Erkek arkadaşımla 16 aydır sevgiliyiz ve 15. ayımızda ilk defa öpüştük. O daha önce öpmek istedi ben izin vermedim o da beni bekleyebileceğini söyledi ve bekledi. Şimdi nerdeyse her buluşmamızda öpmek istiyor ve ben çekiniyorum. Beni acaba sadece o amaçla mı kullanıyor diye düşünmeden edemiyorum böyle bir önyargım var :(( o beni sevdiği için öpmek istediğini söylüyor hep. Bana yardımcı olun, önyargılarımı yıkın lütfeen 🙏🏻🙏🏻
Cevabın nedir?
Öpmek daha samimi geliyor olabilir arkadaşa. 16 ay beraber olunca evleneceksiniz anlamına mı geliyor? Ben evlenmeden öpüşme muhabbetini anlayamıyorum. Umarım evlenirsiniz, evlenmezseniz umarım ilerde eşin olacak adamın yüzüne bakabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de evliliği düşünüyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Evet... Öpmek ve dokunmak en açık belirti... Koluna, sırtına, beline, memelerine, bacaklarına, ensene dokunmayı sever... Devamı sana kalmış... Gözünü aç... Ucuza gitme...
00 Yorumla
evli insanlar bile ayrılıyor senden ayrılmayacağının garantisi yok amacı farklı onun başka şeylere zemin hazırlıyor izin verme bence ayrılınca üzülen sen olursun
00 Yorumla
yani çocuk seni kullanıyor olsa nedsn neden 15 ay beklesin ki ön yargılarını kır bence yanlıs düşünüyorsun
42 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
bir erkek 4 türlü kadını öpmek ister:
1) Akrabalar: arası bozulmasın diye
2) Annesi: Anne sevgisi yüzünden
3) Aşık olduğu kız: deliler gibi sevdiği için
4) Kızı: kendinden bir parça olduğu için10 YorumlaFazla ileri gitmemek kaydıyla ila bilir. İnsan küçük çocukları bile sevdiği için sürekli öper. Yani niyet önemli. Bence o kadar zaman beklemişse çokta kötü niyetli olmayabilir.
10 Yorumlaulan 15 ayda deveyle hicazdan parise gidersin o kadar bekleyen adam nasıl onun için kullansın seni. Ayrıca öpüşmek için kimse kimseyle sevgili olmaz
30 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini öpmek ister, bu oldukça normaldir. Ama eğer çok çekiniyor ve rahatsızlık duyuyorsan bunu ona söylemelisin.
10 Yorumla
+1 yılo kadar aydır çıkıyorsunuz ama kullanıyo olabilir bazı sabırla kullanıcağı anı bile bekler
00 Yorumlanormal fazla bile beklemis normakde o kadar beklemezler opmek icin
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk çıkmaya başladıktan 1 ay sonra askere gitti, yani öyle sürekli bir araya gelemedik. Acaba fırsatı olsaydı daha önce mi öperdi ki
Soran+1 yılHayır ilk sevgilim değil ama ilk öptüğüm kişi, önceki ilişkilerim bu konu yüzünden bitti zaten. Güvenim yok erkeklere bu konuda
+1 yılÖnyargıların doğru söylüyor ama her erkek o kadarını da ister yani fazla olmamak şartıyla idare et
00 Yorumlanormaldir öpmek başka isteklerde bulunmasın ama öpmesine musade et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir seven ADAM kılına bile dokunmaktan bakmaktan sakinir ne öpmesi kendini kullandirma
10 Yorumla
+1 yılBeklediği günlerin acısını çıkarması lazım çocuk zararda napsin
00 Yorumla
+1 yılöpmekle ne tür bir ihtiyacını giderdiğini düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılayyyy ara ara evett ayyy :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sürekli öpmek ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece opusmemi oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet başka bişey yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman on yargiya gerek yok
Soran+1 yılSadece sevdiği için mi istiyor ondan emin olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNormalde nasil mesajlarda falan konu aciyor mu ordan
Soran+1 yılHayır, öpmekten bahsediyor ama ilerisinin evlenmeden olmıycağını söylüyor zaten
+1 yıl15 ayın acısını çıkartıyordur öpsün bırak 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıluzak dur evet.. başka amaca yöneler yoksa.
00 Yorumla İsteyebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlaerkekde is yokmus
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster
00 YorumlaAmacı seni becermek
00 Yorumla
+1 yılnormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi