Erkeklerin yorumlarını merak ediyorum doğrusu.
Bana göre karaktersizlik
Bana göre karaktersizlik
karaktersizlik tabikide herkesin söylemeyeceği başka açılarından bilgi vereyim mesela
erkekler kızların duygusal yönlerini kendi çıkarları ve zevkeri için mükemmel kullanabilirler bu durum kızların en büyük zaafıdır kızlar camiasında duygularıyla düşünüp mantığıyla harekete eden ve mantığıyla karar alan fazla kız yoktur bunlara genelde inek-kezban-erkeksi kız gibi sıfatlar verilerek dışlanır aslında diğerlerinin hepsi kötü demiyorrum ama erkeksi olan kızlar bu konuda çok profesyoneldir ve bu oltaya gelmezler ve hayatlarının kandırılan kızlara göre daha rahat yaşarlar kendi tecrübelerimden bunu biliyorum ne zaman güzel ve popüler kızla iilişki yaşasam ihanet ya da aldatma ile bitti ya da şiirler yazan benim yerime seni seviyorumdan başka birşey söylemeyen birini tercih etti ne zaman erkeksi harbi kızla ilişki yaşasam gözüm arkamda kalmadı çokta güzel şeyyler yaşadık günümüzde çoğu kız arkadaş seni seviyorumu dolaylı ve daha romantik söyleyen erkeklerin yerine seni seviyorum diye çıkarcı erkeklere kanmaktadır istemediği olanlar olduktan sonrada tüm erkekler aynı tribi atmakta kısa süre içerisinde aynı kişilikli bir kişiye yine kanmaktadır
eğer sen bir erkekten ihanet gördüysen ve 2 inci kez aynı hataya düşüyorsan hadi son bir hak verelim 3 kez aynı hataya düşebiliyorsan sorunu erkeklerde arama sende sorun var
hakim olsam böyle bir şikayette bulunan kişiyi hapse gönderirdim
kızlar iyi erkeklerle dertleşir kötü erkeklere aşık olurlar
burada karaktersiz erkekleri yüceltmiyorum kesinlikle anlatmak istediğim kızların bu konularda oltaya düşmemeleri için biraz mantıklarını kullanmaları gerektiğidir
Çok iyi anlattın teşekkür ederim
Hormonlarınız birtakım duygular beslemeden bir şeyler yaşamaya müsait değil. Kendi açımızdan düşünüyoruz, kendimiz gibi hormonsal paylaşımlar yaşamak isteyen kadınlar istiyoruz ve kimi zaman onları bulamıyoruz ya da elde edemiyoruz, son çare de siz kalıyorsunuz, hormonlar aynı olsa karaktersizlik olarak nitelendirilmezdi bu
Benim aylardır süren bir ilşkim vardı 3 yılı gecik tanıyorduk birbirimizi meğerse benimle sevgikiyken başka sevgilisi daha varmış yani başka birini seviyormuş sanırım beni hic sevmedi duygularimla oynadı aldattı en son ayrıyken mesaj attim iki gun önce ve bana gelen mesaj sevgilisi tarafından gelen mesajda su lan orspu ikidebir kocama mesaj atma sen nasıl kizsin hiç mi gurur yok nerenin orspsusun bir daha kocama mesaj atma Allahın sulugu diye bir mesaj geldi şok oldim nutkum tutuldu bende o çocuk yazdı zannetim sonradan kafama dank etti kiza sacini başını yolarım demek yerine çocuğa küfür ettm neyse umarım bana yaptıkları yanına kar kalmaz benim durumuna kimse düşemez diye düşünüyorum Allah ta düşürmesin ;))
Sorunun içinde neden oynadığı erkek.
Erkekler oynar, adamlar sever. Böyle kızlarla oynayan erkekleri birşey olarak görmüyorum aynı şekilde erkeklerle oynayan kadınlarıda birşey olarak görmüyorum.
Bu yüzden sevgi kalmadı yanlış insanları sevmekden dolayı kötüler daha tatlı ve çekici geliyor.
Cevap
26Cevap
bağzı kızlardan ötürü. kusura bakmayın bağzı kızlar. sevmek karşılıklı bir şeydir. sevişmek de karşılıklı ama genelde şu kızı miktim denir şu kızla sevmiştim denmez. siz de yeterince karşı cinsin pohpohlarsanız köpek gibi gel dediğinde gelir git dediğinde giderseniz erkek oynamaz da siz kendinizi oynattırırsınız. benim çok böyle kız arkadaşım var ben onları da getircem buraya.
Kızlar neden erkeklerin duygularıyla oynuyorsa aynı sebepten...
Onlar gibi olmadığım için bilemem.
Aynen
Erkek kizlarin duyguları ile oynamaz ama kızlar erkeklerin cebinde ki parayla oynar.. cepte eline para gelmezse Ah Be GULUM ayrilmamiz lazım der giderler.. Sen bütün kızlar aynı değil diyeceksin bende diyorum ki bütün erkekler aynı degil
Tipsizi reddedipte yakışıklı arayan romantik duygusal erkek olur mu o ne kiz gibi deyip te ağzi laf yapan o komik maço tipli size kötü söz söyleyen hakaret eden erkeklere baktığınız sevgili olduğunuz sürece size haktır ne kaybediyorsa iyiler kaybediyo hep kötü olmak en iyisi
simdi kimse alinmayacak uzerine herkes namusluyu oynayacak. ben hedefe giriyorum. o benim. ve pek i sebebi yok istedigimi alinca canim sikiliyo okadar
Ben de açıkladım senin gibi 😂
Bazıları bunun farkında değil, hata olduğunu bile düşünmeyenler var
kızlarda hak ediyor bunu bir bayan olarak söylüyorum ki bazı kızlarda erkeklerin oldukça canını yakıyor
peki kızlar neden erkeklerin duygularıyla oynar :)?
Bilmiyorum o yüzden bu soruyu sordum bence karaktersizlik
doğru erkeği sevin o zaman yani fazla fiziğe, dış görünüşe bakmayın. O zaman belki adam gibi sevenleri görebilirsiniz...
Kardeşim helalsin ayarı vermişin bunlara hak
Bu erkeklere has değil kadın.
Bu karakter noksanliginin cinsiyeti de yok.
Bu durumun her iki cinste de numuneleri var, bolca...
kadinlae daha cok yapiyo o olayi kendimizi kandirmayalim
bazen istemediğin kadınlar zorla hayatını işgal eder ve iyi biriysen pek ses çıkaramazsın sonrasını zaten biliyorsunuz
İstemediğin birini hayatına sokup sokamamak sana bağlı.
bazen engel olamazsın hiç birşey hissedemiyorsundur ve hissetmek istersin iyi ya da kötü
insanları çok sevmektense çok anlamak lazım
nasıl engel olamazsın bir insanı ya istersin ya da istemezsin bir kız seninle görüşmek istiyorsa sende istiyorsan görüşürsünüz ama istemiyorsan görüşmezsiniz kafana silahmı dayıyolar
fotoğraflı şekilde anlatmak isterdim sana her ne kadar kadın bu konuda haklı olsada çoğu zaman kadınlar erkeklerden daha yüzsüz veya ısrarcı olarak kazanacağını sanıyor
tabiki karaktersizlik ama bizdede evlenmek istemiyorsan aklin direk o tarafa kayiyor ve sevmiyorsan ama onlar cok iyi rol yapiyor ucagitcilar ve kaybedicek seyleri yok toplum baskisi hamile kalma olaylari bizde
Kadınlarda yapar bunu erkeklere indirgememek gerek karakter meselesi
Adam olan oynamaz ve oynamıyorumda.
Doğru yoldasın
bu karakter meselesi aslında hepimiz aynı degiliz
Hepiniz yapmıyorsunuz ama çoğunuz yapıyor ne zevk alıyor anlamıyorum
Erkekler cevap verinn bunaa
Verdim 😂
Aferin 😂
Şerefsiz oldukları için adam olan yapmaz
oynayacak başka oyuncak kalmadı dünyada.. mecbur
Senin ablan kardeşin yok mu? böyle düşünmen üzücü.
Pardon ben yanlış anlamışım. Evet bazı karaktersiz kızlarda yapıyor bunu ne zevk alıyorlar bilmiyorum.
O kız onu hak ediyordur o yüzden.
Haketmeyenlere de çok yapıyorlar be
Katılıyorum.
hak edenler oluyo ondan
Karakter meselesi.
Erkekler kendilerine oyuncak olan kızlarla oynar
Kızların doğru erkeği tercih etmediklerindendir
Oynanmaz ben dürüst oldum bu yaşıma kadar
Kızlar oynamaz mı demek istiyorsun
Çünkü onlar şerefsiz
şerefsizlik
ego meselsi