Sevgliniz ne yaparsa mutlu olursunuz. arzulanan kadın nasıldır? ne yapar
Cevabın nedir?
Vari yoğu bilecek onu ezik duruma düşürecek hareket yapmayacak onla ilgilendiğini sevdiğini gösterecek dizine ya da gousune yatacak suclarcasina konusmayacak sözleri hareketleri erkeginin grurunu oksayacak.
Cinsellik son planda bunlar olunca zaten hergün düzenli oda olur03 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel tanimladiniz. tesekurler
+1 yılTutkulu, arzulu, ne istediğini bilmeli, ufak kiskancliklardan uzak durmalı, ozgurligumu kisitlamamali, zekasiyla biseyler ogretmeli, mutfakta iyi olmalı, anlayiş has safada olmali, ve aza kanaat etmeli. bu kadın erkeğini fazlasıyla mutlu eder tabi kaldıysa.
13 Yorumla
Soran+1 yılCooook isdiyor sen :)
- +1 yıl
Kadın özel varlıktır ve istedikten sonra herşeyi yapabilecek sseviyeye sahiptir çok değil olması gereken bu bence 😎😊
+1 yılerkekler doyumsuzdur ne kadar mutlu etsende daha fazlası yok mu derler
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben elimden geleni yapmış olmak isterim.
- +1 yıl
helal sana
- +1 yıl
Seni seviyorsa eğer senin varlığın bile onu mutlu eder
11 Yorumla
Soran+1 yılYok canim o kizlar icin yeterli erkeklerde liste uzuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılBen bundan daha guzelim :p
- +1 yıl
ne mutlu nişanlına :)
Soran+1 yılTesekurler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDediklerimin tam tersini yaparsa mutlu olurum sinirli olursa mutlu olurum sinirli kadınlar çok çekici oluyor. Yanağından öpesim geliyor o an
19 Yorumla
Soran+1 yılilginçmiş :)
- +1 yıl
Bütün erkekler böyledir ilgi gösteren kız iticidir bunu kafadan cıkarma
Soran+1 yılBence genelleme yapmamak gerek benim nisanlim ilgisiz kalinca sikayet eder
- +1 yıl
Senden ilgi beklemesi ilgiyi sevdiği anlamına gelmez bu birincisi ikincisi hangi erkege ilgi gosterirsen kacar üçüncüsü ben erkegim erkekleri benden daha mı iyi bileceksin bazilari sırf s*x icin bedeni icin seviyormus gibi yapanlar var ya iste onlar oyle ilgiden bikmaz hep oper koklar bilemem oaraya buraya eller anladin mi
Soran+1 yılSirf seks icin benimle evlenmeycek heralde?
- +1 yıl
Evlilik ile sevgiik ayni seyler degildir bu bir insan sevdigi ile evlenir buna gore sevgilisiyle evleeyen herkes sevmiyor demektir bunlari senin dedigine cevap verdim
- +1 yıl
Buna gore sevgilisiyle evlenmeyen herkes sevmiyor ve amaci ss*x demektir.
Soran+1 yılBenimki seviyor emin bir kac ay sonrada resmen kocam olacak zaten. bende onun sevgisine ciddiyetine guvendigim icin onunla herseyi rahatca yasayabiliyorum.
- +1 yıl
Ben yine son noktayı koymnak istiyorum dereyi görmeden paçayı sıvama daha evlenmediniz o yuzden evlenene kadar sevip sevmedigini anlayamazsin.
+1 yıltanıdığım bu kız vardı konuşması tavirlaek çok kadinsoydi yasi benden büyük olmasa direk teklif ederdi. Sadece davranışlarıyla boşalttı insanı 😂
15 Yorumla
Soran+1 yıldaha açık anlatır mısın lütfen?
- +1 yıl
ya gerçi bu adamına göre değişir. O kız hem kibar hem konuşması çok çekici aynı erotik sitelerdeki gibi. giyinisi çok uyumlu vs. Tip yok ama çok kadınsı.
Soran+1 yılo zaman kadın dediğin seksi olacak :) peki istekli kadın sizi korkutur mu?
- +1 yıl
evet bu keresinde kız ben eve davet etmeden gelmek istedi bu beni biraz korkutmadi desem yalan olur. Ben zararsiz bir tipim belki ondandir ama Ilk tanisma surecindeyseniz ağırdan al.
Soran+1 yılnişanlıyız biz 3 aylık.. normalde zaten birlikte olurduk ama cinsel anlamda ne kadar istekli oldugumu yeni görmeye basladı
+1 yılmesela ben sahiplenen biraz kiskanc kadinlardan hoslaniyorum nedenini bilmiyorum ama hosuma gidiyor rahat davranan bana fazla güvendigini söyleyen kadini ilgisiz buluyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılbence seven insan kıskaç olmalı. sahiplendiğini göstermeli.
- +1 yıl
bende öyle düsünüyorum sevgisiz bos gözlerle baktiktan sonra elimi tutsa nolur ki..
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılKendi olsun bana güvensin sürekli yanımda dursun beni dinlemeden bana çamur atmasın yalan söylemesin daha sayarım da ne önemi var.
20 YorumlaErkegini mutlu eden kadin kendi gibi olur. Dogal davranir. Sürekli el üstünde tutmaz, ama dir dir karsi da gelmez.
10 Yorumla
+1 yılerkekler icin cinsellik onde gelir dogruya dogru... burda her turlu mutlu edersen her turlu elinde tutar ve arzulanırsın
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece cinsellik yeter diyosun yani
- +1 yıl
@yalnıztülin hayır... sadece cinsellik degil ama en onde o var ( en azından her erkek icin sadece cinsellik degil )
+1 yılKadınını mutlu eden bir erkek ile beraber olmalı ilk önce.
20 Yorumlahem arkadaş olacaksın hem sevgili. O zaman vazgeçilmez olur
14 Yorumla
Soran+1 yılbiz hem iş arkadşyz hem nişanlı :D
Soran+1 yılTeşekkür ederiö iyi arkadaş olabildiğimiz düşünürüm ruh eşim gibi
Ona değerli olduğunu hissettirir ve onunla mutlu olduğunu ona gösterir :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,6b cevap paylaştı. Sabah kahvaltı
Aksam yemek
TV karşında maç izlerken kek çay
Meyve tabağı
seks
Güzel bir uyku
Çok basit bunları yapan kadın erkeğini mutlu eden kadındır12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit olsa keşke
- +1 yıl
@yalnıztülin basit bana göre böyle en azından tabiki birçok şey vardır ama küçük şeylere mutlu olmak lazım
+1 yılezbere yapmacık olmadığını hissettir birinden akıl almadan önce diyeceğim bu.
Erkek basit canlıdır. cinselliğe meyillidir. bunu bilmen yeter.10 Yorumla3 ana özellik sayabilirim buna,
1-dırdır yapmaz,
2- dır dır yapmaz,
3-dır dır yapmaz.10 YorumlaGözü Tok olur yüksekte uçmaz gündüz evde yokluğunu belli etmez kovasının
10 Yorumlailk başlarda utangaç tedirgin ama istekli olmalı dokunuşları ses tonu soluk alıp verişi bile iki duyguyuda hissettirmeli ardındansa yavaş yavaş zıvanadan çıkıp sonunda tam bir sürtüğe dönüşmeli ve tabi birazda sertlik fena olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleym hatta nişanlım beni çok şaşırttın demişti. normalde cevrem cok hanım görür öyle sessiz sakin birym
Soran+1 yılevet bana yeniden aşık oldugunu söyledi. becil değil ama aksine beni isteklerime cok önem verir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılfazla beklentisi olmayan kadın herkesi mutlu eder
15 Yorumla
Soran+1 yılmaddi anlamda mı
- +1 yıl
her anlamda. sürekli hareket sürekli eğlence bekleyen kadında kendinden soğutur
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
ben mesela monotonluktan nefret ederim diyen birine mesafeli yaklaşıyorum
Soran+1 yılbiz de ikimzde öyleyz ama cok ucukta değiliz
Seks konusunda limit yoksa o erkek mutludur.
11 Yorumla
Soran+1 yılTers iliski disinda limit yok
+1 yılYalan soylemesin baki baska birsey istersem namerdim...
10 YorumlaArıza çıkartmaz. Çözüm önerisi üretir.
20 Yorumla
+1 yılsahiplenilmeyi seviyorum
10 Yorumla
+1 yıliçinden geldiği gibi doğal davransın yeter
10 Yorumlakarakterli, anlayışlı, sexy olması yeter.
10 Yorumla
+1 yılBakımlı olması dürüst olsun
10 Yorumlayemek yapan bakimli cekici
00 YorumlaBakımlı olması yalan konuşmaması
10 Yorumlayatakda iyi ol yeter
144 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda mutlu ettiğimi söylüyor umarım gerçekten öyledir.
Soran+1 yılmesela cumartesi gecisini kendmze ayırdık onun için seksi i iç çamaşrlrı ve topuklu giyip dans ettim kucak dansı yaptım oral yaparken severek isteyerk yapıyorum bana çok ateşli oldugumu söylüyor
- +1 yıl
Tabiki öyle diyecek ama emın ol mukayese yaptıgı biri vardır kesınlıkle :)
- +1 yıl
acı ama gerçekler malesef:)
Soran+1 yıl@Kırlangıç83 lyaşadığım en iyi şeydi dedi ama halsn daha iyi varsada söyleyeck değil bana :D
Soran+1 yılaminnn :)
- +1 yıl
aklınız fıkrınız yatak be kardeşim herşey cnsellik demek degildir
Soran+1 yılevet ben dans ederken dayanamdı yaptı :)
Soran+1 yılsanırım tam olarak öyleym :)
Soran+1 yılAllah korusun ama sanmıyorum çok soğursa terk eder heralde aldatacagını sanmam
Soran+1 yıl31 yasında adam doymustur artık bence daha düzenli bir ilişki istiyor.
Soran+1 yıl6 yı bulduk bence baskasına gerek duymz :D
Soran+1 yılaslında ben normalde cok cekingenm ama son 1 aydır ona oral yaptım sadece baska bişey yasamadk 1 ay boyunca sevişmeynce de baya arttı istegm
Soran+1 yılaçıkcası ben orgazm olup olmadıgımı cok anlayamıyorum sanırım bunu ögrenmem zaman alack daha cok acemiyim :P ama bu sonuncuda oldu galiba müthiş hissettm
Soran+1 yılbir kere hissetim otitremeyi
Soran+1 yılhayır. bence seks özgürlük gibi. ne bileym kendmi bu zamana kadr cok tutmusum günahmıs ayıpmıs şimdi kafesmden cıkmıs gibi hissetm
Soran+1 yılArzuyum ben azra değil :)
Soran+1 yılYazacgni burdan yaz neden ozel istyorsn
Soran+1 yılYAzamam
Soran+1 yılHerkesin gormeyecgni seyi yazma bana zaten nisanliym ben
Soran+1 yılEvli oldgmu ne zaman soyledm? Dier yorumlrmi da mi okumadn hem evli birine asilmak daha ayip deilmi
+1 yılHangi anlamda mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılher türlü günlük yaşamda da cinsel haytta da
- +1 yıl
onu arzulamak istiyorsan giyimin etkileyici olucak sexy şeyler giymeyi dene mesela
+1 yılEvet seks manyakları loading
00 Yorumla
+1 yılAyak yıkamalı bir kere..
00 Yorumla
+1 yılöpüşürsek
03 Yorumla
Soran+1 yılöpüşmek? liseli misin? :D
- +1 yıl
üniversteliyim zevkler ve renkler tartışılmaz slk şey
Soran+1 yılslk şey sana derler ben sana hakaret etmedm
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende nerak ettim
11 Yorumla- +1 yıl
yasatayimmi
- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukça davranmayan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım