bacagına o elini koyarken sen nerdeydin sende ona iş atıyon yeme beni
01 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ben uyardım zaten iş atmak nedir ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldediğin olay birebir iş atmak işte kendin vermişin örneği
00 Yorumla
+1 yılseninle amaçları var canım istemiyorsan hiç konuşma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı. Bizimle calismak ister misin demek istemedigi belli. 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılNey
Soran+1 yılYaaaa tövbe tovbe
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. O cinsel dürtü hissediyor sana
17 Yorumla
Soran+1 yılCinsel dürtü ne
Soran+1 yılKesin boylemidir sadece bir hareketiyle bunu anlamak biraz onyargı olmuyomu bu.
Soran+1 yılHayır derken kesin böyle değildir mi yoksa onyargı degilmi
Soran+1 yılHm kötü oldu bu 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatağa atmak istiyor diyor daha ne olsun
075 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmediğinden mi yoksa benden hoslandigi icinmi
Cevap sahibi+1 yılSenin gönlün var heralde. Adamın sevmekle işi yok derdi seks
Soran+1 yılTamam işte bir insan sevdiğiyle de böyle şeyler düşünebilir sevme ihtimali olamazmı
Cevap sahibi+1 yılSenin gönlün var heralde doğru mu?
Soran+1 yılHayr ama merakkk
Cevap sahibi+1 yılBu tarz kimselerin aşkunıda sevgiside yerin dibine batsın bir boka yaramaz bencil kişiler dir bunlar
Soran+1 yılİnsan sevdiğini arzulayablr ama
Cevap sahibi+1 yılSevmek demek sapık gibi arzulamak değil. Aradaki ince farkı anlayamayacak kadar safmısın. Dışardan durumu gören bir erkek sence onun ve senin hakkında ne düşünür. Kız yolu demekki der ya da oğlan kızı beceriyor aferim bile der. Seven insan sevdiği kız hakkında böyle düşünülmesini istemez. Ya anlaşıldı seninde gönlün var. Vermekten yanasın yani.
Soran+1 yılSacmalama alakası yok ama sonuçta omzuma dokunsa bunu söylemezsin bacak diye böyle diyorsun degilmi peki sen böyle düşünürken o nasıl yanlış anlama ihtimalimi düşünmedi farklı düşüncelere kapilabilecegimi o bu kadar safmı
Cevap sahibi+1 yılAlakası var işte seni deniyor ve yavaş yavaş buna alıştırıyor hem baksana cesaretinden etkilenmişti bile. O kadar yorum yapılmış inanmıyorsun bile. Mutlu olacaksan söyleyim sana aşık evlenmek istiyor onun için böyle davranıyor. Ama bu koskoca bir yalan.
Soran+1 yılBen sana bana aşık de seviyor de demedim bir erkeksin bu yüzden soruyorum sen dusunuyosun görmeden daha bir söylemle karşıdaki o hareketi yaparken nasıl düşünemiyor bunu bana açıkla o zmn
Cevap sahibi+1 yılSende o tek gecelik kızlardan mısın yollumusun diye sınıyor. Değilsen bile sana bunu yavaş yavaş aşılıyor. Bunu nasıl göremiyorsun ki. Doğruyu söyle bişeyler hissediyorsun değil mi? Ama konduramıyorsun değil mi? Dürüst ol
Soran+1 yılHissetmiyorum ama konfuramadigim doğru
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin biraz daha büyük konduramadığın bunlar imkansız yapmaz dediğin düşündüğün herşeyin olduğunu olabileceğini göreceksin. Mesela sevgilileri tarafından tecavüze uğrayanlar onlarda konduramıyorlardı kırkyıl düşünseler akıllarına gelmezdi ama oluyor malesef
Soran+1 yılBeklemediğin şeyler oluyor doğru da yaşlarımız yakın sanırım sen baya tecrübelisin ama
Cevap sahibi+1 yılHayat tecrübesi diyelim sokakları biliyorum. Varoş mahallesi derler oralarda büyüdüm hala hayatın içindeyim birde arkadaşlarım falan biraz sorunlu kişilerdi. Her telden adamlar vardı. İyi insanlarda var yok değil. Ama bu çocuk pek iyi niyetli değil haberin olsun
Soran+1 yılBen karşılık versem direk atar yani !
Cevap sahibi+1 yılBaya tecrübe derken hiç bir kızla yakından uzaktan bu tarzlarda diyaloğum olmadı kastettiğin buysa ben onlardan değilim ama o cinsi tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç fırsatı kaçırmazda. Sen seviyorsun bu çocuğu doğruyu söyle. ya da yaptığı işe yaramış belki cesaretinden belkide başka şeyden dolayı etkilenmişsin çok belli oluyor
Soran+1 yılHayr sevmiyorum arkadaşım uzak durmam imkansız o yüzden bu kadar sorguluyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl imkansız. Bende bunu anlamıyorum istemiyorsan hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini ona belli et. Tamamen selamlaşmayı istersen kesme ama lalibali olmasına fırsat verme.
Soran+1 yılYa işte kiza bilirsin belkide bu kadar yorum yapıldı ama ben hala öyle bir düşünceye sahip olacağına inanamıyorum o niyette olacağına da hiç gözükmüyor o ttipte değil sakın böyle bişeye fırsat verme olarak düşünme sadece o kişinin yatağa atmak gibi bişey düşünmesi ihtimaline bile olmaz ya yok yok kesin olmaz diyorum neden böyleyim ki ben..
Cevap sahibi+1 yılBen dışından mükemmel çok saf masum gözüküp de kaçtane kızın günahını almış birini biliyorum. Hem dışardan bakıp hapçı psikopat hatta kolları kesik tekin durmayan birinin cebindeki Son parayı çıkarıp hiç tanımadığı sırf ilaç parası diye çıkarıp para veren birinide gördüm. Dış görünüş hep aldatıcıdır. Ve nedense her kötü olaylarda bu yapmaz denilen kişilerin yaptığı ortaya çıkıyor neden acaba buda sorgulmalı. Çünkü ondan şüpelenmiyor ve kendini koruma ihtiyacı hissetmiyor oda ilk fırsatta zaten gerçek yüzünü gösteriyor. Şimdi söylediklerim anlamıyorsun inşallah başına gelmeden anlarsın
Soran+1 yılBaşıma gelmeden.. böyle artniyetli de olsa zorla bişeyler yapacak kadar hali yok ben istemedikce yapmaz düşüncem buuu
Cevap sahibi+1 yılBelki alkol verir sonra yapar.
Soran+1 yılZorla yapmak istemez yapmak istese bir sürü yöntem var dimiiii
Cevap sahibi+1 yılElbette ben mesela bayıltıp öyle yapıyorum tövbe tövbe bu şakaydı kimseyle birlikteliğim olmqdı. Ne biliyim zaten zorla yapmaya çalışmıyor ki. Seni buna iyice hazırlqmış baksana onu anlamaya çalışıyorsun hemde onun avukatlığını yapıyorsun. Zorla nasıl yöntemler vqr bilmiyorum açıkcası
Soran+1 yılYa ne avukatlığı anlam verememek olsa gerek
Cevap sahibi+1 yılAnlam mı bir insanın bir şeyi yapması için anlam vermene gerek yok sen anlam veremesende bazıları başka anlamlarla yaparlar.
Soran+1 yılKeşke yapmasaydı arkadaşımdı o benimmm ah ah ...😏
Cevap sahibi+1 yılSen onu arkadaş olarak görüyorsun ama o seni yatakta hayal ediyordur daha ne desem ki. Seninde isteğin var gibi geldi
Soran+1 yılHayır yok hatta şu an hayal ettikten nasıl yüzüme bakabiliyor sinir olaya basldmm
Cevap sahibi+1 yılTakma bunu. Bazıları böyle hatta şuda var iyiykine yaptığımız günahlar alnımıza bu dünyada yazılmıyor yoksa senin o iyi cici temiz saf dediğin dışı güzel insancıkların çoğu aramızda gezemezdi Pardon bu yanlış oldu burda bile adamlar yaptığı adilikleri utanmadan sıkılmadan anlatabilenler var onlarıda güzel bir şeymiş gibi gösterip yine gezerlerdi ve diğer azınlığı dışlarlardı
Soran+1 yılGüven mek diye bişey kalmadı erkeklerin hiçbirine güvenim yok gerçekten ilginç o mallığı yapınca ellerine ne geçiyor bunların anlamıyorum herşey cinsellik mi yani güzel çekici bakımlı iyi giyinen açık giyinen herkes erkekler için cinsel obje mi o potansiyelemi koyuyorsunuz hepsini hiç mi masumca sarilabildiginiz dokunduğunuzda yok kime güvenicezzz biz...
Cevap sahibi+1 yılYok elbette öyleleri var gerçekten var ama çoğu zaten biraz sizin birazda onların yüzünden hayata küsüyor başka şeylere kayıyor. Ama iyi erkeklerde var. Çok sevipte açılamayan ya da başka türlü algılanıp dışlanan içi içini yiyen.
Soran+1 yılEn ıyu en arkadasca gördüğüm kişi bile böyleyse hiç dusunemeyecgm seylwr düşünmüşsün başkası neler düşünüyor kimbilir
Cevap sahibi+1 yılya bu elini senin bacağına koyan kişi güvenilecek birisi değil güvenilebilecek kişileride zaten ya çok sıkıcı bulursunuz ya çok bakımsız ya da asosyal. Esas meselede bunları bulmak hem cinsel obje olarak görünmenizin tek sebebi erkekler değil hemcinslerinizin çoğu buna neden oluyor
Soran+1 yılNasl hemcinsim neden oluyor
Cevap sahibi+1 yılO oooo şurda bile yok anal yok şu yok bu. Sevgilimle yok sürtünmeyle yok şunlar yok fantazi muhabbeti eden hemcinslerinin hiç suçu yok bunlar kimlerle yaşıyor bunları. Valla benim hiç bir kıza dokunmuşluğum yok herşey evlenince dedim ama gördüklerim duyduklarım boşver evlenip ne yapacaksın dememe sebep oluyor. Hem obje olayına gelince her erkek her kızı öyle görmez ama o kişi bu tavırlarıyla tamda o dediğin kişilerden
Soran+1 yılAslında beni yanılgıya dusurende gördüğüm kadarıyla bu hareketi bana yapması bana karşı bişeyler hissediyo mü diye düşündürüyo çünkü başkasına degl bana yapıyor
Cevap sahibi+1 yılŞuanda seninle ilgili aklında olan seks. Başka bir şey değil. Sevseydi yani ne biliyim sana yakın olmaya çalışırdı tatlı tatlı bakardı ya işte masumane yaklaşırdı. Ama öyle bacağına elini atmak falan ters hiç bir şeyi düşünmese ben buna böyle yapıyorum ama başkaları bu kız için ne düşünür diye kendine çeki düzen verirdi. Ne kadar arzularsa arzulasın sevdiği kızın hakkında başkasının başka türlü düşünmesine neden olacak davranışlarda bulunmazdı. Madem arkadaşsın seni seviyor sana gelir uygun bir ortamda sana karşı bişeyler hissediyorum der ya da bunu masumane belli ederdi. Bilmem anlata bildim mi?
Soran+1 yılEvet evet anladimmm şu an güya bu arkadaşım beni evine davette ediyo ama kalabalık ortam başbasa değiliz gitmeyimmi yani benim için kötü olabilirmi güvenim iyice sarsıldıiiii
Cevap sahibi+1 yılValla kendin bilirsinde. Seviyorsa insan olur adam gibi gelir teklifini eder sende ona göre bir şeyleri kafanda tartar onagöre cevap verirsin. Kalabalık ortam olduğunu nerden biliyorsun. İstersen git ama yalnız kalma derim ben ahlak polisi değilim gerisi sana kalmış. Sen istersen kafanda tart ona göre kararını ver
Soran+1 yılAnladm teşekkür ederm yinedee
Cevap sahibi+1 yılÇok mu yakışıklı ya da seni buna çeken ne merak ettim
Soran+1 yılArkadaşm dedim ya
Soran+1 yılVe de cana yakın
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum benimde cana yakın arkadaşlarım oldu ama ben jiç bir kızın bacağına elimi atıyım gibi bir düşünceye sahip değildim hatta onlara laf söyletmezdim bile.
Soran+1 yılHiç mi içinde yani yüzde bir bile iyi niyet olamazmı çünkü arkadaşm ve görüşüyoruz
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir arkadaşım olmasını isterdim ne güzel kötülük düşünmüyorsun. Şimdiki kızlara nasılsın diyoruz hemen onun altında farklı nedenler arıyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen bacağına elini koyduğunda ona ne dedin o ne yaptı
Soran+1 yılEvet ben öyle düşünemem kolay kolay kondurmak istemem yani ama snrm düşünmek zorundaym
Soran+1 yılBisey demedim o anda yabancı olmadığı için tepkisiz bir şekilde durdum oda bir kaç dakika sonra çekti
Cevap sahibi+1 yılAnladım bu tarz şeyleri sevmediğini belirt. Seni davet ettiği yerede gitme. Hatta yarin ona bizzat sen benim bacağıma neden dokunuyorsun de ya da en güzeli ona deki sen bana işmi koyuyorsun de. Bakalım ne diyecek tepkisine bak. Herkes öyle değil ama çoğu o cinste anlamışsındır umarım
Soran+1 yılAnladm yapacak birşey yok bakalım bir daha yaparsa soylerm belki
Cevap sahibi+1 yılBu tarz bir hareketi olursa direk de sen bana işmi koyuyorsun. O nerden çıktı derse şu arkadaş öyle diyor de sonra bırak kavga etsinler sende çekirdek çitle çok zevkli oluyor😂😂
Soran+1 yılHahahahhaha olabilir aslında.. bu arada iş koymak ne onu bile tam bilmiyorum bu zmana kadar niye yaşamışım ben😂😂
Cevap sahibi+1 yılEspri bir tarafada öğrenirsin daha zaten hergün yeni şeyler çıkıyor. Ama iyi insanlarda var. Senin gibi arkadaşım olsa iyi olurdu ne yalan söyleyim saf temiz masum insan onu üzmemek için ikikat dikkat eder. Zaten bu dünya o insanların hatrına dönüyor benim düşüncem bu.
Soran+1 yılOlabilir 😊
Cevap sahibi+1 yılNeyse çok gevezelik ettim. Sana iyi geceler fazla takılma daha çocuksun öğrenirsin
Soran+1 yılÇocukmu ne cocugu aa iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılSen hala bunumu öğrenemiyorsun
Soran+1 yılNasil?
Cevap sahibi+1 yılIki gündür hala o çocuğa bunu yakıştıramıyorsun. Ya gerçektende şaka maka bir tarafada sen bu çocuğa neden bu kadar güveniyorsun ilgin var değil mi? Yoksa ilerde başkalarıda yaparsa öğreniyim diyemi soruyu güncelledin. Ciddi merak ettim
Soran+1 yılSoruyu güncellemedim ki yani güncelleyeli bir gün oldu ilgim yok ama beklemediğim bir kişiydi ve arkadaştı dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılSen gerçektende bu kadar safmısın. Ya gerçekten çok temiz kalplisin ya safsın ya da nebiliyim işte senin gönlün var. Diretiyorda diretiyorsun selamı sabahı kes demiyorum ama ağır başlı ol lalibali bali olma. Daha çok gençsin böyle yaparsan ondan olmasa bile biri seni çok üzecek dikkatli ol
Soran+1 yılLaubali değilim. Ayrıca gönlüm olsa tam tersi diretmezdim kabul ederdim belki mutluda olurdum.. ama arkadaş olunca farklı inan kiz olsan anlardın yani anlatamıyorum anlayamıyorum konuşsam bir dert konuşmasam bir dert bir yandan hoslaniyormu diyede düşünmeye başlıyorum hoslandigi icinmi böyle şeyler düşünmeye başladı acaba kafam karışık anlayacagn...
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene ordan konuşalım. Hem belki mutluda olurdum diyorsun bu nasıl bir çelişki anlamak güç gerçekten
Soran+1 yılYok burası iyi 😊 mutlu olurdum derken en azından kafama takmazdm çekerdim kendimi olur biterdi
Cevap sahibi+1 yılValla abazalıkla muhabbeti yapacak değildim ister inan ister inanma daha çok gençsin ve hormonlarınız fazla aktif erkeklerde öyle sen belki arkadaşça yaklaşıyorsun güzel bir şey ama bazı erkekler bu yaşlarda hemen hemen her kıza cinsel obje olarak bakıyor ben öylemiyim hiç işim olmaz hem ben o yaşları aşalı baya oldu yani diyeceğim bu onun kötü biri olduğu anlamına gelmiyor ergen ve farklı düşünüyor ne desem anlamıyorsun. Hiç farklı algılama Allah biliyor senin gibi iki üç tane arkadaşım olsa yeterdi ne güzel saf temiz masum. Dikkatli ol insanları tanırsın niyetlerini yakında çözersin. Neyse kendine iyi bak ve dikkatli ol
Soran+1 yılAnladım ellerinde değil hormonlar diyorsun sende haklısın teşekkür ederim düşüncelerin için daha ne görucem kim bilir 😊 insan herkesi kendisi gibi saniyor.. mesela ben onu bir kız kankam gibi yakın görüyodum ama dum geçmiş zaman da kaldı
Cevap sahibi+1 yılDaha neler göreceksin neler dilerim senin gibi iyi birinin başına gelmemesi ama çok ta saf olma zaten bir kaç yıla kadar kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu önceden kestirebileceksin ama dikkat iyidir ve doğru dürüst olmaya çalış en önemlisi bu. Neyse sana hayırlı geceler kendine iyi bak. Fazla takma kafana senin yailarındaki erkeklerin çoğu öyle düşünüyor Senle ben aynı yaş değiliz bu arada. Hem bana başka türlü hareket etmek yakışmaz. Sende dikkatli ol.😊
Soran+1 yılPeki sağol iyi geceler 😊
Cevap sahibi+1 yılSende sağol
Eğitim & Kariyer konusunda 8,1b cevap paylaştı. Becermek istiyor seni
114 Yorumla
Soran+1 yılYok artik ciddimisn
Soran+1 yılNe yani sırf elini koydu diye 😏
Soran+1 yılKızsam da kizmasamda onun için ne anlam ifade eder of ben niye bu kadar safim
- +1 yıl
muhabbeti kes bence ama emin değilim dersen bir daha koyduğunda elini tut ve bacağından kaldır onun bacağına koy ve biraz çıkış hareketlerine dikkat et de muhabbeti yine kes büyük ihtimal özür dileyecek yanlış anladın diyecektir. Kötü olmak istemiyorsan bu aşamadan sonra sorun yok diyip uyurabilirsin ama fazla yaklaşma yinede.
Soran+1 yılHiç öyle bir amacı olan insan değil siz çok artniyetli siniz ya da ben çok safım
Soran+1 yılEvet o şaşırdı niye yaptığını anlamadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş koymak gibi bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılİs koymak?
Gizli Üye(30-35)+1 yılcikmak istiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılİs atmak eşittir çıkmak istemektir?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat