Evet arkadaşlar sorun tam olarak bu. Eşimle hiç bir yere gitmiyoruz. Markete bile. Bir buçuk senedir evliyiz sadece iki kere biyerlere gittik baş başa. İzin günlerinde kendisi çıkıyor işlerim var diye hep bir bahane üretiyor. yeni araba aldi. onunla beni sadece açıköğretim sınavına götürdü. genelde arkadaşlarıyla takılıyor. Bu durumda benim ne yapmam lazım. ve de eşim neden böyle yapıyor :(
Cevabın nedir?
Eşinin bu konu hakkında davranışını açıklamak gerekir ise; birden fazla sebebi olabilir.
1. Maço seni kıskanıyor. Toplum içerisinde sana başka gözlerin denk gelmesini istemiyor.
2. Evli olduğunu bilmesini istemediği biri var. Seninle dışarıda bir yerlerde görünerek. Yakayı ele vermek istemiyor olabilir.
3. Seni yanına yakıştırmıyor.
Senin yaşadığın durumun aynısı yaşayan bir bayan olarak. Aklımdan bu 3 madde geçiyor. Her biride canımı yakıyordu. Fakat biz sevgili olduğumuz için durum seninkinden farklı bir aşamada. Çünkü evlisiniz. Benim sana önerim. Önce toplu market alışverişi yapma işlerinde ben tek gidemiyorum diyerek her defasında yanına çağırman ve her market alışverişinde gelmek zorunda gibi hissettirmek. Daha sonrasında ise bir gece sineması seansına gitmek, ve insanların az olduğu zaman diliminde, sadece sen ve ben varızı hissettirerek elini tutmak. Üçüncü aşama ise, sürekli dışarıya çıkalım dercesine talepkar olmadan güzel zaman geçirebileceğiniz sadece kendinizin olduğu ortamlarda gezmek ya da yürüyüş yapmaya eşinizi davet etmek. 4 aşama eşiniz tarafından gelen teklif. Dışarıya çıkalım mı. olacak. Bence deneyin.52 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum size bir yorum daha yapmam gerekirse bu maddlerin aynısını yazardım
- +1 yıl
Öncelikle yalnız olmadığımı hissettirdiniz. ben hep eşimin beni yanına yakistirmadigi ihtimalini dusundum. cunku kendisi görselliğe çok önem veren biri ve ben onun düşüncesine göre kiloluyum. Herhalde yanında zayıf manken gibi duramadigim için istemiyor diye tahmin ediyorum. bunun için zayıflamaya bile çalışıyorum :( ama bu da benim canımı çok yakıyor. Böyle canim yanarken ona istekte bulunmak da zor geliyor. Amavtavsiyenizi dikkate alacagim
En İyi Cevaplar
boşan öyle koca mı olur. Sen necisin bu durumda. seninle takılmayacak bir yerlere gitmeyecekse heleki sensiz daha mutlu oluyorsa ne anladım bu evlilikten
911 Yorumla- +1 yıl
her koca böyledir aşağı yukarı şulecim sen evliliği ne sanıyorsun? standart evlilik işte böyle oto b*ka boşanacaksınız neden evlilik delisisiniz o zaman ?
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 aynısını bayan yapsa ne tepki verirsin? Hoş bir durum mu bu?
- +1 yıl
@ilknurrita valla erkeğin pek umurunda olmaz zaten bir adam evlenecek kadar kafayı yemişse hayattan bir beklentisi kalmamıştır :D :D :D
- +1 yıl
ha ha ha ha şuleden fena fırça yedik tamam tamam sinirlenme hemen :D ben doğruyu bilin diye şeyettiydim :P
- +1 yıl
şule ayıp oluyor ama uza ne yaa hiç yakıştıramadım sana.
- +1 yıl
ne kabalığımı gördün şule kibarlık budalası da değilim öküz de değilim neysem oyum ama bu gereksiz tavırların hiç hoş değil.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKiloluysan kilo ver o yokken spor yap evde. O gelince guzel yemek romantik ortam. ve fantazi yapin. Yorumlarinda yanina. gitmem cilve yapmam muhatap olmam demissin. Kusura bakma ama oyle esim olsa ben de onla disari cikmam. Yuvayi disi kus yapar sen ona sicak ve seksi davranacaksin
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum senin için, arkadaş markadaş boş iş insanın eşinden ailesinden önemli olmaz, evlilikte de eğitim kültür çok önemli, senin için üzülmekten başka ne yapabiliriz ki :(
010 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle ama sen evlenmeden önce tanıyamadın mı bunu?
- +1 yıl
Sende haklısın, o evlenmiş işi bitmiş seninle, sen evde oturup çocuk bakacaksın, yemek çamaşır bulaşık, yatak da işini de gördüğün zaman olay bitmistir onun açısından, senin özverili olup bu cahil adami eğitmen gerekiyor zor ama boşanmayacaksan eğitmeye çalişacaksin
- +1 yıl
Değişir belkide bilemiyorum, sen program yap şuraya gidelim de mesela gözünde süsle orayi belki adım adım alıştırırsın tek sorun buysa tabi
- +1 yıl
Başak burcu herhalde eşin, ben de başağim bu arada.. başak erkeği sevdiğini daha cok elestirir.. pek romantik ve duygusal degildir bu sana itici geliyor olabilir.. senin burcun ne?
- +1 yıl
Aynen başak burcu. Her şeye burun kiviriyor. çok fazla romantik olmasını filan beklemiyorum ki. Azıcık sevdiğini anlasam yeter ama hiç ser verip sir vermiyor :) ben akrep burcuyum. En ufak şeyi takıntı haline getirebiliyorum. Bu eleştirel tavırlar acaba hiç sevmiyor mu diye düşünmeme sebep oluyor. Siz evli misinz peki?
- +1 yıl
Özele gelseniz..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
Kıyamam sana oncelikle gecmis olsun çok uzucu bir durum. Yapman gereken eşini karşina alip konusmak beraber gezelim demen ya da direk beni şuraya buraya gotur demen eger seni hala dinlemiyorsa aile buyuklerinle konusturman eşini buyuk ihtimal geri kafali bir erkek eskinin erkekleri kadinini yaninda gezdirmez önden giderlermis karisi arkadan gelirmis herkes karisini gormesin diye saklarmiş bu şekilde ama cok yanlis Allah yar ve yardimcin olsun zor bir durumun var cok uzuldum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisine sorsan bu soruyu? Sen teklif edebilirsin, yani onceden soyle oda ona gore baska islerini vs ayarlasin. Madem ki evlisiniz, sanada vakit harcamasi lazim. Guzel bir dilde anlat bunu.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende ayni hareketi ona yap, belki ozaman anlar
Cevap sahibi+1 yılbende diyorum ki sende surekli arkadaslarinla takil
Aile & Toplum konusunda 503 cevap paylaştı. Yeni evlisiniz, karsilikli oturup konusabilirsiniz hic degilse sebebini ogrenin saygi cercevesi icinde konusun bagrisip cagrismayin aman
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsana olan ilgisi sevgisi nasıl evdeyken ya da ne biliyim işteyken ararmı nasılsın falan diye süpriz yapar mı
02 Yorumla- +1 yıl
Sen ona o sana ilgisizse nasil evlilik bu anlamadım? Sonucta eş çekişeceğin ya da sürekli kötüleyeceğin bir insan olamaz. Durum bu aşamaya geldiyse 2 ihtimal var. 1. si seni aldatiyor biri var ve onunla seni kıyasladığına sürekli seni eleştiriyor. 2. si aldatmiyor ama sana karşı bir soğukluk istiyor. bunun çözümü de evliliği kurtarmak istiyorsan kesin bir evlilik terapistine gozukun. Ama piskiyatrist ya da en kotü piskolog olsun. Uyduruk terapistlere de gitmeyin. Sorun büyük bence ;)
- Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılonun senin eşin olduğundan emin misin? zoraki bir evliliğe benziyor.
111 Yorumla- +1 yıl
ALLAH yardımcın olsun. çekilmez bir ömür eğer düzelmezse.
- +1 yıl
hiç bir zaman boşanma taraftarı olmadım
- +1 yıl
öyle de tek taraflı çaba seni çok yorar. inşallah herşey yoluna girer. Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Aslında benim de ona karşı bir cabam yok. Belki de bunun sonucu olarak bana böyle davranıyor. Çünkü ben eşime karşı çok yakın değilim. Gidip sarilmam, canimli askimli konuşmam, yaninda oturmam vs.. sadece ihtiyaçlarını karşılarim o kadar. O da heralde bu yüzden bana karşı bu şekilde yaklasiyor
- +1 yıl
her şey karşılıklı olur. bu da bir ihtimal. yanaşmayı denesen. tabi bunu isteyerek yapmalısın
- +1 yıl
🤔 ama bu şekilde bir yere varamazsın ki. korkuyor musun eşinden?
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu işin içinde bir iş var. Evde çok mu sıkboğaz ediyorsun mesela, evden kaçmak istiyor bence
17 Yorumla- +1 yıl
Bende ki ilgisizlikten kaçıyor olabilir. Hiç yanına filan gidip oturmak işten gelince sarılıp öpmem. Erkekler bu tip şeyler bekliyor heralde. a Ma bende bunları yapacak heves bırakmıyor. Mesela eve gelir gelmez bugün ne yemek yaptın der. direk mutfağa girer ve orada eleştirecek bisey bulur. Bugün burayı supurmedin mi ya da suratı niye silmedin gibi yorumlar yapar. beni şahsi olarK hiç gormez yani. Devamlı eleştiri modunda. Ben de haliyle ona yaklaşmak istemiyorum. Bütün hevesimi öldürüyor
- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yıleşiniz sizinle zorlamı evlendi yani nasıl deyim istemeyerek mi evlendi
110 Yorumla- +1 yıl
bende görücü üsülü evlendim ama bu dediğiniz hiçbir durumu yaşamadım yaşatmadım ama sizin sorunuzu biraz düşününce bikaç ihtimal geldi şöyle düşünüyrum eşiniz sizden önce hayatı nasılda nasıl söyleyim bir çok kızla berabermi oldu ki eğer olduysa dışarıyı bildiği için sizi kıskandığı için kimsenin görmesini istemiyor o yüzden evden çıkartmıyor ya da sizi sevmiyor siz ısınamadıysan ayrılalım demenize rağmen belkide ailesi temiz kız kaçırma diye baskı yapmış ve dışarda temiz kız bulmak zor olduğu için evlenmiş olabilir veya şunu düşndüm sizi seviyor güvenemiyor olabilir kişilik olarak nasılsınız bilmiyorum ama dışardaki kızları lüksü görünce sizde istersiniz die çıkartmıyor olabilir maddi durumu iyi değildir ama her ihtimali düşününce bana en mantıklı olanı dışarıya alışmanızı istemiyor belki bir güvensizlik var
- +1 yıl
Nisanliyken ona eski sevgililermden bahsetmenin istemişti. ben de anlattım ve onun etkisi oldu heralde. Ya da dediğiniz gibi dışarıya alusmami istemiyor. Ama eğer öyle dusunuyorsa kendisi de kendini dışardan geri çekecek ki haksızlık olmasın ama işi gereği hep insanlarla içe. İnsan sarrafi gibi bisey ve sanırım beni kutu içinde tutup hiç bozulmamami istiyor. Ama ben bu yasa kadar hiç mi dışarı cikmsmisim insanları bilmiyor muyum. hatta ben uniyi İstanbul da okudum ve herbtur insan tanıdım. Beni şimdi bu şekilde eve tıkma çabası bana zor geliyor.
- +1 yıl
Unv okumus bir kizsiniz disariyi biliyorsunuz kendinize elbette sahip ciksrsiniz cahil degilsiniz tabiki fakat eski eskide kaldi sanmiyorum eski sevgililerinize taksin ama bunun bence tek sebebi dediginiz gibi belkide mesele yanina yakistoramiydur ama bu durumu asmanin yolu kendinize bakmak ve israrci olmak gerci siz demeden kendisi bilmeli ben hafta sonu veya aksamlari eger yorgun olmazsam mutlaka alir göturur gezdiririm evde otur otur bunaliyolar bir hafta izin aldim vallahi vakit gecmek bilmedi patladom resmen
- +1 yıl
Ya biraz kilom var onu takıntı yapıyor heralde. cunku devamlı söylüyor. Ama aşırı değil öyle. Yani yanına yakistiramayacagi bir durum yok. ama o ne dusunuyor bilmem. yaninda manken gibi olmamı istiyor heralde. Hem ayrıca evde daraldigimi o da biliyor ama her izninde muhakkak bir iş çıkartıyor ve akşama kadar da gelmiyor
- +1 yıl
Devamli soyluyorsa ona gore fazla demekki özel degilse boy kilon nasil soylermisin
- +1 yıl
Hmm asiri asiri fazla degilmis aslinda öyle bu simdiden boyle sorunsa onun icin ilerleyen yaslarda daha da cok sorun eder gibi düsunuyorum
- +1 yıl
Sizi cok iyi anlayabiliyorum :) evet kolay degil :) evet basaklar biraz mukemmelleyitci olabiliyor peki siz ne burcusunuz?
+1 yılNasil olurda çıkmaz bir erkek eşiyle ya
Ya cok özür dilerim ama eşinizin sizi gerçekten seviyormu?😔😔😔18 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm senin adina 😔😔
Kac yıllık evlisin - +1 yıl
Üzüldüm gerçekten cok üzüldüm rabbim iyi etsin inşallah
- +1 yıl
Senden de Allah razi olsun güzel insan
- +1 yıl
Sey senden birşey rica edebilirmiyim yanlış anlamazsan
+1 yılçok tuhaf gerçekten ya insan eşiyle gelmeyecek de kiminle vakit geçirip gezecek ki...
112 Yorumla- +1 yıl
bu kadar mı yoğun çalışır insan ya
- +1 yıl
öyle arkadaşları olduğu sürece etkilenir bence de ama sana da biraz iş düşüyor atılgan ol.. onun olduğunu hissettir farklı ve yenilikçi olmaya çalış biraz söz geçirmeye bak :)
- +1 yıl
senin işin zor valla çok duygusal birisin sanırım hislerin ağır basıyor :)))
- +1 yıl
işte bu yüzden böylesin ya zaten...
- +1 yıl
öyle olmayı denemedin mi hiç
- +1 yıl
yetenek de doğuştan olan birşey aman boşver böyle ol sen böyle çok daha güzelsin
+1 yılBenim eşimde öyle dışarda ne var çocuklar hasta olur bahane edip susar biz para gideriz ikiz çocuklar ı'm var kimsye muhtaç etmiyorum oarası gidicek diye ödü kopuyor adamın
20 Yorumla
+1 yılokadar iyi bir inansınki. kultüğrlü bilgili içten samimi. görücü usulü olmamıs sana. eşşin ve sen hakkında konusmak isterdim deneyimlerimi aktarmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılArabasına var wooow desene ayarladigu manitalari arabada götürüyor 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Sen oyle san
+1 yılevlilik terapistine götür onu
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kendini sana yakisdirmiyordur
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenden utanmıyor değil mi zorla bir evlilik değil
00 Yorumla senden utaniyodur 😂😂
06 Yorumla
+1 yılen itici erkek tiplerinden ya
51 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor olabilir mi
014 Yorumla- +1 yıl
Istemesi gerek
- +1 yıl
Kislanmak ayri bisey ama esini yanina alip gezmemek cok sacma
- +1 yıl
Takma. kafana uzulme duzelir
- +1 yıl
Duzelir :) sen ona daha sicak ol herzaman
- +1 yıl
Olmaz ama kadinsin bunu yasat ona
- +1 yıl
Dogru ama belki o da cekiniyordilur
- +1 yıl
Sindire sindire :)
+1 yılyanlız takılmayı seviyor demekki adam
24 Yorumla- +1 yıl
Sen üzerine gitme fazla
- +1 yıl
evleneli de fazla bir süre olmamış ama cinsellik ne sıklıkta
+1 yılNerden bulursunuz böyle adamları hiç anlamıyorun
10 YorumlaNe biçim eş o öyle
13 YorumlaSenden utanıyor
12 YorumlaSen hapis hayatımı yaşıyosun
09 YorumlaBiri olma ihtimali?
01 Yorumlaona küçük suprizler yap
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakoz modellerinde bu sorun hep çıkıyor :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin yokluğunda anca anlar bana göre ilk öncelik eşin olmalı şimdi bazı arkadaşlar ya olurmu anne baba var ken eşmi öncelik olur diye söylenecekler eğer bir adam eşini anlamıyorsa mutlu edemiyorsa tek taraflı bir evlilikte bir yere kadar gidiyor hiç bir arkadaşın müstakbel eşinden daha önemli değil el alemle geyik yapacağınıza eşinizle zaman geçirin düştüğünde bir tek yanında olan eşindir diğerlerin çoğu kaybolur bir anda...
+1 yılaldatılıyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Kilo aldın galiba
01 Yorumla
+1 yılCilve
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Baska biri varr
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Boşan
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemek seni sevmiyor
09 Yorumla- +1 yıl
selam. mesajını açarmısın
- +1 yıl
eşinde özgüven eksikliği var
- +1 yıl
severek evlenmedinmi zornanmı aldı seni.
- +1 yıl
seni kıskanıyormu yoksa sosyal baskıcı bir ailenin oglumuydu kocan.
- +1 yıl
işte asıl sorun kaynagı burda
+1 yılalışkın değildir
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayıp ediyor ama
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatma filan yapiyormu
Cevap sahibi+1 yılHayir utaniyorsan evlenme
Cevap sahibi+1 yılGunaydinn. Seninki kendine es degil hizmetci almis
Cevap sahibi+1 yılya tamam tetişme tarzının bir etkisi var ama halen evli olduğunu evde bir kadının oldugunu anlayamaması yetişme tarzı ile alakalı değil.
Cevap sahibi+1 yılhayır seviyorda herhalde öyle bişi demedim. sadece aklı ile alakalı bence yarın arkadaşları evlense cıkacak kimsesi kalmiyacak sonradan kafa basacak ama geç olacak sanki üzülme sen
Cevap sahibi+1 yılhaha :-) dişiliğii kullan ne biliyim aksam göster sonra hadi derse de git arkadaşlarına :-)
Cevap sahibi+1 yılHaksizmiyimm
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem