Kedi Mari aldattı. Aslı kaya aslında Gordin Maya'ya vermişti. Mari bilmiyordu. Aslı öğrenince bu fırsatı değerlendirip Mari'yi suçlayarak ondan ayrıldı. Ama bir diğer söylenen ise Aslı Kaya'nın ailevi problemlerini ilişkilerine çok fazla yansıtması. Aslı Kaya'nın kardeşi uyuşturucu içiyormuş. Anne ve babası da çok kavga ediyormuş. Bunları da Kedi Mari ile olan ilişkisine yansıtınca Kedi Mari, Aslı Kaya'yı terk etmiş. Aldattığı da söyleniyor.
Kedi Mari'nin Aslı Kaya'ya olan duyguları bittiği ve Aslı Kaya'nın da Kedi Mari'ye olan duyguları bittiği için ayrılmışlar. Kedi Mari ilk ayrılmış. Hatta Kedi Mari, Aslı Kaya'yı bir erkekle aldatmış. Uzun süreli bir ilişkileri vardı. Ayrılmalarına şaşırdım doğrusu. Valla olabilir de olmayabilir de kedimariyi seviyorum ama güzel kız yani bilemicem bana göre en çok aslı seviyordu. (yine de bize duşmez)
@hayalimgerçekleşse sana kemik atan olmadı sen işine bak boş konusma. bize ters, aykırı şeyleri normalleştirmek için tüm bunlar. bizim özümüzde yok böyle şeyler.
Ağzını düzelt bir saçma sapan konuşma senin özünde zaten olmaz merak etme olmasında yazık çevrendeki insanlara senin gibi birine tahammül ettikleri için👍
@hayalimgerçekleşse hadi yaylan boş konusma bee. böyle seyleri normal gören birinden ne beklenir zaten. insanın bir değerleri olacak herseyden önce. kaybol
Olum bu kız değil mi lan? Lez mi yoksa? Bu nasıl bir ilişki laaaannn
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslı younowda yayında söyledi gençler Maria , Victor Topçuyla aldatmış. Victor da trans sanırım ama kızın olayı tanınmak falan zaten aslı umrunda olmadı
sevdiği kız zaten normal biriyse istemeyeceği bellidir. ama anlamadığın sen lezbiyensin bnmde bir çok lezbiyen arkadaşım var onlardan edindiğim bilgiye göre erkeklerden tiksiniyorsunuz aynısı da normal kişilere oluyor tercih meselesi
En İyi Cevaplar