Hic böyle degildi 11 aydir cikiyoruz, son 2-3 hafadir ben ona bakinca, ya da dokununca ya da ne bileyim öpüsünce terliyor bir tuhaf oluyor hic böyle degildi acaba neden ya? sicaktan falanda degil ortam sicak degil hic
Cevabın nedir?
+1 yılöpüşürken ortam nasıl sıcak değil. istersen öpüşürken kol altına bir derece koy bakalım gör ortamın sıcaklığını. utanma sürece demek ki şimdi başlamış.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok ben hava sicakligini demistim. öncedende öpüsüyorduk hic böyle olmadi son 2-3 bulusmada böyle beni görünce heycanlaniyor terliyor anlamadim valla
- +1 yıl
ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum doktora götür bari.
Soran+1 yılyok ya ben farkettigimi bile belli etmedim utanir diye
+1 yılburnundanda derin nefes alıyo mu ?
17 Yorumla
Soran+1 yılona hic dikkat etmedim ama gözlerime bakinca derin nefes aliyor sanki
- +1 yıl
:) burnundaki nefesi hissedersen :)) sana karşı aşırı dolu :D
Soran+1 yılya sorma boynuma bakiyor dakkalarca yaklasiyor boynumu öpüyor falan kulagima ismimi fisildiyor yani böyle seyler oluyor hep ama gerci bunlari uzun zamandir yapiyor ama bu terleme olayi daha yeni 2-3 bulusmadir :/
- +1 yıl
:)) o kadar konusuyoz bir +1 ya da en iyi cevap secmiyon :D yok sna yardm :)) ska saka ama hazır değilsen uzak dur onun yanında cekici giyinme konuyu hep maltlaştır
Soran+1 yılnormal giyiniyorum aslinda yani kisa kollu bile giymem hep uzun seyler benim tarzim ama o yinede farkli bakiyor ben farkediyorum bikere bana arkadan sarilirken gögüslerime baki ona dögru döndüm oraya bakiyordu mesela ne yapayim bilmiyorum
- +1 yıl
eğer gerçekten aşıksan ve seviyorsan hep zor kal ona hep arzulasın yoksa herşeyi yaşarsan basit kılar seni bu
Soran+1 yılevet aynen evlenene kadar beklemek istiyorum ama o da cok zor görüyorsun oglanin halini bendede ayni bulusunca icimiz gidiyor bide koskoca 2 sene var daha önümüzde :( cok cok zor ya allah sabir versin bize vallaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılPatlamaya hazır bi' volkan!
Dikkat et, bakirse görmemiş gibi saldırıp fena patlayabilir..11 Yorumla
Soran+1 yılben bakireyim o da bakir oldugunu söyledi ya böyle bir durum var biz nezamandir tanisiyoruz 1 aydirda cikiyoruz ama benim okulum 2 yil sonra bitiyor mecbur beklicez okadar evlenmek icin, evlenmeden öncede iliskiye girmicez sende hormonlari mi firliyor? yani belli de oluyor hep ahhh sen evlenince görürsün gibi seyler söylüyor ama o yüzden insan terlermi hic onu anlamadim
ayy vıcık vıcık oluyodur leş gibide kokuyodur şimdi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhic kokmuyor vallaha okadar sariliyorum ediyorum ciktigimizdan beri 1 kere bile koktugunu görmedim
Soran+1 yılyaaa öyle anlayamadim vallaha
+1 yılSanırım senin son kullanma tarihinin geçtiğini düşünüyor ve eminim hayatında artık yeni biri vardır ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılyok beeeee ne diyorsun ya
- +1 yıl
Ne yani olamaz mı ?
Soran+1 yılben biliyorum o beni deliler gibi seviyor he desem hemen simdi evlenir benimle
- +1 yıl
Öpüşünce terliyo diyosun peki sadece öpüşüyormusunuz ?
Soran+1 yılevet ama öpüsürken degisiyor bazen sadece öpme oluyor bazen boyun kulak öpüyoruz oksuyoruz boynumuzu ama alt taraflarda ya da benim gögüslerde fala birsey olmuyor öyle belimi kalcami oksuyor
- +1 yıl
İşte bu yüzden terliyor garibim sonuca gidemediği için yani :))
Soran+1 yılöylemi dersin? ama öpsmeye baslayinca hemen terledi gecen ya da ondan önce hic öpüsmedik bile sadece arabada yaninda oturuyordum terlemeye heycanlanmaya basladi :S
- +1 yıl
Hararet yapmış işte ;) hararet yapan motorun hafasını alıp soğutmak lazım haksız mıyım ? Bu arada ekler misin...
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Geri Dönüşüm Kutusunu Boşalt" düğmesine bas çocuğun, rahatlasın.
10 Yorumlaİçinde volkanlar patlıyodur çocuğun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılya onu belli ediyor zaten evlenene kadar nasil beklicem diyor mesela 2 senemiz var daha benim okulun bitmesine... ama bu yüzden insan terlermi böyle ya anlamadim
Dikkat et de headshot yeme knka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ya azmıs ya da biseyler saklıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılsakliyor olamaz eminim
Buz ver buz:D
00 Yorumla
+1 yılSırtına havlu koy :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksi gelmis.
16 Yorumla
Soran+1 yıltamam bunu farkediyorum sen evlenmemizi bekle görürsün ya da ahh nasil dayancam 2 sene falan diyor kesin azdi ama bu yüzden insan terlermi onu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılNormalde terlememesi lazim. Sal cocugu biraz sevissin gelsin. Bu ne hal lan?!
Soran+1 yılAsk bu yok öyle sevismek gelmek.
Soran+1 yılbanada ugruyor elizabeth nerdeyse her gece mecbur o da öyle takilcak yani
Cevap sahibi+1 yılIki dille mille bir ise yara ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKobra uyanmıştır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım