Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Yoo yalan, erkekler bağrını açtıkça takozlaşmaz. Takoz erkek bağrını açarsa takozluğuna takozluk katmış olur.
Mesela; https://i.hizliresim.com/GPBbYv.jpg
Bu adamı görünce üreme iç güdülerin çoşup vajinan dile gelip "sal kendini bebeğim dediğim anda vur banaaa" demiyorsa sende bir problem var demek ki25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@MaçaBeyin peh, kerimcan kimmiş, ikoncan. o beni örnek alsın.
- +1 yıl
Valla kerimcan örnek alicak biri değil hiç değil hemde bir gay olarak onu hiç mı hiç sevmiyorum abartiyor herşeyi @MaçaBeyin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Bir de erkeğin bağrında kıl yoksa "karı" denir, az varsa "tek tük kılı var hava atıyor onunla" denir, kıllıysa da "ayı" denir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe şunun gibi birini değil de hanzo koyduğun için olabilir mk.
image-pd.s3.envato.com/files/30968133/172.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...d373221956.jpg
thumbs.dreamstime.com/.../...nice-abs-37655387.jpg
www.lovethispic.com/.../...ell-Dressed-Hot-Guy.jpg36 Yorumla- +1 yıl
Ülke standartlarının çok üstünde ama umudunu kesme ulkedede var bunlardan yakalamak önemli..
- +1 yıl
Sanane lan.
- +1 yıl
Lan ı yediririm sana..
- +1 yıl
Düzgün konuş..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri Yedirsene lan kim kime yediriyor görürsün.
Ilginc tespit 😃😃
14 Yorumla- +1 yıl
İlginç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılO adamın yerinde kaslı geniş omuzlu kumral bir adam olsaydı bütün düğmelerde açık olsaydı kadından daha güzel olurdu bana göre yani :D
34 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok haksızlık yapmışsın onu söyledim :D
- +1 yıl
Yanılıyorsun :D
+1 yılBu bana hiç kro gelmiyor.
i2.wp.com/.../Jared-Leto-Joker-Suicide-Squad.jpg10 Yorumla
+1 yılÇünkü Tanrı kadını estetik yaratmış neresi açsa güzel görünüyor. Erkeklerse ibnemsi kromsu çirkinimsi gıcığımsı bir şey oluyor :P
15 Yorumla- +1 yıl
Açmayın göğsünüzü çok itici *-* ssdsf
- +1 yıl
ibnemsi hahahhahahah :) :)
- +1 yıl
katılıyorum senin şu remin bile acayip seksi duruy :)
- +1 yıl
Erkekte yuz kemikleri (elmacik , alt ust ceneler, brow ridge), erkegin cenesinin koseleri oyuk bile oluyor oraya da sakallar yerlesiyor aslanimsi bir goruntu getiriyor insanin beynine. Gogusleri ve kalcalari neden kucuk derseniz erkekte kaburga uzunlamasina ve enine genisliyor ardindan meme popo belli olmuyor , (butun embriyolar kadındir daha sonra cinsiyet belirlenir) .
Cinsel Yaşam konusunda 11,5b cevap paylaştı. aynen öyle valla killi erkekler daha çekici geliyor bana 😊 bazıları sakal bırakıp göğüs kılını alanlar da var onlar çok itici
31 Yorumla
+1 yılÇünkü kadın güzel ve alımlı yaratılmış bakmaya doyamamak ise abazalıktan oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Edepli erkek Zaten gözlerini ayakkabısında tutar
+1 yılerkeklerde kıl olduğu için.😊orasını açan erkekler genelde kıllı olyorlar
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinde göğüs gibi deli olduğunuz bir şey var diğerinde yok, ondan olabilir mi?
36 Yorumla- +1 yıl
mememmee :) :) :) :)
Cevap sahibi+1 yıl@deliiiiiiii34 @MaçaBeyin ne açmışsınız bee bahsi geçince bile damladınız
- +1 yıl
Hahhahahhaha he çok açız 😅😂😂😂 şaka laa şaka da mı yapmıyah
- +1 yıl
Diğerinde de var ama kaburga kemikleri daha geliskin erkegin , cok yagli gorunmuyor kadindaki gibi.
Sisko ve yasli biri ile genc ve sempatik bir insanin fotosunu kiyaslamak sacma olmus.
25 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Vallahi Kıvanç açınca hiç öyle olmuyor mesela, adam acayip çekici. Açana bağlı o yani.
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz, bizi karamurseltepeli mi zannettiniz. Madamı adam yaparız.
Öyle değil pamp sarı çizmeli Mehmet ağa açınca kro biscolata erkeği açınca seksi bayanlar kapatınca bedenini koruyan açınca oda istiyor herhalde şeklinde yorumlanıyor ülkemizde 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılbazi erkeklere yakisiyor, her kadinda seksilesmiyor. Değişken yani
41 Yorumla
+1 yılTanıdı ben fatih ürek o..
Erkek bağrını açtıkça kıl fışkırıyor, kadın bağrını açınca meme fışkırıyor.. Buda gözle görülür bir fark bence :D10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerak uyandıran kadınların dekolte kısmı erkeklerin ki değil ondan kaynaklı bence ben bakmam çünkü ona göre eğitim aldım yetiştirildim mesela o yüzden bence 2 tarafta açmasın kapalı olması daha güzel 😉😂😂😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılkardeş açana bağlı bende kıl felan yok herşey tam yerinde ama baklavaları yapıyom sonra kilo felan alıyom bozuluyo ona bir düzen tutturamadım :D
10 Yorumla Fıtrattan kaynaklı bisey ayrica bu o bağrini nasl actigina bagli kimi erkek varki agz sulandiriyor acnca
13 YorumlaGörsellik göze hitap ediş şekli kadının her yeri güzel erkek de yok bu. Allah bize vermiş her şeyi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekte yuz kemikleri (elmacik , cene, brow ridge), erkegin cenesinin koseleri oyuk bile oluyor oraya da sakallar yerlesiyor aslanimsi bir goruntu getiriyor insanin beynine. Gogusleri ve kalcalari neden kucuk derseniz erkekte kaburga uzunlamasina ve enine genisliyor ardindan meme popo kemikli saglam duruyor , kadinda yagli duruyor (butun embriyolar kadındir daha sonra cinsiyet belirlenir) . bazi cinsiyetci kadinlar kadar kendine guvenen firavundur ya da Elci İbrahimle mucadeleye giren nemruttur. Erkekler sana" bizden 1 derece senden gucluyuz guzeliz" demesini istemezdin heralde.
Erkeklerde resimdeki gibi değil daha estetik şekilde açarsa ona da bakan olur 😉
20 Yorumla
+1 yılerkegin bogru, memesi seks objesi olarak gorulmediginden ve igrenc bir sekilde killi oldugundan.
21 Yorumla- +1 yıl
Erkekte yuz kemikleri (elmacik , cene, brow ridge), erkegin cenesinin koseleri oyuk bile oluyor oraya da sakallar yerlesiyor aslanimsi bir goruntu getiriyor insanin beynine. Gogusleri ve kalcalari neden kucuk derseniz erkekte kaburga uzunlamasina ve enine genisliyor ardindan meme popo kemikli saglam duruyor , kadinda yagli duruyor (butun embriyolar kadındir daha sonra cinsiyet belirlenir) . biri de uludag sozlukte "vajna kadar igrenc birsey gormedim veya var mı " gibi baslik acmisti kanaatimce o da gereksiz bir is yapmisti. Kadinlarin erkeklerin gucunden ve guzelliginden dolayi komplekse girmesinden dolayidir bu postta erkeklere yapilan cinsiyetcilik, her sakanin ardinda gercek vardir da denir, saka da olsa bos konusmak dogru olmaz
Kimi erkeğe yakışıyo kimisine yakışmıyo.. Kadınlar ayrı bir konu :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. güzel bir böğrünüz olsaydı kro gibi görünmezdiniz.
sorun böğürde.11 Yorumla- +1 yıl
Sorun killarda.
- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılVala ben bakmıyorum
İsterse bana hanzo desinler sıkıntı yok :)10 Yorumla İstemezik baldırını memesini açan kızla işimiz olmaz
10 YorumlaKimin açtığına bağlı, ben açarsam kimse kıro demez.
Göğüs kıllarını alırım ve hoş bir görüntü oluştururum.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar güzelliğin zarifliğin vücut bulmuş halidir
20 Yorumla Yalnız sorun adamda bir de şuna bakın
https://i.hizliresim.com/r63QdP.jpg10 YorumlaÇünkü erkeklerde kil kadınlarda meme var shshhsdh
21 Yorumlagöğsünü açmayan kadın benim için daha çekici nedense
20 Yorumla
+1 yılHahaja cok guzel bir soru ya 😂
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bizde kıl var abi, tabii ki seksi olmayacağız. :(
00 Yorumla valla kadınlar seksi gözüküyor ama biz kıroya dönüyoz mk :D
10 Yorumla
+1 yılO erkeklerin abazaligindan bana itici geliyo gton basini acmasi bir kizn
10 Yorumla
+1 yılÇunku erkekler kıllı varlıklardır😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
Heee anladım 😂😂😂
+1 yılBunu nasıl günün sorusu seçiyolarya 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha bu iyiydi 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkeklere yakışıyor. Senin bu koyduğun erkek değil dayı
30 YorumlaKıllarınıza mı bakalım?😂
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılErkek açınca kıl fışkırıyor da ondan
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılkıl farkı sanırım :DD
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri kroysa diğeride teşhirci 😄Ama abaza erkeklerin çokluğu yüzünden erkekler o manzarayı seviyorlar o yüzden ses etmiyolar😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://i.resimyukle.xyz/LKfM.jpeg
Böyle açtınız da kro mu dedik 😂015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin şakası ya böyle baklavalı da olmasın dikkat çeker @oğuzsoyu
Cevap sahibi+1 yıl@oğuzsoyu 😊😊
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazabilirim mesela siz çok takıyorsunuz ama penis boyu önemsiz ses çok önemli bir o kadar boy gibi falan
Cevap sahibi+1 yılElbette önemli ama belki inanmayabilirsin ben parasal durumu önemsemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBekarım evet
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciyim ve zengin değiliz çok şükür fakir de değiliz.
Cevap sahibi+1 yılHayır 😃 neyse ya soruyu gasp ettik iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbağır güzelse erkek de seksilesebilir. kıro bir tipsen mumkunse acma hatta kapan:)))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 65,6b cevap paylaştı. Allah vergisi onlar :)))
10 Yorumla
+1 yılsen göremiyor musun neden ;-)
11 Yorumla
+1 yılErkek ve kadın diye ayrıldıgı icin olabilir mi
11 YorumlaKalasla fidan arasında ki fark bu
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. :D hiç bu açıdan bakmamıştım
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. çünkü kadın her zaman objedir bu ülkede
30 Yorumla
+1 yılBazı erkekler de seksileşiyor 😀
20 Yorumla
+1 yılBazı erkek açabilir :)
20 Yorumla
+1 yılçokaptalca bir soru ve çok aptalca bir cevap vermek isterim ama aptallık yapmm durup duruken
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekten erkeğe değişir yalnız :D birde kıvanç tatlıtuğ açsın bakalım kro diyen çarpılır :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılYoo bende seksi oluyorum. :d
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Döşleri gıllı olduğundan😀
11 Yorumla- +1 yıl
Sanmam! Dekolte kadın gizemidir, güzelliğidir diye düşünüyorsam da erkek göğsüde kılsız ise gayet etkileyici ve erojendir, seksidir...
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Estetik denen bir şey duydunuz mu?13 Yorumla- +1 yıl
@Eylül055 Ameliyatı mı kastediyorsunuz.
Bu tamamen yaratılıştan ötürü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHahahahh kadınlar işte
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. Onlarda kıl yok çünkü :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHele döşü kıllıysa ıyk 😏😏😏
21 YorumlaMeme.
23 Yorumla
+1 yılGöğüs olduğu için ve narin zarif göründüğü için
20 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt