Bir kız neden dengesiz davranır bugün seni istiyorum seni seviyorum der yarın seni kalbime alamadım der neden böyle yaparlar?
Cevabın nedir?
+1 yılDostum muhtemelen seni alternatif olarak kullanıyordu. Konuştuğu başka kişilerde vardı ve diğeri daha çok ilgisini çekti. Seninle iletişimi kesmesini söyledi muhtemelen o çocukta. Onun dışında naz vesaire ise çok çocukça öyle bir şeyse sil gitsin.
011 Yorumla- +1 yıl
kalbimde biti var diyor kimdi yorum söylemiyor bir tane çocuğun fotolarini begeniyor yorum atıyor çocuk cevap vermiyor
- +1 yıl
Bana kalırsa özel hayatın karışmak istemem tabii ki ama eğer o kızla bir yola ciksaniz bile aklı bir başkasında kalacak. Sürekli seni onunla kendi içinden kiyaslayacak. Neden kendini böyle bir konuma dusureceksin ki? Fazla yüz veriyorsunuz. Dünyadaki tek dişi kendisi sanıyorlar sonra. Kendini kullandırma bana kalırsa.
- +1 yıl
Ben kullndirtmadim kendimi ben dedim bu saatten sonra yolda karsilassak bile birbirimizle konusmicaz dedim dün öyle diyip bugün orası burası oynayan birini istemiyom dedim ayrıca ben buna yaptığın hareketin bir anlamı var dedim en sonunda da defol git dedim
- +1 yıl
Asagilari okudum da depresan kullanıyor demişsin. Galiba senden yeterli destek ve ilgiyi göremeyince böyle değişik saçma sapan düşüncelere girmiş olabilir
- +1 yıl
Tamam kullanıyor ben buna bazen iyiden davrandım bir kaç gün yok atarli giderli ama başkalarına karşı değil diye görüyorum bu seferde haliyle agresifelsiyorum
- +1 yıl
Zamanla sizin de ruh haliniz bozulacak bu durum yüzünden. Gel-gitler yaşayacaksınız kendi içinizde. Çünkü bu tür ayrıl barış ilişkiler hiç sağlıklı olmuyor. Birisinin aklında illaki o boşlukta konuştuğu birisi kalıyor ve ilişki kötü etkileniyor. Sevgi, aşk vesaire pek anlamıyorum. Tarafsız olarak bakmak istedim sadece olaya, empati de kurdum biraz. Sonucunda iki tarafta buhranlar yaşayacak. Yol yakınken vazgeç ileride iyi ki diyeceksin muhtemelen hayatına başka birisini aldığın vakit.
- +1 yıl
O beni engelledi etti bence ergence bir davranış eğer ağır hakaret küfür yoksa bende direkt sildim numarasını telefondan
- +1 yıl
Katılıyorum. Kaç yaşında insanlarsiniz o kadar şey paylaştığın insanı engellemek nedir insan gibi ayrılamıyor mu? Boş verin en iyisi.
- +1 yıl
Aynen bide bunu diyen kişinin bana karşı vefa borcu varmis bak şu olsa mesela ağır hakaret küfür ana baci filan tehdit o zaman tamam derim
- +1 yıl
Yok, neden olsun öyle bir sey. Demek ki bunalmış bir şeyden
- +1 yıl
Bilmiyorum sorunlar sorulardan yıldım filan diyor bilmiyorum ama bildiğim tek şey zamanla arar sorar
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle yapan kızları tanımıyorum çevremde öyleleri yok, şanssızsın sana denk gelmiş. Doğru insan olsaydı bunları demezdi oda ayrı bir konu
022 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama bundan önceki sevgilimde boleydi
- +1 yıl
Oda yanlış, bana çok yanlış geliyor, acaba seni tanıyınca vazmı geciyorlar?
- +1 yıl
Bende bilmiyorum kiskanmiyorum diyorlar kiskanir hareketleri var
- +1 yıl
Karışık
- +1 yıl
anlamıyorum kafayı yicem
- +1 yıl
Cidden karışık baya
- +1 yıl
Bide kalbinde bitişi varmış şimdi engelledi
- +1 yıl
Hadi... tamam ısrar etme. Gidene dur deme
- +1 yıl
Yok be direk defol git dedim ben ona engelledi 30 sn sonra cti ertesi gün neden kaldırdin dedim pat engelledi sadece whatshapta engellemis
- +1 yıl
Bırak gitsin instada falan unfollow Yap
- +1 yıl
😬.
- +1 yıl
brn heryerden sildim onu 1 ay önce
- +1 yıl
Tamam işte
- +1 yıl
engel koymadim ama gerek duymadım ama elbet oda yalnız kalıcak kıymetimi anlicak gün gelicek
- +1 yıl
Evet geri gelicek
- +1 yıl
bir söz vardır bir insan ne yasattiysa Onu yaşar diye ne zman ne zaman ne kadar böyle dese de sonuçta biz sevmediğiniz biri bile olsa arada merak edip bakarız
- +1 yıl
Evet öyle tabi
- +1 yıl
Şimdi böyle engelledi etti ama bunlar blof bence eline ne geçti o zaman
- +1 yıl
Engeli de bir turlu anlıyamıyorum cidden
- +1 yıl
Aynen bana sorarsan kuyruk acısı olan ya da gocunacak bişeyi olan engeller
- +1 yıl
Yani, sende uzak dur
- +1 yıl
Aynen öyle yanlış anlama sakın bu durumu ben sen veya başka bir kız için bunu yazmadım
Duygularından emin değildir ne istediğini bilmez ve genelde kaybeder doğruyu göremediği için pişman olur değerini anlar ama geç olur.
15 Yorumla- +1 yıl
Beni kalbine alamamis usta onca ay öyle mi çıktın derken sinirleniyor bilmem ne hareketler kalbinde biri varmış kim diyorum söylemiyor
- +1 yıl
Kardeşim benim kız da böyleydi çıkmadı ama dengesizdi ki bazı kızlar ergen gibi oluyor 22 23 yaşında bile göremiyor heves ediyor eğer sen iz bıraktıysan güzel bir iz sabret gelir bırak zamana gitsin takılsın bende öyle yaptım akışına bırak sen yapacağını yaptıysan zamana bırak bekle gör ama hayatını da pic etme
- +1 yıl
Aynen kardeşim doğru söyliyorsun kalbimde biri var sende dur kenarda bende buna onay vermedim verdim yol engelledi 30 sn sonra kaldırdı bende dedim ertesi gün neden kaldırdin bir tek whatshaapta engelledi bence ağır hakaret küfür yoksa engellemek ergence bir hareket
- +1 yıl
Ya hemşerilerim benim ki de öyle facede hatta napacan ziyaretimemi gelecen yok tanısan seversin gibi ergen şeyler 22 yaşında üni de uzak ilişki bizim yanına gidiyom seviyorum diyor uzaklaşıyor olmuyor denedim diyor emin ol bir gün dank eder fırsat kolla sen abisi ile konuştum eli mahkum gelecek sana dedi ki abisi bak senin ki de gelir merak etme sen ergenlikten çıksın anlar neyin ne olduğunu
- +1 yıl
Ben eski sevgilisiyle konuştum bunun iyi güzel hoş kız ama takıntılı sevdiğine takıyor kafayı diyor ben sevemedim diyor çocuk seve benle düzgün konusmaz bana diyor kurtulmussun ama diyor donmemesi için dua etmelisin diyor yani aslında burda çocuk bana bişey diyor ve o yaşamış etmiş aynı senin dediğin gbi Bizimki de biraz uzak mesafe
Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı. Neden böyle yaptığını düşünme, orası mühim değil. Bas tekmeyi.
31 Yorumla- +1 yıl
bastım tekmeyi geçen gün hadi ordan ettim engelledi 30 sn sonra geri açtı ertesi gün neden kaldırdin dedim pat engel bir tek whatshaapta
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
5Cevap
+1 yılZamanında çok kırılmıştır şimdide kırılmaktan ve aşık olmaktan korkuyordur belki
33 Yorumla- +1 yıl
Kalbinde birisi varmış
- +1 yıl
kalbinde birisi varsa bu soruyu buraya yazman cok mantıksız demekki onun açtığı yara henüz kapanmamış eger seninle de konuşursa o yarayı seninle kapatmaya çalışıyordur bu ikinizi de yıpratır hic girme o taşın altına 😊😊
- +1 yıl
Yok be engelledi ben direkt defol git dedim
+1 yılBağlandığını fark edip uzaklaşmaya çalışıyordur. Bağlanmak istemiyordur.
033 Yorumla- +1 yıl
valla bilmiyorum 2 aydır karşımda sanki başka bir kız vardı zamanında bırakıp gidicektim ne güzel kaç yeltendim
- +1 yıl
Bırakamıyorsan varlığına alışmaya başlamışsındır. Daha kötüsü bağlanıyor da olabilirsin. Bağlanırsan müebbet. Kurtulmak için çok da bir seçeneğin yok. :/
- +1 yıl
O zamanında nasıl bağlıydı ah be nasıl düştüm tongaya ben iyi insan olmak yaramıyor bunlara
- +1 yıl
Şimdi sevmiyor mu?
- +1 yıl
sevmiyormus hadi onu geçtim 5 aydır bana karşı bişey hissetmiyormus sonra ne bilim sevmemis beni
- +1 yıl
Aşkta münafıklık yapmış yani? Vardır cezası. Çeker elbet.
- +1 yıl
Bide bana karşı vefa borcu varmis vefa borcu olan insan ikide bir bunu söyler mi
- +1 yıl
Kişilik bozukluğu oluşmaya başlamış yavaş yavaş demek ki. Bağlanmamışsan şimdiden ayrıl. Acı çekersin sonra.
- +1 yıl
Zaten ayrıldık ettik kalbinde biri varmış kim diyorum senle paylasmicam diyor filan defol git dedim engelledi 30 sn sonra kalktı ertesi gün dedim kaldirmissin engelledi tek whatshapptan
- +1 yıl
Oy oy Allah' ım. Şu aşk denilen acı dolu hissiyat duygusu ölse de kimse acı çekip şikayet etmese. :/
- +1 yıl
Yaptığı hareket ne sence bunun ben anlamadım
- +1 yıl
Anksiyete veya çoklu kişilik bozukluğu. :/ Bilemiyorum. Ben de çözemedim.
- +1 yıl
antideprasan kullanıyormus zaten
- +1 yıl
Var onda bir şeyler. Ruhsal içsel sıkıntıları vardır ya da dikkat çekmeye çalışıyor. Çok yakın durma. Takıntılıysa her şeyi yapabilecek potansiyele sahiptir.
- +1 yıl
Ben bunun eski sevgilisiyle konuştum takıntılı diyor hayatımı mahvetti diyor dedim döner mi yarın öbür gün donmemesi için dua etmelisin diyor bana
- +1 yıl
Olabildiğince uzaklaş. Seri katillerin çoğu takıntılı ve ruhsal bozuklukları olan kişilerdir. Aşırı mükemmeliyetçidirler. İşledikleri cinayetler çoğunlukla kusursuz olur ve çoğu seri katil bu yüzden bulunamaz. Zeki bir kadınsa vay haline. Hemen bırakma, hırs yapıp seni elde etmek isteyebilir. Onun seni bırakmasını sağla.
- +1 yıl
sence gene geri döner mi bana bu
- +1 yıl
Bence dönmemesi için dua et. Dengesiz bir ruh hali var anladığım kadarıyla. :/ Ne yapacağı belli olmaz.
- +1 yıl
Sen neden öyle dedin şimdi
- +1 yıl
Anlattığın kadarıyla ruh hali dengesiz. Eğer sana bağlanırsa ve sen onu istemezsen intihara kadar gider. :/
- +1 yıl
şu an da bana karşı hisey hissetmiyormus benim yazmamdan rahatsız oluyormuş
- +1 yıl
Yazma sen de. :/
- +1 yıl
yazmıyorum bende engelledi kalmadı ama gün gelir devran döner elbet arar yazar
- +1 yıl
Hayırlısı olsun.
- +1 yıl
İnş dünden beri çok kişi yorum attı kimisi kişisel bir rahatsızlık dedi kimisi senı seviyor dikkat çekmek için yapıyor dedi ama herkes onun yaptığını yanlış buldu
- +1 yıl
Doğru bulan biri çıkmaz güzelim. Kızın davranışları ortada zaten. :/
- +1 yıl
Aynen öyle biri dedi içinde iki kişi var onun dedi
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Yani böyle kişilerin içinde iki insan vardır farklı zamanlarda ortaya çıkarlar dedi
- +1 yıl
Olabilir. O da bir ihtimal tabii.
- +1 yıl
Seni peşinden de kosturur dikkat çekmeye çalışır diyorlar
- +1 yıl
Bilmiyorum. Kişiden kişiye değişir tabii.
- +1 yıl
valla bilmiyorum ama çok karışık bir durum biraz şüphelerim var
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek o kızdan kurtul çok ciddiyim. Seni yer bitirir. Hiç gerek yok böyle şeylere. Derhal def et.
012 Yorumla- +1 yıl
Ben o kızı def ettim ama zamanin da kaç kez yeltendim ayrılığı o istemedi etmedi birakicaktim o zamn
Cevap sahibi+1 yılbırak şimdi onun istemesine gerek yok mutlu değilsen ayrıl kendini heba etme
- +1 yıl
Şimdi istiyor zaten bende ettim hayatında bulunayimmisim gene ise bak bende istemedim bu nedir biz oyuncakmiyiz
Cevap sahibi+1 yılyazdığından hiç bir şey anlamadım biliyo musun :D
- +1 yıl
Bende kızları anlamıyorum usta ya da en azından böyle kızları
Cevap sahibi+1 yıl"normal" (!) kızları bile anlayamazsın kaldı ki öyle dengesizi mi anlıcaksın? isveç bilim adamları bile çözemez :D
- +1 yıl
Hahaha engelledi sonunda sadece whatshapta engellemekte bence büyük tehdit küfür yoksa ergence bişey
Cevap sahibi+1 yılzaten inan bana 11 yaşındaki çocuk ondan daha mantıklıdır sorgulama fazla beynin yanar :D
- +1 yıl
Öyle zaten gün gelir devran döner yarın öbür gün elbet döner
Cevap sahibi+1 yıldöndüğünde sakın hayata düşme :D
Cevap sahibi+1 yılhataya*
- +1 yıl
yollarım geri derim dün öyle bugün böyle oyuncak mi der Güle güle derim
o senin sqdece ilgini istiyorda ondan
05 Yorumla- +1 yıl
ilgimi isteyen bir kişi seni kalbime alamadım der mi kalbimde biri var der mi
- +1 yıl
whatshaptan engelledi Şu an mesela ondan sonra diğer sosyal aglardan engellemedi
- +1 yıl
Ben numarasini sildim ama diğer yerlerde engel koymadim ben Şimdi ne yapayım
Öyle dediğine pişman olmuş olabilir…
015 Yorumla- +1 yıl
engelledi kalbinde hissedememis beni aylarca benleydi şimdi kalbinde başkası varmis
- +1 yıl
Kalbinde biri var mı dedim evet diyor dedim kim bunu arkadaşlarımla da paylasmadim diyor sonra diyor senle de paylasmicam
- +1 yıl
Nerden anladın
- +1 yıl
Antidepresan kullaniyormus daha düne kadar seni seviyorum diyen kişi 1 aydır bambaşka biri oldu
- +1 yıl
Nasıl yani şuanda bu farklı bir ruh halinde
- +1 yıl
Bide ben buna ne laflar ettim sinirden ağır engellicem kaç kez dedi geçen defol git dedim oldu dedi engelledi 30 sn sonra kaldırdı ertesi gün dedim neden kaldırdin pat engel sadece whatshapta
- +1 yıl
Peki bikaç zaman geçtikten sonra diyelim Bu engel kalkar mi
- +1 yıl
bir tane çocuk var tüm fotolarini begeniyor yorum atıyor yorumlarına çocuk daha cevap vermedi
Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. regli gününe denk gelmişsindir
09 Yorumla- +1 yıl
Her gün mu regl olcak
- +1 yıl
engelledi ben yol verdim ilk gün engeli 30 sn sürdü ertesi gün neden kaldırdin dedim şimdi engelledi
- +1 yıl
bir whatshapta engellemis
- +1 yıl
Ben numarasini sildim foto durum herkese açık yaptım onu napsam bilmiyorum
- +1 yıl
Ben ona zaten ona dedim geçen hadi ordan git dedim affedersin ama
+1 yılAklı başkasında olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Kalbinde biri varmış ama kim olduğunu söylemedi ama bir insanla oynamak yerine doğruyu söylersin
+1 yıldengesiz olduğu için😂
05 Yorumla- +1 yıl
Çift kişilik mi peki bu :)
- +1 yıl
bipolar rahaszlığı olablir tabiki
- +1 yıl
Nasıl bir rahatsızlık o
- +1 yıl
kişilik rahatszlığı ama ben şakasına söyledm
- +1 yıl
valla bilmiyorum antideprasan da kullanıyormus Doğrudur ama anlamadım bilmiyorum
+1 yılHormonlara bağlı sevgi işleri 😄
01 Yorumla- +1 yıl
başkasından hoslanti ruh hali değişimi
+1 yılterazi ve oğlaksa der
05 Yorumla- +1 yıl
Yok akrep
- +1 yıl
tutmadı
- +1 yıl
Akrep nasıldır
- +1 yıl
onu bilmiyorum
- +1 yıl
Ben burçları bilmem fe ama bir insan ilk önce insan olcak bunu bilirim
+1 yılDuygularına yenik düşüyodur
19 Yorumla- +1 yıl
Böyle olunca boşlukta hisseder mi kendini
- +1 yıl
sen ondan uzaklaş gelir kendisi
- +1 yıl
engelledi beni Şu an
- +1 yıl
uğraşma sakın
- +1 yıl
Mesaj atmiom bir tek whatshaapta engelledi
- +1 yıl
dediğim gibi
- +1 yıl
Ben yazmadıgim sürece gelir mi
- +1 yıl
Belli olmaz
- +1 yıl
Kalbinde birisi varmış
Sen dengede değilsindir belki
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kararında metin ama o dün öyle derken bugün böyle diyor
- +1 yıl
Yok zaten bitti
- Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBorderlinedır muhtemelen.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
@_-_Ece_-_ sitedeki en dengesiz kız.
14 Yorumla- +1 yıl
Kızı dengesiz olduğunu nerden biliyorsun ben ayrıca burdaki dengesiz kız kim diye mi sordum
- +1 yıl
siteyi kim abartılı hayırdır
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. dengesiz degl kosturtmk amac
017 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak istemiyorum bıktım yıldım diyen biri kalbinde biri varmış kim dedim senle payalsmicam diyor
- +1 yıl
O benim gitmemi mi istiyor
- +1 yıl
Şimdi anladım o gitcem diye kuruntu takıntı yapıyor ve beni peşinden koşturmaya çalışıyor ayrıca şunu da yapmaya çalışıyor bana bak ben sensiz de başkasını da bulabilirim gibi
- +1 yıl
Bide şu var swarmda bana fotoları gizledi mi yoksa engelledi mi gormim diye
- +1 yıl
bir kız neden böyle yapar ergence bir hareket değil mi bu
- +1 yıl
Ben neden engelledin diye sordum bir daha whatshaapta engelledi şimdi bunu yaptı ama ben sormadım
- +1 yıl
Yani onun istediği beni peşinden kosturup egosunu tatmin etmek ama ben umursamazsam bu sefer araştıran o olucak
- +1 yıl
Aynen doğru öyle yapıyorum şimdi bişey olcam peki bunun kalbimde biri var demesi kim dediğimde soylememesi sonra bitane çocuğun durumlarını fotolarini beğenmesi ne?
- +1 yıl
korkulu cidden korkulu tamam yapılırsa bu kadarı da ayıp değil mi
+1 yılDuyguları sağlam değildir
05 Yorumla- +1 yıl
duyguları sağlam değilse ne gibi davranır
- +1 yıl
Öyle işte dengesiz bir öyle bir böyle
- +1 yıl
Başka kisilere gönül kayması mesela
- +1 yıl
karakter sorunu
- +1 yıl
Biz bu kızla üniversitenin itiraf sayfasından tanıştık ettik aslında ben ilk başta ciddi bişey düşünmüyordum baktım bu bana yazıyor beni sabah uyandiriyor benle konuşuyor filan her neyse 2 ay böyle sosyal ağda gittik sonra buluştuk işte bulustugumuzda kendini hissiz hissetmis her neyse o olayı toparladik filan sonra gene aynı şekil devam ediyorsa sonra bu kaçmaya çalışıyor bana vakit ayırmiyor pek arkadaşlarıyla çıkmaları etmeler filan bende sevgisiyim sonuçta sinirlendim kaç kez ayrılmak istedim bundan dolayı suçlu ben oldum dediğin gbi yok sen beni birakiyorsun ediyorsun cart curt filan
oluo arada öyle şeyler😂
019 Yorumla- +1 yıl
Peki bu zamanda çift kişilik mi oluyor :
- +1 yıl
Hahaha peki hisler de kayıp oluşur mu :)
- +1 yıl
başkasından hoşlanmalar filan :)
- +1 yıl
valla bilmiyorum tartıştık ettik filan bu dönem işte seni kalbime alamadım sana yazık ediyorum bilmem ne filan gbi bişeyler der mi bu dönemde :)
- +1 yıl
Baya bir dengesiz durum değil mi bende defol git dedim kendisi istemişti engelledi 30 sn sonra geri aldı m ertesi gün neden geri aldın dedim pat engelledi bir tek whatshaapta engellemis
- +1 yıl
Ben engel koymadim qma numarasini sildim :)
- +1 yıl
Ama şunu diyip elbet geri döner bir yalnız kalsın Allah büyük :)
- +1 yıl
Bende öyle diyom bosverdim zaten kız mi yok :)
- +1 yıl
Şimdi onun üzerine gittikçe daha çok kendini bişey sancak
- +1 yıl
Aynen bencede öyle birinin üzerine git kız veya erkek olsun geri kaçar
denyo olduğu için niye olucak :D
01 Yorumla- +1 yıl
Haha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldengeli davranan kiz?
02 Yorumla- +1 yıl
bişeyde tutarlı olur dengeli
Cevap sahibi+1 yıl☺ dengeli kiz yok babanda şey yapmiştim neyse
+1 yılCünki dengesiz
07 Yorumla- +1 yıl
İçinde 2 tane farklı kişilik mi var sizofren gibi mi
- +1 yıl
Yok ne istedini kendide bilmio salagin teki bosver kafa yormana deycek biri diil
- +1 yıl
Ben defol ettim başımdan engelledi 30 dk sonra kaldırdı ertesi gün neden kaldırdin dedim şimdi engelledi ama sadece whatshapta
- +1 yıl
😹😹sende ne istedini bilmion yani😹😹 tencere yuvarlanmis kapani bulmus kacirma onu o zmn😹
- +1 yıl
ben numarasini sildim onun konuşmuyorum artık neden böyle bişey yapar
- +1 yıl
Madem öyle o önemli diil demek senin icin o zaman yat uyu niye düsünion takma niye yaptiysa yapti
- +1 yıl
düşünmüyorum zaten elbet birisi çıkar sadece hareketlerine anlam veremedim bunun
Çıkarlar şartlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
valla bilmiyorum usta :)
sana iş olsun diye
01 Yorumla- +1 yıl
O doğru işte
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDengesiz olduğu için
01 Yorumla- +1 yıl
Dün öyle diyen bugün böyle diyor
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri