Merhaba arkadaşlar bir kadınla sanaldan tanıştık beni baştan çıkardı, sonra da baştan söyleyeyim ben evliyim sürpriz olmasın dedi. Ben tam anlamıyla afalladım ne diyeceğimi şaşırdım. Bu kadının ruh halini anlayan var mı nasıl bir tepki vermem gerekiyor, hormonlarımla hareket etmemek için çok zorlanıyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılO hastalıklı bir kadınsa sen önlemini al.
Uzak durabilirsin.
Evli olmayan risk yaşatmayacak bir sürü kadın var dışarıda.
Illa o olmamalı bence.
Hormonlarına yenilme.
Belki çocuğu vardır ve yuvasını yıkan sen olma.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın çok hoş bir yorum oldu teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılzaten ben evliyim sürpriz olmasin derken bundan bahsediyor. kari, gemileri yakmaya hazir. yanlis anlamadin. taktik maktik yok bam bam bam.
22 Yorumla
Soran+1 yılhahaha acıma mı diyorsun yani :D
- +1 yıl
istiyorsan eger evet. istemiyorsan yapma tabi. basina is alma da. secim senin :D
+1 yılkocasiyla yatak sorunu var belli bunuda seninle gideriyo ama ayni sey senin iliskin icin senin karin oldugnu dusun o kisinin ve biran once uzaklas
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen
Koşarak kaç sen en güzeli başına bela alıcaksın yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
10Cevap
+1 yılO zorlanmamış belli. Ben olsam böyle gizli bir aşk yaşayacağıma bekar biriyle herşeyi doludizgin yaşarım. Çünkü çok gereksiz bir stres.
00 Yorumla
+1 yılBaştan çıkardı nedir meyilliymişssin zaten. Konuşmayı kes bunudamı biz söyleyelim.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye meyilliymişim tanıştık baya bir muhabbet ettik ve sonradan evli olduğunu söyledi. Kadının baştan ima ettiği şey bir kereden bir şey olmaz. Eğer meyilli olsaydım bir kereliğine bir gece yaşayıp muhabbeti keserdim
- +1 yıl
Baştan çıkardı kelimesini kullanma bir zahmet , ee evliyim diyor hala konuşuyorsun?
Soran+1 yılHayır benim başta kötü bir niyetim yoktu zaten klasik türk insanı gibi tabular yok kafamda normal tanıştığım hatta tanışmayı düşündüğüm bir arkadaş olarak konuşuyordum bir kereden bir şey olmaz dediğinde de dalgasına söylüyor sandım. Sonra ben evliyim baştan söyleyeyim dedi. Sordum eğer eşin için arkadaşının olması sorun değilse benim için problem değil dedim. Problem tabiki izin vermez dedi niyetini tam olarak anladım eşine saygı duyuyorum dedim O bana cevap olarak yarın görüşürüz dedi ve bunu ses kadı olarak gönderdi baştan çıkarıcı bir ses tonuyla şimdi daha iyi anlayabiliyor musun beni?
+1 yılNasil bir Insansin sen ya! Bide zaman ayirip burda yaziyosun!!! GERI YAZMA ONA!!!
00 Yorumla
+1 yılirtibatı tamamen koparırsanız zorlanmazsınız, uzaklaşın o kadından, tehlikeli..
00 Yorumlaruh halini bosver eger tehlike yoksa dikkatli bir cekilde sevis gerisi hikaye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aman uzak dur o tipler belalı olur sonra kadının kocasıyla uğraşma
00 YorumlaBaşına iş alırsın ayrıca edepsizlik kısmına hiç girmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş o yaptı sen yapma bari. Allah'a havale etmek gerek böylelerini. Kes bağlantıyı
00 Yorumlabiraz edep yahu insani hayattan soğutursunuz siz
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var?
kendini kocasının yerine koy ve görüşmekten vazgeç
00 YorumlaSıkıntı büyük mikribik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle
03 Yorumla
Soran+1 yılEşiyle cinsel sorunlar mı yaşıyor? Anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Onu anlamaya çalışmak senin işin değil engelle çocuğum
Soran+1 yılhaklısınız
Yazar inanirim.
00 Yorumla
+1 yılBulaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimmis o kari sikayet edelim kapansin
00 Yorumla