Aynı durumda olan ev arkadaşım var 😁 ona söylediğim şeyi sana da soylim bir umut diye beklersen daha çok beklersin..
71 Yorumla- +1 yıl
Niye umutli olmiyalim ki sonucta enhel kaldiriyor vaedir illakk bir sebep
En İyi Cevaplar
aynisi birkac gun once bana oldu ama oda mesaj atmadi 😂
30 Yorumla
Engelini kaldırdi diye illa yazacak diye bir şeymi var?
23 Yorumla- +1 yıl
Sebep ne olabilir baska
- +1 yıl
Profilim kapali her daim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBenim eski sevgilim de kaldirdi takiplesmeden hikayelere bakildi ama yazmadi sonra o cok sevdigim adini kalbime burcu die yazdigim kiz engelledi cok da bir sey bekleme meraknetmis sadece sonra da ego yapip pesimde hala beni seviyor diyip engelli basiyor
10 Yorumla
+1 yılAynisi basima geldi.. engeli kaldirdi yazcak beni özledi falan diye sevindim. 1-2 gün sonra yeni sevgili yaptigini ögrendim ve muhtemelen bu yüzden engelimi kaldirmisti. Herkes te böyle olcak diye bisey yok ama cok ta umutlanmayin derim
30 Yorumla
+1 yıl1 yıl oldu ayrılalı engeldi beni. o kadar yazmama rağmen affetmedi. en son 4 ay önce uzun bir mesaj atım instg engeli konusunuda dile getirdim görüldü atı. aradan 1 hafta geçti engeli kaldırdı bnde aynı şekilde. ama yazmıyoruz birbirimize. biyografisine ha bire imalı sözler yazıyor. bnde görüp yazıyorum ama artık yazmıyorum yoruldum seven gitmez eğer sevseydi çabalardı. ama bn onu çok seviyorum...
10 YorumlaAltında bir neden aramamak lazım. Yazmak istese yazardı sanki. Çünkü engelleyen de o engeli kaldıran da.
320 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle dusundum coktan yazardi 2 hafta oldu engeli kaldirali ama yazmiyor iste. Gurur yapiyordur belki
- +1 yıl
Peki sen hangi nedenle kaldirdin engeli?
- +1 yıl
Peki sence o neden engeli kaldirdi?
- +1 yıl
Yani bir adim beklemek istedigi icin yapti. Ama yazmadigimi gordu , benim dayanamiyacagimi biliyor aslinda ama iste.
Bide instagramda kizlarla takiliyor oda var - +1 yıl
Zaten demisti ki asla arkama donup bakmam diye. Ama pisman oldugunu hissediyorum ozlediginide ama yazmiyor etmiyor
- +1 yıl
Evet zor ama iyi biriydi. Inan bana ne yapicagimi bile bilmiyorum o kadar diyim sana yazsam mi yazmasam mi beklesem mi beklemesem mi cok zor
- +1 yıl
Beni iter diye supheleniyorum ama
- +1 yıl
Niye benim profil resmimde ne var normal bir kizim :)
- +1 yıl
Aaa cok saol
- 3 ay
bir şey sorsam peki eski sevgilisi ile görüştüğünü öğrendim ben öğrenince onu bıraktı ama baba karşıda artık eskisi gibi değil bu ne demek oluyor bende o yüzden artık HERYERDEN engelledim ınstagram'dan o beni engellemişti önceden o engeli açmış şimdi ordanda yazmadım hiç o da yazmadı.. yani böyle birine bir kez daha şans verilirmi artık gerek yok mu
Atma. Hem engellemiş hem adım bekliyor saçmalama. Gurursuzluk olur
711 Yorumla- +1 yıl
Atmicam canim zaten engeli kaldirali 2 hafta oldu ama hic yazmadi bide aksine kizlari ekliyor konusuyor takiliyor ne yapiyor bu yaaaaaaa cildiriyorum amaci ne
- +1 yıl
Ciddimisin? Yapsam istemedigimi anlar sonra
- +1 yıl
Hahhaha supersin yaaa
- +1 yıl
Daha donmedi 3 ay oldu sadece engeli kaldirdi 2 hafta once simdi degisiklik yok :))) donsun artikkk gormek istiyorum donusunu !!!
- +1 yıl
Yaaa oyle yapsam tamamen gelmez bu 😂😂😂 aslinda guzel tespit olmus ama facebook profil var bide onuda mi engelicem
- +1 yıl
Kesinlikleeee amannn kendisi kaybediyor
- 00 Yorumla
durum karışık şimdi iki durum var ya seni artık herkes gibi görüyo ya da aranızdaki buzları eritmeye çalışıyo
211 Yorumla- +1 yıl
Iki durum var Şu an bende dusundugum 2 hafta oldu engeli kaldirali yazmiyor etmiyor ve kizlarie ekliyor takiliyor bide ayni zamanda ben instagram profilime bunu yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum yazdim " oda 3 gun sonra smiley isareti yapti ve ben bunu gorunce o gunu o yaziyi profilimden sildim sonra ertesi gun nispet icin 5gun facebook profilini kapatti ( sevgilim varmis havasi ) anlamadim ya ne yapiyor bu !!! :(
- +1 yıl
Mesela nasil anladin?
- +1 yıl
Donmeyecegini kizlarla takildigi icin mi?
- +1 yıl
Kizlarla takildigi icin mi donmeyecegini anladin o yuzden mi?
- +1 yıl
Niye donenler oluyor kiii , ve bana donsun demiyorum ki dikkat ettiysen. Sadece amacini anlamiyorum engeli kaldiriyor sonra kizlari ekliyor bilmem ne
- +1 yıl
O degilde erkeklerin yuzde 80ni kizlarin pesinde oluyor sevdigi kiz olsa bile onlar icin normal tabi !
+1 yılAyni olay daha dün benim başıma geldi engelimi kaldırmış ben dayanamayip neden kaldırdığını sordum cvp bile vermedi biraz bekledim sonra ben bastım engeli bence hic bisey yazma muhtemelen egolarini tatmin etmek için açıyorlardır engeli 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaldıran bir gün yazarda.. sen şimdi yazmıyosun diye deli oluyodur
1012 Yorumla- +1 yıl
2 hafta oldu engeli kaldirali ama yazmiyor dedigin gibi.
Kesinlikle deli oluyordur benim dayanamiyacagimi biliyor ama ayrilali 3 ay oldu yazmam etmem. Ki zaten Şu an eglence derdinde instagramda kizlarla takiliyor bence
Cevap sahibi+1 yılKim bilir..
- +1 yıl
Eee yani :) hakliyim tabi
Cevap sahibi+1 yılHaklisinda alacagin yok be kuzi :))
- +1 yıl
Neden gururdan yazmasiniz
Cevap sahibi+1 yılNe gururukizim.. nasıl olsa ben kaldirdim. Oda yazsin kafasındandir.. kaldiran yazarda merak etme. Bbiraz sabir.. onu muma çevirmek için sabret
- +1 yıl
Yazar diyorsun da 2 hafta oldu engeli kaldirali beklesem mi beklemesem mi yazsambmi yazmasam mi anliyamadim. Insalllah yazar da gorururum
Cevap sahibi+1 yılYazmasa nolucak neee.. git hemen yaz sen bekleme
- +1 yıl
Inan bana en buyuk ozuru onun demesi lazim cunku yaptigi seyler var , bende gurur yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılengeli yemişsin sonra kaldırmış gururdan filan bahsediyo.. ya o engeli atanı ben bırak yazmayı bu defa o engeli ben atarım.. onu tamamen silerim aklımdan.. ismini bile
- +1 yıl
Haklisin vallah zamaninda deger bilmeyene oyle yapmak gerekiyor ama inan yapamiyorum bu defa ben engeli basarsam yanlis anliyacak
- +1 yıl
Eeet ben de engelledim direkt
Bana halâ ilgisi var mı diye kontrol eder, bol bol story atar bak ben ayaktayım koymadı bana gidişin demek için sonra sen yazınca da eğer ilişkisi varsa o fotoğrafları koyar ya da tekrar engeller. Amaç kırılan özgüvenin tamiridir
00 Yorumla
+1 yılCok merak ettim engel kalktimi günün birinde?
00 Yorumla
+1 yılSeni daha iyi görebilmek için
11 Yorumla- +1 yıl
Profilim kapali her zaman
Merak etmistirr belkide akli halla sendedirr
43 Yorumla- +1 yıl
Bendeyse peki neden baska kizlari ekliyor takiliyor
- +1 yıl
Bosta kalmamak icin mi
Yazmak için kaldırdığını nereden biliyorsub
01 Yorumla- +1 yıl
Baska sebep ne olabilir ki
kapı açık ister gel istersen dısarıda bekle :)
21 Yorumla- +1 yıl
Hahhaha cidden oylemi yaaa ama snaptan engeli kaldirmadi oda var
Niye yazsın durup dururken
00 Yorumla
+1 yılgelir yazardı..
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen canim yazardi o yuzden umrunda degilim
Belki aradaki buzları eritmek için
025 Yorumla- +1 yıl
2 hafta oldu engeli kaldirali yazmadi
- +1 yıl
Yaniiiii , benden mi adim bekliyor anlamadim
- +1 yıl
Zaten yazmiyorum hic bir sekilde
Ama tuhaf olan baska kizlari ekliyor muhabbet kuruyor ne is yaaaaa ne yaptigini anlamiyorum - +1 yıl
Yaa da umrunda olmadigim icin mi
Yaaa valla cildiriyorum ne yapmaya calistigini - +1 yıl
Sence ne icin ekliyor kizlari?
- +1 yıl
Profili kapali arada bir aviyor iste
- +1 yıl
ya da umrunda degilim :(
- +1 yıl
ya da ben engellim onu? Ne tepki gosterir
- +1 yıl
Tavsiye ver :)
- +1 yıl
Tamam.
Elde degil ki takip etmemeyi..
Bide ben bisey yapmistim ozamanlar engeli kaldirali gunler instagram profilime boyle bir sey yazdim 'sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum diye sonra 3 gun sonra smiley isareti yazdi ve bende onu gorunce sildim o gunu oda ertesi gun facebook profilini dondurdu 5gun nispet icin galiba kiskandirmak icin sevgilim varmis havasi icin. Anlamiyorum ya cidden hem engeli kaldiriyor hem yazmiyor hem kizlari ekliyor takiliyor bosta kalmamak icin falan anlamiyorum ya - +1 yıl
Dogruya dogru demek istemiyorsun ama umrunda degilim onun demi? Ben mi umitleniyorum yoksa haklimiyim
- +1 yıl
Bakiyorum da zoruma gidiyor yaptiklari
- +1 yıl
Oldu ama tam acikliyici olmadin :)
Ne yapmaya calistigini bana karsi falan
Adim bekliyor
111 Yorumla- +1 yıl
2 hafta oldu engeli kaldirali ama yazmadi , yazardi simdiye kadar
- +1 yıl
Kesinlikleee gururlu bide 😂
Ama gidiyor baska kizlarla takiliyor instagramda - +1 yıl
Ya ona bakarsan her erkek oyle hemen hemen 😄 Isterse en iyi en erkek olsun zaafiniz bu
- +1 yıl
Tabi tabii bende inandim 😂
- +1 yıl
Ben inanmam
- 4 ay
Diğerlerinin senin gibi olmadığının farkında ama sana yazmaya da cesareti yok. boş ver böyle korkları ya. Benimki de üç ay olmuş iki gün önce gördüm kaldırmış engeli. Ben engelledm şimdi de 🤣
- 4 ay
Sakın yazma yazarsan düşersin egoist narsist böyleleri.
adim bekliyor
05 Yorumla- +1 yıl
Ya eminmisiniz 2 hafta oldu engeli kaldirali yazmadi
- +1 yıl
Anlamadim?
- +1 yıl
Yokkk yaaa o atsin adimi o beni terk etti
+1 yılyakında gelır
141 Yorumla- +1 yıl
2 hafta oldu kaldirali yazmadi
- +1 yıl
yavas yavas bu ısler
- +1 yıl
Oylede baska kizlari ekliyor konusuyor ne is bu
- +1 yıl
ver ınstagramını sana mesaj atsın soylım ona
- +1 yıl
Hahha neyi anlamadim 😂
- +1 yıl
eskı sevgılının ınstagramını ver mesaj atcam ona ıkı dakka sonrada sana mesaj atıcak
- +1 yıl
Hahhaha ayy canim ara yapmayi mi calisiyorsun sen :)))
Şu an ne dusuncemi bilemedim kizlari ekliyor takiliyor bu beni cildirtiyor ! :( - +1 yıl
ver adresını onu ıkı dakkada mesaj atıcak sana
- +1 yıl
Ne soyliyeceksin ki
- +1 yıl
orası bende
- +1 yıl
Soyle bir
- +1 yıl
olmazz
- +1 yıl
Hahha adim gecicek mi
- +1 yıl
gecmesını ıstıyosan gecer
- +1 yıl
Gecmesin kesinlikle
- +1 yıl
Ne dicen ki
- +1 yıl
özel
- +1 yıl
Vermem ozaman soylemesen
- +1 yıl
sen bılırsın
- +1 yıl
Erkekler donmez gururlarindan
- +1 yıl
sen öyle san
- +1 yıl
Belli donmedi
- +1 yıl
neyse sen bıraz daha düşün.
- +1 yıl
Gururdan donmeyedebilir dedim haksizmiyim
- +1 yıl
Denicez gorucez
- +1 yıl
Hahhaha ben yazmam o yazsin
- +1 yıl
Ok..
- +1 yıl
Zaten pekte umrunda degilim kiii kizlari ekliyor instagramda ben neyin derdindeyim ki
- +1 yıl
Senfe git erkekleri ekle
- +1 yıl
Hahhaha oyle degilim ben
- +1 yıl
hayatına bak o zaman
- +1 yıl
Tamam ozaman benimle var misin?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Hadi bakalim :))
- +1 yıl
yani?
- +1 yıl
Resmini at
- +1 yıl
Sen ciddi ciddi seninle beraber oldugumu mu zannettin? Yok oyle bir sey tabiki ya vallah
- +1 yıl
sebeb?
- +1 yıl
mal mısın? malatyalı mısın?
- +1 yıl
Ben avrupa yasiyorum ne alakasi var malatyaaa neyse
- +1 yıl
Belli
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe boş işler bunlar.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDerde bak ya :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazdı mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem