4 aylık tekir oğluşum bir kaç gündür battaniyeme musallat olmaya başladı üzerine çıkıp yoğurma hareketi yapıyor daha sonra ısırıp bir şeyler yapıyor evet pipisini gördüm onuda dışarı çıkarmış :( sorunu ne olabilir daha çok küçük değil mi nolur bir şeyler söyleyin neden olur bu
Cevabın nedir?
+1 yılo yoğurma hareketini açıklıyım. bunlar annelerini emerken daha çok süt gelsin diye memelerini öyle yoğururlar daha 4 aylık hani refleks gibi yapıodur o hareketi. ısırma olayı filan da oyun amacı güdüodur çok oyuncudur yavru kediler. pipi olayını bilemicem.
03 Yorumla
Soran+1 yılEmdiği dönem bitti fesatlaştı yavrum
- +1 yıl
yok ya ben de yavru kedi besledim o dönem emme dönemi bittiğinde bitmiyor genlik dönemine girdiğinde bitiyor. o hala bebek.
Soran+1 yılPİpi olayı sadece battaniyede çıkıyor ısırıyo bildiğin ama çiftleşirkende enseden ısırırlar dişiyi
+1 yılBu konuda çok bir bilgim yok ama sana diyeceğim şey, ne olursa olsun, kısırlaştırma, yani bunun işkenceden farkı yok. Zaten doğasında olması gereken hayvanları doğasından koparıp bir de kendi doğalarına zarar vermek yeterince vahşi.
00 Yorumla
+1 yılhayır zamanı gelmıs havalarda ısınmaya basladı hafıften kısırlastır ya da dişi kedi bul onunda ıhtıyacları var
01 Yorumla
Soran+1 yılKısırlaşması için en uygun zamanı 14-15ay daha 4 aylık
+1 yılKızlara anlat da bizim neler çektiğimizi anlayın işte. Biz diyince kızıyorlar kediye bir şey demezler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide öyle yapıyor Şu an ciftlesmekle alakasi yok o anlik gelen bir cinsel durtudur diye düşünüyorum disi kedimde var ama hiçbir hareketini görmedim ona karşı ve ayni odada yalnız kalsalar bile farkli yerlerde uyuyolar
00 YorumlaMart kapıya dayandı kedi de doğaya uyum sağlıyor işte 😃😃
00 YorumlaSenn kalbin fesat kendini anlatmisn kedicik oyun oynuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılşu an kızgınlık dönemindeler dönemi atlatsın kısırlaştır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKedinin yanında soyunup giyiniyosan hayvan etkilenmiş olabilir dalga geçme hayvanlarda etkileniyo. Benm kedimde pantolonumun üzerinden şeyime vurup kaçıyo kokluyo falan yani
00 Yorumla
+1 yılçiftleştirme zamani gelmis sanirim
04 Yorumla
Soran+1 yılO dönemler için minimum 7-8 aylık olması gerek çok küçük daha anlamadom bir de sadece battaniyemle oynaşıyo kızgınlık yok
- +1 yıl
kac aylik ki
Soran+1 yıl4 daha
- +1 yıl
daha kücükmüs
+1 yılElini vajina sekline getirde mutlu olsun gariban
10 Yorumla
+1 yılDikkat et sanada asilmasin
10 YorumlaMart ayı antrenmanları 💪🏻🤡🤡
00 YorumlaKedi azmış sen dişi bul ona canı çekmiş
00 YorumlaMart ayi geldi normal
00 Yorumla
+1 yılMart geldi
00 Yorumla
+1 yılçift bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDişi kedi bul velede :D
00 Yorumla
+1 yıldişi bul ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMart yaklaştı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım