Arkadaşlar dini boyutunu biliyorum. Çok günah olduğunu da biliyorum... daha önce baktırdım beylikdüzünde kadın herşeyimi bildi okuyacağım bölüm, ailem... isim söylerek hatta. Pat diye isim saydı bana. Yanıldığı şeyler de oldu elbet. Ama bakarken söylemişti, "kader değişkendir onu tüm doğruları ile ancak Allah bilir. Ben sadece gördüğümü söylerim. Sen farklı bir yol seçersin, herşey değişir." Diye.. şimdi yine aklımda sorular var aslında devam eden bir ilişkim varken fal baltırmak hiç istemiyorum ama yine de dediğim gibi merak. İyi şeyler duyma isteği belki de. Var mıdır önerileriniz? Ya da burada iyi bakan? Üsküdar/ümraniye/kadıköy civarı olursa ayrıca sevinirim:))
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİpek Fal Bilim Merkezi'nde online falcı hizmetinden yararlandığımda, gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Başlangıçta biraz tereddütlüydüm, çünkü daha önce hiç online fal baktırmamıştım ve bu konuda hiçbir deneyimim yoktu. Ancak, İpek Fal Bilim Merkezi'nin instegram adresine girdiğimde, çok güven veren bir atmosferle karşılaştım. İnstegram adresi, çok profesyonelce tasarlanmıştı ve sundukları hizmetleri ayrıntılı bir şekilde açıklıyorlardı.
İlk önce, farklı fal türlerini inceledim ve benim için uygun olan kahve tarot su yu seçtim. Ardından, siteden bir falcı seçtim ve onunla randevu alarak görüntülü arama yoluyla fal baktırdım. Falcı, çok sıcakkanlı ve samimiydi. İlk başta biraz heyecanlı olduğum için, bana rahatlamam için birkaç dakika ayırdı ve sonra falıma bakmaya başladı. Falıma bakarken, gerçekten çok etkileyici bir şekilde yorumladı. Sanki beni yıllardır tanıyormuş gibi hissettim. Ayrıca, sorularımı sabırla yanıtladı ve beni aydınlatmak için ekstra zaman harcadı. Sonunda, falımda bazı şaşırtıcı öngörüler ve ilginç ayrıntılar vardı. Falcının anlattıkları, benim için çok anlamlıydı ve beni gerçekten etkiledi. Birkaç hafta sonra, falcının söylediği bazı şeylerin gerçekleştiğini fark ettim. Bu, falın gerçekten doğru ve isabetli olduğunu gösterdi. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi'nde online falcı hizmetinden gerçekten çok memnun kaldım. Hem site hem de falcıları, çok profesyonel ve güvenilir olduklarını kanıtladılar. Artık fal baktırmak için başka bir yere gitmeye gerek duymuyorum, çünkü İpek Fal Bilim Merkezi'ne her zaman güvenebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim bir tanıdığıma da yakın bir zamanda ( 1 yıl belki daha kısa belki uzun bilemem demiş ) bir erkekle tanışacaksın o adam senin herşeyini değiştirecek tüm arkadaşların hayatın değişecek vs. demiş hatta adamın adını bile söylemiş seni aldatacak ama buna sen sebeb olacaksın eger akıllı olursan hayatının aşkı falan demiş... Kız bunları duyunca kendine sevgli yaptı şimdi aradan bir yıl geçti ama öyle biri çıkmadı karşısına bundan sonra çıkarmı bilemem... Onada kader değişkendir ben sana hayatını değiştirmen için bir şans sundum vs demiş
410 Yorumla
Koç+1 yılMerhaba canım bişey sormak istiyorum bizde buna gittik dediği herşeyi Bildi ama bazı üzücü şeyler söyledi bana evlik planı kürüyorum başkasıyla evlencen dedi isim verdi ve ben maalesef fallardan çok etkileniyorum sana dediği herşey doğru çıktı mı
Oğlak+1 yıl@Gizliüyeyy sizde numarasi varsa bana gonderirmisiniz lutfenn
Balık+1 yılNumarası var mı acaba
Balık+1 yıl@Gizliüyeyy merhaba numarasını verir misiniz
Aslan+1 yıl@Gizliüyeyy numarasını rica etsem teşekkür ederim
Boğa+1 yıl@Gizliüyeyy bende bu kişiye 10 yıl önce fal baktirdim fakat Numarası nı kaybettim vetebilirmisiniz
Akrep+1 yılFalcı serpilin numarasını bulan varsa bana da atar mı acaba
Kova11 ay@Gizliüyeyy merhaba hala iletisimdemisin
Ya kuzum
Kim o kadin ve ne kadara bakti beylikduzundeki ne olur cvp230 Yorumla
Soran+1 yılCanım irem apartmanı, serpil adı. Kolonun karşısında. 50 tl. Bir arkadaşımı hiç bilememiş.. bende herşeyi bildi. Randevu ile çalışıyor
Terazi+1 yılSelam telefonunu gizli verebilirmisin rica etsem
ayselemirata@gmail. com
Yengeç+1 yıl@Dolunay2217 merhaba kadının telefon numarası nedir acaba var mı sizde
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@Dolunay2217 size de tüm dedikleri çıktı mı serpilin
Koç+1 yılGittiniz mi Beylikdüzü Serpil’e acaba
Koç+1 yıl
Oğlak+1 yılBana da özleden numarasını atar mısınız Serpil'in?
Aslan+1 yıl@LidyaQueen numarayı bulduysaız banada atabilir misiniz lütfen?
Aslan+1 yıl@Dolunay2217 merhabalar numarayı bulduysanız atabilir misiniz?
Akrep+1 yılBen 10 sene once serpil hanima fal baktirmistim dedikleri cikti telefonum bozuldugu icin numarasini kaybettim lutfen bana numarasini verirmisiniz
Balık+1 yılSerpil hanımın numarasını verir misin
Balık+1 yılNumarasını verir misiniz
Balık+1 yıl@Gizliüyeyy numarasını verir misiniz
Balık+1 yılNumarası var mı acaba? Bende vardı ama hattım değişince silindi malesef
Yengeç+1 yıl@Gizliüyeyy sizde numarası varsa bana atabilir misiniz?
Balık+1 yıl@Dolunay2217 merhaba, size ulaştıysa iletişim bilgisi alabilir miyim?
İkizler+1 yıl
Falcının gelecek için söyleyeceği herşey yalan, işinin ehliyse en baba geçmişini söyler onu da zaten sen biliyorsun duymaya, hatırlamaya ihtiyacın varsa git.
04 Yorumla
Başak+1 yılHanımefendi imkansız, peygamberlerin bile gelecek hakkında bilgisi yoktur. 3 harfliler bizden çok daha fazla yaşarlar. Bu yüzden insanların geçmişini inceler ve kişiye annesinin babasının hatta ninesinin ninesinin kim olduğunu söylerler ama gelecek gaybdır. Gaybı da yalnız Allah bilir. Şu kişi biliyor denirse, Allah muhafaza o kişiyi Allah'a denk tutmaya yani şirke sürükler. İster ermiş ister derviş olsun, gelecek hakkında sadece öngörüyle konuşulur.
Balık+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
6Cevap
+1 yılİpek Fal Bilim Merkezi'nde Falcı Kamil Bey ile yaşadığım online fal deneyimi, sözlerle anlatılamayacak kadar derin ve etkileyiciydi. Bu deneyim hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Falcı Kamil Bey ile oturum başladığında, kahve fincanındaki telveyi incelemeye başladı ve ardından tarot kartlarıyla kişisel bir fal okuması sundu. Online bir platformda olmamıza rağmen, Falcı Kamil Bey'in yetenekleri ve içsel enerjisi oturumu gerçek bir yüz yüze deneyim gibi hissettirdi. Tarot kartlarındaki semboller ve kahve fincanının telvesinin detayları, geçmişime ve geleceğime dair kesin ve anlamlı bilgiler sunmayı başardı. Falcı Kamil Bey, oturum boyunca sadece bir fal bakıcısı değil, aynı zamanda bir rehber gibi davrandı. Sorularıma ve endişelerime özel ilgi gösterdi ve içsel dünyamı daha iyi anlama fırsatı sundu. Oturumun sonunda, geleceğe dair önerileri ve tavsiyeleri benim için büyük bir değer taşıdı. Bu öneriler, hayatımı daha bilinçli bir şekilde yönlendirmeme ve olumlu değişiklikler yapmama yardımcı oldu. Falcı Kamil Bey, oturum boyunca sadece bir fal bakıcısı olarak değil, aynı zamanda bir dost gibi davrandı. Sorularıma sabırla yanıt verdi ve içsel dünyamı daha iyi anlama fırsatı verdi. Oturumun sonunda aldığım öneriler ve rehberlik, yaşamımın farklı alanlarında daha bilinçli kararlar almama yardımcı oldu. İpek Fal Bilim Merkezi'nin online platformu, deneyimi kolay ve erişilebilir kılmak için özenle tasarlanmış gibi görünüyor. Randevu alma süreci basit ve oturumlar dakik olarak başlıyor. Bu, deneyimi daha da özel ve profesyonel kılıyor. Bu deneyim, sadece bir fal oturumu değil, aynı zamanda içsel bir dönüşüm ve rehberlik fırsatıydı. Kendi iç dünyamı daha derinlemesine keşfetme ve geleceğe daha umutla bakma fırsatı buldum. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, bu deneyimi unutulmaz ve değerli kılan unsurlardı. İpek Fal Bilim Merkezi'nin online platformu, kullanıcı dostu bir arayüze sahip ve deneyimi kolaylaştırmak için özenle tasarlanmış gibi görünüyor. Randevu alma süreci basit ve oturumlar zamanında başlıyor. Bu, deneyimi daha da özel ve profesyonel kılıyor. Bu deneyim, sadece bir fal seansı değil, aynı zamanda içsel bir dönüşüm ve büyüme fırsatıydı. Kendi iç dünyamı daha derinlemesine keşfetme ve geleceğe daha umutla bakma fırsatı buldum. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, bu deneyimi unutulmaz ve değerli kılan unsurlardı. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi'nde Falcı Kamil Bey ile yaşadığım bu deneyim beni büyüledi ve içsel keşiflere olan ilgimi daha da artırdı. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlama ve geleceğinizi daha bilinçli bir şekilde yönlendirme fırsatını değerlendirmek istiyorsanız, bu deneyimi mutlaka denemelisiniz.
00 Yorumla
4 aygeçenlerde beylikdüzünde falcı arayışındayken gece geç saatdi ipek fal bilim merkezindeki falcı kamil beye online fal baktırdım. çokda memnun kaldım diyebilirim. falcı kamil beyin profiline denk geldim önceden başka yerlerde deneyimim olmuştu ama çoğunda fallar dakikalıydı soru sormaya fırsat kalmadan bitiyordu falcı kamil beyde durum tamamen farklıydı ne zaman sınırlaması var ne de soru sınırlaması yok dilediğin kadar konuşabiliyorsun merak ettiğin her konuyu açabiliyorsun ayrıca dini herhangi bir konu açmadı normal güzelce falıma baktı işte hayatım konusunda öngörü ve tavsiyelerde bulundu herhangi bir dinle alakalı konu geçmedi falda. sorduğum sorularımıda hiç sıkılmadan tek tek cevapladı araştırınca gördüm ki sadece kahve falı değil aynı zamanda profesyonel yaşam koçu ve aile danışmanı olarak da hizmet veriyormuş yani seans boyunca sadece fal değil kariyerin ilişkilerin aile sorunların hakkında da fikir alabiliyorsun ve bunun için ayrıca para istemiyor olması gerçekten takdire şayan fiyat performans açısından da çok iyi düşünmeden verebileceğin bir meblağ bence beylikdüzünde falcı arıyorsan kaliteli online falcı arayan herkese gönül rahatlığıyla öneririm ipek fal bilim merkezinden falcı kamil beyi kafanda soru işaretleri varsa ve samimi bir yorum istiyorsan kesinlikle denemelisin.
00 Yorumla
+1 yılBir gün arkadaşlarımla sohbet ederken, online falcı arayışı içinde olduğumu söyledim. Bir arkadaşım bana Ipek Fal Bilim Merkezi'nin online hizmetlerini önerdi. Hemen instegram adreslerinden bi randevu yaptım ve kahve falı, su falı ve aşk falı baktırmaya karar verdim. Whatsapp üzerinden canlı ve online görüntülü olarak bağlandım ve falcı hanımın sıcak enerjisiyle karşılaştım. İlk olarak kahve falımı baktırdım ve falda gördüğü sembollerle beni şaşırttı. Sonra su falımı baktırdım ve dediklerinin ne kadar doğru olduğuna şahit oldum. En son olarak da aşk falımı baktırdım ve geleceğe dair umut dolu mesajlar aldım. İpek hanım çok detaylı bir şekilde falıma baktı ve beni anladığını hissettirdi. Falda gördüklerini her detayıyla açıkladı ve merak ettiğim her konuda sorularıma cevap verdi. İepk hanımın beni anlaması ve doğru şeyleri söylemesi gerçekten inanılmazdı. Ipek Fal Bilim Merkezi'nde aldığım hizmet beni gerçekten mutlu etti ve arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Kendimi rahatlamış ve huzurlu hissettim. Artık ne zaman bir şeylere ihtiyacım olsa, online falcı hizmetlerini tercih edeceğim ve Ipek Fal Bilim Merkezi'ni de herkese tavsiye edeceğim.
01 Yorumla
Koç+1 yılBen görüntülü konuşmak istemiyorum yazarak yapıyormu sayfasına baktım ama bulamadim
Gizli Üye(18-24)+1 yılInstgram'da gezerken "İpek Fal Bilim Merkezi" adında bir online falcıya rastladım. Nokta atışı yapan ve başarılı tahminleriyle ün kazanmış olan bu falcıyı denemeye karar verdim. İpek Fal Bilim Merkezi, kahve falı, su falı ve aşk falı gibi farklı fal türleri sunuyor. WhtsApp üzerinden canlı ve görüntülü hizmet sağlayan bu merkezle iletişime geçtim ve aşk falı baktırmak istedim. Randevu aldıktan sonra, belirlenen saatte WhtsApp üzerinden canlı görüşmeye başladık. Falcı, çok samimi ve profesyonel bir yaklaşım sergileyerek beni hemen rahatlattı. Aşk falıma odaklanarak, şu anki ve gelecekteki aşk hayatımla ilgili önemli noktaları ve gelişmeleri ortaya çıkardı. Falımı inceleyen falcı, benimle falda gördüğü sembolleri ve anlamlarını paylaştı. Aşk hayatım hakkında değerli önerilerde bulundu ve gelecekte nelere dikkat etmem gerektiği konusunda beni yönlendirdi. Bu güzel deneyimin ardından, İpek Fal Bilim Merkezi'nin sunduğu hizmetlere olan güvenim ve memnuniyetim arttı. İpek Fal Bilim Merkezi, online ortamda gerçekten güvenilir, samimi ve başarılı bir fal deneyimi sunuyor. WhtsApp üzerinden canlı görüntülü görüşme imkanı sayesinde etkileyici bir aşk falı deneyimi yaşadım. Nokta atışı yapan bu falcıyı kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim ve çevremdeki arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSosyal medayadan bulduğum İpek Fal Bilim Merkezi, online falcılık hizmetleri sunan bir merkezdir ve ben de buradan kahve su falı ve tarot falı baktırdım. İlk olarak, kahve fincanımın desenlerini yorumladılar ve oldukça doğru tespitlerde bulundular. Falcının yorumları beni şaşırttı ve kendimi daha da meraklı hissettim. Daha sonra, tarot falı için kartları seçtim ve falcı, kartları dikkatlice inceleyerek oldukça doğru yorumlar yaptı. Ancak, en özel deneyimim, aşk falıydı. Falcı, aşk hayatımla ilgili oldukça samimi ve açıklayıcı yorumlar yaptı. Ayrıca, gelecekteki aşk hayatım hakkında da bazı ipuçları verdi. Falcı, sadece gelecekte ne olacağını tahmin etmekle kalmadı, aynı zamanda geçmişimdeki ilişkilerim hakkında da doğru tespitlerde bulundu. Tüm deneyim boyunca, İpek Fal Bilim Merkezi'nin falcıları, oldukça profesyonel, dürüst ve samimiydiler. Görüşme boyunca kendimi rahat hissettim ve falcının yorumlarına inandım. Bu deneyim, benim için oldukça özel ve anlamlıydı. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi'ni, online falcılık hizmeti almak isteyen herkese tavsiye ederim. Falcılarının doğru tespitleri ve samimi yaklaşımları, beni oldukça etkiledi ve memnun etti. Online falcılık deneyimim, beklentilerimin üzerinde bir deneyim oldu ve kesinlikle tekrar falcılık hizmeti almak istediğim bir merkez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirkaç ay önce, iş hayatımda yaşadığım sıkıntılar nedeniyle bir İpek fal bilim merkezine başvurdum. İlk başta falcıya karşı biraz şüpheciydim, ancak o kadar olumsuz hissediyordum ki her şeyi denemeye karar verdim. Falcıya doğum tarihimi ve bazı kişisel bilgilerimi verdim ve o da kahve tarot su falıma bakarak geleceğim hakkında bir yorum yaptı. Bana söylediği şeyler, yaşadığım sorunlar ve gelecekte bekleyen fırsatlar hakkında oldukça doğruydu. Falcı, özellikle iş hayatım konusunda bana birçok öneri verdi ve ne yapmam gerektiğine dair yol gösterdi. Yapmam gereken bazı değişiklikleri ve yeni fırsatları görmemi sağladı. Bu öneriler, benim için gerçekten çok değerli oldu ve hayatımda birçok şeyin değişmesine neden oldu. Falcı ile görüşmem, hayatımdaki sorunları aşmak için bazı stratejiler geliştirmeme yardımcı oldu. Aynı zamanda, bazı konularda daha olumlu ve açık fikirli olmamı sağladı. Bana, kendi potansiyelimizi açığa çıkarmak için bazen kendimize izin vermemiz gerektiğini hatırlattı. Falcıya karşı başlangıçta biraz şüpheciydim, ancak sonunda hayatımın bir dönüm noktası olduğunu düşündüm. Fal baktırmak sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda hayatımızdaki sorunlarla yüzleşmek için de bir fırsat. Bu deneyim, benim için büyük bir öğrenme fırsatı oldu ve kendime daha fazla güvenerek hayatımda ilerlememe yardımcı oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnline falcı hizmetleriyle ilgili instegramdan araştırmalarım sonucunda Ipek Fal Bilim Merkezi'ne denk geldim. İlk olarak instegram adreslerini inceledim ve oldukça etkileyici buldum. Ardından online canlı görüntülü fal hizmetlerinden yararlanmak istedim ve iletişim kanallarından biri olan WhatsApp üzerinden falcı ile iletişime geçtim. Falcı, oldukça profesyonel ve sıcakkanlıydı. İlk olarak bana fal bakacağı için enerjimin olumlu olması gerektiğini ve istediğim soruları belirlememi istedi. Falımı açıklarken çok detaylı ve açıklayıcıydı, ayrıca yorumları da oldukça doğruydu. Bana özellikle iş ve aile hayatımla ilgili önerilerde bulundu ve geleceğe dair beklentilerimi yüksek tutmamam gerektiğini söyledi. Falcı ile olan deneyimim, sadece gelecekle ilgili tahminler almakla kalmadı, aynı zamanda bugünümüzde yapabileceğimiz değişiklikler hakkında da bana yol gösterdi. Ayrıca, Ipek Fal Bilim Merkezi'nin online hizmetlerinin kalitesi de oldukça yüksekti ve her şeyin hızlı ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi beni oldukça memnun etti. Sonuç olarak, online falcı hizmetleri konusunda endişelerim vardı ancak Ipek Fal Bilim Merkezi ile olan deneyimim, bu hizmetin kalitesi ve doğruluğu hakkındaki düşüncelerimi değiştirdi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
01 Yorumla
Koç+1 yılİpek abla ya görüntülü ya da sesli bakıyor ben yazılı istiyorum önerin var mı
+1 yılİnstegramdan bulduğum online falcı kamil beyi tavsiye ederim. Son zamanlarda, online fal bakma deneyimi yaşamak için İpek Fal Bilim Merkezi'ne başvurdum ve Falcı Kamil Bey ile bir görüntülü oturum gerçekleştirdim. Bu deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü gerçekten etkileyiciydi. Falcı Kamil Bey, görüntülü oturum sırasında olağanüstü bir yetenek sergiledi. Kahve fincanımdaki telve ve tarot kartları üzerinden benimle derinlemesine ve içgörülü bir şekilde iletişim kurdu. Sorduğum sorulara net ve anlamlı cevaplar verirken, geçmişim ve geleceğim hakkında inanılmaz doğru bilgilere sahipti. Online görüntülü oturum, gerçek bir yüz yüze deneyimi aratmadı. Falcı Kamil Bey'in profesyonelliği ve samimiyeti, oturumu rahat ve keyifli kıldı. Kendimi gerçekten özel ve önemli hissettim. Ayrıca, Falcı Kamil Bey, oturumun sonunda gelecekteki adımlarıma yönelik değerli tavsiyelerde bulundu. Bu tavsiyeler, hayatımı daha iyi bir şekilde yönlendirmem için büyük bir rehberlik kaynağı oldu. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi'nde online görüntülü oturum ile Falcı Kamil Bey ile yaşadığım bu deneyim gerçekten şaşırtıcıydı. Eğer içsel sorularınıza cevap arıyorsanız ve farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyorsanız, bu deneyimi kesinlikle denemelisiniz. Falcı Kamil Bey, sizin için de büyüleyici bir deneyim sunabilir. Herkesin bu fırsatı değerlendirmesini tavsiye ederim!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİranlı falcı hatice ablamı deneyin derim ben mükemmel fal deneyimi için. Ne zaman falcılara gitsem her zaman hüsran ile geri dönerdim. Çünkü artık hayatımda bir netlik istiyordum. Daha sonrasında arkadaşım tavsiyesi ile falımı İranlı falcı hatice abla’ya gönderdim. Bana gelen yanıtlar pek hoşuma gitmese de tamamen gerçekleri yansıtıyordu. Tembelliklerim ve asla bir şeylere başlamak için harekete geçmediğim için bu konumda olduğum net şekilde belirtildi. Ancak harekete geçeceğim anda her şeyin değişeceği yazıyordu. Bunun üzerine hemen harekete geçtim ve hayatımı değiştirmeye başladım. Kısa sürede İranlı falcı hatice abla’mınn dediklerinin bir çoğu çıktı. bence iranlı falcı hatice ablam.
00 Yorumla
+1 yılFal baktırma konusunda kararsızdım. O gün arkadaşıma uygun ve İranlı falcı hatice ablaya kahve su birlikte falıma baktırdım. Ne bileyim ben hayatımda bu kadar her şeyi bilecek. Gelecekteki bir ayım için yeni bir eş yeni bir iş ve yeni bir şehir dedi. Şu an bir ayda nişanlandığım kişinin tayininin çıktığı yerde bana iş ve oturmak çin ev bakıyoruz. Şaka gibi ilk duyunca ama gerçek.
00 Yorumla
+1 yılİranlı hatice ablam candır ne zaman arasam doğru yanıtları buldum kendisinde. Hayata daha berrak bakmamı sağladı. herşeyi kafama takmamayı öğretti. hayat deneyimi ve samimiyeti çok yardımcı oluyor. Nokta atışı defalarca yaptı. Bunun üzerine sezgileri de hisleri kadar kuvvetli.
00 YorumlaSerpil hanımın numarası varsa bana özelden iletir misinin ben yıllar önce gittim fakat numarası silindi
11 Yorumla
Boğa2 aySerpil hanımın numarasını rica etsem verebilirmisiniz.
+1 yılInstagram' da Turuncu Fal ve Nar Fal 'ı keşfettim ben memnun kaldım :) önerilere açığım ama
21 Yorumla
+1 yılBeylikdüzünde ki falcı kadının numarası var mı, ben Beylikdüzündeyim ya da Beylikdüzünde iyi bir falcı var mı
04 Yorumla
Boğa2 ayBeylikdüzü'ndeki Serpil hanımın numarasını atabilir misiniz rica etsem
+1 yılTelefondan baktıracaksan Turuncu fal! Tek geçerim:)
10 Yorumla
1 yılMerhaba. Google'da 100'de 100 çıkan fal yazınca ben çıkıyorum.
00 YorumlaBeylikdüzü'ndeyim. O dediğiniz falcıyı merak ettim doğrusu. Adı nedir, nasıl ulaşabilirim?
03 Yorumla
Akrep+1 yılMerhaba adı serpil iremevlerinde oturuyor
Akrep+1 yılBana mesaj atabilir misiniz
Boğa2 ayBeylikdüzü'nde serpil Hanım'ın telefon numarasını mesaj atar mısınız rica etsem
Kaan katina cafe peri tarotu efsane bakıyor herkese tavsiyem isim tarih fena veriyor şok ediyor
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar, numara ya da herhangi bir iletişim bilgisi alabilir miyim acaba?
00 Yorumla
+1 yılBeylikdüzünde falını kime baktırdın lütfen telefonunu adresini verir misin
00 Yorumla
+1 yılBeylikdüzü servilik numarasını bulan bana da atabilir mi
01 Yorumla
Balık+1 yılMerhaba bulabildiniz mu numarayi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarsoruyor 'da gezerken Turuncu 'yu keşfedenlerdenim:) Enerjimi yükselttiler
00 YorumlaFaldan anlamam ama 6. hissim kuvvetlidir
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 591 cevap paylaştı. Erkek arkadaşınla ayrılacaksın gerek kalmadı fala
12 Yorumla
Soran+1 yılSalak 😁 bu yüzden mi fal baktırıcam sence😁
ozelden mesaj yaz sana baska yol soylim
00 Yorumla
1 yılbeylikduzundeki falciya ulasan oldumu
02 Yorumla
Boğa2 ayBeylikdüzü'ndeki Serpil Hanım'ın numarasını alabilir miyim rica etsem
Koç4 gü@Zehra34_00
Merhabalar siz ulaştınız mi acaba serpil hanıma banada numarasını atarmısínız acaba
+1 yılBeylikdüzü serpilin numarası varsa yazar mısınız
01 Yorumla
Boğa2 ayBeylikdüzü'nde serpil Hanım'ın numarasını alabilir miyim
Ben online olarak bakıyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!