Arkadaslar cografyaci inanilmaz iyi biri asiri komik asiri yumusak ve iyi kalpli herkes onu cok seviyor kizlar falan sariliyor gordugu yerde herkesle maytap falan da gecer takilir tabi bana da sinifta hep takiliyor her gordugunde konusuyor benimle tamam bunlar normal ama her zaman sadece bana ben ozellikle istememe onu cagirmama ragmen sinavlardan sonra veya normal sinifta cozulen testlerde yanima gelip yanlislarimi anlatiyor dikkat ettim sadece bana yapiyor ama ben onun gozune girmek icin en en ufak bir caba harcamadim baskalarindan farkim yok arkadaslar gercekten ilgisini cok hissediyorum ustumde ve test olan bir sinavda bir iki sorum yanlisti ama dogru kabul etti sikli sorulari, toplantida velim ona sakayla karisik ustune gidin demis ama bilmiyorum bu gece bana defterin eksik onu guzel yazinla tamamla demesini veya gece sinif grubuna benim adimi verip bir tek o mu bu eldiveni takiyor demesini gerektirir mi?(benim serbest gunlerde hep taktigim bir cesit eldiven var) ben bir sey ima etmiyorum sizce normal mi hepsi? ustume falan gelmeyin bir sey mi demeye calisiyorsun diye;Hayir
Güncellemeler
+1 yıl
Cok yeniyim konu basligini degistiremedim
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar degerli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler