Bugün hoşlandığım kadınla ofiste çizeceğimiz proje hakhında konuşuyorduk, arada bakışıp konuşuyoruz, ve yan yanayız. bu kafasını eğdi bir ara ve tablete bakıp konuştu ve bitirdi konuşmasini bende onu dinlerken gözlerine bakıyordum, konuşmayi bitirdi ben hala bakiyorum (oysa sadece 2-3 saniye falan baktim), ama kadın bana bakmadan (gözleri tablette)" bakma bana öyle" dedi. Anlayamadim ben, acaba kadina itici mi geliyorum? Hani hoşlanmadiği kişi bakinca bazilari imreniyor, acaba öylemiyimdir karşi taraf için? yoksa senin benden hoşlandiğini biliyorum ama ben öyle değilim demek mi istedi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe tonda söylemiş olduğuna göre değişir. Normal söylemiştir. İlgini farketmiş olduğu bariz.
07 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim ki anladi ona ilgili olduğumu, bunu söylemenin anlamida"ben ilgilenmiyorum mu demek?"
- +1 yıl
Sabır ya!
Soran+1 yılŞimdi herkesin fikrini almak istiyorum, çünkü kendimden hiç emin değilim. kadina aptal duruma düşmek istemiyorum çünkü. bu yaşa geldikten sonra çok utanç verici. sadece kadinin orda ne anlamda demek istediğini bilmek istiyorum :( kadinlar genelde ne anlamda söyler bunu?
- +1 yıl
Uzak dur abi.
Soran+1 yıldaha fazla sormiyim diyorum ama sen soyledigin seyin sebebini yazmiyosun, simdi niye oyle dedin?
Soran+1 yılkarşimdaki insanin duygusunu anlamaya çalişiyoruz burda.
- +1 yıl
Anlayamadığın için "uğraşma" diyorum sana.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki genelde hoşlandiği erkekler bakarken mi utaniyorlar yoksa herkese mi? Kadin çok az da olsa utangaç aslinda.
- +1 yıl
Hoşlandığı için olabilir. Herhangi biri bana dik dik baksa bende ona sert bakarım neden bakıyor anlamaya çalışırım. Ama hoşlandığım biri baksa gözlerine bakamam çekinirim. O bakmazken de onu izlrim
Soran+1 yılofis arkadaşinla konuşurkende mi atarlanirsin :) ? ofiste bazen az da olsa göz göze geliriz, yemeğe davet edip duygumu belli etsem iyi fikir mi acaba? kabul etmezse bakacak yüzüm kalmaz ama?
- +1 yıl
samimiyete bağlı. Çok dik bakma sende rahatsız oluyor da olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
sevgilimde bazen bakma diyor bazı insanlar sürekli bakınca rahatsız oluyor
00 Yorumla
+1 yılUtanmışta olabilir olumsuz düşünme.
12 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandiği için mi utanmiş olabilri yoksa herkese mi oyle utanir?
- +1 yıl
Hoşlanıyor olabilir. Sen gözlerine öyle bakınca da kendisi umutlanmak istemediğinden bakma demiştir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakma diyorsa cilveleniyor demektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılbakkma sende
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım