Ağlamaktan yoruldum ne yapmalıyım?

Sevgilimle aileleri tanıştırdık şimdi sıra isteme faslında. Hafta sonu istemeye gelecekler bizim adetimizde isteme ve soz birlikte olur. Onlar da oyle degilmis. Evimiz kucuk ve soğuk isitamiyoruz evi bu yuzden istemeye söze kalabalik gelmeyin dedi babamlar. Buna ragmen soze 35 kisi gelecek diye haber veriyolar. Sonra Nisan soz birlikte olsun yerimiz yok evde dedim kabul ettiler ailesi memlekete donecek diye 1 ay icinde Nisan yapalim dediler yine kabul ettim. Nisanlik icin randevu alalim 1 ayda anca dikilir dedim begendigin bir elbise var mi dedi bende istedigim nisanligi yolladım 2000 tl fiyati duyunca olmaz dedi makyajimi seda sozak a yaptircam dedim o kadar para veremem dedi Nisan alisverisi dedim ucuz olsun abartmadan al dedi soz alis verisi dedim soz Nisan bir olcak dedi alyans dedim en uygunu neyse o olsun dedi istiyo ki hep onun dedigi olsun surekli kavga ediyoruz elimden bisey gelmiyo aglamaktan helak oldum normal mi bu tur olaylar. Maddi olarak kötü degil durumlari iyi kendisi meshur bir tatlicida muhasebe müdürü 😞 yorumlarınızı bekliyorum
Ağlamaktan yoruldum ne yapmalıyım?