Bir kızın kendini birden geri çekmesi?

Merabalar arkadaşlar, bir kız arkadaşım ve onun bir arkadaşı var. Son 1-2 aydır baya samimiydik, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi yani. Sürekli telefonda falan konuşuyorduk her gün. Arıyolardı durmadan napıyosun diye mesaj atıyolardı. Yani iyi arkadaş olmuştuk. Ama bu kızlardan biri kendini bir anda geri çekti. Ne mesajlarıma cevap vermeye ne de konuşmaya aramaya başladı. Bilerek soğuk durmaya çalışıyor olduğu bariz belli oluyodu. Yani ilgilendiği bir konuyu bile açsam takmıyodu beni. bir arkadaş ortamında herkesten en az benle konuşmaya başladı. Ben de dedim böyle böyle bir sorun mu var. Yok ya moralim bozuk falan dedi ama inanmadım tabi. bugün iyice patladım baya kızar gibi oldum. diğer arkadaşa dedim senin bildiğin bir şey var mı diye. O da dedi senin yaptığın bir şey yüzünden değil kendiyle alakalı bir durum söyleyemem falan. Sonra o kıza da mesaj attım dedim bak bir sorun varsa söyle de biliyim yani. Sonra şey dedi birden çok fazla yakın olduk sanki böyle bir uzak durmaya çalıştım dedi. Sen hiçbişey yapmadın benim mallığım falan dedi. Ben de tamam şimdi sorun yok o zaman dedim ve böyle normale döndük gibi bişey oldu. bu kız niye böyle oldu sizce? Ona asıldığımı falan mı düşündü acaba ya? :D Yani çok garip bir insan niye böyle birden değişir ki?
Bir kızın kendini birden geri çekmesi?