güzel kız oluyor ayagi çirkin çıkıyor kızdan soguyorum artık kızların yuzune değil ayaklarına aşk oluyorum şöyle bir ayak olsada ikisinin kombini emsek ya uff
Benim kız da benim ayaklara çok takik. Çok seksi buluyorum diyor. Ayrıca ayaklarıma ve çoraplarıma karşı tutkulu. Sürekli siyah ve koyu lacivert çorap giyiyorum. Çoraplarım ile beni çok daha seksi bulduğunu söylüyor. Adeta çıldıracak gibi oluyor. bir defasinda eve getirmistim dayanamadı ayaklarıma kapandı en az 2 saat ayaklarıma sarılıp öptü. Hatta kendini paspas gibi bana çiğnetti. Kölesi oldu sanki ayaklarımın. Sürekli resimdeki çorapları giymemi ve ayaklarimin altinda olmayi istiyor. Bende büyük bir keyifle bagirta bagirta çiğnerim onu.
Anlamadığım nokta şu: Madem bayanlar, erkeklerin ayaklara ilgisini "iğrenç, kötü, çirkin, anlamsız" buluyorlar, be mübarekler neden o zaman o ayaklarınıza o kadar bakım yapıyor, ojeler sürüyor, törpülüyor, topuk taşı ile temizliyor, kremliyor, halhallar takıyorsunuz. Ben bunu anlamıyorum. Madem ayaklar cinsel obje değil, neden ayaklarınıza bu kadar özen gösteriyorsunuz. Güzel ayak sahibi olmak için ayaklarına ameliyat yaptıran kadınlar bile duydum. Tabii ki, erkeklerin ilgisini çekmek için. Bunu kabul edin. Bu da çok doğal. Hanımlar bunu gizlemeyi bırakın ve ayaklarınızla harika bir cinsellik yaşayın. Bunu sapıklık falan olarak da görmeyin lütfen. AYAK FETİŞİSTİ ERKEKLERİN BİR SÖZÜ VARDIR : "Her kadının bir ayak fantezisi vardır"
En İyi Cevaplar