Şu an "Merhaba x :) Tanışabilir miyiz?" yazıyorum. Ne yazabilirim?
Cevabın nedir?
Internetten kimseye yurume reis sokakta gorsen yuzune bakmicagin tipler iki guzel foto koyup kendilerini bisey saniyolar ki bunu sagllayanda bizleriz bide kiz guzelse mesajini bile gormuyo cevremdeki kiz arkadaslardan biliyorum kimisine gunde 30-40 mesaj geliyo bide bunlar posta kutusunda birikiyo 1000 e dayaniyo ego kasiyolar kendilerine kizda bunlardan en iyilerine donse geri normal tipteki birine donme ihtimali yok yani
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuraya ne yazarsam bana verirsin de..:D
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfarkettim ondan yazdım zaten..:D
ne kıvırıcan arkadaş ölede olmuyo bölede olmuyo bazen dürüstlük en iyisidir belki verir..:D
Cevap sahibi+1 yılniye onlardamı vermek istiyomuş..:D
Cevap sahibi+1 yılsende dersin 25 yaşındayım 25 yıllık abazayım alabiliyosanız alın alamazsanız alırsınız haberiniz olsun..:D
+1 yılÖnemli olan girişi kısa ve basit yazmak çok uzun ya da süslü kelimeler itici oluyor. Cevap vericeksek bile vazgeçirtiyor. Gelelim kısa ve öz yazdın mesela merhaba dedin sadece o zaman da kızın bakacağı varsa bakar yoksa bakmaz yine :D
13 Yorumla- +1 yıl
merhaba yaz işte basitçe :D bu arada 'mrb' ya da 'slm' tarzı kısaltmalar da bana itici geliyor diğer kızları bilemem tabi. Özel olarak ilgilendiğin biri varsa eğer onun ilği alanlarını araştırıp onun beğeneceği herhangi bir kaynağın linkini hiçbir şey yazmadan ona gönderebilirsin. Eğer dogru noktadan vurursan okuduktan sonra sana bir teşekkür ile dönüş yapabilir. :D
Bu tutmaz. boyle mesaj cok geliyo cevap yazmiyoruz 😀
214 Yorumla- +1 yıl
@heruneart işte buna çüşş derler 😀
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
+1 yılcennetten duserken cok acidimi canin de azazil hanımcım de
malum cennetten kovulmadan once seytanin adı azazildi 😆 zekiyse ebene söver iletişim olur tanişrsnz degilse azazil kim be der iletişim olur tanişirsiniz13 Yorumla- +1 yıl
şu kadar yaratıcydn ve selam tanişalimmi diyordun la havle
bunu yaz sen
sen bana ışık ver yeter
bende filiz çok
köklerim içimde gizlidir
gelen giden açan soran bere budak yok
bir şiir istersin
“içinde benzetmeler olan”
kusura bakma sevgilim
heybemde sana benzeyecek kadar
güzel bir şey yok16 YorumlaBirşey sorabilir miyim diye başla :D ha yürümek için işe yarar mı bilmem ama mesaja çoğunluğu dönüyor
25 Yorumla
+1 yılselam yaz görüldü olsun cevap gelmesin sen de sinirlen isyan et bu duruma ve intihara sürüklen.
21 Yorumla
+1 yılDikkat çekecek bir mesaj değil. Cevap yazmam ben olsam😂
28 Yorumla- +1 yıl
Merhaba avrillavigne hanım. Çok haklısınız. şu an amuda kalkıp sizin yazılarınızı okurken bu kalbiniz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Atletizmdeki başarılarımı pul koleksiyonumu size anlatmak isterim. YAHU BİR İNSAN İLK MESAJI NASIL DİKKAT ÇEKİCİ ATAR KARDEŞİM :D
- +1 yıl
@entelanonim ne bilim ya bir sekilde dikkat cekmeli. Tanisa bilirmiyiz mesajina kim cevap verir Allah aşkına😂Onu herkes yaziyor, samimi gelmiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba tanışabiliriz mi? Tanışak mı? Tanışmak üzere huzurunuzda bulunuyorum? Tan ve ışımak ayrı kelimeler birleştirince ne oluyor? Bunlar nasıl :D
- +1 yıl
@entelanonim ayy bence sen hiç mesaj yazma daha iyi😂😂😂 Sinirlendirecek bir mesaj yazilirsa kizlar genelde cevap veriyor
- +1 yıl
En iyisi sizi yalnizliginizla baş başa bırakayım ben
İnternet & Teknoloji konusunda 8,2b cevap paylaştı. "Eğvle Eğvle" yaz
Eğer "ne?" gibi bir cevap verirse,
"Güzelliğinden dilim tutuldu" yaz.31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok klişe ben olsam şey yazardim
Ben benn meselaa
Uçarimm meselaa
Yerlere goklere sigamiyorummm
Ben benn meselaa213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla işe yariyodu bende
Cevap sahibi+1 yılHeyyo yuppiyu blaa blaa olurum tabikiside cunku ben benn mesela dedin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTrue love 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYlniz olayi çok yanliş anladin bende ise yariyodu derken ben millete boyle yaziyodum hemen atliyolardi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİşte herkes senin gibi abaza olmayinca öyle olmuyo 😅
Cevap sahibi+1 yılBonom tonodogom boton orkoklor otlor
İnternet & Teknoloji konusunda 628 cevap paylaştı. eee şimdi bu kızlar hem rahatsız edilmekten şikayetci hemde tavsiye mi verecekler
51 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. selam ben seni stalklıyordum bir merhaba diyeyim dedim. hayatın boktan bu arada heyecan katabilirim.
21 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyleki instagramından bir kareden ya da o alandan bulundukları yer için soru sor ordan gir konuya yavaşça farklı sorular ile arkadaş ol derim
10 Yorumla
+1 yıl'Çav bella cCc Rte Che Türkeş' yaz kesin döner de sonra çevirmen bana zor olur :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla biz sövüşerek başladık 1 yılı aşkın sevgiliyiz şimdi :D
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlakasız cevap verdim sorusuna o bana küfür etti ben ona ettim sonra olaylar kendiliginden gelisti bir baktım gülüp egleniyoruz ilerleyen zamanda da sevgili olmusuz :D
Cevap sahibi+1 yılHee yok ks değil başka bir uygulama aşkı :D kimseyi hayatıma almayı düşünmüyodum ve küfür ederek başladı tanışmamız ama şimdi iyiki diyorum olacağı varsa oluyor kasma çok :D
Cevap sahibi+1 yıl:D oluyomus napalım :D
+1 yıl100erkekten 50si bunu yazıyor zaten :/
29 Yorumla- +1 yıl
10 erkekten 15i soytarı olmakta bir sakınca görmüyor. Hayır soytarı ol demedim zaten, sırdan olma demek istedim
- +1 yıl
Bilemiyorum, ama şöyle düşün aynı anda 10 veya 15 tane mesaj geliyor ve hepsi benzer şeyler yazmış; Selam, naber, tanışalım mı vs vs.. O durumda farklı bir mesaj öne çıkar.
Veya daha önce sorularda karşılaştığın biriyse o zaman da sade bir selamla girmek daha uygun..
- +1 yıl
Diğer sosyal platformları bilmiyorum. Hak ettiğini ispatlaman mesele ya :)
- +1 yıl
Ne demek rica ederim :)
cok sıkıcı, buna dönen kız var mı?
32 Yorumla- +1 yıl
xd :\
+1 yılMerhabayı Kopyala yapıstır herkese aferin devam boyle ashjd
10 Yorumla
+1 yılHe yo çovarbaşi yaz. Sevgilimle böyle tanışmıştık
26 Yorumla- +1 yıl
Zenci mahallesinde büyüyen kürt taklidi 😀
- +1 yıl
Ya da tey tey tey yaz onda da %99 cevap geliyor
- +1 yıl
Tamam kolay gelsin 😀
+1 yılbence koş direk nikah salonunun adresini iste :)
21 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılben size koşuyorum yürüyenler gibi değilim de :D
110 Yorumla- +1 yıl
kanka 2 hafta oldu 120 kişi yazdı taktik verebilirim :D boş adam değilim :D asndkawd
- +1 yıl
hepsini olmaz ama bir tane daha söylim:D Selam demeden direk;
+ne okuyordunuz (bölüm) siz
-PDR, siz?
+ İnşaat bir şey isteyebilir miyim?
-Tabii buyrun.
+Evinizin yanına ev dikebilir miyim :D - +1 yıl
ben kız olsam. Aşkım trafonun yanından geçiyordum 380 volt gel sen benimm a... çarp derdimm :D asdbawjd
- +1 yıl
bence yaratıcı cevaptı ss alıp soru olarak paylaş derim tutar bu başlık :D
- +1 yıl
Aç 30 yorumun garanti benden :D
İnternet & Teknoloji konusunda 12,2b cevap paylaştı. Ohaa aşkımsın yazar mısın bana çok tatlısın
13 YorumlaYürüme kardeşim. Koş 😄😄
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızdır önce sonra gönlünü al.😄😄
36 Yorumla- +1 yıl
Onun geri dönüşü sıkıntılı olabilir 😀😀
- +1 yıl
Profilinde profil resmiden onu kızdıracak birşeyler ara
Mesela senin profil resmin ne o öyle ergenler gibi 😀😀 haberim yoqmuş qibi çek pampa 😬😬😀😀 - +1 yıl
O zaman merhaba tanısabilr miyiz yaz 😀😀
+1 yılBen yorumları okumaya geldim :)
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBence yazma sonra g*tleri kalkiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Abazalarin yuzunden
+1 yılÇok güzelsin.
23 Yorumla- +1 yıl
Hayir abazasin demedim de genelde bunu ysziyolar
Saati sor dicem de kufretcen sindi sfdsdds
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence direk yuru reis de iste merhaba hos birine benziyosunuz alta fotografin sonra eger hosunuza gittiysem donerseniz sevinirim. en azindan donenlere odaklanip vakit kaybetmezsin hic
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakipçisi fazla olan kızlara yazma
13 Yorumla- +1 yıl
Dötü kalkık olur onların reyiz yenilere yazıcan 😄
İnternet & Teknoloji konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bir avuç merhaba seç birini oyna yaz 😀
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tatlısın baban şekercimi de 😅😅😅
31 YorumlaBöyle devam et.
14 Yorumla
+1 yılşş kız naber yaz
24 Yorumla- +1 yıl
yok knk yaz asık olurlar :D
- +1 yıl
senden de kardeşim
+1 yılNapıyorsun yaz
12 Yorumla- +1 yıl
Kız muhabettine döncek canı isityorsa direk başlarsın işte
Yazma bişey
13 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılYurume knk
11 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sanaldan kızlara yürürken ilk mesaj olarak ne atmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler