Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerin beyaz tenli kızlardan çok daha fazla hoşlandığı doğrudur. tam nedenini bilmiyorum ama sanırsam güzel bir beyaz tenli kız görünce erkeğin aklına süt gibi kız içerim ben bu kızı, karbeyaz teni var, ipek gibi teni var gibi şeyler gelir. nedeni şu olabilir belki: beyaz tenli bayanlarda göğüs uçlarının da pembe ve kırmızı renkli olduğunu düşünürsek dikleştiğinde daha belirgin ve hoş görünmesi. esmer bayanlarda genelde göğüs uçları kahverengi oluyor.
beyaz tenli kızlar için çok talep var. o nedenle bulamıyor olabilir. şahsen çıkma teklif ettiğim bütün kızlar beyaz tenliydi. esmer tenli olanları kız olarak bile görmüyorum.111 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum ne diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yıleyw saolasın.
kızlar da esmer ya da nasıl desem yanık tenli erkeklerden hoşlanıyormuş. siz bunu açıklayabilir misiniz?
Soran+1 yılHayır beyaz olsun esmer ya da kumral buğday olsun. Kesin bir şekilde işte şunu seviyorum istiyorum demem asla. Her tenin ayrı bir güzelliği vardır.
Cevap sahibi+1 yılerkeklerde durum farklı o vakit.
erkeklerin en az %70'i beyaz tenli kız sever. ben biraz Avrupa'da bulundum ordakilere göre mesela uzak doğulular sarı ırktan. Türklere ve bana göre onlar da beyaz yani açık tenli. O nedenle mesela çinli japon kızlar da çekici renk açısından.
ama mesela daha ben küçükken bir arkadaşım vardı. sınıftaki esmer bir kıza esmer bomba falan dedi. diğer arkadaşlarla ona o kızın güzel olmadığını kendisine gelmesi gerektiğini falan anlattık, olmadı. demek ki esmer seven de var. ama işte istatistiki olarak en fazla %30 falan eder o erkekler.
ben kızların yanık tenli erkek sevdiğinden neredeyse emindim.
Soran+1 yılAhahah emin olma😂
Cevap sahibi+1 yılmavi - yeşil göz
kumral kestane kahverengi saç (artık hangisi uygun kelime oluyorsa)
beyaz ten
bu erkek yakışıklı mıdır?
Cevap sahibi+1 yılyani renk açısından sordum % kaç yakışıklı eder?
Soran+1 yılÖnemli olan bunlar değil. Hepsi bir aradayken nasıl bir bütünün ortaya çıktığı. Her parça ayrı ayrı güzeldir elbet ama koalisyon önemli😂
Cevap sahibi+1 yılneyse ya birkaç kızdan tavsiye aldım. kas yapsam süper olurmuşum deneyecem baharda artık :D
Soran+1 yılhadi inşallah😂
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tende , pespembe vajina. Böyle bilinir. Çok güzel ve çekici durur öyle böyle değil. Not : Kendi adıma konuştum . Dip Not : Böyle hatunlar nadirdir. Kendime Not : Bulursam kaybetmemek için elimden gelenin bir kaç katını yapacağım.
20 Yorumla
+1 yılBir yerde okumuştum beyaz ten erkeklere kişinin sağlıklı olduğunu çağrıştırıyormuş. Ne kadar doğru bilemem.
Beyaz tende de bir keramet yok. Ben beyazım, hatta içim görünüyor resmen ama bir kerametini görmedim yani.010 Yorumla- +1 yıl
İçim görünüyor nasıl oluyor ya 😂
- +1 yıl
@skypeadressver Derim ince olduğu için damarlarım belli oluyor.
- +1 yıl
Hııı öyle deseydin ya anladım 😄✋
- +1 yıl
@skypeadressver :D
Soran+1 yılEvet bu sağlık konusu vs mantıklı geldi olabilir ama esmerlerin beyaz tenlilerden daha sağlıklı olduğu bilimsel bir konu😖
- +1 yıl
Esmer iyiyiz ya 😎
Soran+1 yıl@skypeadressver ahahah aynen canım
- +1 yıl
Kavruk kavruk geziyoruz 😂
Soran+1 yıl@skypeadressver hahahs😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
Saçlarım kızıl, çilliyim, bembeyaz bir tenim var. Burnum okka, dudağım dolgun.. Ama mutlumuyum? Hayır. İnan bunlar önemli değil. Allah kaderden almış, güzelliğime vermiş. Bırak kaderin güzel olsun kardeşim
36 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlısın, doğru söylüyorsun. Bunlar önemsiz şeyler ama sevdiğim erkekten bunu duymak sinir bozucu oldu açıkcası. Beyaz tenli olsan mükemmel olursun vs demesi. Kendisi çok kusursuzmuş gibi. Ama ben onun hiçbir özellikliğini bu şekilde dile getimedim.
Soran+1 yılÜzüldüm hayatım ya😔 Böyle konuşma elbet gülecek yüzün. Kimse ömür billah üzgün kalmaz. Yüzünü güldürecek şeyler yaşacaksın bak gör! Sadece buna inanman gerek
Soran+1 yılBu kadar karamsar olma canım ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İnan bilmiyorum. Ben de beyaz tenliyim. Ama çok solgun, böyle ölü gibi bir ton. Bronz tene bayılıyorum.
Bence o son soruyu ona yöneltmeliydin. Sana ne hissettirdiğini anlardı belki..011 Yorumla- +1 yıl
tanışalım mı kız :D
Soran+1 yılÖlü gibi olmasının önemi yok biraz allık biraz ruj ve pempe tonlu farlarla güzelliğine güzellik katabilirsin. Unutma sahip olduğumuz her özellik aslında en güzel özelliktir. Hiç özenme başka özellikle hayatım.
Soruyu ona sormadım çünkü çok kurcalamak ve takıldığımı görmesini istemedim😑- +1 yıl
ölü gibi olsun :D daha iyi. boşver allığı pulluğu :D
Soran+1 yıl@hello_world Haklısın böyle de çok güzel olduğuna eminim sadece psikolojik olarak kadınlar makyaj yapıyormuş gibi yapsa bile kendini daha güzel hissediyor😂
- +1 yıl
makyaj o kadar etklemiyor kadınların güzelliğini. %5 falan oynatır. yani göz çevresine yeterli makyaj hoş görünüyor fazlası çirkin durur. biz zaten erkek olarak kadına bakıp makyajsız halini hayal edip ona göre güzel mi değil mi bakarız :D
Soran+1 yıl@hello_world Katılıyorum bu konuda. Erkek arkadaşım bir çok kez makyajsız gördü ve makyajlı halimden çol daha güzel göründüğümü söyledi. Dışarı çıkarken giydiğim kıyafetlerdense pijamalarımla çok daha hoş göründüğümü dahi söyledi😂
Soran+1 yılahahha hayatım haklısın haklısında bu en belirgin özelliklerimden olduğu için bozuldum biraz bir de yanımda sürekli beyaz tenli bir ünlü gördüğü zaman off teni çok güzel demesi flan😐
Soran+1 yılahahah deneyeceğim
Bende buğday tenliyim hafif esmerim, ama daha önce hiç ten seçimi yapmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bir bakış açısı çünkü. Ten rengi tek başına bir belirleyici olamaz diye düşünüyorum😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beyaz ten daha temiz duruyor ya ondan belki de ama maden beyaz ten hastası bir kaç gün yazma suna akillansin az kıymetini bilsin
010 Yorumla- +1 yıl
gözler lens mi?
Soran+1 yılAhahah katılıyorum hayatım
- +1 yıl
çıkaramadım :D
- +1 yıl
maşşallah ay parçası gibisin :D
- +1 yıl
boydan foto da koyar mısın endamını görelim :D
- +1 yıl
izmirliymişsin zaten normaldir. bir şu izmire gidemedim yahu :D
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. esmer kizlafda beyaz tenli erkeklerden hoslaniyor ama esmer hastasida cok oyle deme ama venin tercihim betaz ten 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey sorucam nasıl dayandın ya gitsin beyaz tenli bulsun o zaman sana sevgili mi yok
20 YorumlaKusursuz olur.
Aslında en kusursuz görünen ten buğdaydır, Beyaz tenlerin çoğu sivilceli.01 Yorumla- +1 yıl
birşey olmaz. sivilcesini yalarız :D
+1 yılSarışının adı esmerin tadı demiş atalarımız.. boşver sen takılma
08 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum😂😂
Soran+1 yılTabii sarışın olupta çok güzel olan bayan arkadaşlarımızda çok. Ben bunların kıyaslanmasına karşıyım açıkcası. Çok farklı kategoriler. Esmer olupta çok güzel olan kızlarımız da var, sarışın olupta çok güzel olan kızlarımızda.
- +1 yıl
İllaki.. güzellik evrenseldir ve herkesin görsel zevk kavramı görecelidir.. birde şöyle bir durum var gizlicim çok beğendiğin bir obje senin olunca zamanla sıradanlaşır kendi nezdinde..
Soran+1 yılÇok haklısın! Bir zaman sonra sıkıyor gerçekten.
- +1 yıl
Tüketim çağında yaşıyoruz be gizlicim.. herşey okadar hızlı ki güzellikler çok hızlı değersizleşiyor.. ben Eminim sokaktan yürürken gözlerin sana çarptığına..
Soran+1 yılGerçekten öyle oluyor😐
- +1 yıl
Dertleşmek istersen yaz bana
- +1 yıl
yok yaw hepsini aynı kategoride kadın ana başlığı altında inceliyoruz biz :D
+1 yılYok ben esmer hatta zenci ye kaçan kızlardan daha çok hoşlanıyorum onada beyaz iç çamaşırı
03 Yorumla- +1 yıl
Süper
Soran+1 yılEvet gerçekten mümemmel görünüyorlar. Bir de kıpkıvırcık saçlar😍
- +1 yıl
Senle aynıyiz kafa olarak konusmak isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Bende beyaz tenli kizlari severim guzeller yani bebek gibi oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeyaz ten güzel evet. ben de esmer kadınları beğenmiyorum pek fazla. tenleri kirli gibi duruyor. esmer erkek hoşta. esmer kadın itici. beyaz tenli kadın olmalı.
110 Yorumla- +1 yıl
erkekte kirli gibi durmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yıleksileyen esmer kız :D
- +1 yıl
ben + verecem de erkekte neden esmer hoş demişsin. çok mu farkediyor. beyaz tenli kumral olsa iyi olmaz mı şu spartaküs filmindeki adam gibi:
tvseriesfinale.com/.../spartacus08.jpg
Cevap sahibi+1 yıl@hello_world erkeklerde esmerlikte beyazlıkta yakışıyor. ama kadında öyle değil.
- +1 yıl
inandım kandırıldım; + veriyorum :D
peki kaslı mı yoksa göbekli mi erkek?
Cevap sahibi+1 yıl@hello_world göbekli. ama böyle de değil.
img13.deviantart.net/.../...higenjitsutekisama.jpg
Soran+1 yılkonu eksileyen esmer kız değil. ben esmerim ve beyaz tenlilere çiğ duruyor o ne öyle ruh musunuz renksiz boyasız resim gibi bir ithamda bulunmadım. eksinin sebebi esmer olmam değil gereksiz bir şekilde esmerlere "kirli duruyor" demen. sen kirlenince rengin koyulaşıyor mu canım? bu ne saçma bir yorum çocukca ve saçmalık dolu!
Cevap sahibi+1 yılçirkinsiniz kabul edin.
Soran+1 yılAHAHHA BU NASIL BİR KAFA😂😂 BİRİLERİ HASETİNDEN NEREYE ÇAMUR ATACAĞINI ŞAŞIRMIŞ😂😂 SENDE OLGUNLAŞMAMIŞ BİR APTALSIN KABUL ET.
- +1 yıl
biraz göbek var da o kadar da değil :D zengin gösteriyor ama göbek :D
Çünkü türkiyede doğru düzgün beyaz tenli hatun yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAzınlık oldukları için diyorsun yani🤔
Soran+1 yılSanmıyorum. Beni hak ettiğinden daha güzel biri olarak görüyor. Dışardan bakan herkes öyle düşünüyor. Ama ben seviyorum hemde çok. Görünüşünün hiç önemi yok. Kaldı ki ben üzerindeki kusurları onda çok güzel özellikler olarak tanıdım. Beni bu yüzden bırakacağını düşünmüyorum
+1 yılp*rno yıldızı stoya hayranı gençlik diyorum bence
10 Yorumla
+1 yılAllah Allah ilk defa sendne duydum
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnızım yani bu konuda😔
- +1 yıl
Bende beyaz tenliyim ama hic oyle bir ayrim yapmadim , erkek arkadasinin hayalindeki kim onu ogren , sana keske beyaz olsaydin demesi bana mantikli gelmedi
Soran+1 yılHaklısın soracağım.
buğday olsun bizim olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEn ideali👍🏻
+1 yılÖyle birini bulsun ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılAhah aynen hayatım!
Daha seksi çünkü beyaz ten
10 Yorumlarenge bakmıyorum
buldum mu değerlendiriyorum00 Yorumla
+1 yılbeyaz ten kızıl saç of of of asd:D
05 Yorumla- +1 yıl
kadının en kapalı resmini buldum böyle kadın mı arıyorsun?
hikikomoriine.files.wordpress.com/.../...04271.png - +1 yıl
@hello_world oha lan taparim ben buna
- +1 yıl
eyw :D
- +1 yıl
bir de bu var hacı:
2.bp.blogspot.com/.../Gemma-Atkinson-1109994.jpg - +1 yıl
@hello_world ben bir gidip geliyorum 👅👅
cok buyuk bir sorun degil
00 Yorumlaben de beyaz tenliyim taliplerimi bekliyorum :)
00 Yorumlaiş sen dedin oda sana dedi ödeştiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılahah hayır ben o sorduğu için söylemiştim bunu ve onu üzmeyecek şekilde. "Kumral sevdiğimi düşünüyordum, senden sonra kesinlikle esmer sevdiğime kanaat getirdim." şeklinde cevaplamıştım sorusunu.
Soran+1 yılBu konuda da ilginciz. O fazla deneyimli ben acemi😂😂😂
Soran+1 yılUtangacım demedim. Çok deneyimli değilim ama bunun hoşuna gittiğini söylüyor? Utangaçlık çokta söz konusu değil.
- +1 yıl
sen deneyimli değilsen o deneyimliyse. işi bitince bırakır seni demedi deme
Soran+1 yıl@hello_world birlikte olmuyoruz. Ben istesemde kabul etmedi. Sana dokunmaya kıyabileceğimi sanmıyorum dedi.
- +1 yıl
sen nasıl istiyorsun? dünya tersine dönmüş
Soran+1 yıl@hello_world bende böyle olmasını istiyorum zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbeyazsa parlaksa dayanamıyoruz
00 Yorumla Esmer tenli kızlardan hoşlanan tek benmiyim
00 YorumlaBeyaz ten ve minyon ise off ooff
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir takıntım
01 Yorumla- +1 yıl
yok
+1 yılbeyaz😍😍
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği