Bence haberi olsun soylemezsen başka sakladığin seylerinde olacağını düşünür ve senden git gide sogur ama doğruyu söylersen belki kızar eder ama yalan söylemediğin içinde sevmeye devam eder diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloda biseymi benim çıktığım kızın eski sevgilisi benim çocukluk arkadaşımdı sıkıntı olmuyo eger ikiside adam gibi adamsa
12 Yorumla
Soran+1 yılYa diyorum simdi soylemesem sonradan o cocuk soylerse sanki onu aldatiyomusum gibi anlayacak yeni konusuyomusuz gibi yaparsa oyle bir plan yaparsa ben ölurum heralde😣 ama cocukta kotu biri değil yinede belli olmaz😦
Cevap sahibi+1 yılbence söylemelisin diğer çocuk soylemicek biri bile olsa sinirli haline gelir bisey olur sonradan canın yanar sen soylersen en fazla bir tartışma yaşarsınız alttan alırsan hallolur sevgilinin bisey yapacağını sanmıyorum ortada bir sebep yok ki zaten biz arkadaşlarımızla ilişki yüzünden sevdigimize karşı bir saygısızlık namussuzluk yapılmadığı sürece kavga etmeyiz
+1 yılNe güzel en iyisi dürüst olmak. Dürüstler her zaman kazanır karşındakini kaybetsen bile. Mutluluklar dilerim size
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler😊
+1 yılSöyle senden öğrenmesi daha dogru olur baskasindan duymaktansa
22 Yorumla
Soran+1 yılAma dedigim gibi 1 hafta surdu aramizda bisey gecmedi kendisi ayrildi artik tanimiyorum dedim eger yine sorarsa arkadas oldugunuzu bilmiyordum senden once oldu bu derim ama aralari bozulacak cok yakın arkadaslar ya cocuktan ogrense 😱😞😞😞😞
- +1 yıl
Sevgilim benim ondan ennn ufak seyi bile saklamami baskasindan benim halkimda hicbsy duymak istemiyo brn o yuzden herseyi soylemeyi tercih ediyorum bana en dogrusu o geliyo yani. Yinede bir yaşanmışlık var yani cikmissinz 1 haftada olsa. aralari bozulmaz herhalde olmus yani hiçbişeyde yapılmamış yanlış olarak 1 haftack. Sevgilinin anlaysli olması gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılYapmaz ama dürüst olman lazımdı. Yalanın ortaya çıksa bu kız sana bir daha nasıl güvensin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBugun soylicem herseyi
1 haftalık bıseyden nıye korkuyorsunkı soyle gıtsın
11 Yorumla
Soran+1 yılYa simdi tanimiyorum dedim eger yine soylerse arkadas oldugunuzu bilmiyordum derim ama yinede korkuyorum simdi en yakin arkadasi bide gider ona bisey yapar kavga olur falan o yuzden tanimiyorum dedim
söyleme :) .. merak etme ayrılmışsanızz kesın söylemez
ne demesını beklıyorsunkı eskı erkek arkadaşının '' aa ben fatmayla beraberdım sense mı berabersın? ''
ama P*ze*enk se söyler :)30 Yorumlaİliskide yalan guveni sarsar belkide biliyodur yeni sevgilin bilemem tabi yine sana kalmışbisey zaten eskiside duyar
03 Yorumla
Soran+1 yılYani bildigi halde beni denedi mi diyosun? Hani yalan atiyor muyum diye? Ama mutlu oldu sonradan o cocuktan duysaydim uzulurdum dedi...
Soran+1 yılGüncellemeyi okudun dimi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem evlencez mevlencez diyosun hem de eski sevgilinin takibinden geri kalmıyorsun sen yanındaki adamı hak etmiyorsun ki bir kere. İnsallah patlar mevzuların. Kimseyi kandırmaya hakkın yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilimi takip etmiyorum ben bilip bilmeden konusma simdiki sevgilim soyledi bana seni takip ediyor dedi taniyor musun dedi? Daha takibi birakmamis yani bide bugun aciklayacam bisey yasamadik zaten onunla durust olup anlatacam kendisine... haketmedigimi soyluyosun sevgilimi ne hakla boyle dersin! Ben onu aladatmadimki sadece eski sevgilimle arkadas olduklarini ogrendim kendiside bana anlatiyor eski sevgililerini bu normal bisey bence sen olayi yanlis anlamişsin
Ayvayı yedin 😬😬 elbet biyerde patlak verir. bence ilk senden duymalı git konuş hallet bu işi
00 Yorumlasen onu bunu bırakta 3. ortak arkadaşlarına dikkat et. bunlar sıraya girmiş bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya? Ne sirasi terbiyeli ol
Bence karşına al ve doğruları söyle ilerde öğrenirse daha kötü olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma aramizda bisey gecmedi sadece 1 hafta surdu kendisi benden ayrildi arkadas olarak kalalim dedi yinede soylesem benden ayrilir diye korkuyorum😞 cok kotuyum su an ya😢
- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılBence söyle sonra bir gün denk gelirsiniz eski sevgilin intikam almak için sendden ben bu kızı tikmiştim kanka kusura bakma derse napacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılAramizda oyle bisey gecmedi kendisi benden ayrildi zaten arkadas olarak devam edelim dedi 1 hafta surdu ama yinede ister istemez insan korkuyo ya sonradan kiskansa bizi ayirsa😧😢
- +1 yıl
yahu ben geçti demiyorum erkek yalan söyledi iftira attı ne yapacaksın?
Soran+1 yılOyle bisey yapmaz o iyi bir cocuk o karakterde biri değil ama yinede korkuyorum bu sonradan ogrense kavga bile yapar simdiki sevgilimden korkuyorum cok kiskanc biri benim yuzumden cocugu bulur dover 😰😰😰😰😧 cunku resimlerimizi bile begenykk
Soran+1 yılBegeniyor ***
- +1 yıl
o zaman bilemedim ben şimdi ben genelde hep kötü haber tellalcılığı yaparım :))
Aa tesadufe bak senden duysun bence
12 Yorumla
Soran+1 yılYa benden ayrilsa o yuzden korkuyorum😞😞😞😞
Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Eski sevgilinin karakterine bağlı
12 Yorumla
Soran+1 yılSoylemez bence iyi biriydi yani ama dugunumuze gelecek o iste😧 ya o zaman bisey yapsa😱😱😱 simdiden fotograflarimizi bile begeniyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılKumpas yapiliyor. Sonra sana izmirin neyi meshur die soru sorcaklar kac bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKumpas yapiliyor derken? Sevgilim neden boyle bisey yapsin ortak arkadasimiz oldugu icin merak etti nerden taniyosun diye? Bugun ona aciklayacam zaten sonradan ogrenmesinden iyidir
Cinsel Yaşam konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sen söyle sevgiline. Başkasından duymasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuçta yatmamışsın etmemişsin boşver
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen aramizda bisey gecmedi ama simdiki sevgilim sonradan ogrense bana cok kizacak bide eski sevgilimle arasindaki bagi koparacak kavga bile olur o yuzden bisey demedim zaten 1 hafta surdu ama yinede korkuyorum sonradan ondan ogrense biz konusmustuk bu kizla falan derse sanmam ama yinede korkuyorum😧
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta konuştuk bişi olmadı dersin
Ne yasadigina bagli
12 Yorumla
Soran+1 yılBisey yasamadik 1 hafta surdu zaten kendiside dediki arkadas olarak kalalim ben kabul etmedim oyle bitti ama yinede korkuyorum ya sonradan ogrenirse
karakter meselesı
10 Yorumla
+1 yılvay anasını 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞😞😞😷
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılmidesiz misin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
defol ya
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler