Üzerimde bir pandik yemişte morali bozulmuşluk kekremsiliği var. 22 yaşındayım ve hayat gerçekten çok zor.

ben taciz edildiğimde moralim bozulur. böyle sanki dört tane motosikletli metalci genç beni ortalarına alıp kötü kötü seksili şeyler söylemişler gibi hissederim. işte şimdi öyle bir ruh hali içerisindeyim. şimdi ben tüm bu sancıları aşabilmek için şu cehennem sıcaklığında umut sarıkaya'nın aforizmasını hayata geçirip montla zıçtım. yine mutlu olamadım. yaktım bir sigara bulaşık yıkadım. yok abi, olmuyor. belli ki benim mercimek beynim içimdeki mutsuzluğu bastırabilemiyor. sizler zeki insanlarsınız. sizlerinde vardır böyle arada mutsuzluk halleriniz. peki nasıl aşıyorsunuz. akineton içsem diyorum. lale müldür gibi nirvana yapsam diyorum. hem ben lale müldür'ü çok seviyorum. hayranı olduğum zeki, ufku açık kadın mutsuzluk hallerinde böyle deliriyorsa, bir bildiği vardır. değil mi? akineton diyorum. içtiniz mi? :(
Üzerimde bir pandik yemişte morali bozulmuşluk kekremsiliği var. 22 yaşındayım ve hayat gerçekten çok zor.