Çoğu kez denk geliyorum şu söze öpmeye kıyamamak nedir nasıl bir duygudur açıklayabilecek var mı ?
Evet ne demek olduğunu biliyorum dur yazıyorum
Hayır bende anlamadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Öpmeye kıyamam" kendi içinde derin anlamlar barındırır aslında gençler..
İlki : "o olaya bir girersek gaz, fren, şanzıman, ortalık tozduman oluruz. Sen bana bakarsın, ben sana bakarım, sonra ikimiz de bir bebeğe bakarız" türü "ben ne mal olduğumu biliyom, o yüzden kaç kurtul, öpmeye gıyamam seni" mevzusudur..
İkincisi : "kuş gibi yiye yiye anoreksik oldun, ama söylemeye tırsıyorum.. Öpme eylemine girersek, sarılınca 24, transa girince 39 kemiğini kırarım şimdi.. Tamir etmektense yenisini yapın derler hastanede" korkusuyla kurulan cümledir.
Daha çok anlamı. Ama bana ne ya, reklam parasını site yönetimi alsın.. İlim irfan kasını benim yazdıklarımla yapın.. 3 kuruşa 5 köfte durumu :)
Evet ne demek olduğunu biliyorum dur yazıyorum...
Herşeyinle onu benimseyip saygı duymak ve sevgini belli etmektir...
Orada yüklenen anlam yani seni o kadar çok seviyorum ki; cinsellik vs umrumda değil beni 10 yıl öpmezsen yine seni beklerim, başkasını istemem
Sana diğerlerine baktığımdan daha farklı bakıyorum, ciddiyim demek
Ya da öyle bir duygusal etkileşimin var ki elini tutsan, öpsen birlikte olmaktan daha çok doyuracak seni
himm, ben öpmeye bile kiyamazdim ama erkekler cok sacma, öpmek ister, kimisi becerir kimisi beceremez, beceremeyenler hakkatten de beni sogutuo :/
opmeye kiyamamak ise... seni akan sulardan yesil bahcelerden kus civiltilarinin sesinden mahrum birakmak istemem demektir herhalde, bunun gibi bisey :D
Cevap
31Cevap
öpmeye kıyamamak saf anadolu erkeğimizin ne kadar içten duygularla kızı sevdiğini ve ilerisi içinde onunla olmak istediğini anlatırken kullandığı sözdür.Hah ne kadarı uygular tartışılır uygulayana helal olsun,kadın cinselliği redderek erkeği elinde tutabiliyorsa erkek de onunla kalmayı istiyor demektir.Sonu güzel biter.Kimisi de laftadır tenhada görürse,kankasının evi boş kalırsa affetmez :)
seni gerçekten seviyorum kullanmak için değil. zaten bana ait olduğunu biliyorum ama seni incitmekten o kadar korkuyorum ki beni sevdiğin için senden bişeyler istemek değil öpmeye bile kıyamıyorum demektir bence ama asla gerçekten bunu hissetmez ve söylemezler
sen yanan sobaya elini sokup icinden kor alır mısın? tabi ki hayır ama üşüyorsan sobanın etrafindanda ayrılamazsın ne kadar usursen üşü kor atese elini atmaya cesaret edemezsin.. opmeye kıyamamakta budur iste ne kadar seversen sev her yigidin harcı degil o koru eline alip yureginde koymak... hadi iyi geceler
sevginin aşkın en saf en temiz halidir. Beraberken incinecek diye öpmediğin üzerine titrediğin kişi ve içinde bulunduğun hal.
Ama gel gel gelelim senin bu duyguyu hissettiğin kişi seni görmez .Başkasına gider .O başkası da çok afferdersin ziker
Kişinin bu olayı duyduktan sonra söylediği sözdür
Merhaba Lila
Öpünce kirleteceklerini düşünüyorlar onlar herhalde..
E öpmeye başlayınca onun sonu malum
Adamlar öpeyim diye başlıyor bir bakıyorlar karı gebe kalıyor
Bu anlama geliyor işte.
Boş laflar.
Ne istersen abim.
Çok sevmek, sevgisinden kızın yüzüne dahi bakamamak, elini bile tutamamaktır "Öpmeye kıyamamak" ... Yani bence öyle :D
sizi o kadar çok seviyordurki, öptüğü zaman incineceginizi rahatsız olacgınızı düşünerek öpmekten kaçınmaktır. ancak bu söz daha çok çocuklar ve bebekler için geçerlidir
öpünce bir yerine bişey olur diye korkmak
çok saçma be ne olabilir ki :D :D :D
Saçma..Zarar mı veriyoruz ki kıyamayacağız.Sevdiğimi öpmeyeceksem kimi öpeceğim kıyabildiğim sevmediğim birini mi?
Kendinden bile sakınmak anlamına geldıgını dusunuyorum..
Yanı zaarar vereceğinden korkmak anlamında..
öpmeye kıyamaz ama verse kuşbaşı yapar bırakın bu işleri :D aynı sözü hatun cıbıl cıbıl önünde dururken söylecek adam varsa ya i*pnedir ya da acayip bir adamdır anlam veremedim :D
Aslinda kiyamadigi insani opmek ister her insan ama hani kelebegin kanatlarinda pul vardır toz gibidokundugun zaman tekrar ucamazda bu yyuzdendokunmadan seversin ya iste öyle bir şey...
bazen öyle birisi çıkıyor ki karşına onu gözünden bile koruyorsun. ona bir şey olursa ilk senin canın yanıyor. ona baktığında sanki güneşin doğuşunu izler gibi oluyorsun. ona zarar vermekten korkuyorsun. işte böyle insanlar
Sevdiğim adamı öperim , ben öpmeyeyim de eller mi öpsün .
+1
Ben öpmeye bile kıyamam mesela. Çok seviyorumdur, zarar gelmesini istemiyorumdur. bunun için öpmeye kıyamam.
İnsan sevdiğini öper ve ne kadar öpse de doyamaz, diye biliyordum ama :/
Helal olmadan seni opmem bn seni helalim olarak. Istiyorum demek anlamina gelir bence
O kişiler genelde kaybetmeye veya aldatılmaya mahkumdurlar. Karaktersizlerin doğasında sadakat alerji yapıyor
Öpmeye kıyamamak onu cok begenmek cok sevmek demektir o kişi senın ıcın cok degerlidir öpmeye kıyamıyorum diyerek ifade edilmiştir
Böyle bir şey kesinlikle yok. Kandırmaca bunlar.
İnsan sevdiğini öpmek de ister sevişmek de ister. ülkemizde bunun yolu evlenmek ve sevenler evleniyor. Evlendikten sonra sıkıysa öpmeye kıyamasın yiğit anadolu genci.
Işte onun açıklaması yok nasıl anlatayım onu sana :) çok sev :)
Çok tatlı olmak, çok şirin olmak... onu öpünce nazar değeceğine inanmak
Yeni dogmus bebegi opmeyemiyamazsin ya onun gibi birseyolsa gerek ah ulen ah devir boyle bir devir :D
sana okdr kıyamam derler ama öper bunlar ben söyliim
çok sevmek temiz bir aşkla bakmak karşındakine tamamen saf temiz duygular beslemek oluyor.
o bence cekingenlikle alakalı bir durum öpmek isdersin ama zorlanırsın adıda KIYAMAMAK olur
Ben öyleydim ama 2 sevdiğimdede aldatıldım nasıl olacak şimdi.
Ben sevgilimi o kadar çok seviyorum ki (karşılıklı tabi) mesela.Beni aşk duygusuna, sevgiye o kadar doyuruyor ki benim aklıma ne cinsellik geliyor ne de ayrılmak...Ben böyle mutluyum...Bilmem anlatabildim mi ? :)
Koklayarak öpmek cinsellik sınıfına girmez o duygu çok farklıdır...Sahiplenme , birbirlerini sahiplenmek kokar...
lafta kolay da pratikte ne kadar geçerli fikrim yok
o kızı öpmek istiyordur ama kız çok temizdir el değmemiştir o yüzden kendisi bozmak istemez
öyle bir duygu yok. yani adı var kendisi yok... denk getirdinmi öpersin kızı erkeği farketmez :D
Öyle bir erkek varsa müzeye koymak lazım
yalan... sadece Turk filmlerinde oluyor:)
Öperken tokatlıyorsa eğer tabii ki kıyamaz.
öpmek ayıp, günah bilmiyon mu..
İnanmiyorum öyle birşeye. Benim ısırasım geliyor.
ne filmdi be
öperkn ne oluyorki kıyamıyosunuz yaa saçma bence
aşkın abartılmasındandır. sakinleşip düşünsünler
ya yalandır ya da ilk sevgilisidir
saçma öpmekten öldüresim geliyo
öpesi yoktur onun.
bence külliyen yalan
Evet ne demek olduğunu biliyorum
Saçmaaa :\
Öyle bişey yok.
saçmalık oluyor
Boş laf.