Eşim asker ve sürekli konuyu oraya çekiyor hamileyim ve pek taraftarı olmadığım için konuyu kapatıyorum ama nereye kadar süreceği konusunda en ufak bir fikrim yok :-/
Cevabın nedir?
+1 yılerkeklerde duygusallığı sever ama eğer ki evleniriz yeni i8 Sanırım yine evlisiniz Sonuçta bir erkeğin ihtiyaçları var seninki gibi vs hamile olduğu için bunu biraz mesafe koy olabilirsin ama bir erkek ve isteği var Ona bir cevap versen ve bu konuyu kapatmaya çalışsan iyi olur Aksi takdirde sonu kötü olacaktır.
010 Yorumla
Soran+1 yılKötü?
- +1 yıl
Azgınlığı dindirmek için başkasını veya genel evi denemek
Soran+1 yılBabasının oğluysa aldatsın :-D Oğlumu alıp giderim zerre umrumda olmaz öyle bir durumda :-) Ayriyeten çarşı izinleri yok :-D
- +1 yıl
Acemi mi şu an
Soran+1 yılUsta asker ama daha var baya
- +1 yıl
Çarşı izni yoksa telefonu var.
Seninle telefonda tatmin olmaya çalışıyor ve sen engelliyorsun.
Eee bir süre sonra senden yüz bulamayan başkasıyla telefonda işi pişirecek.
Unutma sırf asker diye onu tatmin etmek isteyen binlerce kız var.
Bir tanesi bile iş görür.
Soran+1 yılBabasının oğluysa yapar ama o zaman beni de oğlumu da asla göremez. Ben asker karısıyım diyip giydiğime bile dikkat ediyorsam o da uçkuruna sahip çıkmak zorunda yapamıyorsa da yol orada derim bu kadar basit namus iki kişiliktir kadına veya erkeğe özgü değildir ben karnımda çocukla asker bekliyorsam o da bana tertemiz gelmek zorunda.
- +1 yıl
Haklısın ama sen normal bir hayat yaşıyorsun o adam asker.
Eve döndüğünde istediğin kadar trip at.
Asker de iken ise onun nazını çekmek zorundasın.
Eğer cinsellik istiyorsa bu seni sevmiyor demek değildir.
Aksine hala sadece sana karşı birşeyler hissettiğinin göstergesidir.
Başkası olsa zaten sana olan isteği azalmış olur.
Askerden geldikten sonra kardeş kardeş durmak istemiyorsan o zama ara sırada olsa adama istediğini ver.
Böylelikle onu mutlu etmiş ve kendine daha iyi bağlamış olursun.
Askerdeki erkeği elinde tutmak çok daha kolaydır. Bunu unutma istekler basit cevaplar basit.
Soran+1 yılÇok teşekkürler :-)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKerhaneye gittiler ben askerken evli olanlarin hepsi. Sekil sekil pozisyonlara soktugu kadinlari zevkle anlattilar ardindan aksam telde karisiyla konustu. O onu ozlemle beklerken erkek ise cinselligin pesindeydi. Sevgisine sahip cikamayan... neyse
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz biliyorum öyle biri değil tek beklentisi benim yani öyle hissediyorum güveniyorum ona ama kul beşer insan şaşar sonuçta
- +1 yıl
Guvenmeye devam et.
Soran+1 yılGüvenin olmadığı yerde evlilik sürmez buna inan.
- +1 yıl
Evlilige karsi insanim beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılKendi kararın saygı duymak dışında bana söz düşmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyin taraftari degilsin ablacim? Hamilesin anladikta kocan askermis yani yanindada degilse napabilirki adam sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimin bir aydır tek derdi bu konu ve doğuma 1 ay var lohusalıkta zaten olmaz konuşmak istemediğim halde eşimin o konulara yönelmesi sıkıntı oluyor üzmek istemiyorum ama bu defa sitem ediyor
Cevap sahibi+1 yılAma bence zorlansanda konusmalisin cunku esinin ihtiyacini gidermen gerek. Hem sadece konusarak olcak
Soran+1 yılİzne geldiğinde benden bir beklentisi olacak
Cevap sahibi+1 yılTam iliskiye girmezsini ama yasarsiniz biseyler olmazmi. Cunku bayagi bir sure gorusemiceksiniz zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
yardimci olman senin gorevin kocasisin yanindaymis gibi farzet. sen yapmazsin baskasini arar bendden demesi istegi artar cunku
029 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını aramak karnımda onun çocuğunu taşırken?
Soran+1 yılArkadaşım doğurmak üzereyim diyorum yoksa zaten eşimden uzak kalmam :-D
Soran+1 yılİzne geldiğinde?
Soran+1 yılEşime bu konuda yüz versem cinsellik isteyecektir biliyorum
Soran+1 yılArkadaşım lohusa ve doğurmak üzereyken normal değil yoksa eşimle zaten ilgileniyorum
- +1 yıl
tamam dogru diyon bende biliyorum onlari ama dedifim gibi illa birlikte olmaniz gerekmiyor yani ne bilim goguslerini opmesine oksamasina izin verirzin opusursun penisini oksasirsin ya da oral ne bilim olmadi artik eniste beyde p*rno izlesin xareler bunlsr yapip yapmamak size kalmis
Soran+1 yılOturup oğluna baksa daha iyi olur :-D
Soran+1 yılBen 9 ayı sırf ondan bir parçam olsun diye taşıyorsam hergün ağlayıp hastanelerde zaman geçiriyorsam seks yerine eşim oğlum sağlıklı olsun hiçbir şey önemli değil diyorsam o da bu konuda beni anlamayı denesin
Soran+1 yılHayırlısıyla oğlumu kucağıma alsam herşey geçer eşimde anlar inşallah
Soran+1 yılZaten ona kıyamıyorum ki o bu konulara girip beni üzüyor
Soran+1 yılEn iyisi TSK'YA dilekçe yazıp askerlere şap dayamalarını rica etmek :-D
Soran+1 yılŞap işe yaramıyor o halde çünkü gerçekten tek dertleri bu olmuş
Soran+1 yılCanı sağolsun da gerisini önemsemiyorum
Soran+1 yılO benimle onun arasında :-) :-D
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim :-)
Cinsel Yaşam konusunda 814 cevap paylaştı. askerde yapsa nolcak amkkk daga taşami vurcak en fazla çarşıya çıktığı yerde karı kiza çakar
011 Yorumla
Soran+1 yılKarıya kıza çakar :-p Çarşı izni yok doğuda :-D
Soran+1 yılO da olur ama bebek diye o tutturdu şimdi nefsine sahip çıksın biraz :-)
Soran+1 yılBen 8. ayı doldurdum ama :-)
Soran+1 yılEşim asker benim özelden bir erkekle konuşmam doğru olmaz.
Soran+1 yılAbla? :-D Benim amca demem gerek :-D Ay işleri yalan Allah ne verirse o kız erkek Allah vergisi konuşmaya gerek yok.
Evli olmaya gerek yok alayın hepsi sorun yapıyor.😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuş... Rahatlasın... Eli boş durmaz... Sen konuş yeter...
01 Yorumla
Soran+1 yılEşime ben lafta söylesem izne geldiğinde durmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi askerlikte banyo yapma günleri var orada herkes işini halledilir sıkıntı yapma sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum eşim onu bu konuda benim ikna etmem gerek ama 30 güne doğum var eşim gelecek ve ben sırf bu konu yüzünden gelmesini istemiyorum onu çok seviyorum ama bu konuyu hatırladıkça kendimi yanlışta olsa eşimden uzaklaştıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin inşallah :-)
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Bunları gördükçe tepem atıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılBenim sorunum da tam olarak bu yoksa eşim sevdiğim adam niye uzak durayım ki. Üstelik oğlumun doğmasına 1 ay var izne geldiğinde lohusa oluyorum o halde de zaten olmuyor kimse anlamıyor kafayı yememek elde değil
Soran+1 yılDoktorum kesinlikle uzak durması gerektiğini aksi halde erken doğum olacağını söyledi burada olmadığı için diline vurdu
Soran+1 yılLohusalıkta bende bebekte enfeksiyon kapabiliriz erkekler burada işin gırgırında ama gerçekten konu ciddi
Soran+1 yılİnsan evladını koklamak kucaklamak ister bizim milletimiz seks derdinde
Soran+1 yılDeniz atını ibret alsalar yeter de kapasite yok aslında eşim mükemmel olmasa da çok iyi anlayışlı ama ne olduysa askerde özlemden dolayı bu konuya sardı yoksa dünya tatlısı şebek :-)
Soran+1 yılYok o kadar da değil :-) İnsanın sevdiği adamla helaliyle birlikte olmasından daha güzel bir şey yok ama herşeyin olduğu gibi bunun da zamanı var sanırım biraz lise aşkı olmamızdan dolayı eşim bu kadar taktı bu konuya ama sağlıklı olmadan asla :-) :-D
+1 yılyapar sana kavusacagi gunu iple ceker
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzlemek gayet doğal bunun ben de farkındayım ama hamileyim bu engel.
- +1 yıl
ne zaman gelecek
- +1 yıl
hamileyken de iliskiye girebilirsin
Soran+1 yıl1 ay sonra eşim burada ve bir ay sonra bebeğim doğacak lohusa halimle yaklaşamam ki
- +1 yıl
evet olmazmis
Soran+1 yılSorun lohusalıkta onu boş beklentilere sokmak istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne var güzel moral versen
03 Yorumla
Soran+1 yılNe var erkeklerde cinsellik yerine bebeğimi kucağıma alacağım diye düşünse.
Soran+1 yılBebek olsun diye kendi tutturdu asker eşi çocuksuz olmaz diye şimdi de nefsini dizginlesin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmoral motivasyon önemli tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim herşeyden önemli ama :-)
Cevap sahibi+1 yılonun için de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileyken hamile kalamazsın , versen ne olur
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekice bir yorum merdiven altı zeka. Hamile kalmayacağımı söylemen çok yerinde bir karar oldu. Sorun benim yaklaşamamam.
Cevap sahibi+1 yılHahahaa aslında hamileyken hamile kalınabilir ama bu ihtimal katrilyon da bir gibi birşey korkmaa o yüzden rahat ol 😂
Soran+1 yılSana denk gelmiş herhalde :-D
Cevap sahibi+1 yılNiye laf sokuyorsun ki lanet olsun sebebi neydi ki burda yardım etmeye çalışıyoruz lanet olası federaller gidiyorum ben canınız cehenneme
Bekarlarda oylw zaten)
00 YorumlaMal mal soru sormayın 31 cekiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani özler tabiki seni , seninle beraber olmayı
010 Yorumla
Soran+1 yılHamile olmasam daha doğrusu doğuma çok az bir sürem olmamış olsaydı zaten uzak kalmazdım ama sorun doğum ve lohusalık ki doğumdan sonra tekrar gidiyor
Cevap sahibi+1 yılGebelik döneminde kadınlar daha istekli diye biliyordum ben ama yanlış mi acaba?
Soran+1 yılKişiye göre değişiyor ben erkek kelimesini bile duymak istemiyorum çünkü sıkıntılı bir hamileliğim var ama istek konusu kesinlikle yalan kendimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım allah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Soran+1 yılAmin inşallah ben bebeği istesin sevsin istiyorum olması gerektiği gibi
Cevap sahibi+1 yılYa tabi oda olacak bebeğini de sevecek kanka o başka bir duygu diğeri başka bir duygu
Soran+1 yılBebek diye tutturmadım hamileliğimin son aylarında olmasam zaten elimden geleni yaparım ama şu an ve doğumdan sonraki 40 gün asla olmaz
Cevap sahibi+1 yılYani belli bir dönem eşinde sabretmesini bilecek ama illa ilişki olacak diye bir kaide başka yollarla tatmin edebilirsin onu
Soran+1 yılNe gibi?
Cevap sahibi+1 yılOral , sürtünme sevişme , daha detaya girmeyeyim simdi ks engeller beni :) aslında bende size bir kaç soru sormak istiyorum uygunsa yazar misin gizlisin sen
+1 yılislan islat biraz kaç aylisiniz
00 Yorumlayapar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası