bak ilk basta soyleyeceklerimi inkar edeceksin ama bu soyleyediklerimi kale almani istiyorum o cebi dolgun biriyim yakisikli karizmatik biriyim kelimelerinin bu konuyla ne alakasi var sen sadece sevdigin kizin eskortluk yaptigini ogrenmissin burada demissin ya nasil biri oldugumu anlayin diye soyledim diye ee anladik ama bu eskortluk hikayesinin senin yakisikliliginla ne alakasi var onu anlamadim merak etme sorunu da cevaplayacagim ama nasil cevaplayacagim?ozel degil genel bir cevap verecegim tamam hayallerin yikilmis cok uzulmussun senin adina uzuldum boyle birseyi yasamani hic istemezdim ama bu sorunun cevabi bende veya bizde degil sende bunu sen kendine soracaksin ama kalkip ta bize siz boyle birsey basinizdan gecse ne yaparsiniz deseydin o zaman kendimi yorumumu yapardim yine yapacagim ama once sen cevap ver sen bu kizdan gelecek bekliyor musun ben onu cok seviyorum yaptigi ise goz yumarim diyor musun yoksa bana ters ben bu kizdan gelecek bekleyemem mi diyorsun? hangisi?
15 Yorumla
Soran+1 yıleskiden bi gelecek bekliyordum ama şimdi kararsızım o ilk baştaki cümleyide önemli bi konu olduğu için bu konuda rol alan beni en azından ana özelliklerimle bilip daha rahat ve gerçekçi yorum yapın die koydum ciddiyim. yoksa burada gizli bir kullanıcı olarak yazsam ne olur yazmasam ne olur ?
- +1 yıl
peki bu kiz kimseyle cikmayacak mi eskort oldugu icin belki parasi yoktur cok fakirdir ne bileyim mutlaka bir nedeni vardir bence direk cikma teklifi etmek yerine bence iyice bir arkadas ol bu tur konulari sana acacak kadar arkadasliktan bahsediyorum sonradan niyetini belli edersin o zaman siz biraradayken iki seviyorsa seni bilmiyorsun galiba sevip sevmedigini ikiniz biraraya gelip bu konunun cozumunu bulursunuz ve ilerde pisman olabilirsin kaybedersen onu kizin neden eskort
Soran+1 yılyok baya yakındık kanka sayılırız yani anlattığına göre eskiden ekonomik drumları çok iyiymiş sonra batmışlar bana bu kadar anlatmıştı demekki ekonomik anlamda rahat olmak için yapıyor
bence unutmaya calış bırkac arkadasında yazdıgı gıbı bı defa olur hata dersın ama bunu meslek olarak yapıyorsa? yanı aslında yıne senın bılecegın iş. benım bıldıgım bır soz vardır Bır erkegın gelecegı kadının gecmısı onemlıdır bence ıyı dusun ve bı hata yapma derım.. emınım ılerıde karsına daha cok sevebılecegın daha temız bır kız cıkar
112 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim saol sanırım bende onu unutmaya çalışacağım hayatımdan çıkarmak için çaba sarf ediceğim belki çok zor olucak ama böyle bi kızla beraber olamam ya off gerçekten çok zor bir karar
Soran+1 yılona karşı hissettiklerimi ona hissettirdim oda bana karşı boş olmadığının sinyallerini verdi işte teklif edicektim sonra bunu öğrendim
Soran+1 yılumarım unuturum ama onu her gün ünv de görüyorum ve eski samimiyetimize güvenerek yanıma geliyor sohbet falan ediyor ama artık eskisi kadar gülemiyorum ona karşı bilmiyorum bi şeyler koptu içimden 1-2 güne kadar sorar bana niye soğuk davranıyosun die ne diycem bilmiyorum :(..
- +1 yıl
şu anda bulundugun durum cok zor anlıyorum içinden bısılerın kopması normal cok sevdıgın deger verdıgın bırısı hakkında ole bısı ogrenmen cok kotu bısı.neden soguk durdugunu sordugundada bılmem farkında degılım aslında ben hep boleyım flan dersın bı sure sonra oda sana karsı mesafe koymaya başlar zaten bolelıkle yavasca bırbırınızden uzaklasmaya başlarsınız zaten
Soran+1 yılsana tekrar tekrar teşekkür ederim beni gerçekten anlamışsın saol söylediklerin çok mantıklı uyguluycam.
Soran+1 yılönemli değil sen gerçekten bu konuyu anlayan birisin
Sana bağlı..
Ama şunuda bil böylesi bir durumdan bir kadını kurtarırsan cennetlik olursun..
Araştırabilirsin böyle birşey var.04 Yorumla
Soran+1 yılben bu kızla evlenmeye kadar düşünüyordum ama şimdi çok kararsız kaldım sen olsan ne yapardın ?
- +1 yıl
Sana verebileceğim tek akıl şudur.
Al karşına bi muhabbet et, ilerideki hayallerinden bahset bir evlensem şöyle güzel şeyler yaparım, çocuk istediğinden, mutluluk hayallerinden bahset ve nasıl tepki verdiğini gözlemle.
Onun sana karşı olan tavır hal hareketlerini izle eğer sende gerçekten seviyorsan no problem yardır gitsin.. Amma velakin tavırları konuşması sana uyuşmuyorsa uzaklaş.
İnsan beden ile evlendiğini zanneder halbuki insan karşısındakinin duyguları ile evlenir.
Soran+1 yılhaklısın çok teşekkür ederim
Halen soruyorsan sana diyecek birşeyim yok açıkçası. İstersen takıl bu kızla, senide listesine ekler en fazla.
03 Yorumla
Soran+1 yılama gerçekten çok sevmiştim hayallerimde hep o vardı tabi böyle bi işi yaptığını öğrenince yıkıldım sanırım ekonomik nedenlerden yapıyor
Soran+1 yılteşekkür ederim saol dostum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
baya kötü bir durummuş her konu sende bitiyor kim ne derse desin bu seninle ilgili bunları kaldırailmenle alakalı eger geçmişini yaşadıklarını unutabilir sadece onu düşünürsen ve işten vazgecirebilirsen devam et ama yapamam her baktıgımda dokundugumda konusmalarında bile aklıma gelir diyorsan kesinlikle vazgec
15 Yorumla
Soran+1 yılsana çok teşekkür ederim gerçekten konuyu anlamışsın saol ciddi olarak cevap veriğin için sanırım bu işi ekonomik olarak rahat olmak için yapıyor ama kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum ciddi düşünüyordum evliliğe kadar ama şimdi napıcam bilmiyorum.
- +1 yıl
düşüncen saglam karakterin demekki ama her sabah uyandıgında gördüğün yüzün baskaları tarafından defalarca görüldüğünü evliliğin ilk günündeki utangac tavırların asla olmayacagını girdiğiniz ortamdaki tanıdık gözlerin bakıslarını silebiliyorsan görmezden geleceksen devam et en ufak bir tereddütün bile varsa kesinlikle vazgec aksi halde ikiniz içinde işkenceden öteye gitmez cok hassas bir durum allah kolaylık versin
Soran+1 yılçok haklısın teşekkür ederim sanırım olmayacak çünkü sindirebileceğimi sanmıyorum bu gece uyku yok artık yarına kadar düşünüp kesin bi karar vericem tekrar saol
Soran+1 yılamin
koşarak uzaklaş derim :) ve eğer geleceğe dair bir şeyler düşünse de ve hatta düşünmesen de bakirelik de önemli olmalı.sonuçta senin helalin olacak o kız.helaldir diyebilmelisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim saol
Ekonomik nedenlerden dolayı yapıo diyosn da her kız ögrenci geçim için bunu yapsaydı ohooo...bilmem anlatabildm mi..O zaman az makyaj yapsn ,ucuz kıyafet alsın..Yaşam kalitesi bu mesleği yaparak yükselmio.Uzak dur derim sana.
31 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜR EDERİM SAOL
asla tenezül etme derim çünkü bu kızı ilerde ailenle tanıştıracaksın iyi düşün bir insan biriyle birlikte olur hata denir ama iş yani meleği buysa durum çok daha içler acısı
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Onu yargılayamam yaptıgı iş kötü olsa da mutlak bir nedeni vardır ama uzak dur daha çok bağlanmadan ilerde daha kötü olur ikiniz içinde.Dersen ki ben savaşırım herşeye rağmen varım o zaman bişi diyemem. Bana sorarsan hiç başlama.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür edrim. sanırım ekonomik olarak rahat yaşamak için yapıyor
turkıye de baska ısmı kalmamıs neyse.sana gelınce de dunyada baska kız mı kalmadı?sen kendını bu kadar basıt ve sıradan mı goruyosun tercıh etmelımıyım dıye sorduguna gore... o tur bı kısılıgıde koluna taktıgın vakıt gezdırebılecegın dusunuyı yanına yakıstırıyosan ve karsılasacagın durumlara sesını cıkarmayıp katlanırım dıyosan bunu burda bızlere sorman zatı hata
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. onun bunu para için yapmasını kaldırabileceksen benim için önemli olan içi diyebileceksen ve yaptığı işi yüzüne vurmayacaksan sonu sorgulamayacaksan ol sevgili
ama burada böyle bir soru sorduğuna göre bence boşver bişey yaşamadan vazgeç01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler saol
+1 yılEndüstride olmayan onun nasıl hissettiğini anlayamaz. Umarım geç kalmamışımdır, özelden ulaşır mısın bana? Yardımcı olabilirim sana.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayatınıza hiç girmemiş gibi devam etmeniz gerekiyor .
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıleee çek kurtar onu bu hayatta o zaman süper yakışıklı hayallerin kahramanı ...
14 Yorumla- +1 yıl
:)) güzel şarkı cobain sen de bir kahramansın
- +1 yıl
+1 yılEskort kızla kasttettiğin şeye bağlı... Eskort kız nedir ?
04 Yorumla
Soran+1 yıleskort erkeklerle para karşılığında dışarıda yemeğe giden kokteylere katılan ve ya kişi isterse ilişkiye giren kızdır
- +1 yıl
Eskort derken aklıma barlardaki sadece içki içenler gelıyor.
Duygularını, ondan hoşlandıgını biliyor mu ?
Soran+1 yılhoşlandığımı biliyor ama daha çıkma falan teklif etmedim tam edecektim bu drumu öğrendim
- +1 yıl
Hayatını böyle sürdürmeyi seçtiyse yapacak birşeyimiz yok...
Yine de fazla bağlanma..
+1 yılDirek koy popon gitsin.
Bu koca Dünyada 8 milyar insan varsa 4 milyarı erkek;4 milyarı kadın var.
O yüzden sana kız mı yok? Hem de birsürü.
00 Yorumla
+1 yıl''yakışıklı karizmatik cebi dolgun bi erkeğim yani hemen hemen her kızın hayalindeki erkeğim''
Alınma ama, hayallerde yaşıyor bazı i*neler.62 Yorumla- +1 yıl
artıladım :) Bırak alınsın
Soran+1 yılyani oraya mı takıldın orayı kendimi tanıtmak ve konuya daha vakıf olun diye yazdım ayrıca burda konu o değil lütfen uğraştırma beni gerçekten çok canım sıkkın..
+1 yılParan varmış işte
türk filmi sahnesi çek
all lann bunumu istiyorsun deyip parayı suratın çal :)00 Yorumla
+1 yıllütfen uzak dur. bende jigolyum bu mesleği yapan bir kişiye ait olamıyor
00 YorumlaNumarasını ver biz de arayalım :|
12 Yorumla
Soran+1 yılçok kırıcısın :((
+1 yılnerede yaşandı bu olay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kaç kurtar kendini.. :))
00 Yorumla
+1 yılönce kıza parasını öde:(((
10 Yorumlaunut.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz bu iş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım