- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendinle ozeleştirin nasil mesela senin? 1- kocanla cinsel birliktelik kac gunde bir yasarsin? 2- basım agrıyo, uykum var, dur dizi izliyorm gibi bahanelere sigınıyomusun? 3- Istedigi mutluluk ona verebiliyomusun? 4- eve geldiginden güleryüzünü gosterip esim kocam özledm deyip sariliyomusun? 5- Alttan almayi iyi biliyomusun? Bunlarin cevabini bana degil canım kendine ver. Eger hepsine evet ben kadinlik gorevimi harfiyen yerine getrdim diyosan ozaman esinle sogukluk ondan kaynaklaniyor derim. Eger ki senden kaynakliysa ve bunlari yapmiyorsan başına geleni cekiyosun.. Yorumum tarafsizdir. Bosuna kizma.
33 Yorumla- +1 yıl
Yok canım kuzmıyorum o Zaman bu cevabı farketmemişim belkide benimde kusurum vardır dogru ama inan çok bunalttılar beni annesinin yanına soktu beni dltı ay içinde ev alacaz diye bak haftaya 4 yıl olacak ve hala annesiyle beraberiz kadının bana etmediği hakaret azarlamadığı gün kalmadı eşimi sürekli doldurdu yuvam bu hale gelmişse sebebi o dışardan gören de der melek ama gelde bana sor bir melek mi şeutan mı diye çok şükür bu yaz bitmeden artık ayrılacaklar babasından kalan miras arsaya mütahite girdi ev yapılıyor bitecek ve gidecekler eğer inanıyorsan bana dua et derim
- +1 yıl
Ederim. Özelden adını yaz.😘😘😘
- +1 yıl
Takip gönderdim
En İyi Cevaplar
senin esin seni aldatıyor pavyon karılarına gidiyor senin haberin var ve hala yanindasn.. gerçekten inanmıyorum.. bende evliyim ve benm esim hayatta beni aldatmaz asla bakmaz benden başkasına.. çünkü ben ona istediği ilgi sevgi aşkı şehveti tutkuyu afedersn cinsellik anlamındada zirveye çıkarıyorum. bundan dolayı yapmaz. sendede hata var ama o esin tam bir kanı bozuk k. bkma
02 Yorumla- +1 yıl
Yok bende senin gibiydim de anlatacam bekle
- +1 yıl
Can'ım hani başka kadına gitmesini istemiyorum benimde hatam var biliyorum belkide sana ters geliyor ama bende buyum işte kocamı eskisinden de Mutlu etmek istiyorum eskiden beri ama kocam hiç benden seksi giyinmemi istetmedi denedim bir kaç kez istemem yapma dedi beni altı ay beraber oturalım ev alalım ayrışalım kiraya çıkmayalım defi kandırdı meğer anası ve bacısının kölesiymiş önce kaynana kaynanam zaten bizi soğuttu zaten çobanın başı o birde biri yani arkadaşı yalakalık yapacam diye bunu o konsa götürmüş asla kimseyi kırmadım mecbur kalmadıkça kimsenin yuvasında da gözüm olmadı bu yüzden de hak etmedim diye düşünüyorum bana kızsanda boşanmak en son inan ilk duyduğumda yalvardim kocama o kadını da aradım git bekar bul diye yok kansermiş dertleşiyormuş öyle dedi baktım baş edemedim gittim bir ay ayrı kaldım barıştık yine bitti dedi bitmemiş ondan ben akıl arıyorum danışıyorum
Manyaklık işte pavyona giderler kadının bir içkisine 70-80 tl öderler ancak 15 dakika oturur yanında 2. Yi ısmarlamazsa kalkar gider. Bir gece de 300-500 tl gömerler. Kadın da orda iki cilve yapınca içnin yağları erir. Gram akıl yok bu pavyona takılanlarda
31 Yorumla- +1 yıl
Yok valla
- Moda & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılankaralıysa inanırım tanıdığım ankaralı bir sürü arkadaş öyle çünkü adamlar gözünü pavyonda açıp pavyonda kapatıyo :D :D :D
013 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ilk defa bir konsla taniştı kaybetti kendini
- +1 yıl
dedim ya ankaralıysa ya da o taraftansa gayet normal ben o muhabbetlere çok şahit oldum çünkü seninde dediğin gibi şu kons mudur nedir onlara bayılıyolar ;) :D
- +1 yıl
Evet ya
- +1 yıl
işte benimde hiç sevmediğim şeyler o yüzden evlenirken eşinizi test edin neyi sevip neyi sevmeyeceğini iyice öğrenin sonra evlenin ;) :D
- +1 yıl
Evlenmeden önce böyle değildi sonradan degişiyo birde ben benim sözümü tutar sandım ailesiyle birlikte yaşayınca olmadı annesi beni kıskandığı içinmi yoksa sevmesini bilmiyorum sürekli hakaret aşagılama buda annesinin sözüyle hep hareket etti aynı onun gibi davrandı sonrada bu kadın meseleleri çıktı işte çok üzülüyorum Katlanmak o kadar zor ki
- +1 yıl
merak etme benim annem de öyle yengemde çok çekti zamanında en son abim taşındı gitti yengemle sürekli kavga gürültü falan anneler nedense hep oğullarını kıskanıyo ben bu yaşa getirmişim elin kızı benim oğlumu nasıl alır benden diye saçma bir sahiplenme yani bende çözemedim benim sırf bu yüzden sevgilim olunca bile bir ton laf ediyo bende hiç konuşmuyorum annemle alışırsın buna kocan da annesine çok bağlı anlaşılan azıcık kendine gelmesini sağla deri kaynanan baya uğraştıracak çünkü seni ;) :D
- +1 yıl
Ya artık sustular da şimdi de benim kocam bacım bulmuş oynaşiyor sürekli kons diyorlar ondan
- +1 yıl
biliyorum ne diyeyim ki yani şimdi senin durum baya bir sıkıntılı yani Allah sana sabır metanet versin diyorum başka da bişey diyemem durumlar baya karışık çünkü senin :(
- +1 yıl
Çok karışık kafayı yiyecem
- +1 yıl
Bu bana sahip çıkmazken bacım için canını verecek
- +1 yıl
bacım için
- +1 yıl
O kadın kons
- +1 yıl
boşuna yazmaya çalışma sitede otomatik argo çevirici var :D :D :D dedim ya işte değişiyo insanlar sen imana gelsin diye dua etmeye başla bence yoksa seninki sana baya bir boynuz takar ileride ;) :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte o kadınlar az yüz verince kendilerini bir halt saniyoar para olmasın bakalim o kadın yüzüne bakacak mi onun bosa gitsin.
45 Yorumla- +1 yıl
Oda biliyor demekki ladına Nasıl para veririm derdine düşmüş
- +1 yıl
Ben bunları Nasıl ayırırım benim kocam ilkdefa başka bir organ buldu kaybetti kendini
Cevap sahibi+1 yılBnce hiç ustune düşme dönüp dolaşıp sana gelecek.
- +1 yıl
Ama beni çok aşagılıyor dayanamıyorum birde sevgilisiyle konuşur gibi sürekli konuşup msjlaşıyorlarda önce varsapta ben atılmayım diye şimdi mms
Cevap sahibi+1 yılBosan.
Pavyon meyhane kahvehane buralarda takılan erkekler benim gözüm de boş ve canım erkeklerdir hele bu erkekler evli ise hepsan salaktır insanın karisi gibi mi var ya
218 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısın
- +1 yıl
Ama benim eşim bekarken hiç gitmemiş evlendikten sonra biz ailesiyle yaşadık be annesi beni sürekli aşagıladı oğlumu saf buldum dedi sonra bu gözüm açilsın dedi arayışa girdi bir arkadaşımda bınu götürd ve kadından vazgeçmiyor 29 yasında kadın
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Senden ricam o ladından Nasıl ayırırım çocuğum var
- +1 yıl
Kocam kendini akıllı sanan bir salak arkadaşı bu kadına götürdü aşık oldu hemencecik gece gündüz konuşuyorlar msjlaşıyorlar
- +1 yıl
Kabul etmiyor kadını yok diyor
- +1 yıl
Boşanmak istemiyorum bunları Nasıl ayırırım
- +1 yıl
Rica ediyorum bana bu lafın kocamı Nasıl etkiliyor biliyormusun me diyor
- +1 yıl
Pavyon kadınından ayırmak istiyorum
- +1 yıl
Bir ay gittim barıştık yine olmadı gizli gizli konuşmaya devam
+1 yılBizim ülkede ağır g0d0şluk vardır o. rspuya aşık olunur her zaman :D
22 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru Nasıl ayırabilirim
- +1 yıl
Bencede aşık olmuş galiba beni gözü görmüyor
Moda & Stil konusunda 886 cevap paylaştı. pavyona giden mi var hala? eski türk filmlerinde kaldı sanıyordum. eşinin savunulacak bir tarafı yok ama cinsel açlığını bastırıyor olabilir.
00 YorumlaKadın sevilir ama erkeğinde hangi ortam da takıldı ile alakalı bir durum ben pavyon bilmem mesela.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onlar gosterip gosterip vermez o yuzden gizemli olan zor olan her sey daha degerli daha onemli gelir insana 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin senden sıkılmış cilveleşme konusunda, hem egosunu tatmin edicek hemde yeni bir ten istiyor heyecan olsun istiyor
013 Yorumla- +1 yıl
TM doğrudur
- +1 yıl
O kadın ne diyor ne yapıyor ki eşim bırakmıyor onu
- +1 yıl
Kadın konsomatrislik yağan biri
- +1 yıl
Onunla konuşup sürekli tahtik olup boşalıyor bende olmuyor
Cevap sahibi+1 yılO bişe yapmasada eşin meğilli. kafayı takmış gözü dışarda olmaya o niyetle takılıyor zaten ona, kons da ona hayran değildir zaten işini yapıyor aşık olduğundan beğendiğinden değil onların amacı kocan gibi avanakların cebini hortumlamak mekan ve kendileri. için , diyeceği ona canım cicim sevgilim kocacım
Cevap sahibi+1 yılEşinin beğenisi o kadının vücuduna yönelmiş, sende kendine bak kilo ver sıkılaş bakımlı ol makyaj yap , belli ki yuvanı yıkasın yok , yoksa kabullenmezdin bunu , ne sapık kocan varmış
- +1 yıl
Ya çok azarlıyor bazen dayanamıyorum cvp veriyorum git diyorum konuşamadın sitemi böylesin dün izinliydi ama hem mms atıyor ona
- +1 yıl
Diyemi
- +1 yıl
Bu arada kilom yok
Cevap sahibi+1 yılBoşan
- +1 yıl
Boşanmak çözüm degil çocuk var arada
Cevap sahibi+1 yılÇoçuk varda baba nerede
- +1 yıl
şu an 2 hedefim var o lafından ve tanıştıran arkadaşından ayırmak
+1 yılHiç işim olmaz o pavyon karıları ile. Her erkeğin ellediği baktığı kadınlarla işim olmaz.
20 YorumlaYata odana renk kat kendine bak
Disiliginin farkina var aklıni kullan kocaya sahip cik00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki onun kadar çekici olamıyorsun giyimine kuşamına dikat et biraz cilve biraz naz erkeklerin hoşuna gider ilgi çekici ol. Tabi onun yaptıgıda erkeklik degil ya
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılSende evde pavyon kadını ol kalas gibi olma
40 Yorumla
+1 yılkaraktersiz bazı insanlar o yüzden
20 Yorumla
+1 yılbence ipler senin elinde ;)
010 Yorumla- +1 yıl
Yapsam
- +1 yıl
once bir kendine güven
- +1 yıl
Tam güvenecem sonra
- +1 yıl
selam görüşünün devamını yaparmısımn
- +1 yıl
a. selam konu neydi valla unuttum
- +1 yıl
Ya kocam safın tekiydi kadın koz bilmezdi şimdi bir oglum var ve kocam bir konsla tanışmış birde istesemde onu etkilemeyi beceremedim ailesiyle birlikte oturuyoruz şu an yoklar da bu yazda evlerimiz ayırılıyor artık ben kocamı o konsamatristen kurtarmak istiyorum
- +1 yıl
Fikirlerine açığım
- +1 yıl
ozelden yazişak olmaz mi
- +1 yıl
Olur tabii
- +1 yıl
takip et
Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eşinin pavyon kadınıyla ilişkisimi var yani?
08 Yorumla- +1 yıl
Var evet
- +1 yıl
Kons diyorla
- +1 yıl
Ben bunları Nasıl ayırırım benim kocam ilkdefa başka bir organ buldu kaybetti kendini
- +1 yıl
Doğru ben ne yapim değişik olsun
- +1 yıl
Şap alıp çayına koysam
+1 yılO eşinin bokluğu cınım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanı bozuk affedersinde eşinin
10 Yorumla
+1 yılGünaydın eşin onların oynaşmasına aldandığı için
03 Yorumla- +1 yıl
Günaydın ben bir bilsem o oynaşı
- +1 yıl
Alasını yaparım da neyle tavlıyordu ne anlatıyor bilmiyorum biliyorsan yaz lütfen
- +1 yıl
özelden yazıyorum oku
+1 yılverdikleri icin olmasin
03 Yorumla- +1 yıl
Ani de bende veriyorum
- +1 yıl
veriyormusun gercekten
- +1 yıl
ciddimisin kc para peki
Kızma ama o zaman biraz hata sende
010 Yorumla- +1 yıl
Kızmam vardır hatam ne söyle o kadından ayırıp yuvamı kurtarmak istiyorum
- +1 yıl
Bizim Türk kadınlarının yaptığı en bğyük hata şudur
Ben eşim için saçımı süpürge ettim çalıltın didindim. Hergün karşısına sıcak yemekler yaptım temizliğini hiç ihmal etmedim evi temizledim bikmem kaç tane çocuk verdim vs vs ama atladıpı bişey var. Adam aenin saçının süpürge olmasını istiyor mu? Adam karşısında anneainş değil eşini istiyor ona anne gibi değil kadın gibi yaklaşın onun isteklerini anlayın ona gmre hareket edin. O kadınlara yeden gider? Evde bulamadıkları için. Eşinle cinsel hayatınız nasıl desiiem belki kırktane yasak sayarsın onu yapmam bunu yapmam vs vs adamda işte onu yapaba gidiyor. Eşinin gözünüde gönlünüde doyurman lazım yatakta sınırların olmasın biraz kendine bakım yap. tamam adamda suçlu o konuda biley deniyorum ama sende biraz onun gitme nedenininortadan kaldır - +1 yıl
Aynen doğrusunu söylüyorsun ben kayın validemde oturduğum için o da hep beni küçük gördü eşime karşı beni hep küçük düşürdü buda annesi bacım dedin aynısını derdi doğru bakımsızdım ama süslensem göze batardı bende bıraktım gittim kendimi anası ilk bunu itti kadınlara oğlu safmış ben onu kandırmışım ancak altına yat yat gönder dedi alttan aldım sustum eşimde duymuş bunları arayışa girdi çanak okeyden filan faceden hep biriyle konuşurdu bir yalaka köpek arkadaşı bunu götürmüş barmı neyse Oray'a. bu da sürekli konuşuyor hiç
Susmuyorlar yalvarmalar kavgalar hiç bir şey kar etmedi polislik olduk bir atattı kaldık barıştık bitti dedi bitmemiş işte yuvam kurtulsun yataktada yasağım yok sma bende bu aralar kasıyor kendini - +1 yıl
Yaptım olmadı sabredecem ve o kadın gibi olmayı deneyecem ve teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için eğer Bilgin varsa bana yaz özelden de olur sonuçta erkeksin anlarsın bu kadın ne. anlatıyor erkeklere oyuncak oluyorlar
- +1 yıl
Bilmek uygulamak istiyorum
- +1 yıl
Takip edim seni pek anlamıyorum da bende
aptallar ondan
10 Yorumla
+1 yılKadinlar neden motorluktan vazgeçemiyor
00 Yorumla
+1 yılne zamandır beri?
02 Yorumla- +1 yıl
Ben öğreneli 5/6 ay oldu ama öncesinde var tahminim bir yıla yakın
- +1 yıl
neden ayrılmıyorsun ya da karsına alıp konusmuyorsun?
sen istediğini veremiyosundur
011 Yorumla- +1 yıl
Veriyorum her istediğinde
- +1 yıl
Can'ım derim aşkım derim herşeyi yaparım olmuyor
- +1 yıl
Salağın teki
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben bilsem ahh
Pavyon mu kaldı
01 Yorumla- +1 yıl
Var demekki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde huzur yoktur belkide
00 Yorumla
+1 yılruh hastasi galiba
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHiç gitmedim
00 Yorumla
+1 yılmanyak mi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılişim olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne