Sizce eskiden bişi yaşadıgından dolayi olabilirmi?
Ne yaşamiş olabilir foto hakinda?
eger yeni sevgiliyseniz begenmedigini dusunmeni istemiyodur ya da birileri onu kimseye fotonu atma gibisinden doldurmuş olabilir
muhtemelen netten tanıştın istemiyordur güvenmemiştir
ama ordan tanısmışsın gezmek tozmak başka hala tamamen güvenmemiştir
Netten tanıştıysan saplı çıkma ihtimali çok büyük. Millet delirmiş loo
Ben böyle bişey görmedim gardaş.
Çirkin çıkıcağını falan düşünüyor olabilir herkes fotojenik değildir o yüzden.
Cevap
5Cevap
kendi adıma konuşayım yaş tahtaya basmam. severim ama güvenemem hesabı👊
utanıyodur begenmzsn falan diye düşünüyodur ya da sana güvenmiyodur
ya kiz guzeldir ama fotolarda kendini begenmiodur. fitojenik degildir. foto cekinmeyi sevmezzz cok da seaaaapma
Sevgilim önceden bana gün içinde sürekli resim atardı. Bu benim çok hoşuma giderdi. Kısa bi ayrılık yaşadık şimdi yine devam ediyoruz mutluyuz ama ben istemeden resim atmıyor. Bende onu özlediğim için resim istiyorum. Sadece istediğimde atıyor. Bu da bende sanki onu sıkıyormuşum düşüncesini oluşturdu. Neden sizce
bak benimkide surekli at diyor deli oluyorum kaşlarım cikti canim istemiyor sac dibim geldi.. ya bir rahat birak darlama.. ve ayrica en son foto attigimda santaj oldu yokum o işlerde
atmanız lazım değilmi erkekler olarak özliyebiliyozya hani hani yani duygularımız var hani var yani işte hani
Fotoğraf çekmeyi sevmiyodur tabi bide fotojenik olmama durumu var o yüzden istemiyodur
bence çok iyi yapiyor.. ya ayrıldıktan sonra şantaj yapsa.. işi tedbire aliyordur... 😀
basima gelmisti
ya erkeğe güven mi olur
fotograf cekilmeyi sevmiyordur buyuk ihtimalle
Fotoğrafı beğenmeyeceğini düşünüyordur
Yo bence öyle. Yani kendisini beğenmiyorsa senin de beğenmeyeceğini düşünüyor olabilir. Bir de şey var bazı insanlar fotoğraf çekilmeyi sevmiyor. Ondan olabilir
ozel den bisey sorabilir miyim?
gerek kalmadı☺
soramassın
ben eski sevgilime attim ayrildik Şu an bir yerde paylasicak diye korkuyorum ama cok pismanim
Güvenmiyordur, utanıyordur
Ya fake dir. Ya da çirkin olduğunu düşündüğü için atmıyodur
Ya bu erkeklerin foto isteme ısrarı nedir?
Pek çok sebebi olabilir
kendini guzel bulmuyordur
Useniyordur
ben olsam her gün her gün usanırım ya onla mı uğraşcam ama eğer seviyorsam onun için yaptığım her şey mutluluk verir orası ayrı
Sevgilisi neden foto ister?
Güvenmiyordur
Son kararım
Kendini güzel bulmuyordur
Nasıl bir fotoğraf bu?
olmayan fotoyu neden atsın ki
Çirkin buluyordur kendini
canı öyle istiyodur
Neden atsın ki
utangaçtır
ne istediğine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?