Sevgilimle aileleri tanıştırdık şimdi sıra isteme faslında. Hafta sonu istemeye gelecekler bizim adetimizde isteme ve soz birlikte olur. Onlar da oyle degilmis. Evimiz kucuk ve soğuk isitamiyoruz evi bu yuzden istemeye söze kalabalik gelmeyin dedi babamlar. Buna ragmen soze 35 kisi gelecek diye haber veriyolar. Sonra Nisan soz birlikte olsun yerimiz yok evde dedim kabul ettiler ailesi memlekete donecek diye 1 ay icinde Nisan yapalim dediler yine kabul ettim. Nisanlik icin randevu alalim 1 ayda anca dikilir dedim begendigin bir elbise var mi dedi bende istedigim nisanligi yolladım 2000 tl fiyati duyunca olmaz dedi makyajimi seda sozak a yaptircam dedim o kadar para veremem dedi Nisan alisverisi dedim ucuz olsun abartmadan al dedi soz alis verisi dedim soz Nisan bir olcak dedi alyans dedim en uygunu neyse o olsun dedi istiyo ki hep onun dedigi olsun surekli kavga ediyoruz elimden bisey gelmiyo aglamaktan helak oldum normal mi bu tur olaylar. Maddi olarak kötü degil durumlari iyi kendisi meshur bir tatlicida muhasebe müdürü 😞 yorumlarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski jisanlim bankaciydi e4bin tl geliri ve ayrica galerleri vardi ev araba arsa ne ararsan yani, inanmazsin nisanligimmi bin tl die surat yaptilar hadi bozulmasin die 300tlye igrenc bisey giydim, aileme istemeye geldiler basladilar kizimiz ne isterse o alinir istedigi heerseyi takicaz inanmazsin tek tasima laf ettilet ;) aytildik kasada akrabalarimin taktiklarina kadar 2. gun almislar haram zikkim olsun insallah. Sana soyleyecegim sey dikat et nisanlimda ayni sekildeydi bnde bozulmasin die ne dedilerse tamam dedim Şu an aslaaaaa yapmam oyle. Ya durumu musait olmasa tamam anlarim birde aileme evini arabasini aliriz yok soyle yapariz diyip kuyumcuda sette mi alicaz dediler :) seninki oyle olmaz belki..
013 Yorumla
Soran+1 yılNasil ayrildiniz yani bu ayrilmaya da yanasmiyor bekle para biriktirelim oyle yapalim diyorum onu da kabul etmiyo
Cevap sahibi+1 yılBenim ailem pek istememeye basladi cunku nisanlim annesini cok dinliodu oda cidden cok farkli davraniodu onun yanindayken mesela galeriyi nisanlim ve amca oglu ortak acmislardi nisanlimin yaminda galeri ahmete actik biz onu diodu nisanlim yokken annemlerin yaninda babasindan izin almadan haftasonu cikamaz babasinin dukkajindan diodu, o kdr bayram seyran gecti inanmazsin bir hediye alinamz mi ya nisamliyim bir tepsi baklava getirin ya bisey yani yok, annemler farkina vardi ben surekli kapatmaya calisiodum sorumlari en son 2 anne 10mdk ni tartisti o anda bitti bir daha nisanlimla hiiicc gorusmedim ilk 3 ay oldum lldum dirildim cok emek verdim die, sonra gozumu acip etrafima baktim iikide olmamis dedim
Soran+1 yılSeviyorum onu ama yine de bu sekilde evlenmeyi kabul edemem ben
Cevap sahibi+1 yılBende dedimki nisanlima yaa nisandskimtakilari bozduralim az uz ikimaileyede hicbisey aldirmadsn dugunnyapalim en ucuzu olsun ama bizim istedigikizmolur, yaa salakmisim diorum zengin ztn sen nieee ugrasiosun adajin pintiligi yuzunden, kesinlikle cimri adamdan sevdigine deger vermeyenmdrn ne eş ne koca olur bnimde ayricamomlarin zorlamasiyla nisanim 3 haftada oldu cok kotuydu
Soran+1 yılBen israr edince bilezik de takmayacagim en sonunda diyip tehdit ediyor aileme de bisey dememeye calisiyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılHala seviyo musun die sor salak gibi ever derim ama o iliskimizdeki adami sevmisim annesine uyup beni hiçe sayani değil , ayrilirken bir cirkinlestiler gelinlik davetiye herseui ben odedim, gelinligi diktirdigim kadin benimle agladi ben boyle ozenen bir gelin gormemistim die,.. hersey nasip kismet ama sana deger vermeyen mutluluktan ayaklarini yerden kesmeyen adamla yuva kurma,..
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum gerçekten zor bir durumdayim
Cevap sahibi+1 yılAilen ne diyor peki?
Soran+1 yılŞu an onlara bisey demedim tartismalarimizdan haberleri yok fakat babam suphelenmeye basladi birde bana babani arar konusurum cok pahali seyler istiyosun diyo babam cok sinirli biridir bu sebeplerden tartistigimizi duysa beni suclu bulur geri kafali biridir babam. Eskinin dar goruslu insani imkani olsa dugunsuz derneksiz evlendirir babam beni aileden destek alacagim kimse yok korkum da bu zaten
Cevap sahibi+1 yılyaa seni daha sjmdiden zordurumda tutuyor bu adamevlenince nolacakki ne bekliosun? Aileden beni uyaranlara hep kulaklarkmi tikadim , kayinvalidem o kdrkotu bir insandi ici disi ona bile bir tek keliem soyletmedim o kdr kor kutuk asiktim..
Soran+1 yılBenim babam onun tarafini tutar ve babam zaten söylüyor ben omrumde boyle zeki birini tanimadim diye. Cocuk cok zeki babama maddiyat yuzunden tartistik dese babam beni dover yine de ona bisey demez
Cevap sahibi+1 yılBenim anneme beni cok korudu o donem asiri kizdim anneme ya neden bu kdr pahali sehler istiosun die, onuda kayinvalidem cok kiskirtiodu ilk basta anem elinizden ne kdr geliosa sdedi aa bunlar baslarda ev araba altin yok ogreymenlik yapmasin boz bakalim rahat rahat otursuna kadar, sonra az bisey skistirdi annem hemen belli ettiler kendilerini
Soran+1 yılYarin yuz yuze konusucam yine kabul etmez beni zorlarsa ayrilirim ucunda ölüm yok ya
En İyi Cevaplar
+1 yılseviyosan detaylara takılma zaten her erkekte her kız gibi güzel bir Nisan güzel bir düğün ister sadece bütçeden kisiyo ışte olur öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yıl1 kere evleniceksin, koy bakim tepkini çiz sınırını yeter be ben oyuncagınmıyım de bır kere evlenıcem ben bu ıstedıklerım ya olucak ya da sana gule gule de bakim. madem olay istemeye kadar gitmişse eger kuzu kuzu gerı vıtese takıp varlığını tekrar hatırlamaya baslıcak
113 Yorumla
Soran+1 yılHemen yapmayalim ailene soyle para biriktirip oyle yapalim dedim onu da kabul etmiyo ayrilalim diyorum onu da kabul etmiyo deli ediyo beni
- +1 yıl
ayrılalım ı kabul etmesını beklememelısın tepkını koyup ya boyle ya da ben senınle yola devam etmıyorum demelısın boyle ayrılma konusunda bıle her konuda ıplerı karsındakıne verırsen ıstemedıgın bır hayatı yasamak zorunda kalırsın
Soran+1 yılAyrilmak istiyorsan ayrilalim dedim sacmalama dedi bekle biriktirelim oyle evlenelim dedim onu da kabul etmiyo
- +1 yıl
ozaman kusura bakma ben 1 kere evlenıcem ve bu sekılde herseyın senın ıstedıgı sekilde evlenmek ıstemıyorum benımde hayallerım var dıyeceksın
Soran+1 yılOnu da dedim almam yapmam biraz daha zorlarsan eger bilezik falan da takmiycam diyo
- +1 yıl
Allah sana yardımcı olsun oncelikle. cunku karşındaki senı dınlemıyor. sende saf bır arkadasımızsın anlasılan anlatamıyorsn ona hıcbırseyı bu karakterınden yetıstırılmenden saflıgından kaynaklı bugun neysede 10 sene sonrada boyle olucak ne yazıkkı. oda aklı sıra senden baskın bır karakter ve aklı sıra zeki ya her konuyu 7 den 70 e kendı ıstedıgı gıbı yapıp oyle yasıyacak. sen ayrılmaktan bahsedınce o hala bilezik takmam bıraz daha zorlarsan dıyebilecek kadar ayrılmanın ne anlam ıcerdıgını bıle 1 sanıye oturup dusunmemıs. kusura bakma benım ıstdıklerım olmıcaksa o bılezıgı all... istediğine evleniceğin kadına ıster tak ıster takma dıyebilirsin. ayrıldıktan sonra kolumda bılezık var veya yok onemıvarmı ya da senı ılgılendırıyormu dersın. soyledıgım hıcbırseyı 1 sanıye bıle dusunmeden herseyı aklında oldugu gıbı yapıyorsun bır evlılık bır ılıskı 2 kisiliktir kendinle evlenmıyorsun bunu sana hatırlatırım dersın
Soran+1 yılKendisi benden 10 yas büyük bundan dolayi sanki beni kullanmak istiyor gibi hissediyorum bana oara goz dedi bir defasinda sonra maasini bana ver esyalara yardim et falan da dedi
- +1 yıl
hayatına karışmak gıbı olmasında o kendısıne kulluk edıcek gel dedıgınde gelicek git dediğinde gidecek her istediğini yapıcak karşısındakini hiç dinlemicek gece koynuna gırıp onu hos edıceksın solıcegı herseye evet dıceksın ısten gelıcek yemegını onune koyacaksın kişilik olarak hıc olmıcaksın ama hep yanında olucaksın her turlu kadınlık gorevlerını eksiksiz halledeksin. boyle bir şey arıyor. bence otur bır dusun bu senmısın aradıgı. ve kac gun kac saat kac yıl dayanabilirsin. Ve şunu asla unutma evliliklerin yarısı sırf cocukları var dıye ayrılamayan ama mutsuz mutsuz şekilde devam ediyor içinde şiddeti kufuru dayagı her turlusu oluyor. çok geç olmadan bunları dusun sonra ona gore hareket et. istediğin ne. istediğin bu adammı. 1 yıl sonra ne durumda olursunuz 5 yıl sonra ne durumda olursunuz. Ama bu dusuncelerının ıcerısıne asla ama asla şu zaman deişir bu zaman duzelır dıye bırsey ekleme cunku o tamamen yalan bugun neyse 10 sene sonra daha ıyısı değil belki daha kotusu olucak
Soran+1 yılSeviyorum onu ama yapamıyoruz yani tartismalar son bulmuyor şu saat oldu gozume uyku girmiyo ailemden uzaklastim neyin var diyolar anlatamiyorum hayattan soğudum onun yuzunden insanlara guven kalmadi icimde cok sessiz bu zamana kadar hic sinirli halini gormedim bu bile beni korkutuyor ona kolelik edecek birisi degilim hani karakter olarak bende baskin bir karakterim ama bu isler ciddiye binince birden boyle 360 derece değişti ne olduğunu anlayamadim
- +1 yıl
evlilik kaçıyormu? hayır. planlar vs ler herşey insan isteyince olurmu evet. o zaman sus bıraz geri cekil onu tanımaya calis. kendı ıcınde sorgula bazı seylerı
Soran+1 yılHaklısınız biraz zamana ihtiyacım var cok teşekkür ederim gercekten yardimci oldunuz
- +1 yıl
rica ederim sadece fikrimi paylaştım gun geliyor 10 yıllık çiftler birbirini aslında hıc anlamamış oluyor. evlilik denen tören (nikahtan bahsetmiyorum) erkek için değil kadın ıcın yapılır aslında kadınlar bu tur seylerle daha ılgılıdır. ve seven ınsan karşısındaki mutlu olsun dıye ugrasır cabalar. hiç değilse bugun için. umarım herşey duzelır guzel bır hayata adım atarsınız ıyı geceler
Soran+1 yılIyi geceler
- Özel Günler & Hijyen konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılyani. bir an o kadar masrafı gözü kesmemiş olabilir kavga etmek yerine uygunca konusa bilirsiniz yani makyajini ünlü biri yapsa nolur bir kuaför yapsa nolur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
3
Ama sen giyinecek ve o yüzüyü bir ömür boyu sen takacaksan. Yani. Cimri mi, yoksa gösterişi mi sevmiyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla vallahi amaci ne gercekten bilmiyorum. Maddi durumu yerinde normalde cimri birisi de degildir ama is ciddiye binince birden boyle her dedigime hayir demeye başladı yani biz bir defa evleniyoruz hic bisey de hevesi yok yurutemiyorum artik ailemle onun arasinda kaliyorum hep kendi dedigi kendi istedigi olsun istiyor onun ailesi onun adeti onun dusuncesi beni hic goz onunde bulundurmuyo
Bu kadar kasmaya gerek yok yav buraya kadar gelmissiniz zaten niye birbirinizi uzuyosunuz ki
00 YorumlaKarşındaki insandan cok sey bekliyorsun o da senden ikinizde anlayışsızınız bence
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
8
Acele etmeseydiniz madem siradan bir söz Nisan istemiyorsunuz.
010 Yorumla
Soran+1 yılNormalde nişan mayista dugun eylulde dedik onun ailesi istedi diye 1 ay icinde yapalim dediler kirmamak icin tamam dedim hep kendi istedigi olsun istiyo surekli kavga ediyoruz istedigim hic bir seyi yapmiyor her seye pahali diyip duruyor ne yapcam ya
Soran+1 yılYani maddi durumu iyi kötü değil
Soran+1 yılSen beni sevmiyosun eger beni sevseydin hic bisey istemezdin diyo bana
Soran+1 yılSeviyorum onu ama bu sekilde de evlenme olmaz ki
Soran+1 yılGoz yumamam buna ailem de izin vermez
Gizli Üye(30-35)+1 yılkara düzen bir ilişki.. işin oluru yok ki olmazsa fazla para gitmesin derdinde.. gercekten sevip evlenmek istese aileside onay verse olmaz böyle..
00 Yorumla
+1 yılağlamamalısın hayatı akışına bırak ;) anı yaşa
10 Yorumlapekde meşhur degilmis (okurken yoruldum)
059 Yorumla
Soran+1 yıl@Narin89 baska yerden konussaniz bildirimlerden sogudum
Soran+1 yılEstagfurullah önemli değil
Özel Günler & Hijyen konusunda 327 cevap paylaştı. Saçma salak gelenekler yüzünden.
00 YorumlaÖyle cimri adamlarla mutlu olamazsın keke
00 Yorumla
+1 yıloha 35 kişi nedir
00 Yorumla
+1 yılÇok şey istemişsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!