diyelimki bir kız size aşık oldu ve bu kız çok güzel ama aşırı güzel sizde doğal olarak ondan hoşlandınız onunla ciddi bir ilişki düşünür müsüz? yoksa sadece yatıp kalkmak için kullanırmısınız
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pavyonda çalışan bayan arkadaşım vardı o çok istedi ama bazı konuları aşamadım aşabilseydik evlenirdim ama 4 yıl bir beraberliğimiz oldu bu arada kimse pavyon kadınını bilmeden kötüleyip aşsağılamasın onları ikna edebiliyorsanız evlenin çok mutlu olursunuz bunu çok iyi biliyorum çünkü çom iç içeydim önceden onlarla
11 Yorumla- 4 ay
Jigolo bir erkekden, hayat kadını bir kadından eş ve sevgili olmaz.
+1 yılCiddi düşünürse oyun oynamazsa neden olmasın. Müşteri gözüyle bakmazsa. Nası carpayım. 1 ay evli kalıp tokat yapayım diye düşünmezse neden olmasın. Bide meryem ana oldugunu eline el degmedigi masalını anlatmassa basımın tacı
00 Yorumla
Öyle adam kaldı mı bu devirde ya pavyondan kurtarıp evinin kadını yapacak..
026 Yorumla- +1 yıl
adam kaldı da o işleri bırakıp evlenecek kadın kalmadı. eskiden kadınlar zorunlu olarak düşüyorlardı şimdi ise keyfî
- +1 yıl
@MiKaiL1991 keyfi yapanlardan bahsetmiyoruz gerçekten zorunda birakilanlar. Insan çözer zaten karşısındakinin samimi olup olmadığını ;)
- +1 yıl
timsah gözyaşı dökmek moda olmuş bu devirde inanmam kimseye
- +1 yıl
@MiKaiL1991 yapmayacak olanın bahanesi çok olur derler...
- +1 yıl
evet çok bahanem var. bırakmak isteyen asgari ücretli bir ise girer her türlü bırakır zaten geç bunları
- +1 yıl
@MiKaiL1991 hadi ya belli sen hiç öyle ortamlara girmemissin görmemişsin insanı öyle bir borçlandırırlar ki senetler imzalattırılır zorla hiç bitmeyen borçların olur onlara zaten bırakmak için kaçsan da gelir bulur alırlar seni kaçamazsın yani benim arkadaşım çalışıyordu onu da erkek arkadaşı satmıştı oraya para karşılığı yani öldü geçen sene dayanamiyordu artık hep kaçmayı deniyordu hey gidi hey uzaktan insanları yargılamak ne kadar kolay
- +1 yıl
erkek arkadaşına o kadar güvenmeseydi. imzalamasaydı. sen neden çalışmıyorsun da çalıştı
- +1 yıl
bizde sevdik ama güzel kardeşim olmadık. bunlar bahane
- +1 yıl
@MiKaiL1991 ya ne erkekler var daha geçen gün bir kız arkadaşımın erkek arkadaşı kızın içeceğine uyuşturucu hap atmış ve bunu kız bardağı bitiriyor kızın kalp hastalığı var kız kötü olup doktora gidelim diyince söylüyor ben böyle yaptım diye emin ol erkekler yapmak istedikten sonra her türlü yapıyor yapacağını
- +1 yıl
o zaman çok seviyorsam kabul ederim ama güvenmek için bana zaman vermesi lazım hemen güvenip te evlenmem veya sevgili olmam
- +1 yıl
@MiKaiL1991 zaten kimse kimseyi dün tanıyıp bugün evlenmiyor tabi ki insan düşünüp taşınır normalde aile ortamında tanıdığın birine bile şüpheyle bakıyorsun ilkten zamanla tanıyorsun oturuyor kafanda olursa oluyor olmazsa olmuyor kimse kimseyi zorlayamaz benim anlatmak istediğim hayat herkese adil davranmıyor malesef
- +1 yıl
haklısın ama çoğu kız da körü körüne aşık olmayı, inanmayı tercih ettiği için böyle bir duruma düşüyor
- +1 yıl
Bugün kim olursa olsun yargiladigimiz insanlar bizim çocuğumuz kardeşimiz sevdiğimiz biri olabilir bunun garantisi yok önce insana insan olduğu için muamele edeceksin tabi ki arada kötü olanlar var ama onlari da basarabildigimiz ölçüde kazanmaya çalismak gerek hayatta herşey insanlar için
- +1 yıl
Ya kuzum sen baya bişeyler yazmaya çalışmışsın ama bilmeden kulakla duyduğun kadar yazmışsın kim kimi satıyor? kim kime zorla senet imzalatıyor sen nerede yaşıyorsun ve neyi biliyorsun? ben 14 yıldır pavyon aleminde gezen biriyim daha yeni bitirdim gezmeyi sen pavyonu nekadar biliyorsun hangi pavyonu biliyorsun? kimi tanıyorsun? eger geçmişsin burda bu hayatın içindeymiş gibi yazıyorsun içinde olmadın her yazınla belli)) bırakın bu işleri
- +1 yıl
@yüksel_06 herkes ay ben bacım olucam diye seke seke geliyor dimi bırakın bu işleri
- +1 yıl
@yüksel_06 sizin gibi insanlar yüzünden toplum bu halde zaten sen böyle devam et bu arada karsindakini kucumseyince üste çıkmış olmuyorsun bilgin olsun :))
- +1 yıl
Kuzum senin yazılarında ortada benimkide ben sana şunu yazdım pavyon kadınının tanımını yapmaya çalışmışsın ama başlı başına yanlış yazmışsın tarifin yanlış ben sana doğruyu söyledim şimdi kabullenmedin hatanı hata ile kapatmaya çalışıyorsun sonrada diyorsun ki insanları küçümsüyorsun ondan sonra toplum şöyle böyle diyorsun birşeyi konuşup tartışacaksan burdayım ama bilgin olan olaylarda bilden saçma sapan konuşacaksan gerek yok
- +1 yıl
@yüksel_06 yav he hee
- +1 yıl
@yüksel_06 anlamak istemiyorsun duvara anlatır gibi boşuna konuşmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu o hayattan çıkaracak bir babayiğit vardır elbet!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Yatıp kalkmak için bir kıza yanaşmam Allah beni pavyonda çalışan bir kıza aşık etmesin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olsun, güvenilir, dürüst olsun, sadık olsun yeterli.
10 Yorumla Birakmasi lazim cok sevmem lazim... Ben yapmam dememek lazim hersey herkesin basina gelebilir ve herkesin sevilmeye hakki var...
10 Yorumlaçaldığım mekanların birinde barmaid ile seviyeli bir muhabbetim vardı.
insan insandır. nerede olduğu önemli değil.
çok daha beter muhitlerde bile sağlam karakterliler çıkabilir. önyargı bitirir bizi10 Yorumla
+1 yılgerçekten sevmişsem evlenirim tabi. hayatta asla dememek lazım
00 Yorumla
+1 yılKisiden kisiye degisir ama gercekten kiza guveniyorsan ve inaniyorsan neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir bu fakat zor yani hemde çok zor yarın çoluk çocuk oldumu onlarada sıkıntı olur felan felan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yok herşey dış güzellik değil pavyona ben arada o hep geliyor kültür farkı var mantıksız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışmış kudurmustan beter çok eslilige alisiyorlar adam tamam dese kabul etse de bir süre sonra kadın kendi gider bence
15 Yorumla- +1 yıl
İşte bu. Çok dogru kardesim olayın özğ bu
- +1 yıl
Nasıl bu şekilde konusabiliyorsun dusunebiliyorsun bir de bayansin yani kadınları erkekler yeterince hor görüp asagilarken siz kendi cinsinizi böyle yaftalamayin bari yazık ya gerçekten çok yazık. böyle büyük konuşuyorsun ya inşallah senin sevdiklerin o duruma düşmez ne diyim
- +1 yıl
Düşme diye düşürğlme diye bir durum yok kardesim. Kendi azgınlıklarından isteklerinden ordalar. Nice can yakmışlardr. Canları yanması bundandr. Asla gğvenilmez nankorlüge hazırdr. Piyasayı. Hainligi bırakmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Sunset34 amin kimse düşmesin. Benim kadınları karalama gibi bir niyetim yok aksine kadınları savunurum her zaman burdaki pek çok cahille bile sırf bu yüzden tartışmaya giriyorum. Duygusal Açıdan değil mantıklı düşünmek lazım ben bizzat şahit oldum bizim binadan bir adamla pavyon da tanıştığı bir bayan evlendi binada kimse dislamazdi bildiğimiz halde 2 çocuğu oldu evlendikten 5 sene sonra tekrar pavyona kaçtı bir ay sonra getirdi adam kadın tekrar kaçtı bulamadilar. Karalama küçük görme ötekilestirme değil amacım aşağı yukarı sonuç bu oluyor
- +1 yıl
Evet bızde bunu ifde ediyoruz tecrübe büyük saygımız var karalama degil gercek. Asla evli kalmazlar hep kacarlar. İyilık yaptıgında iyi oldugunda düşman olurlar sana. Hor göreni seviyolar. Ondan rabbim belki istedgi şekılde yasatıyor onları
Niye onunki can değil mi seviyorsam sorun olmaz ama aynı şey aile için geçerli değil 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılpavyonda calısan kiza giren cikan bellimi sayisi ona gore dusunebilirim
10 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten seversem iyi niyetli ve tamamen bırakacak biriyle olabilir belki.
00 Yorumlakalbi temizse neden olmasın tabi calısmaması şartı ile evlenrm.
00 Yorumla
+1 yılseverim ama evlenmek olmaz sonucta cocuklarimın annesi olacak kadın o sekilde olamaz
21 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum hani zorla düşürülmemiş ise o ayrı.
+1 yılinsan olsun gercekci olsun yeter ne ew kizlari var yasamadigi kalmamis!!!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişteki yaşamışlığını kabullenmek zor alışkınlarını bırakmasıda o kadarda kolay değil
00 Yorumla pavyonda güzel kızın işi ne :/
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç pavyonda çalışan kız görmedin heralde bir bak bnce
Soran+1 yılherhangi bir pavyonun adını yaz face ye vs çıkar zaten dur ben sana veriyim anatolium pavyon
- +1 yıl
Onlarda bir zaman puyasada serbest çalışan kendini bir halt sanan kızlardı. Yas biraz ilerledimi oralara kapak atıyolar
Bize aşık olmaz bacım öyle bir hatun...
20 YorumlaEvlenirim diyenlerde biraz şey
10 Yorumla
+1 yılEvlilige kadar giderim kimseyi teklemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet seversem evlenirim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatıp kalkar herkes. ciddi düşünmez. çünkü yürümez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olsun yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bırakacaksa o işi evet.
00 Yorumla
+1 yılSorun olmamali
00 Yorumla
+1 yılolmaz ya sanmıyorum.
10 Yorumlaevlenmem gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHyrrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi