Bir kova burcu olarak çok çok zor. Evlenmeyi bile düşünmezler genelde mantık evliliğinden yanadırlar çünkü aşka inanmazlar. Bir kere kıskanç bir erkeksen özgürlüğünü kısıtlarsan zaten muhattap bile olmaz ama kıskanmanıda ister. Hem kibar biri olman lazım hemde ağırbaşlı kaba biri. Seninle tartışmaya girdiğinde onunla tartışmaktan kaçmayacaksın kendi fikrini savunup sonuna kadar tartışacaksın kova burcu kolay pes eden insanları sevmez. Onu hem kısıtlayacaksın hem kısıtlamayacaksın o nasıl olacak diyorsan mesela sana gece dışarı çıkmak istediğini söylüyor sen hemen tamam dersen bu ne demek oluyor diye düşünür hayır çıkma diceksin, ısrar edecektir o sen çıkamazsın diceksin birkaç kez bunu uzun süre devam ettirirsen sıkılır hayırdır ya noluyoruz ailem izin veriyor sana noluyor kafasına girer o yüzden birkaç yok dedikten sonra tamam çıkabilirsin haberdar et beni sürekli falan diceksin. Yani kardeşim biz bile ne istediğimizi nasıl aşık olacağımızı bilmezken sana nasıl anlatalım. Önemli olan sevgililikte değil emin ol kova burnunun genelinin ilişkisi çok kısa sürede bitiyor. Gizemli olmalısın sevgili değilseniz sevgini belli etme sadece az biraz ilgilendiğini belli et. Biraz ilgilenen sonra yüzüne bakma sonra bir anda tekrar ilgilen dengesiz ol o zaman ilgisini çekeceksin. Bu arada sen başak burcuysan şansın yok denecek kadar az. Bende kova burcuyum ama Allah kova burcuna aşık olan adama peygamber sabrı versin başkada diyecek sözüm yok :)
121 Yorumla
Başak+1 yılSevdiğim kızın burcu Kova benimki ise Başak şunu merak ediyorum neden şansımız az
En İyi Cevaplar
Kova kadınları ciddidirler tam olarak sanagüvenmediği sürece içindeki çılgın kişiliği sana göstermicwktir onu kıaıtlama kıskan ama çok ileriye gitme kova kadını severken çok sadıktır baska kızlardan bahsetmemelisin kova burcu sürekli ilgi ve beğenilmek ister ona ne kadar özel olduğunu hissettir eğer sana karşı bir şeyler hissediyorsa zaten sana asık olucaktır ama unutmamak geekıyoki ask olta gibidir hangi balık gelir bilemezsin onemli olan sana olan saygı ve sevgisi eh birde ben maço severim onu giyme diyecek ben giyicem onu yapma diyecek ben yapıcam ve özellikle hoşlandıfım bütün erkekler koç burcuydu 😂😂😂
63 Yorumla
Soran+1 yılGuvenini nasıl kazanacagim
Soran+1 yılne yapmam gerwk
+1 yılKova erkeği olarak şunu söyleyim;
"Zor kadınlar"dır. Kolay elde edilemezler.
Detaylara önem verirler.
Pratik zekaya sahiptirler.
Baskın karakterlidirler.61 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini söylüyor mesaj atıyorum ilk başta az az cevap veriyordu sonradan hic vermemeye başladı okuyup çıkıyor soruyorum soylemiyor neden boyle yaptigini
+1 yılBurç, murç boş ayak bilader tadını çıkarmaya bak hayatın.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılSevdigini hissettir.. Guven ver.. Ya hepsi icin gecerli olmayabilir ama bn bunu hissettigim zaman yeterli oluyor.. Baglanmada sorun yasamam.. bir de bagkaninca tam baglanirim.. Gercekten severim.. Guven cok onemli ve ciddi bir iliski olmali.. İlgi goster ilgisizlige dayanamiyoruz 😂😂 kendi adima gibi konustum ama sen anlarsin.. bir de cabuk vazgecme
44 Yorumla
Soran+1 yılben ilgi veriyorum karşılığını alamıyorum
Yengeç+1 yılbenim eski sevgilim 3 ay pesimde kostu ve yemin ederim hic sevmiyordum😂😂 simdi ise aci cekiyorum
Soran+1 yılAcı cekiyorsan git söyle
Yengeç+1 yılSevgili olduk sonra.. Daha sonra o ayrildi..
Kova burcu kadınının en dikkat çekici özelliği özgürlüğüne aşırı derecede düşkün olmasıdır. Asla kısıtlanmaya gelemez. Uzun süre onunla hala birlikte olmayı başaran arkadaşları ya da sevgilisi bu konuda başarılı olmuş demektir. Aksi halde kendisini kısıtlayan insanlardan uzak durmayı tercih eder. Kova burcu kadını oldukça kararlıdır ve yapmak istediklerini, elde etmek istediklerine mutlaka sahip olur. Değişken olması ve becerikli bir karaktere sahip olması bu konuda her zaman kendisine yardımcı olur. Tüm bu özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken bir kadındır. Kova burcu kadınının neşesi her zaman üst düzeydedir. Hal böyle olunca çevresine pozitif enerji ve neşe saçar. Her zaman keyifli ortamlar oluşturur. Kişiliğe tam olarak keyiflidir zaten. Çevresinde herkes tarafından beğenilen ve aranılan bir kişiliktir. Arkadaşları her zaman için onun fikrine önem verir. Kova burcu kadını için dostluk çok önemlidir. Dostlarını da kendisi gibi görüşlere sahip insanlardan seçerler.
61 Yorumla
KovaTskler katiorm :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKova burcu olarak benimde söyleyeceklerim var 😃
Kova kadını olarak ilgiye bayılırım simartilmayi el üstünde tutulmayı isterim cok sevilmek isterim çok kıskanmali romantik ve sürprizlerle dolu olmalı bakımlı zarif bir insan olmalı ve baskın olmalı aksi takdirde kova kadınını bastıramazsınız. Merhametli düşünceli bir insan isterim karsdkars da daha ne olsun 😃 ilgide doyuma ulaşmadım diye terk etmişliğim vardır 😃😃515 Yorumla
Soran+1 yılBaskın olmak derken nasıl yani
Cevap sahibi+1 yılDediğim dediktir dediğini yaptırır
Soran+1 yılBende baskınım oda baskın inat
Soran+1 yılistemedigi bir şeyi yapmıyor ilgi bekliyor mesaja karsilik yazmiyr dengesiz
Cevap sahibi+1 yılSende yazma kaçan kovalanır
Soran+1 yılMerak ederse benden haber alamazsa aşık olur mu
Soran+1 yılzorlandıkca asik olur belki bana yaptigida bu zaten
Cevap sahibi+1 yılBilemeyiz denemeden
Soran+1 yılKıymetimi o zaman anlar ancak ilgi istiyor verince sıkılıyor var mı boyle
Soran+1 yılZorlarsam kafasi benle mesgulbolur o zaman asik olur
Cevap sahibi+1 yılSeninle ilgilenmiyorsa ilgisi yokturrr
Soran+1 yılDaha önceden bu sekilde yaptıgi icin terkettim 2 gün sonra mesaj attı merak etmis
Soran+1 yılseviyormus
Soran+1 yılcok saçma bir durum ama bunlara sevgini gosterkeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılHerkes seviyorum der önemli olan hissettirmek
Kova kadını olarak dıyorumkı.. eger sana olan duygusu yoksa hıc ugrasma derım zorla sevmezler.. ona karsı guvenlı ol onu degerlı hıssettr kısıtlama fazla ağır ol.. şefkatlı merhametlı ol. Eger kova kadını sevmişşse deli gıbı sever öyle severkı daha once sevıldıgnı hissetmezsn. İkizler burcusun sanırım cok uyumlu anlasırsınız
30 Yorumla
+1 yılAnnem kova burcu. Kova burcu kadını akıllıdır, kendi ayakları üstünde durur, romantik ve duygusal değil gerçekcidir. Bilgili ol ve önce onun beynine hitap et. Kova kadını aşk filmleri yerine bilim kurgu filmlerini tercih eder. Artık sen hesab et 😊
315 Yorumla
Soran+1 yılikizler burcuyum eğlenceli zeki😂
Terazi+1 yıloo o zaman harika 😄
Soran+1 yılKız dengesiz çıktı ilgi veriyorum cevap vermiyor seviyorum diyor ilgi vermiyor
Soran+1 yılsürekli kaçıyor
Terazi+1 yılkova kadını soğuk olur 😊
Soran+1 yılSoğuk mu ikizler olarak ben sicwkkanliyim
Soran+1 yılneseli esprili
Soran+1 yılkızda mesaj atmq huyu yok
Terazi+1 yılevet çünkü romantik değil 😄
Soran+1 yılo yüzden mi atmıyor brn atıyorum ona sevgi dolu mesajlar
Soran+1 yılnormal mesajda atmiyor
Soran+1 yılşöyle bie durum var ben whatsappa 2 gündür girmedim baska whatsapptan ona bakıyorum normalde cevrimicj olab bir insan değil yarım saatten beri sürekli çevrimiçi olup çıkıyor
Terazi+1 yılbilemiyorum ki aranızdaki durumu.. belkide hoşlanmiyordur
Soran+1 yılseviyorum dedi 1 ay sonra geri geldi
Soran+1 yılbir sebepten dolayı ayrılmıştık aldatma degil
+1 yılEheh bana mı? Şahsım olarak cevaplayayım bir kova burcu olarak. Bana bir erkeğin ben merhametli davranmasını severim. Hatta özellikle bana karşı değil yeni tanıştığı birine bile merhamet etmesi önemli ve gözüme girmesine olanak sağlıyacağı bir davranıştır. Hayvansever, zeki ve sadakatli, güvenilir oldu mu alır bırakmam.
30 Yorumla
+1 yılBir kova burcu olarak diyorum ki ;
Kesinlikle çok samimi davran
Yanlışsa yaptığın yinede dürüst ol
Özgüvenli ve bakımlı ol
En önemlisi kendini geliştir zeki ol.38 Yorumla
Soran+1 yılIkizler burcuyum özgüven var bakımda var spor yapıyorum zeki eğlenceli bunlarda var
Soran+1 yılilgide veriyorum
Kova+1 yılDaha ne o zaman , gerisi , zamana kalmış
Soran+1 yılşöyle bie durum var ben whatsappa 2 gündür girmedim baska whatsapptan ona bakıyorum normalde cevrimicj olab bir insan değil yarım saatten beri sürekli çevrimiçi olup çıkıyor
Kova+1 yılOhoo takmışsın kafayı sen böyle olmaz ki
Soran+1 yılKız benim dengemi bozdu
Soran+1 yılinat ettim bende merak ettirip kesin aşık edicem
Kova+1 yılHadi bakalım
+1 yılSakın diyim onu kısıtlama aşırı özgür Ve çevresine göre aykırıdırlar. İlişkiyi kurallarla yaşamaktan nefret ederler. Herkes kaldıramaz başlarken dikkatli ol Ve burcun Ne?
28 Yorumla
Soran+1 yılİkizler burcuyum
Terazi+1 yılOoo süper kovalarla en iyi anlaşan burçtur.
Soran+1 yılHep benden ilgi bekliyor karşılığını hic vermiyor
Terazi+1 yılSen de pek verme bir süre Sonra o Şen'inle ilgilenir gerçekten onun ilgisini çektiysen
Soran+1 yılkendimi geri çektim onun gibi mesaj atmiyorum
Terazi+1 yılİyi bakalım değişik insanlar onlar dikkatli ol
Soran+1 yılmerak ederse seviyor demektir yoksa mesaj atmazsa sevmiyor demektir diye düşüneceğim
Terazi+1 yılBence de en uygunu olur
- Astroloji & Burçlar konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yıl:D Kova burcu kadınları aşık olmaz olursa deli gibi peşinden gelir ama genellikle en ufak ters hareketinde geri döner.
446 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmuyor mu sevdigini soyluyor
Kova+1 yılİlgi gösteriyor mu sana?
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBen ilgi veriyorum
Soran+1 yılondan istiyorum ama yok
Kova+1 yılO zaman seni kırmamak için seninle konuşuyor olma olasılığı yüksek :)
Soran+1 yılgeri cektim kendimi artik
Soran+1 yılmaymun istahli
Kova+1 yılİyi yapmışsın ama muhtemelen gelmeyecek sana
Soran+1 yılGelmezse kurtulurun dengesizden😄
Kova+1 yılKova kadını güzel sever ;)
Soran+1 yılhic goremedik sirri nedir bunu gormenin
Soran+1 yılkotu mu davranayim
Soran+1 yılilgisiz mi olayim
Soran+1 yılilgili olduk durum bu
Kova+1 yıl:D :D Seviyorsa severdi sevmiyorsa hiç sevemez senin hareketlerine bağlı değil
Soran+1 yılBen bu kızı anlamıyorum buna tekmeyi bastım whatsappada girmiyorum 2 gündür dakikada 1 giriyor cevrimici bekliyor
Kova+1 yılHayır istese yazardı zaten :D demek ki biriyle konuşuyo
Soran+1 yılAz önce başka numaradan aradı acmadim
Kova+1 yılUmarım odur :)
Soran+1 yılve bu sırada cevrimiciydi 5 dakikadır bu aramadan sonra sakinleşti
Soran+1 yılcevrimici olmayı birakti
Kova+1 yıl:) tamam öyledir o zaman
Soran+1 yılBen o telefonu açsaydım bittiydim
Soran+1 yılAkilliyim ondan😂
Kova+1 yılniyeki
Soran+1 yılTaktik uyguluyor bana bende ona
Soran+1 yılO beni surunduruyor vlbende onu
Soran+1 yılkendi silahiyla vururyorum
Kova+1 yıl:) taktik uyguladığını nereden çıkardın
Soran+1 yılOnu tanıdım bayağı geçende mesaj attim 24 saat sonra okundu yaptı cok akıllı
Soran+1 yılEgolu
Kova+1 yıl:D :D Sevse peşinde koşturmaz sen hata yapmadıkça umarım sen haklısındır
Soran+1 yılHata yapmadim sevmekteb baska ilgilenmekten başka
Soran+1 yılNasıl davranayim ilgilenmenin sonucu bu surundurunce boyle pisman
Soran+1 yılOna kac defa dedimnbana boyle yapma diye cevap ver dedim
Soran+1 yılBu cevap verm3yince sinirlendim bende ama suçlu o okuyup cikiyor
Kova+1 yılSeni sevmiyor bunu şimdiden ben söyleyim
Soran+1 yılHala online olup cikiyor
Kova+1 yıl:) :)
Soran+1 yılSevmese köpek gibi girip cikar mi
Soran+1 yılSoyle 😀
Soran+1 yılGecenin 12.30 u soyle hangi deli bununyapat
Kova+1 yılSenin için olduğunu nereden çıkarttın ki :D
Soran+1 yılRehberinde tek ben varım
Kova+1 yıl:) pekala inşallah barışır ve mutlu olursunuz
Aşk zor ya, çok çabuk sıkılıyor haberin olsun. Üretken olman şart, eğlenceli, özgür ve kısıtlamayan. 😍
34 Yorumla
Soran+1 yılBen ikizlerim özgürlüğüne düşkün kısıtlanmayı sevmeyen o da öyle eğlenceli zeki bunlar ikizler de var sıkılma olayı nasil oluyor
Soran+1 yılNasıl davranacagim bu maymun istahliya
Başta normal ama sonra ilgili davranilmali çok laobalik asla olmamalı
329 Yorumla
Soran+1 yılİlgi verdikçe sıkılıyor gibi hatta değer vermiyor
Soran+1 yılKendisi ilgi vermiyorsa hep karşıdan bekliyorsa
Soran+1 yılKendisi ağzıyla seviyor ama ilgi 0
Soran+1 yılBu ara ilgi vermiyorum noldu buna diyip kendisi haber almak için mesaj atacak mı bakalım
Soran+1 yılatmazsa öldü mü kaldı mı diye merak etmezse sevmiyor demektir geregi olmaz oyle insanin
Soran+1 yılmerak etmeyen sevmiyordur
Soran+1 yılçekinirse ben ne diyim ki ozguvensiz
Soran+1 yıldengesizlik var karsida mesaji okuyup cevap vermemek gibi terbiyesizlik egoda var
Soran+1 yılben boyle yaptığı için ona mesaj atmıyorum sen at dedim
Soran+1 yılcevap vermeyince sinir oluyor insan
Soran+1 yılilgi isteyip cevap vermiyor sacmalik
Soran+1 yılböyle yapıyor soruyorum onada cevap vermiyor hep oku çık
Soran+1 yılduvar gibi
Soran+1 yılBöyle yaparak küfür etmemi istiyor herhalde
Soran+1 yıloyuncak mı karsisindaki
Soran+1 yılonada söyledim kız okuyor hic cevap vermiyor arayinca acmiyor zaten
Soran+1 yılsorun varsada paylaşmıyor cevap vermiyor
Soran+1 yılböyle dengesiz olan hiç kimseyle anlasamaz zaten
bende kovayım ve herzaman iddalıyım ve kararlıyım kolay kolay hiç bir işten yılmam ve azimliyimdir ayrıca birazda kurnaz oluyolar sorunları çok pozitif yaklaşıp anında çözme kabiliyetlerivar ...
41 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 742 cevap paylaştı. kolay beğenmezler, kendini bilmiş olurlar. burnu havadadır. bunlar ilk bakışta düşünülen şeylerdir. ama içinde gizli biri vardır adeta. doğru kişiyi bulduklarında o gizli kişi açığa çıkar ve mutluluk dağıtır :)
86 Yorumla
+1 yılÇok saçma bu işler yahu. Her kova burcu aynı mı? Ama mesela şunu biliyorum, akıllı haraketler sergile, bakımlı ol.
10 Yorumlabir kova olarak soyleyeyim basdan ilgisi yoksa bu is olmuycak
26 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini söyledi
Soran+1 yılİlgilenmiyor ama seviyorum diyor
Soran+1 yıldengesiz mesaj atıyorum okuyup çıkıyor
- Astroloji & Burçlar konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılKova burcuyum. Bence kova kadınına aşık olmak yürek ister.
40 Yorumla
+1 yılKova kadınları özgürlükçü sıradan olmayan şeyleri sever
20 Yorumla
+1 yılKova burcuyum. Değişimi yeniliği severim. Aşk anlamında da eğer sevgiliniz Kova kadınıysa kesinlikle yanında dik durmak ve iyi-üstün bir özelliğiniz olmalı toplum içinde. Kariyer sahibi, yakışıklı ya da ne biliyim işte bir şekilde övgü alabileceğiniz bir özelliğiniz olsun. Açıkçası hemen etkileniriz :D Yani ben etkilenirim :D
11 Yorumla
KovaAynn bnde :D
saçmalama allah herkesi kovanın kadınından balığın erkeğinden korusun:S! içinden pazarlıklı herlkesin kendini sevdiğini düşünürler sürekli gözleri oynar vs.vs. allah karşılaştırmasın!
010 Yorumlakimse alınmasın ama.. tanıdığım en asil kızlar.. başta annem ;)
828 Yorumla
KovaTskler :)) ama gercekten bir asillik agirbaslilik oluyor..
KovaAz myz yaa?
KovaOnkar iyi değil mi? Duymasinlar..
Kova:D ikizler? bir mazi var galibaa
Kova:D :)
KovaEsin mi ikizler :)
KovaEe cocuk filan dedn
KovaIkizler terazi manasinda dedn simdi anladm pardon
KovaYeni anladm gece gece gitti akil bir de yarin okullar acilio malumm.. uyku desen var yok
KovaOylee liseye gidiorm neden?
KovaUyuyabilsmm sorun yok da :)
KovaBebek mym bn dalga mi geciosnn :D
KovaHmm tamam :D
KovaRica ederm :)
- Astroloji & Burçlar konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılkova ve balık kadınları en uyumlu ınsanlardır sen bır basak ya da terazı ıle ıyı anlasırsın
23 Yorumla
Yaybencede en ıyı 2 burctan bırısı
+1 yılKova kadar tartışmacım yok. sürekli muhalefet. dedigim dedik gibi davranır ama dediginin yanlıs oldugunu bilir.
10 Yorumla
+1 yılçok sevimli akıllı duygusal neşeli romantik tuttuğunu koparan sevimli tatlı olur kova bayanları az inatçılık var
32 Yorumla
Balık:)) tahmin ettim hislerime dayalı
Astroloji & Burçlar konusunda 528 cevap paylaştı. hhahaha dostum sınırlarını zorlamaya hazırmısın :D
320 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zorluklar 😀
Kova+1 yılkova burcu bir kız olarak sana şunu söylüyüm asla sevgilini yönetmeye çalışma biz zor insanlarızdır yönetilmek kısıtlanmaktan asla hoşlayız ama karşımızdaki erkegi kısıtlamayı çok severiz yöneten degil yönetilen taraf olursun bu ilişkide eger sevgilini memnun edemezsen düşünmeden ayrılır senden biz aşk insanıyız ama kolay kolay sevmeyiz bizi anlayamazsın :D
Soran+1 yılIkizler burcu tam dengesiz bununla nasıl anlaşacak😀
Soran+1 yılIkizler kova anlasirmis ikiside ozgurlugune düşkün rahat olur
Soran+1 yılben ona baskı uygulamıyorum o da bana uygulamiyor ilgisiz hep karsidan bekliyor
Soran+1 yılişte bende bunu anlamadım sogutuyor kendinden
Soran+1 yılkendi beni buldu
Soran+1 yılseviyorum dedi
Soran+1 yılÇözemedim kovaların boyle dengesiz oldugunu egolu olduğunu mesajı bilerek okumayıp dışardan okuyarak 1 gun bekletti
Soran+1 yılMerak ettirip aşık edeceğim bana yaptığı gibi
Soran+1 yılWhatsappinda sadece ben varım dün akşam dakikada bir cevrimici oluyordu sonra cevrimiciyken farklı numaradan aradı whatsappa 2 gündür girmemiştim halada girmedim yine kontrol ediyor
Duygularini belli edemeyen, seni seviyorum denildigi zaman uputangaç odunsu bir hale bürünen tatlı varlıklar. Bende dahilim ya 😊
21 Yorumla
KovaYani bir aciklama anca bole yapilirdi :D ayni bnn
+1 yılbir kova burcu olarak hiç uğraşma çkk yorucu
123 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok yordu dengesiz biri mesaj atıyorum cwvap vermiyor okuyor cikiyor
Terazi+1 yılhahaa aynı işte hepsi böyle umursamaz ☺
Soran+1 yılumursamaz niye böyle
Soran+1 yılilgi ver diyor
Soran+1 yılseviyoeum diyor
Soran+1 yılbu tavırlar neden oluyor
Soran+1 yıllütfen bana yardım et bu sorunu ilk sen bildin
Soran+1 yılzor olan tarwfi bu işte
Terazi+1 yılya işte yetinmeyi bilmiyor biraz kendini geri çek
Soran+1 yılcektim kendimi hic ilgi vermiyor hep istiyor sonrada sıkılıyor
Terazi+1 yılsakin ol kaçan kovalanr
Soran+1 yılaşık oldugu soyliyor
Terazi+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılBen buna nasıl davranacagimi bilmiyorum maymun istahli
Soran+1 yılegolu
Terazi+1 yılBırak gitsin düzelmez
Soran+1 yılbunu sürekli terketmislerdir
Soran+1 yılçünkü bu huyu kimse kaldirmaz
Terazi+1 yılyani iyi düşün yorulmaya değerse devam et
Soran+1 yılsevmesem hemen kaçacagimda seviyorum
Terazi+1 yılo zaman çek ne deyim
Soran+1 yılgelmezse kurtulurum
Akrep+1 yılAynen banada yapiyo goruldu oluyo cevap yazmadan cikiyo
O zaman ilk eleştiriyi de ben yapayım..
Kova kadınını gördüğüm yerde tekme atarım !09 Yorumla
KovaAhaha neden?
KovaEvet kararsiz oluyoruz ama cokta sinir bozucu deilizdir yaaa :)
KovaAh ah haklisin bir hoslandigim cocuk hakkinda kararsizim.. o da soyle.. Beni sevio mu sevmio muu bir türlü karar veremiom
KovaYa ama bn gercekten anlam veremiorm haklisin ama tekme atilmayi da hajetmiorux.. Istersen sorularima bakabilirsn.. Hani hoslandigim cocukla ilgili olanlara
KovaBn daldan dala ziplasmiorum zaten sadece sence o beni seviomu die baksana dedm bakmasanda olur yaaani
Çok karmaşık bir insanım. Çok kararsızım. Hayal gücümün sınırı yok. Kısıtlanmak hoşuma gitmez özgürlüğüme düşkünüm vs vs. :)
03 Yorumla
KovaAynn :D kovalar olarak su kararsixligimixzz :)) bir cozumu yok mu yaaa
KovaBulacagimi sanmiyorum ama bulursam haber veririm :D
+1 yılBeyni kova gibi boş olanların farklı bakış açıları vardır elbet. Küçük farklılıklar dışında kadın kadındır. Burçla, harçla ilgisi yok.
00 Yorumlaıkızlerım en ıyı anlastıgım burc kova kızlarıdır severım
10 Yorumlaiyi dost olurlar. ama herkesle olmazlar standartları vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kovayım kafalarımız biraz yüksek sanırım teyzemle kendimden bilirim nasıl diyim çılgınlık falan çılgınlık derken sapıkca bir şey gelmesin ağır başlıyızdır yeri geldiğinde çekinir yeri geldiğinde ortama göre çabuk ayak uydururuz
01 Yorumla
KovaAynen :))
kova kadını , yengeç kadını her zaman iyidir iyii :D
01 Yorumla
KovaTskler :))
+1 yılkova burcunu bılmem de sen cok hos bı kadına benzıyorsun
00 Yorumlanefret ederim kendilerinden oğlak erkeğiyle asla yapamazlar bir de adama hayatı zehir ederler
06 YorumlaGençler bende yengeç burcuyum
10 Yorumlabende erkegiyim ama kova kadini kararsizdir dönekte diyebiliriz:)) guzel olur cogu
03 Yorumla
KovaDonek deilde kararsz dielim
KovaAynen
+1 yılzeki erkeklerden hoşalnır
10 YorumlaZor kirvem zor
16 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok yordu dengesiz biri mesaj atıyorum cevap vermiyor okuyor cikiyor sevdiğini soylemisti
Soran+1 yılbu nasıl oluyor beni sevmezse ilgimi alamazki bıktırdı
Soran+1 yılkendinden soğutuyor cevap vermeyerek söylüyorum yinede böyle kafasını kırmami istiyor sanirim
Soran+1 yılKacan kovalanir ama
+1 yılŞıp sevdi onlar 😀
20 Yorumla
+1 yılOlmuyorlar malesef
20 Yorumla
+1 yılKova iyidir iyi.. severim
01 Yorumla
KovaSaol :))
+1 yılvalla ben annemle hiç anlaşamıyorum :)
oda kova03 Yorumla
KovaHmm bilmiorm aslinda bn herkesle iyi anlasirim bir koc kadnlariyla pek anlasamam annemde koc sürekli tartışırız
Yengeçyengeçler kovayla anlaşamıyo :)
KovaOlabilir :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılFREEDOM asigiyim ✌️✌️✌️
02 Yorumla
KovaBndeeeee
Kova😝👍
+1 yıltemizlik yaparak
10 Yorumlabenim kız versiyonum galiba :D
01 Yorumla
KovaAdasasas iyiydi :DD
kendimden biliyorum iyidir :)
02 Yorumla
KovaAynen bitanedir dimi :))
kova kadını candır. tek gecerim. tek tercihim:D
00 Yorumlakıskançtır :I
20 YorumlaTanımıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKova kadini tami surtluk
013 Yorumla
KovaSana denk gelmistir yaniliosun
Cevap sahibiSinirli cilgin havali tartismaya giren
KovaYani orasi oyle
Cevap sahibiDovesim geliyor agzi sustururum cok sinirli ki bnde sinirliyim bnde akrepim hic sevmem
KovaBn akrep bayanlariyla iyi anlasirim ama bilmiorm
Cevap sahibiOkulda kiz arkadasim vardi cok kotu kavga ederdik oda kovadi bilmem ne surekli sikayet ederdi
KovaValla bn ole cok tartismam :))
Cevap sahibiAa sendemi kovasin
KovaSoruyu okumadn mi?
Cevap sahibiOkumadim
KovaSabhdir dakotuluon
Cevap sahibiAh cok uzukdum ne yapabilirim
KovaAlinmadm kii :D
kovalar candır can
01 Yorumla
KovaAynen :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi azalara bitmeleri.
00 YorumlaEşcinsel
05 Yorumla
KovaEscinsellik burca değil hormonlara bakio yalniz :)
Kovatamam ole olsn
KovaHangi yorumu
+1 yılbaşakla arası iyi.
10 Yorumla
+1 yılbalıkesirli...
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem