Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı. Zor bir soru. Takıntılı bir insanım. Tek eksiği tek takıldığım noktası buysa ve düzeltmeye çalıştığına inanıyosam bir süre katlanabilirim sanırım. Ama düzeltemiyorsa ayrılırım uzatmadan. Çünkü saygı farklı birşey. Ben ses tonunun biraz yükseltmesine bile sinirlenirim partnerimin gel gör ki ortada bağırmak var. Şiddeti düşünmek istemiyorum zaten hesaba katmıyorumda
13 Yorumla- +1 yıl
güzel yorumlama bende şu an düzeltme aşamasında sayılırım bakalım nasıl bir son geliyor
- +1 yıl
yok hayır o kadar ileri boyutta değil olmaması adına önlem almak amacım maddi açıdan sıkıntı yok
En İyi Cevaplar
Bende de var cok asiri degil ama damarima basinca beynime kan sicrar sevdiklerime zarar vermem belki kirici konusabilirim ama gonlunu almasini bilirim bazen cevjz kabugunu doldurmayacak seylerede sinirlenirim sonra yalniz kalir dusunurum kendime ceki duzen vermeye bakarim ama sevdiklerime fiziksel zarar vermem buyuk konusmayim ama Allah korusun o kadar abartmam
12 Yorumla- +1 yıl
ileriye götürmediğin sürece bir problem yaşanmaz gibi
+1 yılİnanırdım, ama değişmiyorsa günden güne aynıysa hâlâ, ayrılık vakti gelmiş demektir. Böyle insanlardan bir şey olmaz çünkü. Ben psikolôğa gidelim dediysem, istemiyorsa da ayrılmak kaçınılmazdır. Tedavi edilmesi gereken bir durumu var aslında. Bunu çözmelidir. O kadar sinirlenmeye gerek yok...
13 Yorumla- +1 yıl
bu bir hastalık diyosun yani
- +1 yıl
Efendim neye sinirleniyor bu kadar? Deliriyor? Yani bir olay olur, biraz kızar ama geçer. Ne bu sağ solu dağıtmak? Aşırı azgınlaşıyor...
- +1 yıl
normal insanların yaptıkları bu evet onların dünyasında farklı konular dönüyor olmalı bunu bende merak ediyorum bunun için neler yapılabilir araştırıyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Dövmez... öyle biriyle evliyim fakat benim de ondan aşağı kalır yanım yok... akıl almaz şekilde kavga ettiğimiz oldu karakolluk dahi olduk fakat bana sinirlendiginde etrafı kırıp döker bana olan hincini eşyalardan çıkarır. ... sana karşı öyle olmaz belki ama dışardaki insanlara karşı başını belaya koyabilcek raddede olur. ... yani sonuç şu uzak dur derim ben yinede 😄😊☺
15 Yorumla- +1 yıl
tecrübeye kulak verme zamanı :)
mutlu musun? - +1 yıl
tanımak isterdim gerçekten mutluluklar diliyorum.. :)
- +1 yıl
:) sevindim..
ben de sinirlenince çok sinirli oluyorum kırıp dökmem kendime zarar veririm ağaçlara tekmeler yumruklar ama geçti o dönem artık. bir şeyler çok birikince oluyor böyle şeyler. ona sarıl güven ver sinirliyken sus. ben sinirlenince konuşmam ağzımdan kötü bir laf çıkar diye ama karşımdaki konuşturmaya çalıştıkça daha çok sinirlenirim. sonra sinirim geçince konuşuruz ama insan susması gereken yeri bilmeli..
13 Yorumla- +1 yıl
evet tamda söylediğin gibi aslında bu karşı taraf sakinken mümkün ama her iki taraf ta sinirliyse olmuyor işte
- +1 yıl
teşekkürler doğru bir hareket olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruda kendimi buldum.
Tek taraflı bakıp suçlamak kolay.
Ama meselenin kökenine inmek lazım.
Muhtemelen; sevgiden ve ilgiden mahrum bir çocukluk geçirdi. Yansıması da öfkeli, hırçın ve afresif bir tipe dönüşmek şeklinde oluyor işte. Çaresi; sevgiyle ve sabırla karşılık vermek...21 Yorumla- +1 yıl
Ve başardık bence teşekkürler
Önemli olan degişmek kendine hakim olmayı düzelmeyi secmiş ise ona destek olmalısın evlendiginde dövmez seni korkma önce bir destek cık onun yanında ol
21 Yorumla- +1 yıl
şu an bir fikir üzerindeyim haklısın yanında olma zamanı..
+1 yılHer öfkenin bir sebebi vardır.
Tahammül edemeyeceği şeyler yapıp, bana şiddet uyguladı diyeceksen hiç adamın vaktini harcama bence...38 Yorumla- +1 yıl
:) öyle bir durum değil
- +1 yıl
Nasıl bir durum? :)
- +1 yıl
adamı sinirlendirecek saçma sapan durumlar içerisine çekmiyorum bazen bir konudan sinirleniyor dün mesela vazoyu kırdı sinirden bir kaç gün önce patronuna kızdığı için duvara yumruk attı bayan olduğu için ona değil kendine zarar verdi böyle bir tip kendisi
- +1 yıl
Ya şimdi altta yatan nedenlere kayıyor aklım, bence uzman yardımı almalı.. Böyle birşey olamaz :/
- +1 yıl
sende aklıma takıldın şimdi ne gibi bir neden olabilir ki
- +1 yıl
Büyüme çağında şiddet görmüş olabilir.. Fazlasıyla...
- +1 yıl
buhran çağ dönemi sanmıyorum ama kayda değer bir öngörü sağol..
- +1 yıl
Ayrıntılı bilgi vermek isterim. İstersen mesaj at oradan anlatayım. Burada herkesin bilmesini istemiyorum :)
Öfke stres kontrolü için kursa gitçektim. Kurs doluluğunda dışarda kaldımm :D Olacak işe bakk senn :D Ben kursa gittim sayıyorum kendimi, sakinimdir :)
16 Yorumla- +1 yıl
Hahaha gerek kalmamış iyi de olmuş 😂
- +1 yıl
Çözmüşsün sonucta
- +1 yıl
Pekala efenim
Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Bu sebeb yüzünden 4 yıllık ilişkim bitti buna çözüm bulup başarabileni tebrik ediyorum sevdim seviliyordum ama sevgi çözüm değilmiş değişmek istemeyen için.
21 Yorumla- +1 yıl
Biz aştık sans diyelim
+1 yılÇabalıyorsa evet. Her insanın doğuştan gelen bazı özellikleri var. Yok etmeye çalışarak değil onlarla kabul edilirse daha sağlıklı bir değiişim olur bence.
11 Yorumla- +1 yıl
bu da farklı bir bakış açısı böyle düşünmemiştim
Onemlı olan ofkeyı kontrol edebılmek bence evlendıkten sonra kesınlıkle sıddet olabılır cunku anlık birşey bu bu arada bı mesaj atarmısın bısey sorucam sonra gerı atmazsın
23 Yorumla- +1 yıl
Aştık sayılır buyur sor
- +1 yıl
Burdan sorabilirsin
Yani derecesi onemli ama bu hastalik derecesindeyse evet dover. Tedavi yoluna basvurulmali olmuyorsa ya katlanacaksin ya terkedeceksin
21 Yorumla- +1 yıl
mantıklı bakalım nolcak
+1 yılBu sorun hem sevgilimde hem bende var. Ama sinirlendiğimde onla konuşunca rahatlayıp sakinleşiyorum o da dizginliyor kendini
11 Yorumla- +1 yıl
bunu başarabiliyorsanız tebrikler cidden..
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzman bir psikoloğa gidip : durumu danışıp, düzelme ve düzelmeme adına '' iradesi dışında'' gidişatın nasıl olacağını danışarak karar verilmeli..
16 Yorumla- +1 yıl
denemeye değer..
- +1 yıl
Psikoloji sitesinde ( 5 yıl üyeliğim ve moderatorluğum oldu ) Psikolog doktor Dr. Su hanım ile tanıştım, kendisi almanyada poliklinikte görevli ve cuma günleri bedava terapi veriyordu online site üyelerimizden durumu ağır olan ve maddi imkansızlıkları olup psikoloğa gidemeyenlere..
Bana : insanların iradesi harici psikolojik durum ve gidişatları çok önemlidir, bazı rahatsızlıklar ilerlemiş ise? üzerinden kalıtsal etkiler bırakacak ve bilinç altının kabullendiği düşünce ve uygulamaları olan insanlar iradesiyle çabalasada önemli yol kat etmesi çok zordur, düzelme eğilimi olsada? benzer olaylardan tam anlamıyla selamete ulaşamazlar ise? bütün olumlu gidişatlarını bırakıp eski haline döner ve aksi yönde uygulamalar ile kendisi ve çevresindekilere zarar verebilirler dedi..
Hakkınızda hayırlısı. - +1 yıl
bununla mücadele etmek için elimden geleni yapacağım çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Oluru neyse onu yap ve arkana bakma.. uzman görüşleride çok önemli, sonrası bir müddet gidişatını izleme sonrası karar alabilirsin.
Saygılarımla.. - +1 yıl
en sağlıklısı bu..
- +1 yıl
Aynen..
Bilmiyorum ama olmam sanirim ama değiştiğini davranislarinda gösteriyorsa biraz olsun telore edebilirim 😊
12 Yorumla- +1 yıl
bende bu niyetteyim teşekkürler..
Hayır birlikte olmam o kişi ile çünkü onlar sevdiği insana zarar veriyor...
Çoğu şeyler şiddet bu durumdan dolayi ortaya çıkıyor.11 Yorumla- +1 yıl
Dogru
Resmen olmam herkesin yanomda olur olmadik seyler konusur öfkelenir saçmalar salakca seyler yapar hayat gecermi onunla ya
14 Yorumla- +1 yıl
geçmez tabi..
- +1 yıl
güzel bir seçim sundun sağol :)
+1 yılBenim vardı. Çok kavga ederdik çünkü bende çok sinirliyim. Birbirimizin boğazına yapışıp vurup kırıyorduk, o bana vuruyor bende ona vuruyordum ama yürümüyor.
16 Yorumla- +1 yıl
sana da mı yok artık
- +1 yıl
Malesef. 1 senelik ilişkimiz vardı. 21 Eylül de ayrıldım aldattı güzel kardeşim. Böyle olması gerekiyordu zaten. Birbirimizin aynısı fakat zıttık. Öfke kontrol sorunu vardı ben uyarımı yapıyordum, bak bende sinirli bir insanım ama yeri gelince alttan almayı bil derdim hep anlamazdı engel olamazdı. Düşman gibi vururduk birbirimize. Olmayınca olmuyor. Sonu hüsran dayak falan oluyor sen önlemini al bence çünkü yaşadım çok iyi biliyorum o duyguyu
- +1 yıl
çok üzüldüm bu da hayat dersi ama acı bir ders olmuş :/
- +1 yıl
Aynen öyle işin kötüsü aynı mahalle farklı sokaklarda oturuyoruz. Yaşattığını yaşar elbet kalben inanıyorum ben buna. Sen sen ol taviz verme önlemini al üzmesine izin verme sakın
- +1 yıl
bu kadar ileri bir durum yaşamadık da senin durumunu görünce halime şükrettim paylaştığın için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Tedavi olması şartı ile iyileşme yoksa evlilik veya çocuk yapmam
11 Yorumla- +1 yıl
Mantiken gidilmesi yol bu tabi
Düşünmen gereken şey, bu öfke zamanla büyürse şiddet görme ihitmalin var mı?
15 Yorumla- +1 yıl
kilit soru da bu aslında bunun üzerine düşünmekteyim
- +1 yıl
Benim fikrim bunun gerçekleşme olasılığı çok yüksek. Öfke sorunu olmayan erkeklerin bile anlaşılamayan bir durumda sinirlenip eşlerine şiddet gösterdiklerini hepimiz illa haberde, gazetede, çevreden biliriz. Durum böyle olunca öfke kontrol sorunu olan insan kendini tutamaz bence. Belki yargısız infaz yapıyorum ama gerçekçi düşünmek bunu gerektirir.
- +1 yıl
mücadele etmek istiyorsa?
- +1 yıl
evet bunu ciddi bir şekilde soracağım onu izledikten sonra
Hayatımda öyle biri vardı ve cok kırılıyodum son sözleri ağır oldu benim icin bitti
12 Yorumla- +1 yıl
bir karara bağlamışsın güzel
sırf bunun için bırakmazdim onu öfkelerini geçince ki pişmanlık unutturuyor çünkü
111 Yorumla- +1 yıl
yorum için teşekkürler fakat tam olarak ne demek istedin anlayamadım yani doğru mu anladım merak ettim :)
- +1 yıl
doğru anlamışım :)
evet tam da bahsettiğin gibi bir anlık gibi geliyor bazen sonra masum sevecen biri oluyor - +1 yıl
Ama o sinirli anında kırılinca sonradan sakinlesmesinin ne anlamı oluyor ki? Hep böyle mi devam edecek iliski :/
- +1 yıl
yaa tam emin oldum yeni bir soru ile kafamı karıştırdın diyebilirim :D nasıl davranılmalı ki
- +1 yıl
evet sevdiğimden ötürü onunla mücadele etme zamanı.. çok sağol :)
- +1 yıl
Canım evet onun elinde olan birşey değil ama ben bu olayı yaşadığım için daha iyi anlayabiliyorum. Çünkü sevgilim yapı olarak sinirli biri. En ufak seyde sinirlenebiliyor. Ve o an beni kırıyor. Tamam başlarda sustum alttan aliyordum ama her defasında böyle olunca bizde İnsanız sonuçta ve yoruluyor insan. Yaşadığım için böyle bir yorum yapıyorum
- +1 yıl
aynı fikirdeyim bir insanın hayatını kurtarıyosun sonuçta @Lostinnocent değiştirilebilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bende bunun için cabaliyorum. Ileride terapistede gitmek istiyorum ama bakalım hayırlısı
bende öyleyim kız arkadasım bişeyi habersiz yapsın ya da en ufak bir yarım saat felan gec cevap verince deli oluyom ergen felanda degilim ama sinirlerime hakim olamıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgimin derecesine bağlı ama gerçekten seviyorsam o öfkeyi sevgimizle yenmeye ona iyi gelmeye çalışırım...
15 Yorumla- +1 yıl
Ve bende öyle yaptım ise yaradi
- +1 yıl
Soru sorduğumu bile unutmuşum ama iyi ki mücadele etmişim diyorum simdi kuzu gibi birde romantik daha ne olsun
- +1 yıl
Teşekkürler emeksiz yemek olmaz
- Kişilik & Karakter konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılhayır. böyle bir kızla maalesef 10 ayım geçti ve gerçekten insanın ömrü gidiyor
110 Yorumla- +1 yıl
çaba gösterdi mi
- +1 yıl
haddinden fazla. hatta ona kendi ellerimle kalpli bir tahta kutu üzerine renkli boncuklarla adını işledim. sonuç şu an emeklerim boşa gitti
- +1 yıl
üzüldüm bitmesine .. ama senin için rahat sonuçta uğraştın
- +1 yıl
evet rahat en azından ben gerekeni yaptım. normalde böyle bir erkeği normal bir kız el üstünde tutardı ama işte bana gelenler böyle olunca maalesef ilişki için ne kadar çabalasamda gidiyorlar
- +1 yıl
kesinlikle öyle kişilere zıt karakterler denk gelir hep
- +1 yıl
ama yinede pişman değilim yatağa başımı koyduğuumda vicdanım rahat
- +1 yıl
buda iyi tarafı
- +1 yıl
evet. insan inandığı derğerle ayakda durur. bende en azından böyle olmaya gayet ediyorum kim bilir belki bana benim gibi düşünen biri çıkar
- +1 yıl
inş. hayırlısı diyelim
- +1 yıl
aminnn
+1 yılevet oldum şaka yaptım bıçak çekti. demirden korksam trene binmezdim blofünü yaptım kan akıtcam o götten deyince şakaa lann şaka dedim
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha
- +1 yıl
bıçağın boyu normalden uzun gözükün ce bende ne gerek var lan dedim 2 ay sonra adını hatrını hatırlamayacağın biri için çizik yemeye... bak burda da kendiliğinden bir sosyal mesaj oluştu.. yalan talan dünya
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Çünkü o kontrol edemezse bende kontrolden çıkarım ve sonu çok kötü olur. Hastanelik olabiliriz 🙄
10 Yorumla olmazdim, erkekte sana siddet olarak doner bu cunku
11 Yorumla- +1 yıl
olabilecek durumlardan biri tabi haklısın..
Bende kontrol edemiyorum ya edebilen varsa yardımcı olsun Allah rızası için :D
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi ile asabilirsin
+1 yılYardımcı olmaya çalışırım düzelmesi için ama değişmezse ayrılmam gerekir 😊
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler..
+1 yılKorkak olmasın ve sadık olsun da diğerleri her türlü düzelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim sevgilim aynen böyle. Çok sinirli olabiliyor bazen. Ne yapacağım bilmiyorum zaman zaman.
15 Yorumla- +1 yıl
peki bunun için mücadele ediyor mu?
Cevap sahibi+1 yılSunalik ediyor gibi bir hali yok sanırım ama bazen kendini sakin yapmaya çalışıyor ugrasiyo o an farkediyorum. Ama bilmiyorum ya bazen çok cabuk sinirleniyo beni kırıyor. Cok muzdaribim bu konudan.
Cevap sahibi+1 yılTakip attim
- +1 yıl
bende ettim ama sen misin bilemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılBenim canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardı öyle biri. Gayet normaldi günlük ama sinirlendiğinde çıldırırdı. Aşırı kırardı sözleriyle. Sevdim evet. Ama ayrıldık. Bir süre sonra anladım yaşanılmıyormuş. Dayan dayan dayan herşey bir yere kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
sınır tahammüllerini zorlamış resmen
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle yaptı
+1 yıluyarırdım.. kendine hakim olamıyosa.. hadi bye... bir omur gecmez cunku huzursuzluk nedeni olabilir
10 Yorumlaçok zor cidden bunu yaşayan cevremde var ama değiştiğine gercekten siz inanıyomusunuz
13 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle..
bazen evet bazen hayır - +1 yıl
ilerleyen zamanlar da görcez..
+1 yılÇok zor bir durum sıkıntı yıpranan ve çabuk biten ilişkilerden bu genelde
00 YorumlaEvet inanirdim, elinde olan bisey degilki
11 Yorumla- +1 yıl
O da var tabi
+1 yılOlabilir olmaya da bilir
12 Yorumla- +1 yıl
kişiye göre değişir demek olsa gerek ..
- +1 yıl
Öylede denebilir
o benide dover olmaz o iş
15 Yorumla- +1 yıl
bende bundan korkuyordum..
- +1 yıl
yapılır mı ya aklım almıyor
- +1 yıl
bir süre daha çabalayacağım teşekkürler..
+1 yılolmam. Ben de öfkeliyimdir, uyuşamayız.
11 Yorumla- +1 yıl
çok sevsen de mi
+1 yılGülü seven dikenine katlanır.
11 Yorumla- +1 yıl
Agir gelmez bir sure sure sonra
+1 yılOlmaz değil, hemde ceviz kabuğunu doldurmuycak nedenler yüzünden
10 YorumlaUzak durmanı öneririm...
11 Yorumla- +1 yıl
sonu şiddet olur diye mi
+1 yılSakinlestiririm sarilirim 😄
115 Yorumla- +1 yıl
iyi bir yöntem tabi ya sende sinirlenmişsen nasıl olcak?
- +1 yıl
ben zor sinirlenirim de sinirlendiysek ikimizde kan cikar heralde
- +1 yıl
hayal ettim de sanırım kötü bir son haklısın
- +1 yıl
En iyisi sarilmak sinirliyken bile 😂
- +1 yıl
:) mantıklı sarıl öp dünya değişsin :D
- +1 yıl
Tabi ya 😊
- +1 yıl
:D sevdim bunu
- +1 yıl
Sana sinirleniyorsa daha ileri gidiyorsa sarilmican ama haketmez ozaman yani azicik sinirlensin
- +1 yıl
ne tatlı birisin sen ya :)
onu cezalandırcam o zaman - +1 yıl
Öyle biseyler mi yapiyor?
- +1 yıl
bana sinrilendiğinde dün vazoyu kırdı elini kanattı
patronuna kızdı duvara yumruk attı bayan olduğu için ona vuramayınca duvardan aldı hırsını
kısacası sinirlendiğinde böyle bir adam oluyor.. sevdiğini biliyorum hatta çaba gösterdiğinin de farkındayım ama yine de korkuyorum :/ - +1 yıl
Daha devam ederse iliskini devam ettirme bukadar büyük oldunu sanmazdim evliysen ilerde bu cok sikinti olur sana söyleyim
- +1 yıl
hadi ya öyle mi dersin :/
- +1 yıl
Ya bak canim skildi simdi. Ciddi diyorum büyür gider o
- +1 yıl
seviyorum işte yardım etmek istiyorum o da farkında düzeltmek için çabalıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖper sakinleştiririm ben onu 😏😏😄
16 Yorumla- +1 yıl
evet denenebilir ya sende sinirlendiysen
Cevap sahibi+1 yılDağıtırız ortalığı 😏😏😏
- +1 yıl
çok net :D
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 normalde erkeklerden utanırım 😅😅
- +1 yıl
bu da içindeki çocuk :D
Cevap sahibi+1 yılRrrr 😏😏😏
+1 yılÖfkemi kontrol edebiliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yapiyorsun ornek verebilir misin
Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı. Çok ciddiyim ilerde seni öldürür uzak dur!
11 Yorumla- +1 yıl
Yapar mi yapar valla
Yere göğe beraber söverdik çokta güzel olurdu.
12 Yorumla- +1 yıl
çok değişik bir bakış..
Kişilik & Karakter konusunda 907 cevap paylaştı. Zor ama karşılıklı destekle çözülebilecek bir konu. Ben yaşadım ve başardık
00 Yorumla
+1 yılNe kadar problemli olduğuna bağlı
111 Yorumla- +1 yıl
durumuna değişkenlik gösterir diyosun
- +1 yıl
Yani en ufak bişeye bile öfkelenen bir insanla kimse birliktelik kurmak istemez
- +1 yıl
sinirlenebilir aslında ama vurup kırmak tehlikeli gibi
- +1 yıl
Yani şiddete karşıyım zaten
- +1 yıl
ne güzel
- +1 yıl
Yani bnde senle aynı görüşelim hele de kadına şiddete kıl oluyorum
- +1 yıl
bu düşüncenin yaygınlaştığını görmek güzel..
- +1 yıl
Hımm sevindim
- +1 yıl
Ne kadar kötü olursa olsun en fazla ayrılırım biter
- +1 yıl
yani en basiti
- +1 yıl
Her ne kadar da daha hiç bir kadınla birlikte olmasamda düşüncelerim bu yönde
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende böyleyim sinirlenince kırıp döküyorum
12 Yorumla- +1 yıl
olma be..
Cevap sahibi+1 yılelimde değil sonra hemen özür diliyorum ama kırıyorum bir kere
+1 yılTedavi olması gerekir. Olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAşırıysa bir sure sonra kopar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben de yapamıyorum çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç şansdan sonra cekemem. net !!!
10 Yorumla
+1 yılO öfke kontrolü olmayan kişi ben oluyorum
00 Yorumla
+1 yılİnanır olurdum😕😕😕
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam.
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler..
+1 yılolmam
15 Yorumla- +1 yıl
net cevap..
- +1 yıl
aslında kız olsam olmam erkek oldugum için sinirini kontrol etmese bile ben onu kontrol ederim ama kız olsam döverdi tabi ne yapacagı belli olmaz
- +1 yıl
belirsiz bir sona doğru adım atmak..
erkek her zaman güçlü konumda - +1 yıl
aslında kız güçlü kafasını kullanırsa
- +1 yıl
mesela?
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir yere kadar tahammül ederim
10 Yorumla
+1 yılAllah korusun istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolurum bırlıkte sevıyorsam
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar