Saçlarım açık kumral gözlerim yeşile yatkın ela tenim beyaz, kahkül kestirmeyi düşünüyorum :) Sizce kahküllü kadınlar çekici mi? Ne düşünüyorsunuz? NOT: Kahkülün anlamını bilmeyenler için fotoğraf koydum, bu saç modeli işte :D
Erkekler, Kahküllü kızlar hakkında ne düşünürsünüz?
kahkül perçem ve kat kat kesim herkese yakışmaz yüz yapın ve tipine bağlı olarak değişir bu ona göre kahkül severim de kimine gitmiyo yani ona göre bir sor derim kuaförüne ;) :D
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
küçükken kestirmiştim herkes çok beğeniyordu ama tabi o zaman 7-8 yaşındaydım :D
o zaman ben kestirsem bana da yakışırdı zaten :D :D :D :D onun dışında dediğim gibi yüz şekline vücut tipine saç tipine ve şekline göre değişir yani bir samimi olduğun arkadaşına ya da kuaföre sor derim sonra karar ver ama kahkül iyi oluyo yani sevimli duruyo minyon kızlarda bazıları bide arkada at kuyruğu yapıyo kahkülün üstüne bak o zaman daha da güzel geliyo bana :D :D :D saç önemlidir aga severim saçı ;) :D
aslında sahte kahkülle denemiştim olmuştu ama ben genelde kendimi beğenmem haklısın çevreme sormak daha uygun olur :D bu arada minyon sayılırım galiba 1.65 boyum :D
o kadar da minyon değilsin ama ortalamada sayılırsın yine bende 1.80im işte :D yüz şeklin nasıl küçükse ya da hafif böyle olur ya yumoş gibiyse sana da olur kahkül yani eski kız arkadaşım 1.55ti bir kere kahkül bıraktı sonra dedim çok yakışıyo hep böyle bırak ayrıldıktan sonrada öyleydi hep :D
ahahaha zaten kızlara bir şeyi yakıştırırsan tamamdır :D benim de eski erkek arkadaşım sana mavi çok yakışıyor demişti 1 yıl avatar gibi gezmiştim ortalıkta :D
ahahahaha aynen işte kızların herşeyini biliyorum nereden vurulur nasıl yola getirilir nasıl tavlanır nasıl soğutulur her şeyi öğrendim şimdi de uyguluyorum önce çırak şimdi usta yakında master pro olurum sonrası bakarız artık :D :D :D
En İyi Cevaplar