Sevgilim babama hakaret etti?

merhaba arkadaslar
sevgilimle biraz once tartistik bu aralar maddi. durumu pek iyi degil isi yok issiz bu yuzden cebinde dolmusa binip eve gidicek parasi yok ben veriyorum ona para bu sorun degil helal olsun sorun su ki bugun babam kendine kontor atacak belki de bana da atar dedi. aksam olunca sordum kontor atti mi diye yok dedi bende kafasinda terleme olan gulucuk isaretini attim ki kotu bir amacla degil o anda bisey diyemedim uzuldum onu attim beni yanlis anladi. sen bana guluyo musun dalga geciyosun benim. babamla ailemle senden nefret ediyorum dedi ve beni. engelledi whatsappdan aradim oyle olmadigini soyledigimde benim ailemle dalga gecicegine kendine babana bak da konus ne bicim insan gibi laf etti. Sonra teli suratima kapadi ozelden yazdim ben boyle biri degilim beni hic tanimamissin ben ay basi gelsin sana para vereyim diye ugrasiyorum neden boyle bisey dusuneyim dedikten sonra goruntulu aradi guluyo bana ben agliyorum tabi. normal aradi diyo cok zoruma gitti. sizce anlamadan dinlemeden boyle yapmasi. hakaret boyutuna tasimasi olayi ne kadar dogru. simdi bunu yapan ilerde ne yapmaz kafam cok karisti yardim edin?
Sevgilim babama hakaret etti?