ben nisanliyim 3 4 ay sonra dugunum var nisanlimla cok vakit geciriyoz nerdeyse evlilige bisey kalmadi bu durum beni pismanliga soktu acikcasi sogudum? dugunume az kaldi napmam lazimm? nisanlim surekli goruselim istiyo ama ben biraz ozlemek istiyom gercekten hic aklima gelmzdi bole soguyacagim? :( seviyorum ama oda azaldi gibi gibi dugune hic bir heves kalmadi desem yeri var? ne yapmaliyim guzel yorumlar yapin iyi durumda degilim lutfen yol gosterenlerden bin kat Allah razi olsun.
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ilk başta+1 falan vermem önemli değil
Bu mevzu herkeste aynı evlilik öncesi insanlar çok birlikte oluyorlar ve birbirlerinin her şeyini biliyorlar yani evlilik artık sadece aynı evde yaşamak oluyor yani sen onun hangi yemeği sevdiğini hangi rengi sevdiğini kaç beden giydiğini her şeyini biliyorsun artık evliligin bir cazipligi kalmıyor halbuki bazı şeyleri yavaş yavaş öğrenerek yaşasalar daha güzel ve daha uzun ömürlü olacak ne yapman gerektiğine gelince evliliğe az kaldığına göre ara veremezsiniz söyle bir şey yapın evlenince biraz ayrı takılmayi deneyin tabi cicim aylarında epey zor olacak ama bir yolunu bulun yani ama zaten evlenince böyle bir sıkkınlik olmayacak bence sende pek yapabileceğin bir şey yok10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. Maalesef son dönemece girildiğinde böyle olur. Etraftan gelen ve her kafadan çıkan ses ikinizide bunaltır. Evlilik kutsal olduğu için şeytan en çok evlenecek çifltler arasına vesvese verir. Evlendikten sonra bu yaşadığın duyguya gülersin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim önerim kendi kendne soguycam sogudm isyemiyorum vs. Kelimelerni kullanma çünkü eminim ki kaybetsen cok üzülürsn. Benm de bir ara öyle oldu ama ben nişanlı değildim. Tam nişanlanacagm zamanlardi. Baska bir sebepten dolayi hatta seninkinin aksine ilgisizlikten dolayi ben şu kız halimle onu ayda 2 kere bile gormek icin yalvariyorm tik yok. Sanki ne kadr uzaklktayz.. 5 dk. Gormemesi hadi neyse de bana gunde toplasan 5 kez mesaj atmaz. 5 kez aramaz. Yani bunlar için ben bir an sogudugmu düşündüm ve ara vermek istedim dedgm gibi tam nisanlanacagm zamndi ve olmadi. Yani sen uzulursunyapma olur mu. Bhnu da düşün bulamayanlar var:)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Her şeyi çok erken yaşamasınz gibi anladım. Laf arasinda biraz özle diyebilirisn ya da al karşına pasa pasa deki cok beraberiz biraz birbirmizi ozleyelim hem bak oyle olursa aşkınız kat kat artacaktır. umarim nişanlın anlayışıldır... Allah kolaylik versin..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
8Cevap
+1 yıldüğün öncesi ve nişan evresinde hemen hemen her ciftin basına bu tip seyler gelebiliyor. ama bunlar gecici oluyor genelde. sebebi evlilik heyecanı sorumluluk baskısı falan filan gibi seylerin stresidir aslında. saka yollu söylersin karsındakine. bir süre görüşmeyelim de seni özleyeyim falan. bulundugun zamanın ve birlikte gecirdigin zamanın tadını cıkar. gelip gecici. takma. Allah yardımcın olsun
10 YorumlaBazi kisilerde bu olabiliyor belki evlilik endisesi gibi birsey sevginin azaldiginida hissettirebilir sana ya da direk sevgi azalmasidir ama bence evlendikten bir sure sonra degisir diye dusunuyorum sonucta buraya kadar geldiyseniz sevmis olman gerekir sonucta ciddi bir karar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi azalmaya başladıysa bu saatten sonra daha çok sevme ihtimalin yoktur bence. eninde sonunda ayrılık yolu görünüyo yolun başındayken nişanı at derim. hevesde yok diyosun. senin için bitmiş bu iş içinden nası çıkarım diye soruyosun. mantıklı ol vicdan yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbahane et çok sık görüşme. Halden anlarsa durumu izah et. Arada olur böyle şeyler. Takma yani bende öyleyim ama ayrıldığınızı düşünsene çok farklı oluyor biz 1 hafta konuşmayacaktık dayanamadık 3. günde geri döndük şükret haline ve değerini kıymetini bilin birbirinizin
10 Yorumlayani düğün telaşı buna sebep olmuş olabilir mi bilmiyorum. ama seni böyle düşünmeye iten şeylere yönelmelisin bence. kafanda soru işareti oluşturan şeyler neler. sorunun ne olduğunu doğru saptamazsan doğru çözümü asla üretemezsin
10 Yorumlaevlendikten sonra ayrılmak istemiyorsan ya düğünü erteleyin düşün biraz ya da yol yakınken ayrıl. soguma sebebin ne peki merak ettim hatasımı oldu sevginmi bitti heycan mı kalmadı
10 YorumlaEvlilik iliskisini yasamissin iste.
Evlendigin zamanda 1 yil gecicek boyle olucaktin.
Ne bekliyodun sonsuza kadar sevicegini mi?
Canim cicim aylari coktan bitmis sizde.
Kaybedince de pisman olucaksin bence evlen zaten 1 yila aynisi olucakti.10 Yorumlao zaman çok sık görüşmek istemediğini, sonuçta bireysel olarakta hayatşarınız olduğunu söyle.. değilse evet herkes bu şekilde sürekli biriyle vakit geçirmekten sıkılır
10 Yorumla
+1 yılHicbir seyi yapmak zorunda değilsiniz. Kafanizin rahat oldugu zamanda iyice dusunun gerçekten onunla bir omur gecirirmisnz ya da onu gercekten seviyomusunz. eger cevaplarniz supheliyse emin degilsejiz asla Emin olmadigniz bir sey yapmayin. ama eger cok görüştugunuz icin boyle dusunuyosaniz biraz ayri tutun kendinizi bakın bir . onsuz yapamam diyosaniz baska. o olmasa da oluyomus diyosaniz baska
10 YorumlaNişanlılık bunun için var zaten birbirini tanımak için al karşına konuş orta bir yol bulunur biraz rahat bıraksın seni sende normale binersin ilgisizliği sevmezsiniz siz kadınlar
10 Yorumla
+1 yılNeden böyle oldugunu araştr bence senin aşık olmadıgın ama hoşuna giden biri var herhalde
12 Yorumla
Soran+1 yılne gibi nisanlim. haricinde birimi
- +1 yıl
Evet
+1 yılZatwn evlilkte olacak olan sıkılma erken gelmiş bir şey değilmeyevekti yani.
Mantıklı bakmaya çalış10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra düzelir adamın heyecanı var nasıl olsa erkekler istediğini alınca rahatlar.. düzelir inş..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilikte hep birlikte olacaksınız o zaman bu seni iyice soğutacak ondan öyle değil mi?
10 Yorumlayapmışsın yapıcagını. sogumadın sadece aceleyle yaşamışsın pişmanlık var
10 YorumlaAçıkça konuş bence biraz birbirimizi ozleyelim de ayil değil
10 Yorumla
+1 yılTamamen psikolojik. Senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var unutma, şimdiden mutluluklar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlısı inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılinsAllah :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhhlarken ohhlarken iyi ama değilmi pişmanmışmış pabucumun pişmanı beterr oll
03 Yorumla
Soran+1 yılinsAllah Allah benim durumumu senin ve senin zihniyetindekileride hakkini verir..
Cevap sahibi+1 yılTam kaşar ya altına yatarken adamın takma Allahı falan sonra bir anda Allahçı kesil asıl Allah senin gibileri bildiği yapsın
Cevap sahibi+1 yılBöyle fahişee ler adamı dinden soğutur amkkkk
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık konuş
10 Yorumla
+1 yılsevmiyosan ayrıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem