Nevşehirli olanlar bakar mısınız!!! Nevşehirli abdallar hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? Polisin ifadesi doğru mu?

Arkadaşlar dün birisiyle tanıştım. Bana nevşehirli olduğunu söyledi. Baya bir uzun konuştuktan sonra annesi yanımıza geldi. Yalnız bir şey çok dikkatimi çekti kadınla çocuğun hiçbir alakası yok. Kadın tam bir çingene çocuk tam bir Anadolu çocuğu. Anne oğul gibi yakın bir ilişkileri de yok gibi geldi bana. Neyse kadın gittikten sonra ailesi hakkında bilgi almak için sorular sordum. Bana üvey babam ve üvey kardeşim var dedi. Nevşehirden geldik dedi. Anne tarafı kayserideymiş. Vedalaşıp ayrıldıktan sonra amcamın yanına gittim. Amcam emniyet müdürlüğünde çalışıyor. Amcama olanları anlattıktan sonra beni bir arkadaşına yönlendirdi. Arkadaşıda tc kimlik numarasından bakarak bana nevşehirin abdalları bunlar hırsızlık onlar için çerez gün bulur gün yerler canları nerede isterse orada yaşarlar ev mev ne ki bunlara diye konuştu. Aile içi ilişkileri konusunda da bizden çok farklı olduklarını söyledi. Karışık bunlar aile içi ensesp ilişkileri var dedi. İçki uyuşturucu alkol karı kız satma her ayak varmış. Bu adamların ne yapacağı hiç belli olmaz diye konuştu. Daha sonra çocuğun ceza dava dosyasında bana annem dediği kişinin vasi olarak yazdığını gördük. Olanlardan sonra korktum ve o çocuktan uzaklaştım. Aranızda nevşehirli olanlar veya nevşehirli abdallar hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?
Nevşehirli olanlar bakar mısınız!!! Nevşehirli abdallar hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? Polisin ifadesi doğru mu?