Erkekler kendilerinden büyük kadınları sevebilir mi? Bu durumda ilk adımı atan kişi de kadın olursa ne olur?
Etkileşim ile ilgili sanırım. negatif ya da pozitif yaş aşkı engelleyen bir faktör değildir. saygı daim olduğu sürece her unsura karşın sevgi devam eder.
Cinsel ve sosyal olarak ister ama genellikle gelecek hayali yoktur büyük kadınla erkeğin. Erkek söz sahibi olmayı sever. Yanlış anlaşılmasın, yaratılış açısından söylüyorum doğası böyle erkeğin. E kadın büyük olunca takmaz adamı... istisnalar vardır ama yaş aralığının çok olmaması gerekir...
Şimdi bu konuda yaşlarda önemli ilk önce erkeğin ergenlikten çıkıp olgun düşünmesi şart bu da 27 yaşından sonra başlar çoğu erkekte ama 18 ile 25 yasında bir erkek aşık olmaz cinsellik için aşkım ayağına yatar
Kafaları uyuşuyorsa, kadın yaşından genç gösteriyorsa, saygı, sevgi varsa olabilir tabii
Cevap
55Cevap
kişiye gore degiskendir isteme amaci ama genel olarak erkekler seks yönünden kendinden büyük bayanlari isterler. benimde zamaninda kendimden 11 yas buyuk sevgilim vardi.
Evet, yaşça kendinden büyük bayanlarla olan çok sayıda erkek var ama ben kendim hayatımın hiçbir döneminde yaşça benden büyük bir bayana ilgi duymadım. Aksine yaşça benden oldukça küçük olan bayanlarla yakınlıklarım oldu
benim için bulunmaz fırsat diyebilirim ama cinsel mana da pekte hevesli biri değilim :D
Evet ister kendi yaşında veya kendinden küçük olan kadınlar ne istediğini pek bilmez bu yüzden büyük olmaları iyi olur ama küçük olması ileride daha iyi olur yani her ikiside seçilebilir
Olgun kadın normal ev hayatında da, iş ve cevre hayatında da, hatta gece yatakta da tecrübeli olurda o yüzden
isterler elbet. istemeseler malum sitelerde kategorisi olmazdı. ilk adım olayı ise tamamen kişilikle alakalı. sinyalleri düzgün ve o atar zaten.
evet ben.. ama benm istediğim bir yakınım.. tabu.. olmaz..:(
Ben seçmezdim şahsen
Bunun sebebi söz geçirmek veya erken yaşlanma değil
Canım öyle istiyor
dönemsel bir durum..
20 li yaşların başında 30 lu yaşlardaki kadınlar çekici geliyor..
Şu an hosladigim ve insallah sevgili olacagimvkiz 24 yasinda bnde 21 olgun iyiidr yasitlarimi sevmem
Evet tabii ki ister. Daha Olgun bir kadını kim istemez.
kısa süreli ilişkilerde sorun olmuyorda genelde kafa yapısı uymadıgından uzun surmuyor
Evet. Olgun daha seksi. Bide adım atıyorsa muazzam cezbeder. Mükemmel bence.
Benim sevgilim benden büyük ve onu cok seviyorum, çok mutluyum herkese tavsiye ederim, olgun kadinlar candır
sevmezler ama sever gibi görünerek zikerler aman dikkat!
Ben 29 yasimdayim 38 ve uzeri kadinlarla sevismek daha guzel itiraf ediyorum
Evet şu an benden büyük biriyle beraberim ilk adımı o attı dudagimdan öperek..
kac yaş, takilma olur evlilik zor
Sadece cinsel yönden isterler..
Tek gecelik ilişkiler için olabilir ancak
Oooo işim kıyak der ugrasmam der
Olgun oldugunu dusunebilir
Hepsinin hayalidir genç yaslarinda
Bu ikisi bir arada olursa tadından yenmez 😍
19 yasindayim 20 35 yas arasi ilgimi cekiyor
Neden olmasn sevdkten sonra yas araliginiz ne
Kafalar uyuştuktan sonra neden olmasın.
olabilir. ama çok sağlıklı olmuyor.
Arada uçurum yoksa olabilir
istemem.1-2 yaş fark olabilir sadece
evet :) Olgun kadın :)
İster erkek bu herşey ister
Nefes alsın yeter diyoruz ya
Evet hoş olur isterim yani
isterler bayilirlar
Tercih meselesi her erkek farklı şey ister.
Kendimden 10,11 ve 15 yaş büyük kadınlarla oldum.
İster.
Oldum bir kere çok ateşli
Nefes alsın yeter derler
kısmen
olabilir
İster tabi
@Ufaklık55 çünkü olgun seviyorlar :D
Sevgi diilde seks olabilir
isterler.
İstemem
Çok güzel olur :)
Arkadaş olabilir miyiz