Bugün akşam işten geldi ve boynunu fark ettim boynuna ne oldu emilmiş gibi duruyor dedim hemen suçlamak istemedim fakat arkadaşıyla şakalaştığını boynunu sıktıgını sonra öyle iz kaldığını söyledi. Bende gel Bende senin boynunu sıkayım bakalım bu şekilde iz kalacak mi dedim yine ona benzer bir iz kaldı kan topladı. Sizce beni aldatmismidir?
Cevabın nedir?
abi bu evli arkadaşlara şaka yapılması çok sakat bizim arkadaş da eşiyle telefonda konuşurken malın teki ah uh sesi çıkardı olan. oldu amandigim yuva yıkmaya değmez sakın ol iyice anla olayı yanlış işler yapmayın.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynısı bizimde başımıza geldi onunda baş parmagi büyüklüğünde boynunun yanında morlukla geldi ben evde değil annemlerdeydim tatildi çocuklarla 1 haftalığına gitmiştik bizi almaya geldi eve girince direk gördüm ve sordum haberi yokmuş gibi gayet normal davranıp hiç bilmiyorum bizim iş yerindeki şerefsizler mi yaptı acaba dedi bende canım var karşında bu başka türlü şeye benziyor dedim oda dediki sen erkekleri bilmezsin öyle pis sakalari varki engelde olamıyorsun bazen dedi eğer dedi öyle. seni aldatacak bir halt yeseydim zaten seni oyalar bir kaç gün daha sizi almaya gelmezdim dedi çok ikilemde kaldım beynimden vurulmusa dondum hiç inanasim gelmiyor aslında evine ailesine banada bildiğim kadarıyla bağlı dinine düşkün çalışkan ve tutumlu bir insan bilemiyorum insaAllah okuyup sizlerde bana cevap yazarsiniz
+1 yılvalla benim arkadasm benm yanaklrmi azck sıkıyordu hemn iz kaliyodu, onunda oylr olms olabilir
00 Yorumla
Bunu biz bilemeyiz eşini en iyi tanıyan sensin yaparmı yapmazmı kendin karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevseydin inanirdin hemen şüphelenmek bile gecmrzdi aklindan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılSenın boynuzlar geyik olmus hala ıldıtıyır mı bını diyorsun.
40 Yorumla
+1 yılbilemezsin. donunu kontrol et. sperm kokusu alıyorsan olmuştur. ya da vajina suyu.
00 Yorumla
+1 yılAteslı bır kadın gibmiş, oyle kadınları bılırım seks yaparken kendını kaybeder ısırır adamı, boynuzlanmıssın kusura bakma
00 Yorumlaİş yerinde boyle esek sakalarini yapacaklarini zannetmiyorum. Yinede senin bilecegin is yenge.
00 YorumlaSanmam. Aldatan erkek boynunu emdirme gibi bir salaklık yapıp orayı kapatmadan gelmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılbence konun üzerinde fazla durma derim şeytan bu aklına olmadık şeyler düşürür yuvanın huzur bozulur
00 Yorumla
+1 yılBenim anlamadığım bu kadar şüphe duyabildiğiniz biriyle nasıl evleniyorsunuz..
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kadınlar ısısırıyo nedendır bılemem benımde gecen hafta 1 snederı seks yapmayan kadına denk gelmsım bogazım mos mor yaz günü bogazlı gıydım mılletede bogazlarımı üşüttüm dedım yanı
00 Yorumla
+1 yılyatakta test etseydin bide
21 YorumlaOlabikir evliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yılBen olsam gözlerinden anlardım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama sen değilsin 😊
- +1 yıl
Nasıl anlayacaksın ki sanmam benimde başima geldi yukarda yazdım yorum altına yok diyor öyle bir şey yapsam (ben annemlerde çocuklarla tatilde 1 hafta kalmıştım bizi almaya geldiğinde gördüm direk sordum hatta annem bile duydu ) oda gelmez bir kaç gün daha oyalardim sizi dedi bilmiyorum çok kötü bir his inanamıyorum hala icimdeki his beni mahfediyor
Yok be aldatmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılBence aldatma gibi 😒
00 Yorumla
+1 yılŞüpheli hareketini gördün mü daha önce 😂
00 Yorumla
+1 yılpazar mesaisi gibi geldi bana..
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kesinlikle suphelenirdim
00 YorumlaKadinin biri gömülmüştür boynuna
00 Yorumla
+1 yılgözünle görmeden inanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemilmiş bence. hiç öyle erkek erkeğe şaka duymadım
12 Yorumla- +1 yıl
haklisin ve en mantikli cevabi yazdigin icin cevap yazma gereki duydum. kesinlikle bende ne yasadim nede duydum sacmalik tamamen aklina gelen ilk seyi soylemis. var mı arkadasi boynunu sıkıp morartan biri? erkeklerin kendi arasinda boyun sıkma olayina girmesi icin cinsel tercihi farkli olmasi gerekir bence.
Cevap sahibi+1 yıl@grafiker29 aynen
ıspatlayana kadar güveniyomuş gibi yap
00 YorumlaOlabilir.. Onu takipte tut
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet ya da hayır desem inanacak mısın ki sanki?
00 YorumlaDaha kesin kanıtlar lazım
00 Yorumla
+1 yılemen emiyor sen daha uyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Aldatiyo kesinlikle
25 Yorumla
Soran+1 yılSeni or. o. spu. Kesinlikle gibi bir terim kullanacak kadar emin olmanı sağlayan şey ne. Salak seni
- +1 yıl
sormuşun , fikrini söylemiş arkadaş. niye hakaret ediyorsunuz
- +1 yıl
Amk* düzgün konuşsana kızla oç* hem soruyorsun kız fikrini söyleyince küfür ediyosun amına* kodumun kaşarı
- +1 yıl
@diamondbagyan banlatın bunu ben anlamıyorum bu işlerden. sinir oldum karaktersize
+1 yılNe olduğunu kendisine sordunmu?
00 Yorumlabacım tetikte kal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkesınlıkle aldattı yasemınle hemde. akşam gördüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatılmışsın.
00 Yorumla
+1 yılgünah almayin hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemdirmiş işte boşa gitsin
10 Yorumlasende onu aldat :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalan öyle şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıyor kesinlikle
00 Yorumlageçmiş olsun
00 Yorumlasoruya bak ya :/
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılAldatmış
00 Yorumla
+1 yılEmiisler demekki
00 Yorumlahımm