Arkadaşlar dün basıma kötü bir olay geldi bunu ancak burada paylasıp sizlere danışabılırım gercek hayatta kımseye bahsedemiceğim bir olay. Erkek arkadasımla dün kaldık sürtüşme sırası vajinamın cok kaygan olması nedeniyle kazayla beraketimi bozduk sanırım. Asla ısteyerek olmadı inanın böyle kan geldi. Bu zedelenme olamaz dimi? Sonra ben aglamaya basladım cok morelım bozuk oda ben aglayınca cok üzülünce bayıldı ve cok agladı. Zar kanaması sonrası agrı veya adet dengesizliği olurmu? Ne tür seyler benı beklıyor? Vee bu cocuk benı asla bırakmıcak ve güvenebilceğim bu devirde bir o diyebilirim bu konuda hıc bır sıkıntım yok aileminde istediği gibi birisi ve yanıma her yönden yakısan bırısı. Fakat ben aşık değildim buna böyle olmasına cok üzüldüm sadece sevıyordum aşk yoktu. Geldi böyle birsey basıma buzamana kadar hep korumustum kendımı. Bu psıkolejım nasıl düzelir lütfen bana yardım edin ya😞
Alemsin canım benim. Seksi ya tam yapın, ya hiç yapmayın. Bak böyle sürtüşmelere gıcığımdır ben. İleri gidemiyor, korkuyor kişiler, ama bak böyle şeyler oluyor. Yok kaygan falan. Eee, bu radde de niye yapıyorsunuz? Sadece oral yapın, sevişin. Ama vajina niye meydana çıkıyor? Eee sürterken, illa ki aniden içeri kayabilir. Sonrası da malum. Ha, zar değersizdir gözümde. Ama şu tür şeyler yapmayın. Çok var senin gibi. Ya tam, ya hiç mantığınız olsun. Yok iç çamaşırımın üstüne boşaldı diyen var, saçma sapan şeyler. Yine de evlenilebilir, bakire olan bir erkek olarak, önemsemem bunu. Zaten o seni bırakmayacak birisiymiş, sorun yok.
Hem sevmiyosn hem birlikte oluyosn hem bozulmak istemiyosn ama köküne kadar zevk almak istiyosn ne gerek vardı kardesm böyle seylere geçmis olsn bundan sonra daha dikatlı olmalısın her insan hata yapabilir önem li olan bu hatayı bir daha baskasıyla tekrarlamaman.
bozulunca zaten abartı bir kan akmiyor bozulmuş sanırım. icine girdimi anlamadım yanlışlikla nasil oluyor seviyorsun ama aşık değilsin nasil birsey anlamadım ya
4
68 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürtüşme yapıyorduk ama onun zevk suyu gelmis benımde geldi sanırım öyle bır suluydu ki orası gene sürtünme yapalım derken pat diye oldu soka girdik
Sokma pesınde değilim patladıktan sonra cinsel iliskiye devam ederdim etmedim. Agladım dıyorum sana oda agladı ısteyerek olsa devam ederdik. Psıkolejım bozuldu bu yönden ne yapıcam dıyorum
Yüreğim adet bitince 2 3 gün sonra icine bosalsa dahi hamile kalmazsin döngünun ortasında sonlarina doğru yani adet olmadan önce yaparsalar hamile klama olasılığı yüksek olur.
benim bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı yani çocuğun en çok olsa iltimahi adetten sonraki ilk 1 haftadır arkadaşım hamile kalmak için doktora gittiginde doktor öyle söylemiş
:D Öyle değil. Psikolojik bir testle. Detayı tam hatırlamıyorum ama kişinin önüne doğru yanlış şeklinde iki buton konuyor. Doğru olduğunu düşündüğü görüntülerde doğruya yoksa yanlışa basması isteniyor. Fakat siyah zemini doğru beyaz zemini yanlış kabul etmesi isteniyor. Butona basma hızı ölçülerer test tamamlanıyor
Hic bir seyin garantisi yok bu hayatta.. beni asla brakmaz diyosun bu lafin zaten ayrı bir komik.. Yaptıgın sey atesle barut yan yana durmaz demis ajda pekkan.. ay surtunuyoduk cok alevlendi sevgilicagzım icime girdiii öğhü öğhüuü.. diyi hüzünlerinde hic ilgilendirmiyo beni.. ne halin varsa gör cok pisman olucaksın o cocuk seni brakırsa.. brakmassa iyi.. kendi ailevi külturün yüzünden bu konumdasın bby
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu neye benziyo biliyon mu? erkekler bir hormon vardır- boşaldıktan sonra-spermler yeniden hazırlanması için belli bir zamn geçmesi lazım-ve bunu kolaylaştıranda bu hormonlardır- insanda değşik bir pskolojiye yol açar-sessizleşir falan-bi garip olur yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
her naneyi yiyip sürtünme felan, sırf bu kan gelmese bakireyim diye gezicektin dimi ortalikta?
öncelikle sakin ol klrllan bir bardak eski haline gelmez yapacağın tek bişey var sakin kafayla erkek arkadaşlınl çağlr gelsin ozun ozun kunuşun ve hemen evlenin bence çünkü kazada olsa olmuş artlk deyilmi
Olan oldu sakin ol. Suanda yapacak birseyin yok. ya al cocugu karşına adam hibi konus yasiniz kac bilmiyorum. Uygunsa evlenin zevkinize devam edin. He yok diyosan yeni tqliplerini ara bebeğim
En İyi Cevaplar