Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyorumlarını okudum da... karımı her türlü mutlu ederim diyorsun ya... nerden biliyorsun bir kadını cinsel ilişki öpüşmek falan filan veya eline herşeyi versen de senden bir kere soğumuşsa (ki sana göstermez bunu) mutlu falan edemezsin. Allah var başına aynısını verecek ya da o kadından belki hastalık kapacaksın senin gibi böyle insanları çok gördüm çevremde çok... yuva yıkmıyorum beni ilgilendirmez evliliği diyorsun da kocasıyla birlikte yaşıyor eminim kocası farketmiştir çaktırmıyordur salak olmak lazım yıllardır yaşadığın insanın değistiğini farketmemek için... belli ki sen kendi yaşında kendi çapında bir kız bulamayacak kapasitedesin ve kendini ''olgun kadınlar daha iyi'' diye avutuyorsun acıdım sana. ama şöyle düşün bir de ha tamam diyelim sen hatasızsın tamam kadın her boku yiyor (senin deyiminle) . senin bakış açından bakıyorum bak iyi oku bunu: O kadın başka bir erkekle de cinsel ilişkiye girmiş sen nasıl iğrenmiyorsun? ha diyelim cinsel ilişki yok tamam ama düşünmüyorsun galiba o kadın her gece kocasının yanına yatıyor yanında uyuyor... gururun yok mu senin? yaşın daha kaç ya uğraştığın işlere bak belli ki çok fazla p*rno izlemişsin sen yani... ben sadece şunu gördüm: sen o kadın için bir HİÇ sin sadece bir oyuncak. ve sen gurursuzsun kendine karşı bir gram saygın yok.
18 Yorumla
Soran+1 yılKendime karşı saygım olup olmamasını sorgulayamazsın sen kim oluyorsun da böyle konuşuyosun sevdiğim insanı mutlu etmeyi bilmiş birsiyim bunu kimseye de kanıtlamak zorunda değilim
Cevap sahibi+1 yılkendine karşı saygın olsaydı burada ilk başta ilan edip de insanların gözünde kendini düşürmezdin bence sen korkağın tekisin neymiş sevdiğini mutlu edebiliyormuş hadi canım sende!!! sen önce bir kendini mutlu et de seni oyuncak gibi gören insanlarla muhatap olma seviyeni düşürme sonra mutluluktan bahset, mutlu bir insan sen gibi bu yaptıklarını yapmaz... mutlu değilim diyeceksen de sevdiğimi mutlu edebiliyorum deme kendi mutlu olmayan insan kimseyi mutlu edemez. ;) ve sen çok mutsuzsun yoksa ilk başta böyle bir başlık açmazdın, sorgulamazdın... bahanelerle gelme ben psikoloji okudum seninki tamamen sevgi eksikliği ayrıca insanlar tarafından dışlanılmışsın ki o kadından kopmak istiyorsun ama aynı zamanda istemiyorsun. ben bunu gördüm
Soran+1 yılAhahahah Prof Dr psikoloji uzmanı merak etme asıl insanlar benim elimde oyuncak oluyorlar çok korktum bu kadından ayrılamıyorum 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılsen 20 yaşında olduğundan emin misin psikolojik yaşın daha ergenliğe yeni girmiş erkek gibisin... zevkinden başke bişey düşünmeyen ama bak aradan bir kaç yıl geçecek hayatındaki aşkla tanışacaksın ve o kız seni aldatacak. yok ben ona herşey veririm deme. senden daha iyilerin olduğunu da unutma dünya senden ibaret değil neyse o gün geldiğinde buraya tekrar yorum yap tanıdıklara bu olaydan bahsedeceğim kimse böyle bir aşağılık bir duruma girmemesi için :D çocukça geldi biraz sen grinin elli tonunu biraz fazla izlemişsin belli ki köle olduğuna göre kadının. neyse uzatma lütfen biz sen gibi saçma sorunlarla uğraşmıyoruz geçinme derdimiz var ;) sana hayatın rahatlığı batıyor çok belli.. iyi akşamlar
Soran+1 yılAhahah geçinme derdi olan insan da maşallah grinin elli tonu mu dersin köle efendi ilişkisi mi dersin po#no mu dersin her şeyi de bilir miş içten içe saklayamadığın dürtüler mi bunlar psikolog hanım kusura bakma ama ben bir kız için hiç bir şeyimden vazgeçmem onu ancak sizin gibi zayıf insanlar yapar ve hayatta kaybeden de siz olursunuz hadi biraz daha psikanaliz kitapları okumaya devam
Cevap sahibi+1 yılevet buradan anladım yaşını gerçekten geçinme derdi gözünde senin sokakta yaşamak hahahah :D ulan çocuksun daha ya allah aşkına böyle yalan yanlış başlıklar açma bir daha belli ki canın sıkılmış salak salak şeyler anlatmaya başladın :D saklyamadığım dürtüler diyor bir de... merak etme benim bir nişanlım var içten içe saklamama gerek yok ve sen gibi orospularla yatıp kalkmıyorum allaha sükür neyse ya sus allah aşkına rezilliğine gülünmesi hoşuna gidiyor galiba :D
Soran+1 yılNişanlın olup olmaması umrumda değil git ona Bağlat biyerlerini köle sahip ilişkini yaşa istediğim ilişkiyi istediğim kişiyle yaşarım bunu yargılayamazsın sizin gibi sadece tek hayali tektaş evlendikten sonra bakmayacağın düğün fotoğraflarıyla ve pahalı zerre gözümde değeri olmayan düğün kına gecesi de umrumda değil evet güzelce geçim derdine düş ve yazmayı yavaşça bırak
Cevap sahibi+1 yılbelli ki yarana dokundum ah kıyamam yavrum aşktan bahsetme sen önce bekar bir kadını bul anladın sonra bir daha yaz ayrıca yargılarım da sana mı sorcam buraya yazmışsın bende istediğm gibi cevap veririm beğenmiyorsan sormazsın bile bu kadar basit. ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılBak simdi o suanlik senin icon sadece ugras gibi bunun ilerde ne kadar yanlis oldugunu goruceksin tabiki birbirini sevmek yanlis degil sadece severkenki durumlar onemli, yasta sorun degil ama evli bak bunu kendi kocasina yapan yarin sana yaparrki kadin seviyorsa seni aksam geei kocasinin yatagina girmez. sana karsilik veriyorsa ya fiziginden ya da kocasi ilgilenmedigi icindir. dusunsene kocasina bunu yapan biri ile ne kadar saglikli bir iliskin olur? Ve ortada kandirilan biri varken... bunlari onlari dusundugumden demihorum ilerde kotu olan sen olma diye soyluyorum
218 Yorumla
Soran+1 yılBence çok egzotik bir ilişkimiz var tercih edilmek hoşuma gidiyo
- +1 yıl
Ama hala tam tercih edilmis sayilmazsin hala ayrilmadiysa eglenceli olabilir ama kadinda sadiklik yok sabah sen aksam o adam anladin mi ne kadar eglenceli olursa olsun bunu kendine yaspma seviyotsa ayrilsin senin icin fedakarlik yapsin bak o zaman eglence ne ama sende 3 yil sonra istemiceksin uc yildan az bir sutede olabilir
Soran+1 yılDaha yeni yeni tanışıyoruz ilerde ne olur bilemem ama ben evlilik düşünmüyorum zaten onunla da konuştum bunu kocasıyla cinsel anlam dışında iyi anlaşıyor zaten
- +1 yıl
Aa o zaman karsilikli cinsel begeni
Soran+1 yılTabiki seviştikten sonra o kadar mutlu oluyor ki hiç bişeye değişmem o mutluluğu
- +1 yıl
Dedigim gibi o za, an kocasindan ilgi goremiyor bu konuda
Soran+1 yılEvet haklısınız görmediği için ilk hamleyi bitanem yaptı
- +1 yıl
Gerisi sana kalmis ama ilerde bunu sende yasayabilirsin yinede karinin sen onu tatmin edemiyorsun diye baskasina gitmesini
Soran+1 yılBen tatmin ederim ki edemediğim bir kadın olmadı şu ana kadar
- +1 yıl
Ya aallahim ozguvene bak fygygygyguh
Soran+1 yılO güzel dudağınızdan çıkan sözler benim için övgüdür aqalakak
- +1 yıl
Abi ya kadinin cocugu var mi ben olayi bastan sonra merak ettim jsjsjsj kadinin kocasi yasli mi
Soran+1 yılÇocuğu var adam da 40 yaşında
- +1 yıl
oha çocuğu hiç anlamıyor mu ben babam annemi aldattığında anlamış hemen anneme soylemiştim nnnjcnj
Soran+1 yılKüçük daha nasıl anlasın
- +1 yıl
Hıı anladım kdksjjs
Soran+1 yılOK helal olsun sanada djsjs
- +1 yıl
Ney helal olsun kdndn
+1 yılSenin ileride karın da seninle evliyken başka biriyle olsa? Empati yapın biraz. Hadi kadın laylaylom teki de sende maşallah erkeğin orospusuymussun. İnsanda bir karakter olur yaa
511 Yorumla
Soran+1 yılBunun karakterle ne alakası var ihtiyaç diye bişey var ve karşılanması gerekiyo kendisi de beni avladı şapşal 💕
- +1 yıl
İhtiyacını karsilayacagin birini bulsaydın evlileri değil. İnsanın aç olması gerçekten kötü bişey herhalde üzüldüm sana.
Soran+1 yılAhahaha ben buluyorum istediğimi zaten kadının ihtiyacı demek istedim
- +1 yıl
Buda senin ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor işte. Aferin çocuk devam et sen.
Soran+1 yılGelip burda hakaret etmeyin
- +1 yıl
Sana mı sorucam
Soran+1 yılBenim başlığıma yazamazsınız
- +1 yıl
İstediğim yere yazarım o zaman sende görüntü kirliliği yapma. Zoruna gider işte böyle
Soran+1 yılYorumuna cevap yazdığım için kendini şanslı hissetmelisin
- +1 yıl
kendini nimetten sayiyosun sanırım sen 😂
Soran+1 yılAhaha patlıcan o patlıcan olmasa duramazsın
Kızlar Ne Diyor
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Beklentiler uyuşuyor ise olabilir Ama o adam nasıl aptal yerine konuluyor ise siz de bir gün aynısını yaşayabilirsiniz etme bulma dünyası demişler
23 Yorumla
Soran+1 yılAdamın hakkı zaten öyle bir kadını mutlu edemiyorsa bilemem
Soran+1 yılÖyle diyorsan öyledir
Ozaman geçmiş olsun demek düşer. Görüş olarak bitir derim ama yine de siz bilirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim birbirimizi yatakta mutlu ediyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa bırak pislik böyle ilişkiler devam edince ne olacak anasını satim.
25 Yorumla
Soran+1 yılDünya kurtulacak 😂
- +1 yıl
Gel sana eli yüzü düzgün bizim köyden helal süt emmiş bir kız bulalım, yuvanı kur. Yaşlı avrattan bahsediyorsun teyze o teyze.
Soran+1 yılAhha tamam bul hadi bin
- +1 yıl
Tamam ben bakıyorum çevreye bak sakın teyzelere yürümek yok.
Soran+1 yılİnş 😂 😂
İki ırıspı bulmuş birbirini işte. Devam edin kanka troll değilsen eğer.
33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sen demesen bırakacaktım
Soran+1 yılAhahah emin ol olgun kadınlar daha tecrübeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılUygun bulmuyorum. aile toplumun temeli ve toplumu yozlastiriyor bu durumlar.
29 Yorumla
Soran+1 yılAile toplum gibi kavramlara nasıl baktığına göre değişir
Cevap sahibi+1 yılHangi ideolojiye sahip olursaniz olun bayim. bu durum etik olmadigini degistirmez. demogoji yapmayalim
Soran+1 yılİki taraf için fayda sağlayan bir durum hatta 3 taraf için bile diyebilirim kocasından ayrılmayacak ve evlilikleri devam edicek
Cevap sahibi+1 yılKac tarafli olursa olsun. bu mutualist bir birliktelik. ve toplum degerlerine zarar verdigini dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan bosanip bosanmamasi mi zannediyorsunuz. sadakat denen sey yikiliyor. guven.
Soran+1 yılBence de zarar verebilir ama benim kötü bir amacım olmadığı için yozlaşma diye bakmayalım derim tatmin olmayan bir kadın var ve bunun sonucu boşanmak olmamalı
Soran+1 yılSadakat ve güvenden bahsetmeyin bu yüzyılda bana
Cevap sahibi+1 yılNiye yuzyilin degismesi demek edep adabin vs nin de mi kalmamasi demek. iyiki iyi niyetlisiniz. bayanla iliski yasiyorsunuz. kotu niyetli olsaniz nolurdu hakikaten cok merak ediyorum. herkesin karsisina kendi gbi insanlar cikar. takdir sizin
Soran+1 yılKötü niyetli olsam video çeker kocasının parasını sömürürdüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılalan arazı veren razı gerisini öldükten sonra allah cc hesap verirsiniz yola devam
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrospulugun gereği yok hem günah hem orf adetimize uymaz
26 Yorumla
Soran+1 yılAhah neyin örfü ya 4 kadınla evlenmek de örf adet haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılAma helal yoldan... senin dedigin şey harama giriyor
Soran+1 yılSen böyle diyerek ilerde kocanın başka eşleri olmasını kabul ediyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılKonuyu nereye getiriyorsun acaba.. karısından habersiz kadınlarla olmak daha kötü aldatmaya giriyor o. Ben razı olmam o ayrı ama ben gerektiği gibi davranıyorum gözünü dışarıya kaydirmiyorum
Soran+1 yılSen sevdiğini sevdiğin seni tatmin ettikten sonra sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.
+1 yılYuva yikanin yuvasi olmaz derler bence daha cok ilerlemeden bitirmen en iyisi olur
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben yuva yıkmıyroum Anlamıyosun
+1 yılEğer çok seviyorsanız birbirinizi boşanir senle evlenir insanları aptal yerine koymanin anlamı yok
22 Yorumla
Soran+1 yılDaha 20 yaşındayım evlenmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
Artık söyleyecek bişe bulamıyorum malesef
Lan saka misiniz pezemenklikte master yapmissiniz
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😂 😂
Aradaki yaş farkına bakılırsa çok saçma.
23 Yorumla
Soran+1 yılOlgun kadınlar ilgimi çekiyor
Soran+1 yılYani teşekkür ederim daha yaşayacak çok şeyim var
+1 yılsakın kocası mahveder ikinizide
23 Yorumla
Soran+1 yılKocası yılışık mal birisi hiç bişey yapamaz bizimde izmirde bir çevremiz var
- +1 yıl
mal ve madende dava açabilir
Soran+1 yılBabam savcı bebeğim sen rahat ol 😂
+1 yılevli bir erkegin baska kadnla gorusmesi kadar cirkin... kahplgin cinsiyeti yokk erkkte olsa kadnda olsa kahplk ettimi cezasini. cekmeli
18 Yorumla
Soran+1 yılO senin düşüncen
- +1 yıl
oyle ama toplumda kadinin yaptgi ayplar daha cirkin kabul edilsede ki zaten oyle... ayni sekil erkegin yaptigi ayplarda cirkn ve adicedr
Soran+1 yılTatmin edemiyorsa karısını böyle başka erkeklerle birlikte olur
- +1 yıl
o senin gorusun... hic bir bahane bir sucu hakli gostermz... saygi dyyuyrm
Soran+1 yılSuçsuzum hakim bey 😂 😂
- +1 yıl
sen erkek icnmi dedin. tatmn edemiyrsa.. simdi gordm
- +1 yıl
yaa kardesim. bn kadnin aldatmasini ihanet etmesini cifrkin goruyrm.. sen sanki bn kadnlarn yaptigi yanlslari igrenclikleri savnuyrmsm gibi ima etmsn... bnim demk istedgim aldatmannn cinsiyeti yokk erkekte aldatsa serefsizdr kadnda aldatsa serefsizdr... offf be sinir ettn haas
Soran+1 yılPeki
Saçmalama
21 Yorumla
Soran+1 yılOK...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli o, sen evliyken eşin böylesine alçakça şey yapsa hoş mu olur. Ayrıca bugün başkasını aldatan yarın seni aldatır. Basitleştirmeyin kendinizi da.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği o kadar önemsemiyorum önemli olan karşılıklı mutluluk
Cevap sahibi+1 yılİnsanın duruşu olmalı hayatta bu kadar karaktersiz olmayın
Soran+1 yılDuruşum belli asıl siz tanımadan böyle tabir kullanmayın
Cevap sahibi+1 yılİnşallah canım ya
+1 yılYapma böyle bişey seviyorsan bosansin senle evlensin
112 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum daha evlenmemiz mümkün görünmüyor şu an
- +1 yıl
Tamam evlenme şimdilik ama o bosansin
Soran+1 yılFuckbuddy olarak görüyorum şu an
- +1 yıl
Sevdiğim kadın yazınca öyle zannettim yazık size ne diyim
Soran+1 yılEntry nick uyumu
- +1 yıl
Sanane benim nickimden kandırmayın insanları ya
Soran+1 yılKandırmıyorum ki kendi isteğiyle çağırdı bende gittim ve yaşandı bazı şeyler
- +1 yıl
Sen kandirmiyosun ama o kocasını kandırıyor boşansin sonra ne boka yiyorsa yesin
Soran+1 yılBoşanıp boşanmaması onun kararı ben karışmam
- +1 yıl
İnanamıyorum ya belki karın senide aldatır o zaman gorursun
Soran+1 yılSen rahat ol duygusuz kadın ben karımı her türlü mutlu ederim
- +1 yıl
O kadar büyük konuşuyorsun ki başına gelirse hiç şaşırmam
- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılBizene
27 Yorumla
Soran+1 yılWjdjdjd yazma ozmn
- +1 yıl
Ghşfvl oke
Soran+1 yılYok ol burdan mkssjsjsjs
- +1 yıl
Tamam flnnşkdf
Soran+1 yılCanım sıkıldı aqkakqkak
- +1 yıl
Senaryodan belli dmdmkd
Soran+1 yılZütünü gibtiğim sus sjsjssj
Sizin gibiler yüzünden ne hale geldik
13 Yorumla
Soran+1 yılNe hale geldin
Soran+1 yılNasıl
Uygun değil
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılAşkın yaşı YÖK
11 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil tam ten uyumu desekk
+1 yılIkinizde igrencsiniz. Namussuzlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılErgen welcome
Evli kadına sevdiğim kadın diyen insancıklar...
13 Yorumla
Soran+1 yılKadının suçu ben mi dedim çağır diye
Soran+1 yılÖyle bir amacım yoktu gittiğimde
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat