Sevgilisi ölen oldu mu? Nasıl baş ettiniz?
ya da bir tanıdığınız ? :/
ya da bir tanıdığınız ? :/
türk filmi gibi bir anım var. asla unutamam. ben üniversitede öğrenci iken bir kızla tanımıştım. o alt sınıftaydı. zengin bir ağa kızıymış. ama ben bilmiyordum. kız çok mütevaziydi. ağa kızı olduğunu adamlarının beni dövmek için çiftliğe götürdüklerinde öğrendim. beni çok temiz dövdüler. kızı okuldan aldılar. başka bir ağanın oğluyla evlendirip sermaye birleştireceklerdi. kızla kaçmaya karar verdik. kahyaları bizi uyardı. eli heryere uzanr. ikinizi de öldürür dedi. okul bitti ben memlekete döndüm ama aklım hep onda. o zamanlar cep telefonu falan da yok. bir ara tekrar oraya gittim. çok samimi olduğu kankası bir kız arkadaşı vardı. onu buldum. ona sordum. kız ağlamaya başladı. babası zorla evlendirmeye kalkınca düğün günü intihar etmiş. o an beynimden vurulmuşa döndüm. yıllarca atlatamadım. çok zor oldu. hala da aklımdan çıkmaz.
cok uzuldum ya of ya kadere bak :/
Ben ve sevgilim şura nin babası astsubay dı Tunceli Pülümür de görev yapıyor du. Bizde lise deydik 28 haberlestik beraber okula gidelim dedik tamam dedim sonra 29 Ekim de doğum günü sürprizi yapicaktim sonra sabah çıktık dışarı servisi beklerken bende lojmanın arkasında sigara içiyordum silah sesleri duyuldu direk koştum baktım ki şura yerdeydi sevdiğim kadın göğsüne kurşun gelmiş ti ve kollarım kaybettim son sözü seni asla unutmayacam oldu. Ve hiç bir zaman onu unutmadım ve sevgilim de olmadı unutulmaz kardeşim 😭😭😭😭
çok sevdğim eniştem 28 yaşında ikizimn eşi oluyo kendisi aniden doğalgazdan öldü.ikiz kardeşm onu evde ölü buldu.yaşadığım o akşamı anlatmaya kelimeler yetmez.haberi aldığım anı..hergün gördüğüm kişi artık yoktu.bir kendimi birde ikizimi düşündüm ben bu kdr kötüysem o nasıl başediyo bu acıyla.ama başardı 5 ay oldu toparlnmaya başladı.anladımki her acı zamanla azalıyor
allah kimseye yaşatmasın
amin
buna amin derim bende
çok zordur kimseye vermesin
Cevap
22Cevap
2014 de orta okul sırasında hayatımda tanıdığım gördüğüm en güzel kızı gördüm ve onun ile 4 koca yıl geçirdim.
Birgün bir kaç abimle oturup sohbet ederken maddi geçimsizliğin aradaki aşkı söndürmesinden bahsediyorlardı
o Akşam eve dönünce düşünmeye başladım ben ona güzel bir yaşam veremeyecektim ki o dünyada en güzel şeyleri hak ediyordu
ondan uzak kalma kararı aldım telefonları açmadım mesajlara cevap vermedim kapıma geldi çıkıp bakmadım ve aradan 5 ay geçti
ailesi ile Bartın’da akraba düğününe gitmek için yola çıktılar ve trafik kazası geçirdiler ve o Vefat etti
ilk duyduğumda inanmak istemedim şaka sandım sanırım 1 hafta boyunca onu sürekli aradım whatsappdan yazdım öldüğüne belki de inanmak istemedim
1 haftanın sonunda intihar girişiminde bulundum yüksek dozda ilaç kullanımından ve hastaneye kaldırıldım 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra
ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 2 hafta yattım antidepresan kullanmaya başladım
6 yıl geçti hala onu unutamıyorum kimseyle birlikte olamıyorum bir kadını kullanmak istemiyorum o anda keşke ölseydim diye gergin dua ediyorum
Evet..2015 yılında beyin timöründen vefat etti, halen aklıma geliyor..
Kavga edilip ayrılık olsa senden nefret etse dâhi ulaşır sesini duyabilirsin..
Engellese başka bir yakını arayıp belki sesini duyma ihtimalin olabilir..
Hiç olmadı çalıştığı yer veya evine yolculuk yapıp gidersin, belki seni görmek istemez ve nefret eder ama o an bile onu görebilirsin, gözlerine bakabilirsin, sana öfkesinden bağırmasıyla mimiklerini ve sesini duyabilirsin..
Kokusunu hissedebilirsin..
Ancak ölen sevgilinin mezarından başka elinde sadece çektiğin fotoğrafı kalmışsa zor atlatırsın.. ve bunu anlayışla karşılayacak biriyle tanışmadığın için de ara ara aklıma gelmez.. Bir konuşmada bir kelimeden veya aniden duyduğun bir sesten aklına gelir, bazen boş boş düşünürsün, bazen o anıları düşünüp güledebilirsin..
Anlatılacak pek bir şey yok aslında..
Canı fazla yanmış bir adamın.. O da bunları anlatmış.. Hepsi bu.
Basimdan gecen bir olayi anlatayimkadikoyde yasarken bnden hoslanan liseli bir kiz vardi yasi benden5 yas falan kucuktu faceden eklemisti beni aksamlari hep konusurduk benden kucuk oldugu icin ben pek yanasmamistim duygularina karsilik ve belli bir zaman sonra duydumki kizda kalp kuculmesi rahatsizligi ve onune gecilemeyecek dereceye geldigini duydum ve ben bu kizla cok ilgilenmeye basladim gorusmeye gezmeye tozmaya basladik ona oyle alismistim ki bir sevgili gbi olmesine 3~4 ay kalaa sevgili olmustuk mutluyduk ve hic dusunmemistim boyle olacagini simdi rahmetli oldu aradan 2 sene gecti mekani cennet olsun sonucu 5 ay antidepresanlarla uyudum
Baş edemedim hatta ilk günden daha da fazla yanıyor canım. Nişanlımı, Biricik sevdiğimi düğünümüze sayılı günler kala kaybettim. Soğuk tenine dokundum öptüm.. Bir daha kimseye dokunmaz ellerim. Bu bedenimden ruhum çıkar Onun Sevgisi çıkmaz asla. Vuslat hak elbet birgün kavuşacağız.. Bu inanca sarılarak dik dursam da hasretiyle savrulduğum bir dönemdeyim şu an. Sevdiğim adamla birlikte beni de gömdüler o toprağa.. Engel olamadım onu almayın benden dedim ama durduramadım.. Al bayrağına sarıp götürdüler hayat arkadaşımı, hayallerimi, umutlarımı..
03,12,2024 vefat etti kübram 04, benim doğum günümdü daha 26 yaşındaydı lösemi kanserden kaybettim.. bizim hayallerimiz vardı uzun mutlu yaşayacaktık mutlu edecektim söz vermiştim olmadı ölüm yok bize derdim hep hiç düşünmezdim ölümü hastane odasında ettim evlenme teklifini ben çaresizliği en dibi yaşadım …anlık gelen ağlamalar gece sıçrayıp uyanmalar anlık gelen titremeler yüreğim yangın yeri gibi hangi su söndürür acımı bilmiyorum namaza ibadete yöneldim tevekkül ediyorum dua ediyorum videolar izliyorum islamı maneviyatımı güçlendiriyorum isyan etmiyorum 😔
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde 2 senelik sevgilim Elbistan'da vefat etti tam 4 ay önce. Birbirimizi çok seviyorduk sanki o benim için ben de onun için yaratılmış gibiydim. Gece 4.17 de olan depremde evden çıktılar durumları iyiydi ama sonra hava -25 derece olduğu için geri içeri girmek zorunda kaldılar. 2. Depremde 7.6 şiddetinde olan depremde evdelerdi. Ve binanın altında kaldılar. Ben o sırada köydeydim 3 gün haberim olmadı en sonunda öğrendim ve hala da kendime gelemedim yani kısacası atlatılmaz bu durum ölene kadar seninle gelir.
İnsana ölümü sevdiren nadir şeylerden birisidir bu durum. Canımdan çok sevdiğim birisiydi saçının teline kıyamazdım elimde bir tane saçı kaldı. Çok seviyordum nişanlandık 28.01.2023 de ve 6 Şubat depremi oldu nişanlım enkaz altında kaldı 6 gün onun çıkmasını bekledim Antakya’da göz yaşı dökmediğim onun çıkması sağ çıkması için secdeye gitmediğim yer kalmadı hayatımda bu kadar çaresiz kalmadım kurtarma ekibi altıncı gün saat sabah dokuz civarında cenazesini önüme getirdi o an her şey bitti benim için ölmeyi en çok istediğim zaman kendi ellerimizle mezara koyduk bende çok istedim onunla birlikte mezara girmeyi onun ölümünden sonra bütün hayatım bitti hiç beklentim yok hiç bir şey bana güzel gelmiyor sadece nefes alıp veriyorum doktora gitsem kansersin öleceksin dese sevinçten havalara uçarım Allah bana yaşattı başka kimseye yaşatmasın kendine iyi bak iki gözümün çiçeği bir gün kavuşmak üzere bekle beni
Ah canım arkadaşım benim başın sağolsun. Depremden kaçırdım alanyaya yerleştirdim 2 martta trafik kazasında kaybettim güzel gözlümü acını öyle iyi biliyorum ki ölmek için gün sayıyorum ona kavuşmak için dertleşmek istersen lütfen haber ver olur mu
@Yiğitkz002 05387834615 numaram bu kardeşim istediğin zaman arayabilirsin
Ağladım okurken
sevgilim yok. sevdiğimde yok ama nedense bunu duymak beni korkuttu. çok kötü bişey:/ umarım hiç bir zaman kimsenin başına gelmez :/
amin hayatın gerçeği
ben heralde felç olurdum üzüntüden oofff
17 yaşındaydım aşık olduğumda. 1 sene sonra otomobil kazasında öldü. 😢O gün çektiyim acıyı hiç bir zaman unutmam. 4 sene depresyondan çıkamadım. Ailem çok destek oldu bana. Şimdi 36 yaşındayım ama hala onu unutamadım. Bir gün onunla tekrar buluşacağım günü ümitle bekliyorum. Rabb'im bütün acısı olanlara sabır versin.
Bu vaxtsız ayrılıq, bu vaxtsız ölüm,
Seni menden alıp aparmazdı kaş.
Noolardı bu zalım ecel gelmezdi,
Elini elimden qoparmazdı kaş.
Götürüp derdimi, kederimi de
Haçansa gelecem mezarın üste
Son qoyup heyatın haksızlığına
Bir gün men ölecem mezarın üste...
Sevgilim değilde eşimi kaybettekden çok korkuyorum :( bebegimiz olurda bana kalirsa ben onsuz onu nasil büyütürüm :(
allah korusun
allah korusun kardeşim allah sana ve eşine torunlarınızın mezuniyetini düğününü görmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle aşkla inşallah
Olmazda yildiz fali baktiriyorum diyo bana eşini kaybettmekden korkuyormussun haydaaa korkuyorum dedim .. herkesin bir korkusu var geldi yerlesti içime .. şu an birisi yok ama
kız arkadaşım annesinden psikolojik ve fiziki şiddet görüyordu 25 gün önce intihar etti ve öldü ilk günler çok kötüydüm sonra düzelir gibi oldum şu an tekrar başa sardım başta üzüntüm yüksekti zamanla kızgınlığa dönüşüyor çünkü intihar dışında seçenekleride vardı…
Başınız sağolsun, gerçekten çok ama çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah. Bu soruyu 2013 senesinde sormuştum ve o zaman gerçekten sürekli intiharı düşünen biriydim, sevgilim ölse ben de ölürüm diye planlar yapan, buraya böyle sorular soran, psikolojisi çok kötü ve yapayalnız, kayıp biriydim. ama dediğiniz gibi seçeneklerimiz var hayatta. Geri dönüp bu hesaptan sorduğum soruların saçmalığı beni hayrete düşürüyor ve iyi ki intihar etmemişim diyorum. Mental sağlık şakaya gelmez ama bizim ülkemizde bu konuda bir bilinç ve algı yok maalesef. Allah size esenlikler versin, sabır versin. Herşeye rağmen burada iki kelam edecek gücünüz varsa siz iyi bir insansınızdır. Hayırlı günler
Bizim mahalleden bir çocuk vardı s3vgiliydik (yas 13) çocukla mesajlaşıyoruz. Kalbim acıyo diyor. Anlamadım. Sonra ise bir sesli mesaj (görüsürüz s3ni çok seviyorum) arkadan ise kardesi abi gitme diye bağırıyor. Kardeşinin kucağında öldü yani. Bir gün boyuna hastaneye yatırmıs annemgil beni
Allahım mekanı cennet olsun
olmadı ama artık ölmüş kabul ettiğim insanlar var. ya da kalbimdeki mezarlığa gömdüklerim.
Tabi sevdiğin insanın ölmesi çok çok zordur. Allah kimseye vermesin.
benim aşkım öldü şimdi beni izliyormu uyuyormu hep, acı çekiyormu mutlumu hep merak ediyorum. benimde tabi hayatım onla beraber son buldu şafak sayar gibi ömrümün bitmesini bekliyorum onun yanına gitmek için. allah düşmanıma dahi yaşatmasın böyle bir acıyı. sen neden sordun nerden aklına geldi böyle korkunç bir olay aman aman
Basın sağolsun, aynı kaderi paylaşıyoruz
ben kendi sevdiğim insanı kendi içimde öldürdüm nasıl olsa yaşamıyor benim için
benim öldü ama zaten sevmiyomuş ondan sonra gene güle bildim
ibrahim sen misiin?
ewet benim nerden tanıdın beni
Zor bir durum benim sefer ismindeki evcil hamam böceğim öldüğünde 3 gün evden çıkmamıştım sanırım bu olsa daha kötü atlatırım
lan :D
Ne var lan
Sanki bir yolculuğa çıkmış veya bir yere gitmişte gelecekmiş gibi hissediyorsun ama gelmiyor...
:/ yaa
Sevgilim canım 17 Ağustos tarihinde kaza sonucu hayatını kaybetti gözlerini yumdu bu hayata ben onsuz nefes alamıyorum beni yanında göturseydi belki öbür dünyada kavuşurduk ama olmadı yaşama hevesim her şey yarım kaldı seni seviyorum sevgilim
Cok zor. Bende 23 gundur kaybettim. Onsuz bir dunyada yasamak cok zor. Canıma bilee kiymayi bilee dusundm kac kere. Hic bas edilecek gibi degil. Rabbim kimseye bu aciyi yasatmasn.😭😭😭
aglaya aglaya acı ceke ceke katlanırdım
varmı baska yolu?
ben intihar ederdim belki de :/
benim hatun sizlere ömür bundan 2 sene önce cam silerken 16. kattan kağıt gibi uçtu o.o
tekme attıgını ıtıraf et
ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin :/
soran@ saol hemşire :((
siyahkumpiq@ okadar ye dedim çırpı gibisin ddidim dinnemedi lodos olsa gam yemem bir cılız yaz mltemine kurban gitti o.o
Sevgilim öleli 35 gün oldu ve ben dayanamıyorum bu acıya zamanla geçiyor mu hep böyle mi kalıyor onu çok seviyodum çok zor bir durum hayattan tat almıyorum artık 😕😢
Geçmiyor kardeş geçmiyor 1 hafta oldu kaybettim kansersen Aralık 3 de defnettik 4 ü benim doğum günümdü hayallerimiz vardı evlenme teklifini hastane odasında yaptım dayanamadı kanseri yenemedi yutkunamazsın böyle düğümlenir kalır nefes alamazsın sürekli aklındadır bir yazı bir söz bir görsel görürsün aniden olur bu böyle yığılıp kalırsın isyan sakın isyan etmeyin tevekkül edin dua bol bol rabbim mekanını cennet eylesin geride kalan bizler enkaz …
Allah korusun yaşamadan bilinmez ama tahin edebiliyorum.
Benimki evlendiydi keşke ölseydi
Otopsisi de yapildi mi diye de sor istersen ?
ne var sadece bir soru
bunu atlatamamış insanın nette işi olmaz zaten
merak etme
yaraları deşmedim
Asiklar olmez gulum,asiklar olmez...
5 sene önce kaybettim,hala unutmadım,unutamadım.
nasıl oldu :/
ayrıldıklarımın hepsi benim için öldü
ben zor baş ederim heralde
Uzun Zaman Oldu Trafik Kazası.
Allah rahmet eylesin kardeşim
Amin.
agbimi kazada kaybettik üc yil oldu.
allah rahmet eylesin kardeşim
sevgilisi var mıydı?
yoktu birlikte üniversitede okuyorduk benden bir yas büyüktü, tesekürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar