Gizli Üye(30-35)+1 yılşey yap bak... böyle bazıları böyle ince bir bluz giiyyor altına sadece sütyen veo tamamen görünüyor... mesela sarı açık renk ve altına beyaz sutyen :D ben giymedim öyle ama herhalde giyenler kendini seksi sanıyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanıyo dedıgıne gore kendınde ıonanmıyosun bencede sacma o kıyafetle seksı olunmaz
Cevap sahibi+1 yıltopuklu giymekle işe başla. topuklular hep özgüveni arttırır ve hoş durur bu biiiir.
ikincisi... bakışların boş avanak değil dolu dolu olsun adamın içine içine bak. bu ikiiii.
biraz vücuduna oturan şeyler giy
ve her zaman kokun konuşsun.
beyaz bir taytın altına aynı renkte tanga giy ve kalçalarını kapatmayacak göğüs dekolteli bir bluz ile tamamla.
al sana seksilik.. bunu yapabilecek misin ? yok yemez diyorsan sempatikliğe devam panpiş.02 Yorumla
Soran+1 yılsexsi olmak ıcın ıllede soyunmak gerekmez bence..ben kıyafetlerı normal ama cok seksş kadın gordum
Son 5 dakika içerisinde sorulan 3. sex sorusu. Kızım arkadaşım bacım ablam herşey sex demek değildir yaa. Sex sex nereye kadar.
04 Yorumla
Soran+1 yılsex degıl canım kısılık yorma beynını bunlarla anlamazsın sen
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yahu fotoğrafın yok, nasıl cevap vereceğimi bilemedim şimdi, seni görmem lazım buna cevap verebilmem için, herkes aynı yolla seksi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılfotografta neye bakıcaksın ..sen engın bılgılerını dırek paylas :D
- +1 yıl
Engin bilgilerim bana , seksi olmanın kişiden kişiye değiştiğini söylüyor. Şimdi senin fiziksel yapını ve günlük hayatta ki davranış şeklini bilmeden nasıl bir tarifte bulunabileyim kim?
O zaman şöyle yapalım, kısaca fiziğinden ve yüz şeklinden bahset, ben de sana tahminlerimi söyleyeyim.
yasın kaç miniğim ? böyle bir istek için erken değill mi ?
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 canım erken degıl
- +1 yıl
seksi olmak bir enerjidir miniğim. giyiminden davranışına hayata bakısına kadar etkiler seni. seksi olmak için olmazsın adeta bu içinde vardır. bakışından yuruyusune adeta bir dişilik abidesisindir. bakan bir kez daha bakmak ihtiyacı hisseder. bunun nedeni yaydıgın enerjidir. enerjin yoksa kıyafet makyaj sac stilin ne olursa olsun anlık bakılırsın vay guzel kızmıs denirsin gecilirsin. içindeki neyse oyle yasamalısın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseksi olunmaz...seksi hissedilir...önce kendini seksi hissetmelisin ve bunu destekleyecek şekilde yaşamalısın...giyim tarzı, ysşsm şekli, tavırların, konuşmaların falan...
00 Yorumlabak sana birsey diyimmi sexy kıza farklı gözle bakılır kullan at ama tatlı kız tam asık olmalık
02 Yorumla
Soran+1 yılyerı geldımı seksı de olmalı ınsan
+1 yılKişiliği olan kadınlar kişiliklerini olmayanlar ise dişiliklerini kullanırlar. (Bob Marley)
02 Yorumla- +1 yıl
Biz kirli insanlarız. Ruhumuz f.hişe yapacak birşey yok.
- +1 yıl
Kim sildi nan yorumumu benim :)) bizler pislik insanlarız güzelim. O yüzden kirletmeye geldik sorunu.
Gizli Üye(36-45)+1 yıletrafında ki erkek kitlesi değişir daha ukala hazır cevap laubali bunları kaldıracak şeklin varsa neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. giyiminle falan
00 Yorumla
+1 yılleopar tayt giy
01 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç :D
ekle anlatıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılsalla
Tarzını değiştir...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri