Evli kuzenimin eşiyle birlikteyim?

Meraba. tam 1 aydir soluksuz tüm yazılari okudum. Bende yazmak istedim. kuzenimin eşiyle 6 senedir tanışıyoruz. 5 senedir samimiyiz. ben ona hiç yenge demedim hep kankamdi. ablamdı. kardeşimdi. eşimdi. karımdı. yeri geldi annemdi. kuzenimle o kadar samimi değildik açıkcası. 1 ay kadar once bmirşey oldu ve biz birbirmize aşık olduğumuzu anladik. Sürekli yanyana geliyoruz.. birlikte oluyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. eşiylede arasi iyi onunla birlikte oldugunuda biliyorum. Çok fazla kıskaniyorum ama elimden birşey gelmiyor. Kendimi onun yerine koyuyorum ne düşünürsem düşüneyim. Sonucu onu çok sevdiğime bağlaniyor. Benden 4 yaş büyük ayrica. kıskanmaktan kendimi öldürmeyi bile denediğim oldu. Ondan vazgeçemiyorum. Kendi ailemle aramda açık. Param olsa onlarada millet etmiycem. Eşine karşi duygularinin çok azaldığını. onu sadece bir görev edindiğini söylüyor... çocuklarida var. Kadın evde sadece hizmetkar görevi görüyor. Onunda beni çok sevdiğini değer verdiğini biliyorum. Çocuk olmasa kaçıp gidiceğiz onuda biliyorum. Ben ne yapmalıyım. Kendimi çok aciz hissediyorum. Ölmek istiyorum. Onu seviyorum.
Evli kuzenimin eşiyle birlikteyim?