Sevdiğim kızın babası beni istemiyor?

Öncelikle selamın aleyküm. sevdiğim kızın babası telefondaki resimlerimizi görmüş beni sormuş. sonrada bu sana bakamaz ben senin iyiliğini istiyorum, düşüncenede saygı duyarım ama yarın bir gün mutsuz olup evlenip gittikten sonra geri gelmek istersen ben yokum demiş :( bildiğin tehdit eder gibi konuşmuş ve şu an kızın kafası karışık durumda benden vazgeçmiyor ailesinin söyledikleride baya bir etkilemiş. seni asla bırakmicam ve hemen pes etmicez diyor ama ara verelim biraz diyor kafa dinliyelim diyor 2 3 gündür evde huzursuzuz diyor annemi suçlu buluyor diyor :( ama bendende vazgeçmiyor yine arada görüşürüz diyor ama çok sık değil. beni aramak istediğinde arayabilirsin diyor. önümde askerlik var kısmetse orda uzmançavuş olarakta kalmak istiyorum kızda uzman çavuş olursan babamı ikna etmek kolay olur diyor şu an mesleğin yok diyip duruyor diyor ama ilerde olmayacağı anlamına gelmez diyor. ne yapıcam ben ya acaba ailesi benimi deniyor çünkü eski konuştuğu çocukta bırakmam demiş seviyorum demiş ama niyeti kötüymüş sonradan öğrenmişler o yüzden bende şu an sanki o çocukmuşum gibi tavır görüyorum acaba ailesi beni deniyor mu? ben asla vazgeçmicem ne yapıcam ben lütfen yardım edin fikir verin :(
Sevdiğim kızın babası beni istemiyor?