızla çıkayım ki akıl mantık var..
abi ne karıştıryorsunuz birbirinizin telefonunu,facebokunu çıkardınız ilişkilerin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Şimdiki lerde Aşkmlı falan fılan konusmalar var bunlar normallestı buna cattysan bir ynlşlık olur kararım hertürlü git sr aÇık acık sor ama
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle konusmaların normalleştiğini bende biliyorum .. ama ''nasıl seviştik'' yazıyordu...
Soran+1 yılgülücük işareti ne koymuştu başka bişi yoktu.. sonra havadan sudan konusmalar..
+1 yılHer hatunun içinde bir eşcinsel vardır. Kimii bunu dışarıya çıkarır, kimisi gizler.
Bence ses etme, bırak alsın hevesini. Sonra biter zaten.00 YorumlaYok arkadaşım kaç tane normal arkadaşım oldu şu gizlinin dediği gibi yalarım ederim böyle aptal muhabbetler geçmedi.. büyük ihtimalle biseks
02 Yorumla
Soran+1 yıldediğin gibi yazmamış ''nasıl seviştik ama'' yazıyordu.. bunu okuyunca kafamdan sanki sıcak su döktüler :(
+1 yılyuhhh bee...valla kardesim ALLAH sana kolaylik versin ve böyle bir durumu hic kimsenin basina vermesin..intiharlik bir durum ya :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı. Hele bir dur, önce bir nefes al. Konus bir gercekten öylemi acaba... Ne yapacagina sonra karar verirsin. hayirlisi olsun.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. konuşmadan eminsem bitirirdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. konuşmada ne vardıki :DD
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. acıdım la sana yazık valla sana hacı
03 Yorumla
Soran+1 yılkaderimizde bu da varmış hacı ne yapalım Allah daha beterinden korusun..
Konuşsana onunla ?
01 Yorumla
Soran+1 yılona dedim ki o kızla ne konusuyorsunuz biraz banada anlat.. olmaz dedi.. bende pc konularında iyiyimdir bende ona o zmn şifreni kırar öyle okurum yazdım saka manasında.. o da eğer o mesajları okursan beni unut.. şuan ne yapacağım inan ki bilmiyorum..
Ayrıl :\
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar