Bu yasa geldim dogru dürüst deger veren seven insan görmedim..öyle bir duruma geldim ki ne evlilik hayali ne baska bir sey kaldi.. zaten topluma göre asmis durumdayim evlilik yasinida :).. sizce hakli miyim? siz nasil düsünürdünüz bu sartlarda?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk ve tek aşkimla 7 sene beraberdik sozlendik 1 sene sonra ayrildik. Nazar mi kader mi bilmiyorum ama benim aşka inancim kalmadi, yok yani. Evlilik bile düşünmüyodum ama şu an evliyim ve bana aşık olan bir eşim var, yani sen aşık olmasanda elbette karşina seni seven biri çikacaktir Allah hakkinda hayirlisi versin. Not : yaşinda ne varmişta? millet 60 ina kadar 3 kere evleniyo ;)
21 Yorumla- +1 yıl
canim benim bende senin gibi benzer bir durum yasadim.. benimde 7 senelik nisanlilikla sonuclanan bir iliskim oldu son sene yaptigi hatalar yüzünden bozuldu.. cok canim yandi.. insallah canim.. sende cok cook mutlu ol.. yorumun iyi geldi
En İyi Cevaplar
+1 yılevlilik icin gec degil, ask icin asla gec degil Allahtan hayirlisi:))
12 Yorumla- +1 yıl
canimm tesekkür ederim amin insallah :)
- +1 yıl
:))
+1 yılewliligin yasimi olurmus sewgikizi bir bak etrafina millet elektrik aliyo trafo aliyo ewleniyor bak tv. lere yaslari 60 70 bilmem kacinci eslerini arayan bulan insanlar war ewde kaldim ya da yasim gecti diye dusunme
110 Yorumla- +1 yıl
haklisin öyle dsünmekten cok dogru düürüst insanla karsilasmamktan biktim aslinda.. hayalkirikligi istemiyorum artik
- +1 yıl
bilemessn zamanin kaderin ne cikaracagini karsina
misal yanlis anlama bir bakmisin bni sewmisn ewlenmisn bir bakmisn baska biri cikmis karsina - +1 yıl
evet tabii hayat belli olmaz bilincli aramasamda tabii tamamen kapatmadim kendimi sevgiye aska sadece artik beklentiye girmiyorum olursa olur.. umudumu yitirmeye basasamda hayat belli olmaz dedigin dogru... umarim diyelim..
- +1 yıl
sen ya nasip de rabbime birak gerisini inancini kaybetme
- +1 yıl
tsskr ederim istegi kaabul ettign icin ama yanlis anlamak yok
- +1 yıl
Hayirlisini diliyorum kalbim temizdir benim.. yok estagfurullah yanlis anlayacak birsey yok insani kadin erkek diye degil insan olarak bakarim.. satasan olursa zaten engelleme butonu var :) burada herkes dertlesiyoruz iste
- +1 yıl
eyvallah dertlesmek istersn güzin ablanin erkek wersiyonu burda ;)
- +1 yıl
:) süper o zaman tamam.. cok tesekkürler bugünkü yorumlarin icinde.. iyi geldi bugün burada icimi dökmek
- +1 yıl
ne demek reca ederim yine bkleriz ;)
- +1 yıl
Like :)
+1 yılyedıgımız kazıklar burdan sızın oraya yol olur.. ancak ınanc kaybedılmemesı gereken bırsey.. sıze denk gelmemıs olmasıda herkesın aynı oldugu anlamına gelmez.
111 Yorumla- +1 yıl
o kadar yoruldum ki hep hayal kirikligi.. artik karsimdakine degil kendime kiziyorum bu kadar temiz düsündügüm icin..
- +1 yıl
kac kez yasadınız hayal kırıklıgı.. yarımmı kaldınız? arkanızdanmı vurdular.. gururunuzumu hıce saydılar.. ne hayal ettınızkı ,, buyuk beklentılermıydı hep..
- +1 yıl
bir kere nisanlandim sorumsuzluklari ve yalan söylemesi yüzünden bitti :( beni senelerce oyaladiktan sonra hemde.. sonrasinda ikinciye seveyim dedim o kiside yas farki oldugu icin 4 yas aramizda göze alamadi.. simdi birde sacma sapan toplumdan yorumlar aliyorum.. ben güclüde olsam canim aciyor cünkü cok duygulu ve fedakar bir insanim.. neye yarar
- +1 yıl
yorum derken iste niye velenmiyorsun falan diye..
- +1 yıl
sızden kucukmuydu.. o zamankı yas ne ıdı?
- +1 yıl
nisanlimla hemen hemen ayni yastaydik.. birisi daha cikti karsima o 4 yas kücüktü olmadi.. biraz kücük gösterdigim icin ilgilenmis benimle sonradan hic ilerlemeden bozuldu iki uc kere sadece sohbet ettik.. nisanlimda 23 yasindaydim.. bu konuda yeni gecti bitti ama iliskimiz olmadi aslinda görüsme oldu
- +1 yıl
hayallerınız nedır?
- +1 yıl
cok güzel bir soru.. hayalim dost olabildigim, herseyimle sevip sevilebilecegim, hayati birlikte ortak kesfedebilecegim, manevi anlamda özellikle huzur bulabilecegim bir esim, isim yuvam ve nese dolu bir hayatim olsun.. ruhum doysun sevgiye sevilmeye.. ama gercekte kimsede bu duygular kalmamis..
- +1 yıl
bunlar yetecekmi.. baska bır krıter arzu dusunce yokmu?
- +1 yıl
var tabiiki daha.. ama temelde kendimi huzurlu hissedecegim bir yasam istiyorum.. gercek sevgi olan bir es.. mutlu oldugum bir meslek hayati.. kendimi rahat hissedebilecegim cevre dostlar.. esim olursa onunla elele hayati kesfetmek keyifli bir yasam kurmak.. coluk cocukda tabii istemez miyim temelde.. refah icinde yasayabilmek.. var yani hayallerim.. ama iste eksik kismi esle olan ilgili kisim.. gerisini kendim yapmaya calisiyorum zaten
- +1 yıl
Tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
Bende bu konularda herkes karşı tarafı suçluyor ama kimse kendine toz kondurmuyor diye düşünüyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Gercekten sevdigim icin cabalayan deger veren bir insanim.. hata ise belki cok deger vermemdir.. simartiyorum belkide karsimdakini hak etmeyen insanlarda suistimal ediyor benim sagladigim güveni.. yoksa bir hircinligim olmadi hic..
Şimdiki nesil ilişkileri sadece cinsellik üzerine zannediyo. Zaten Evlenip nörecen boşver teyze.
15 Yorumla- +1 yıl
teyze deme ufaklik... teyze gibi göstermiyorum ama neye yarar.. yas ilerlesede insan mutlu olmak istiyor kücük ukala kardesim
- +1 yıl
ve haklisin insanlar artik ne ruha nede maneviyata deger veriyor
- +1 yıl
yolu falan yarilamadim.. seninle yasit gösteriyorum yolu yarilamama bir 15 senem daha var ama artik birisi ciksin diye beklemiyorum aramiyorumda.. olursa olur.. ama senin gibi gicik teyze diyenleri pataklamak istiyorum cünkü sizin gibi düsünenler bu toplumu acimasizlastiriyor.. sevginin askin yasi yok ama onu yasayacak dogru dürüst insanda yok
- +1 yıl
Benimle yaşıt gosteriyosun? O zaman daha gençsin. Doğru aşkın sevginin yaşı yok ama o duyuları seninle yaşayacak birini olup olmadığını bilemezsin. Artık bir dur, genelleme yapma. Kaç kişi karsina ciktida boyle düşündürdü seni. Valla şu an benim ne düşündüğümü bilemezsin. Benim gibileri bilmemde benim toplumu acımasızlaştırdıgım yok. Ben kendi halında biriyim. Sen beni ne kadar tanıyosunda bu kanıya vardın.
Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Yaşını niye aşmış olasın güzel ablacım herkesin vardır bir alıcısı
17 Yorumla- +1 yıl
tabikide iste umudumu yitirdim.. her türlü olumlu özelligime ragmen karsima cikanlar istedigim gibi olmadi..
- +1 yıl
Ben kendimi meslegime odaklamaya kendimi gelistirmeye vermeyi planliyorum.. ve fizigimi güzelligimide korudum dahada korumaya calisiyorum.. ama artik umudum kalmadi ve yoruldum hayalkirikligindan.. bilincli kimseyi aramam evlenmek icin bundan sonra.. hayatima tesadüf kader gelirse gelecek ama ben iste güvenimi yitirmeye basladim ona üzülüyorum
- +1 yıl
yani insanlara güvenimi yitirmeye basladim.. hic acimadan kiriyorlar insani
- +1 yıl
Canim kardesim tesekkür ederim seninde hersey gönlünce olsun.. belli ki sende duyarli bir insansin böyle insanlarin oldugunu görmek güzel.. cok sagol..
+1 yılAskin yasi olmaz bence oyle dusunme elbet cikar biri senin karsina
11 Yorumla- +1 yıl
hayirlisi..
+1 yılbirini seviyordum dedim bu kız tam evlenmelik dedim artık kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti bende aska artık inanmıyorum çok haklısın
12 Yorumla- +1 yıl
aynen en sonunda bende o duruma geldim.. öyle birsey yok.. biz hayal aleminde yasamisiz..
- +1 yıl
aynen öyle
yaş ilerledikçe daha iyi anlyon insanlari o yüzden evlilik hayali kuramyon kesin bir pislik vardr diyon :)
212 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle ve malesef zaten pislik cikiyor afedersin
- +1 yıl
evet malesef öyleleri bizden mutlu
- +1 yıl
o zaman icindeki pisligi birak kiymet bil bak benim gibi iyi insanlari kiriyorsunuz
- +1 yıl
yok yaa bilincli kimseyi kirmadigimi biliyorum.. hatalari her insanin vardir ama kirmak baska birsey..
- +1 yıl
hatasiz insan yoktur insana zarar vermeyen sevimli hata görünen seyler vardir birde bilerek aldatirsin üzersin edersin onlar vardir.. odur asil pisliklik.. senin bahsettigin ama sanirim o sevimli türden olanlar.. bilincli hatalar yapmaman önemli
- +1 yıl
hayirlisi canim kardesim... cok sagol..
ben de seversen hiç bir zaman hakettiğin sevgiyi alamayacağını düşünenlerden oldum bu zamanda
221 Yorumla- +1 yıl
öyle oluyor cok seven bir yapidaysan isin zor.. bende öyleyim suistimal edildi bu durum
- +1 yıl
aynen öyle ayneeenn.. malesef yaralarida hep kendin sarmaya calisirsin.. kanar durur..
- +1 yıl
evet aynen ama insanin o anda elinde degil malesef.. hic takmayabilsek..
- +1 yıl
bende öyle keskeler degistirmiyor cünkü hicbirseyi.. elindede olmuyor zaten.. öyle devam ediyouz yara almis bir sekilde iste..
- +1 yıl
aynen öyle o konuda icim cok rahat ben hep elimden geleni yapmisimdir.. inan bana kaybeden aslinda biz degiliz üzülsekte..
- +1 yıl
yani kaybimiz bizi hayal kirikligina ugratan kisiler degil.. ama iste inancimizi umudumuzu yitiriyoruz o kötü olan.. ama belki bunlari geriye döndürecek seylerde yasariz daha.. dileyelim öyle olsun umudumuzu yitirsekde
- +1 yıl
evet zorla gibi birsey artik kendimizi zorlayarak.. ama olmali umut..
- +1 yıl
ya biz ögrenecegiz daha kati olmayi kendimizi korumayi o zaman ya da degecek baska bir insan ciktiginda anlam kazanacak hersey
- +1 yıl
mutlu olmanin yasi oldugunu düsünmüyrorum ben bu önyargidan baska birsey degil..40 yas nedir ki.. sana cok gelebilir ama 28 e falan gel dedigimi daha iyi anlayacaksin.. birde benim gibi 203 gösterirsen iyice rakamlar önemini yitirecek masallah diyeyim kendime :)
- +1 yıl
203 degil 23 tabikii :)
- +1 yıl
Masalahh diyelim ozaman 😉
- +1 yıl
@Tarabyali34 :) hehe diyelim.. tesekkür ederim
+1 yılHayatta hersey biz insanlar için unutma!!! Umusun herzaman olsun birde güçlü kal hayata karşı. .
15 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ederim bu icten yorum icin.. yitirmek üzereyim ve cok yoruldum ama sözleriniz teselli oldu.. güclüyüm aslinda ama cok yoruldum..
- +1 yıl
Okadar çok fedakarliklar yaptık ki hayatta değmeyen vefasizlara... Değmezmiş bunu iyi anladım. ..
- +1 yıl
bende öyle su icimin yanmasi bir gecse..
- +1 yıl
Zamanla olucaktir mutlaka... tabiki bu arada kendini mutlu etmen gerekiyor... senden başka hicbirsey senin kadar değerli olmadığını bilmen gerekiyor!!!
- +1 yıl
gayret ediyorum sen kaybetmedin diyerek kendime hatirlatmaya calisarak.. zaman iyi gelecektir dedigin gibi.. umudum o..
+1 yılAynı düşüncelere sahibiz. Boşver, evlenmeyelim. Böyle çok daha huzurlu oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
evet resmen vazgectim artik... o kadar romantik duygulu bir insanim vazgectim..
+1 yılGerçek Aşkı ara dünyada olan aşk dünyada kalır hacım :)
11 Yorumla- +1 yıl
o ayro o ayri.. herkesin birisi tarafindan sevilmeye ihtiyaci vardir
+1 yılBende evlenmedim, istersen tanışabiliriz.
12 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler ilginiz icinde bu sekilde düsünmezdim sanal ortamdan.. insallah kalbine göre birisini bulursunuz :)
- +1 yıl
İnşallah diyorsunuz ama, insan kendi nasibini kendisi arar, siz olur gözüyle bakmazsanız zaten olmaz. Siz nasibinizi arıyacaksınız ki rabbim karşınıza çıkartıcak. Yani karşınızdaki insanla tanışmadan nasip olup olmadığını bilemezsiniz. :)
aşka inanıyorum sen de inan...
14 Yorumla- +1 yıl
senin yasinda bende inaniyordum :) kaybetmeden evlen zamani gelince 5 sene sonra falan :)))
- +1 yıl
cook mutlu olursun insallah canim.. kaybetmemk icin cok direndim ilk defa artik yitirmeye basladigimi hissediyorum.. insallah bu hissi yok edecek seyler yasarim gelecekte..
+1 yılAşık olmak bile sıkıntı. Böylesi daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
artik gücüm kalmadi zaten yara almaya..
+1 yılbiz aşık oldukta ne oldu
18 Yorumla- +1 yıl
aynen zamaninda bende oldum..
- +1 yıl
kız geldi bir tokat attı simdi yüzüme bakmıyo
- +1 yıl
ne yaptinda atti o tokadi? hataliysan iyi yapmis yok degilsen bosverrr gitsin.. hayat ta onu tokatlar
- +1 yıl
biraz yakın arkadâstikti birinden hoşlanıyom diye biliyodu 3 gun once geldi hoşlandığın kız benmiyim dedi bende zaten herşeyi anlamıs dedim evet dedim oda tokat attı
- +1 yıl
canim benim kiyama bak simdi üzüldüm.. yok yok sen dogru olani yapmissin olsun belki o anda beklemedigi icin öyle tepki vermistir sen üstüünde durma o tepkinin ama bir daha o konuyu acmadan arkadasca devam ettir kendisi acincaya kadar birsey deme.. bakalim nasil davranacak.. belkide o da ister istemezsede üzerine gitme.. bosveeer gitsin.. ama canini yaktirma
- +1 yıl
görüşleriniz için teşekkürederim
- +1 yıl
bende tesekkür ederim kardesim.. gönlünce olsun hersey
- +1 yıl
seninde
+1 yılHiç mi evlenmedin ablam
12 Yorumla- +1 yıl
yok tatlim evlenmedim.. bir kere nisanlandim olmadi..
- +1 yıl
Hayırlısı olsn kısmet değilmiş demekki evlenmek içinde evlenilmez ki güvenin kalmadı belkide
Evlenmemek en iyisi bu zamanda.
11 Yorumla- +1 yıl
öyle düsünmey basladim hayalkirikliklari yüzünden
- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılaşkın yaşımı olur be güzel ablacım :)
08 Yorumla- +1 yıl
olmaz be canim aslinda ama iste hayalkirikligi kaldiramiyorum artik
- +1 yıl
bazen sevmek yetmiyo ama ne gelir elden dimi düzgün birisi olarak hayatını yaşıcaksın o zaman :)
- +1 yıl
evet elden birsey gelmiyor.. yara almamak icin cektim kendimi yapacak birsey yok.. ve dedigin gibi hayat devam etmek zorunda.. kendimi dahada gelistirerek en azindan mutlu olmaya calisiyorum..
- +1 yıl
ama çocuğu veya evli olmayan büyüklerimde hep derki aile kuramamak çok kötü der benden sana tavsiye kendini asla i-bnelere kullandırtma ama bir aile kurmaktanda çekinme karşındaki değecek kişiyse onu kaybetme duyguların ve hislerin artık oturmuş doğruyu yanlışı sen bilirsin ben konustugumla kalırım daha yolum uzun :)
- +1 yıl
canim kardesim ne güzel yazmissin tesekkür ederim evet haklisin... hayalkirikligindan korkar oldum iyice uzak olsun pis niyetli insanlar benden.. ama dedigin gibi dogru birisi cikarsada korkularima yenilmemeliyim.. ben aile insaniyim aslinda duygusalimda sans iste.. bakalim bundan sonrasi ne olacak..
- +1 yıl
seninde karsina en iyisi en tatlisi ciksin canim kardesim.. herseyin güzeini yasarsin insallah
- +1 yıl
teşekkür ederim inşallah evlenirsinde birgün buraya mutluyum yazarsın
- +1 yıl
insallah canim kardesim..
bnde aşka inanmiyorum
kahrolsun ask yaşaşın seks08 Yorumla- +1 yıl
o senin icin gecerli tam o yaslardasin.. büyüyünce erkek de olsan seni seven birisini istersin sende..
- +1 yıl
Günaydin kardes.. karar ver ama ona göre yaklasir kizlar sana :)
- +1 yıl
heheyttt iste simdi dogru yoldasin.. zaten sevgi olunca hormonlarda zamanla olur :)) en güzelinden hemde sevgiyle.. ama herseyin zamani var
- +1 yıl
hayirlisi minik kardes :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaan bos ver
11 Yorumla- +1 yıl
canim yanmasa bosverecgimde..
aşk ne ki kısa süreli sarhoşluk
01 Yorumla- +1 yıl
ask derken kisa süreliden bahsetmiyorum aslinda sevgi demek daha dogru olur.. sevilmek sarilp sarmalanmak.. evet o hoslanma ask kismindan bahsetmiyorum aslinda..
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam