WhatsApp'ın yeni özelliği beraberinde neler getirir sizce? "Neredesin kontrol edeceğim, aç çabuk!" gibi diyaloglar yaşanır mı? Sevgilinizi whatsapp görüntülü arama ile kontrol ediyor musunuz?
Sevgilinizi veya eşinizi WhatsApp görüntülü arama ile kontrol eder misiniz?
aldatacak insan aldatır böyle şeyleri sevmiyorum. insanlar ilişki yaşayacaklar diye köpek oluyor. bu kadar kaptırmayın kendinizi. kişiliği ilişkiye yansıtmak gerekiyor. şahsen benim sevgilim aç bakıcam nerdesin dese direkt soğur ve uzaklaşırdım
ona güvenmiyorsam ne işi var hayatımda biraz güven bence
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıskançlıkla alakası filan yok bunun, güvensizlik tamamen. Sevdiğin sinemadayım dediği halde sen fotoğraf at diyosan senin ona inanmadığını güvenmediğini gösterir. Ben sevdiğime güvenirim onun sözünün üstüne bir şey düşünmem de istemem de.
herkeste bir lakırtı güvenmiyorsa sevgilim olmaz. ya da yol orda yol burda falan. Ulen tamam bunun zaten kontral icabı yapılması ne fuzili bir davranışsa sizin verdiğiniz cevaplarda o kadar fuzuli. Bu kadar basit ya zaten yol vermek. Gtnü yırta yırta buldugun adam.. kadın vs. bir sana kamera ac bakayım nerdesin demesine kadar iticiyse seninde ona yolun açık olsun yol orda demesi o kadar itici. Evet sırf neden bu ya o duvarı yıkıcaksın. Ya da o duvarı aşıcaksın abi... Ama bu klişe gtnzle konuştugunuz cümlelerle degil. Marjinal olun biraz. Kendiniz olun. Ve baska yerinizle degilde beyninizle konusun.
Güven duygusu yitirilmiş bir ilişkiyi kurtaracak hiçbir kontrol mekanizması yoktur.
Hayat arkadaşına itimadın varsa bu gibi araçlara zaten ihtiyaç duymazsın. "Yok ben bir türlü şüphelerimden arınamıyorum" diyorsan cehennem azabına hoşgeldin demektir.
İnternet & Teknoloji konusunda 966 cevap paylaştı.
ilk kez gördüğümüz bir ozellik degil. kontrol etmek isteyen bu zamana kadarda kontrol ederdi.. Messenger Viber Tango gibi bir suru uygulama var goruntulu arama yapılabilen... Dunyanin sonu degil yani.. Cok abartmayin...
cok ergence seylere takiliyorsunuz abi bana neredesin diye sordugunda şuradayim dedigimde iste goruntulu ac falan dedigi an hayatimdan ciktigi andir inanmiyorsa yol orda ✋
İnternet & Teknoloji konusunda 441 cevap paylaştı.
Cok bu konularda sıkmadigim icin bana yalan soyledigini ve kontrol etmem gerektiren bir durum olmayacagini dusundugum icin oyle seyler istemem. istenmesini de istemem :))
Yok daha neler oda her an arar diye bir şey yapmaz yapacağı varsa da ben uyuyunca yapar hem onuda geçtim arkadaşlar kimse bulunmaz kumaş gibi kıskanmayın ya aldatan her türlü aldatır zaten
İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Kontrol etmem o ne öyle ya. Nerde olduğunu, kimle olduğunu zaten söyler bana benimde haberim olur. Kontrol etmeye ne gerek var güvenmiceksem niye hayatıma alayım
sanki anlıyorum bendeki de soru :D :D ben boğayım da aşırı kıskancım acaba sende mi boğasın ve kadınları da mı aynı özelliklere sahip onu merak etmiştim aslında
abi yalan söylemek isteyen kafedeyim der bara gider arkadaşlarını örgütler daha önceden fotoğraf çekip sana o an atar. ders çalışıyoruz der açmaz telefonu? boşuna zorlamayın, siz güvenmedikçe sevgiliniz yalan söyleyecek.
Hayır tabi ki, bu karşına hiçbir şekilde güvenmediğin anlamında gelir ve Eğer o benim sevdiğim adamsa, bu yola benimle çıkmışsa Ne ben onu bu şekillere sokmalıyım Ne de o beni...
En İyi Cevaplar