Birisiyle ilk buluşmanızda heyecan yapar mısınız? Kendinizi sakinleştirmek için neler yaparsınız peki? :)

Ben yapılı olduğum için çok terlerim ve bu yüzden çok heyecan yapmama taraftariyimdir ve önceden kendimi hazırlarım yakışıklıyım iyiyim diye ki karşımdaki bu enerjiden etkilensin ikincisi ise genel heyecan sebebi terslenmektir eğer buluşmaya evet deyip oraya kadar gelmişseniz sizi gereksiz yere terslerse sizin de onu tersleyebilcek kadar mükemmel olduğunuzu unutmayın yoksa o malum kişi yanınızda olmazdı fakat bunun gazına gelip manitaya şekil şukul yapmayın yeter beyler bayanlar.
heycanlamaz gibi gorunurum ama içimde heycan kasırgası eser belli etmemeye calısırım gerekirse odunlasırım hatta 4-5 sene one ilk bulustugumuzda o kdr cok heycanlıydım ki elim ayagıma dolasıyordu dilim dolanıyordu kızın gözlerine bile bakamıyordum daha dogrusu daha fazla heycanlanmamak için bakmamaya calısıyordum o da beni odun gibi gormus öyle anlamıstı ama sonra gayet iyi ve utangac heycanlı biri oldugumu anladı ve sevdi diye dusunuyorum
Buluştuğuma göre değer veriyorumdur, değer veriyorsam ilk buluşmada da, yüzüncü buluşmada da heyecanlanırım. Heyecanlanıyorum da:) Sakinleşmiyorum, sakinleşemiyorum:) Ama böyle elim ayağım birbirine dolaşmaz da, heyecandan midem bulanır, önceki gün doğru düzgün uyumamış olduğumdan ve erken kalktığımdan gözlerim acır, çok gülerim, belki çok konuşurum, koşa koşa giderim yanına filan:)
-Gecen bol olsun.-
Ben çok heyecanliydim. Ama çok sakin kaldım. Bunun için gerçekten çok büyük bir eform harcadim diyebilirim. Sakın kalmaya çalıştım normal birisiymiş gibi görmeye çalıştım. Yani bunun açıklaması yok aslında😂
Cevap
116Cevap
Heyecanlanmak ne kelime elik ayagim birbirine girer😂kasildikca kasilirim😂yuzum kipkirmizi olur😂nasil sakinlestigime gelirsek daha hic sakinlesemedim😂
Heyecan yaparım tabi ki..
Ama erkek olduğumuz için daha sakin kalmaya ve karşımdakini de rahatlatmaya çalışırım..
Araya ufak tefek espiriler.. ;) Gerginliği alır..
#Vesselam
Öncesinde titremeyen kolum bacağım kalmaz ama sonrasında neler konuşacağımı düşündüğümde az biraz heyecanım geçer ama birkaç saniye sonra tekrar başlar. Derin derin nefes alıp vermek insanı rahatlatıyo
yooo heycanlanmam sanırım :) gerç isevgili babında kimseyle buluşmadım hep arkadascaydıda. heyecanlanmam :D heyecanlansam bıle bellı etmem cok ıyı oyuncuyumdur :D
aaahh ahhh.
geçen sene tam da bugün sevgili olduğumuz gündü.
ilk bulusmamizdi bugün. çıkma teklifi ettiği Madoda buluştuğumuz gün. :(
tabi 2 ay sonra bitti.
bir daha da sevgilim olmadı
Heyecanlanıyorum, onun yanında fazla konuşamıyorum bile normal ortamlarda herkeai güldürür ya da iyi konuşurum ama hatunun yanında su içmeyi bile unutuyorum
Ben sevgilimle ilk buluşmada çok heyecanlıydım hatta o gece ikimizde uyuyamadık fakat karşı karşıya geldiğimizde büyük heyecan kayboldu aşk geldi sevgi geldi huzur geldi güvenlik geldi yerine
Şimdi heycanlanmamak için buluşmaya gitmeden önce sakinleştirici caylar iç sonra buluşmaya gidecegin kıyafet secimin kendini rahat hissedecegin seyler giy.
Heyecanlanırım fazlaca ama yine de ister istemez çok sakin davranırım. Nasıl yaptığım konusunda bir fikrim yok.
Hoslandigim beğendiğim biriyse evet heyecanlanirim ama normal hadi git görüş birisiyse Hayır heyecan olmaz etki alirmiyim düşüncesi olur
Ben pek yapmam hemen konusacak ortami ısıtacak konular acilirsa heyecan gider ama konu acmadan bakisirsan tabiki heyecan baslar
Dusunmemeye calsiirm. hani insan soyle yaparsam aptal gibi gorunurmuym falan diye dusunur ya ben onu dusunmem olabildigince aklimi baska seylerle mesgul eder bulustugumda dogal davranirim ;)
Heyecansız olmaz olmasına da, Sıradışı bir durumun olmadığına kendimi inandırırım. ya da olsun isterim ki, bir anlamı olsun 😊
Hayır heyecanlanmam. İlk buluşma gibi bişey oluyosa zaten ben sıkıntılı bölümü geçmişimdir. Ancak tanışma kısmı problemli olabiliyo çünkü hiçbir fikrin olmuyo kimdir, neyi sever gibi. bocalamak mümkün.
içip giderim her halde :D ama ilk 5 dakikayı atlatırsam sakinleşirim :D aşırı da heyecanlanmam
Evet ister istemez heyecan yaparım. sakinleşmek için ise oda birşeyler hissediyor ki yanımda derim herhalde :))
Eczaneden rahatlatıcı bir ilaç almıştım. canım eczacı, beni kabız sanıp ishal edici ilaç vermiş. Allah'tan prospektüsünü okuyunca içmeden buluşmaya gittim.
Sadece ilk 5 dakika heyecan oluyor. Sonra normal geliyor bana.
kendini haraket rahat ol oda bir insan sonuçta 😄
Kizlarinda helaya gittigini ogrendigimden beri heyecan yok. .
Heycandan üzerime cay dokmuştum. Ellerim titriyordu 😂
Kadınlar erkeklere göre daha sakindir. Onun dışında heyecanlanmayan insan yoktur.
Kendime sürekli kendim gibi davranmam gerektiğini hatırlatırım
Her gün yeni birisiyle tanıştığım için heyecan yapmıyorum
Ben heyecandan konuşamam karşımdaki kişinin bana olan yaklaşımı sakinleştirir ancak
yok be sadece üstüne atlamamak için kendimi tutarım =D =D
cok heycanlanırım :D ellerım terler yanaklarım kızarır mal gıbı sırıtırım
Ben cok heycanlanmam genelde, cok heycanlandığımdq su içerim :D
Heyecandan elim ayağıma dolaşır, sesim çıkamayacak hale gelir.
Hayır.
Altı üstü benim gibi ölümlü bir fani.
Ne diye gözümde büyütüp heyecan yapayım?
Sakinleşemeyip farkında olmadan kafamı havadan sarkan lambaya çarpmıştım 😂
ilk olan her şeyde heyecanlanıyorum genel olarak :D
Buluşacağım kadar önemli biriyse kalpten giderim en başta. Ama gördükten sonra geçer 😀
valla bu resimdeki arkadaş hic heycanli gibi degil çok pis bakyo.
Birileri birileriyle bulusucak galiba , oyle hissettim? ;)
Dogru tahmin etmisim kim bu sitenin o sanslisi
Nasil gecti :) ?
odun gibiydim 4 sene onceki sevgilimle bulustuumda 😂
ahaha
Sakin kalmaya özen gösteririm. Karşı tarafın iyi hissetmesine yardımcı olur.
oturup merhaba berhaba dedikten sonra oldu o zaman diyip kalkmışlığım var :D
eğer seviyorsam heyecanlanırım elim ayağım birbirine girer
Ağır yalan
Ne yalan
Elinin ayağına girmesi hayal etsene
lafın gelişi
Ne heyecanlancam beee kalp krizinden giderim en fazla
dideral hap kullanmıştım ilk buluşmamda ama sonra anladım hiç gerek yok o salaklıklara hepimiz insanız hepimizin kusurları var en güzel rahat konuşma biçimi psikolojik olarak beyin'de yaşanır kendini hazırla sonrasını akışınaaaaa bırak :D
kimseyle buluşmuyorum ama şu an buluştuğumu hayal ettim galiba ölüyorum 😄
daha bulusmadim konustugum sevdiim birisi var okuyor simdi yariyilda gelecek gorusecez cok heyecanliyim
Heyecanlanmıyorum. Uzun zamandır kımseyle gorusmedıgımden belkıde
etkileyecegime emin giderim ki özgüvenimle onun başını döndüreyim
bilmem buluşacak biri lazım önce bulalımda sonra bakarız nolcana
ben gayet profesyonelim..
gayet sakin istediklerini söyleyen konuşan kişiyim..
biraz alchol icerim sakinlesmek icin. sonra gerisi geliyor zaten.
heyecanlıydım ama tatlı heyacan o. haraketlerim rahattır
ilk buluşmamda neredeyse sevişiyorduk 😂😂sinemadaydık rahat duramadık ikimizde
Sevdiğimse iyi anlamda bir heyecan olur. bir an önce görüp sarılma isteği falan
hic yaşamadım. olurda yaşarsam diye yorumları okumaya geldim :)
uyanırım nefes alıp veririm 😀 insan icin heyecanlanmam
Ben kendimi sakinlestirmek icin ugrastikca daha beter oluyorum ve ses tonum bile degisiyo malesefki
Buluşmada heyecan olmuyor bende sadece etkilesim olur mu diye düşünüyorum
Kaybedecek bişeyim yok derim, karşı tarafın davranış şekline göre hareket ederim.
heyecanlama demeyelimde merak ederim nasıl geçecek diye :)
Pek heyecanlanmam aslında zaten beğenilmeyeceğimi bildiğim için rahat olurum
heyecan yapmışsam hoşlanmışımdır yoksa heyecan falan yapmam odun gibiyimdir
gardas inan ilk bulusmaya gittim kız gelmedi sansa bak sonra hiç bir kızla bulusmadım :dd
En İyi Cevaplar