Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu soruyu daha önce de sormuştun. Utanıyor olabilir. Diğer kızlarda olmuyorsa eğer şöyle açıklayabiliriz durumu:
-Senden hoşlanıyordur ve bu yüzden aklı duruyordur bir anda :) ee ne demişler aşk aklın, mantığın durduğu yerde başlar523 Yorumla
Soran+1 yılYoo sormadım. Anladım ama niye çaktırmadan bakıyor bazen tam baksın?
Soran+1 yılSafa yatmıyorum herkes değişik şeyler diyor. Bir erkek konuşmadan sevemez ki imkansız gibi. Kitlenmek dediğin ne başını eğmek mi
- +1 yıl
Sadece başını eğmek olarak sınırlama. Başını eğiyor çünkü ne yapacağını bilemiyor. Erkekler bir birinden farklıdır kimisi tanır ve öyle sever kimisi uzaktan görür ve aşık oldum der. Liseden bir arkadaşım vardı ismi Mehmet'ti ve Elif adında bir kıza aşık olduğunu söylüyordu. Kız bence güzel de değildi ve Mehmet'te yakışıklı değildi zaten. Her neyse bizim Mehmet kıza hep uzaktan bakardı kız ona yaklaşmak istediği zaman da kaçardı "knk gel gidek bak buralara geliyo" derdi ve ben arkadaşı olarak yardımcı olmak istedim kızla konuştum ve kantinde onları buluşturdum. Kız selam vermiş ve yanına gelmiş bizim eşek de şey ee benim dersim var gidiyorum deyip kaçmış. Mehmet şu an memleketinde ve bana arada sırada hala Elifi soruyor..
Soran+1 yılHahah güldürdün kesin seviyor diyosun anladım. E o zaman niye ben yandan bakınca baktığını yakalayamıyorum çok nadir yakalıyorum
- +1 yıl
Kaçırıyor bakışlarını işte. Seninle göz göze gelmekten bile korkuyor :) bence o çocuktan sana zarar gelmez. Böyle erkeklerden zarar gelmez aslaaaa. Mehmette öyleydi bırak elini tutmayı sevişmek istemeyi filan göz göze gelmeyi filan geeeç diyorum ya kız bulunduğu yere doğru dönünce bile telaşa kapılırdı.
Emin ol o çocuk senin gözlerine bakarsa kalp krizi geçirir. O kadar hoşlanmış senden bence :)
Soran+1 yılMehmette çok iyi cocukmuş harbiden. Bu bana bir kere esneyerek baktı sonra kafasını hemen sıraya koydu
Soran+1 yılAslında normal güzellikteyim. Ama ben aşırı sessizim sıramda otururum saatlerce bişi yapmadan. Ama çok ilginç seviyor diyorsun ben arkamı döndüğünde sesler çıkarıyor dikkatimi çekmek için neden ki konuşmamı mı bekliyor. Hatta çok ilginc ben sınıfta insanları izliyorum bir kızın gülmesi acayip komik zil sesi gibi gülüyor her neyse işte o güldü beni de bir gülme tuttu kıza gülümsedim sonra kafamı kıza doğru çevirdim çevirmeden bu başını sıraya koydu gene
- +1 yıl
Nokta atışı yapamayız tabii ki :) bence en iyi cevabı ondan alacaksın. Yanına git ve biraz sert ol.
"Hayırdır neden bakıyorsun" de şaka değil gerçekten böyle söyle. Eğer seninle alay filan ediyorsa kıt akıllı biriyse yani oturur aşağıya bir daha yapmaz. Haa yok seviyorsa biraz sarsılır sen öyle deyince ve toparlanır.
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya belki de konuşmamı bekledi. Ama alay etse neden başını eğsin? Ben geçen sene dedim buna neden bana bakarak gülüyosun rahatsız oluyorum dalga geçme dedim sinir oldum baya buda kibarca yok valla öyle bişi dedi. 3 ay sonra 12 ye geçtik bu başını eğiyor arada hala
- +1 yıl
Gidip bu konuyu düzgünce konuşmalısın. Bak "aayy hıh ben kızım bir kere tımam mııığğ o benimle konuşcak illlk" dememelisin. Böyle erkekler asla gelmez yanına ama sevdimide tam severler işte. Şimdi senin yanına gelse ve açılsa sen onu reddetsen gerçekten hayata küser bebek gibi ağlar sızlar aylar boyunca hatta belkide yıllar boyunca belkide her aklına geldiğinde. Eğer beklemekten yanaysan söyleyim 12. sınıf bitene ve diplomayı alana kadar sana açılmayacaktır. Beklemek istiyorsan eğer sana tam tarih veriyorum işte :)
Soran+1 yılKonuşamam elimde değil ben aşırı utangacım. Ama sonuçta seviyor mu diyorsun? Bu beni mutlu eder
- +1 yıl
Evet seviyor :) bu arada yardımcı olmak isterim sana. Çocuğun ismini verirsen onunla konuşabilirim. Ağzından laf alırım ben onun. Hatta onun hakkında biraz bilgi verirsen çok iyi olur önce onunla arkadaş olurum sonra da sorarım "knki senin kız mevzuları filan var mı nasıl gidiyo o işler ne yaptın o işleri" derim :D şaka bir yana bu şekilde en az 5 çiftin çıkmasına vesile oldum.
kim bilebilir belki ben onunla konuşup gaza getiririm ertesi gün hooop evlenme teklifi alırsın :D
Soran+1 yılBilmiyorum ki gerçekten isterim ama cocukla nasıl iletişim kurucan hem boşver cocuk bosuna gelir ben konuşamam asla. Hem nasıl kısa sürede kanka olcan ki zor bişi senle nasıl konuşcak merhaba bile yazmaz belki tanımadığı için hem sonra bu benim onun sevdiğini falan anlar sayende ben okul bile değiştiririm utancımdan yerin dibine girerim
Soran+1 yılYanlış anlama ama bir de ben bu sevgili işleriyle uğraşmıyorum yani karşıyım
Soran+1 yılSadece içimde yaşarım işte böyle
Soran+1 yılNeyse cevap vermesen de teşekkür edeyim. Çok teşekkürler cidden.
Soran+1 yılYok ya düşündüğün icin gerçekten sağol ama gerek yok cidden ben uğraşmam böyle şeylerle de işte oda yazmaz zaten sana
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın ki
Soran+1 yılAnladım
En İyi Cevaplar
Güzel bulup sürekli sana bakarsam ahlaki olarak yaptığımı kendime yakıştıramadığımdan eğerim. ya da hayatımda biri vardır etkilemeni istemeyeceğimden ya da kız arkadaşıma olan sadıķlığımdan yaparım. Mesela bende olan bu.
022 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşı yok. Tüm kızlarda çok rahat tek bende başını eğiyor
Soran+1 yılBulmadım
Soran+1 yılNe demek bu tam olarak
Soran+1 yılHoşlanıyoe mı
Soran+1 yılHoşlanıyor mu
Soran+1 yılAnlamadım neyse
Soran+1 yılSınıftan hiç konuşmadığım biri
Soran+1 yılAynı sınıftaysak aynı okuldayız?
Soran+1 yılHaa anladım
Soran+1 yılYok. Hoşlanıyor diyorsanız bu yeter bana
Soran+1 yılAnladım:/ ama bu dikkat çekmek için bişiler diyor falan başını eğiyor arada bakıyor bir keresinde ona baktım başını çevirip güldü sanırım hoşlanıyor ama beğenmek de olabilir bilmiyorum ya. bir keresinde bakıyordu esnerken ben baktım kafasını hemen sıraya koydu ışık hızında
Soran+1 yılEtkilenmek hoşlanmak demek sanırım :)
+1 yılçekıngen hoşlanıyor olabılır dındarsa acıksan da dındar olduğundanda bakmaya bılır onune bakabılır gormezden gelebılır dındar var dındar var samımıyet onemlı 5 namaz kılan adamlar var kahvede cayına kumar oynuyor :D
212 Yorumla
Soran+1 yılÇaktırmadan. Bakıyor
Soran+1 yılİstersen burdan yaz arkadaş rahatsız oldu
Soran+1 yılNeyse rahatsız ettim sanırım sizi çok soru sordum cevaplamak zorunda değilsiniz iyi günler
- +1 yıl
Özür dilerim ya misafir geldi anca yeni baktım istediğini sor rahatsiz olmam
Soran+1 yılÖnemli değil. Ben soruyu diğer yere yazmıştım konuştuğumuz yere oraya bak istersen
- +1 yıl
Hangi yere attım beni takip et ordan konusak
Soran+1 yılUzun yazmıştım. Sana bir cocugun yorumunun altına yazmıştın ya sen
Soran+1 yılNeyse size yaziyim o zaman
Soran+1 yılMesaj kutunuz kapalı bende istek gönderdim
- +1 yıl
tm bakıyorum
- +1 yıl
teşekkurler guzel ınsan
Soran+1 yılÖnemli değil
+1 yılSana baktığını anlama diye yapıyor, bende de oluyor arada, ilgimi birisi çekiyor, bana baktığında rahatsız vermemek amacıyla kafamı çeviriyorum. Eğer gözlerine bakabilirsen ihtirası var mı yok mu anlayabilirsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılArada bakıyor bazen başını çeviriyo ne hissediyor
- +1 yıl
Dostum hayatımda ne seni ne onu gördüm bilemem fakat eğer bu bakışma sürekli tekrar ediyorsa ya senden nefret ediyordur ya da senden hoşlanıyordur. Bir daha baktığında ona gülümsersen eğer o an ki hareketlerinden anlarsın, eğer dik dik bakmaya devam ederse ilgisi yoktur fakat, seri hareketler etrafına bakmalar falan yaparsa heyecanlandığı anlamına gelir. Bol şans Soran kardeş :D
Soran+1 yıl3 ay yaz tatili girdi araya 12. Sınıfız bu sene. 3 ay öncede bakıyordu şimdide bakıyor ve başını eğiyor bazen. Geçen sene ona baktım kafasını çevirdi ve güldü.
- +1 yıl
:D güzel, sana şimdiye kadar açılamaması utangaç bir karakteri olduğunu gösteriyor bence, sen açılacaksın o zaman sıva kolları. ^^
Soran+1 yılYa bişi dicem ben okulun ilk günü arkama döndüm dikkatimi çekmek için mırıldandı kendi kendine neden?
- +1 yıl
İş olmaya çalışıyor herhalde :D
Soran+1 yılAnlamıyorum gerçekten :/ neyse
Erkekler Ne Diyor
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana karşı birşeyler hissediyordur veya hatta utanıyordur, bu da saygısındanır. Ezik olarak görme, bunu güçlü insanlar yapar. :)
33 Yorumla
Soran+1 yılYok görmem ezik olarak başını eğiyorsa kesin hoşlanıyor mu demek anladım
Soran+1 yılHaa anladım
+1 yılWatford'a 3-1 yenilen Manchester'ı düşünüyordur, arabanın 100.000 bakımı gelmiştir onu düşünürdur seni düşünse sana bakardı.
11 Yorumla
Soran+1 yılOk.
Öyle tipler sevilir işte :D tabi utancından yapıyorsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılUtancından yapıyor ama ne hissediyor
Sadece sizi gördüklerinde değil genelde bayan gördüğünde başını eğer onlardan 1 tanesinde benim 😊😊
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır tek bende başını eğiyor diğer kızlarda çok rahat üstelikte hiç konuşmadık
Soran+1 yılArada bakıyor bazen başını eğiyor
Soran+1 yılBen ondan utangacım. Çok sessizim sence ne hissediyor
+1 yılbelki bakmaya cesaret edemiyordur. egon yüksekse sebep budur. belki de seni görmek istemiyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılEgom yüksek değil ki ben sınıfın en sessiziyim hiç konuşmam utangacım.
Soran+1 yılTek tek açıklama yapıyorum herkese anlamıyorsunuz ki. Kendisi bakıyor arada hep bazen de kafasını eğiyor diyorum
- +1 yıl
o zaman kendisi de özgüvensizdir ya da utanıyordur
Soran+1 yılÖzgüvensiz değil
- +1 yıl
yine de utangaç olabilir. ne erkekler var özgüvenli, medeni cesareti yüksek, yakışıklı ama bunlara rağmen utangaç
Soran+1 yılAnlamıyorsunuz ki ne hissettiğini soruyorum
- +1 yıl
müneccim değiliz sen de bunu anla. iki saattir yazıyorum. böyle de olabilir böyle de. kendin karar ver. her erkek aynı düşünmez. biraz mantıklı ol
Soran+1 yılHaklısınız neyse :/
- +1 yıl
haklıyım tabi :-D atara getiriyorsun adamı
Soran+1 yılTamam
seni görmek istemiyor. Başka kızlarla rahatlıkla konuşuyorsa.
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsaydı çaktırmadan bakmazdı hep bakıyor bazen de başını eğiyor
Soran+1 yılKalacak derken? Ben sınıfın en sessiziyim hoşlandığından emin değilim. Ama başını eğmesinin sebebini sormuştum
Soran+1 yılkendi bakıyor sürekli sonrada kafasını eğip gülümsüyor
Soran+1 yılYa kafan basmıyor mu. Selam vermiyo kendisi hatta dikkat çekmek için ben arkamı dönünce bana bakarak bişiler diyo. Gülümsüyo offf yoruldum cidden
Soran+1 yılAynı sınıftayız evet
Soran+1 yılHahaha komik ya sana gülüyorum ben erkeklere bakmam göz kaçırırım ona baktım 1 kere göz kaçırdım. Bu arada senin fikrin benim gerçeğim değil. Açıklamaktan yoruldum
Soran+1 yılÖyle mi? O zaman bana bakarak iç çekmezdi :)
Soran+1 yılBen erkeklerle konuşamam çok utangacım kimseyle konuşmuyorum bir erkek benle konuşmaya çalışsa elim ayağım titrer o derece. Merhaba asla diyemem ama ne hissediyor en azından onu merak ediyorum beğeniyor mu tek yoksa hoşlanıyor mu
Soran+1 yılNeyse :/
+1 yılsaci uzundur? ki benim en sevdigim is kafami egince saclar önüme düşüyor çok cool 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl😒😒😒
- +1 yıl
uzunmu
Soran+1 yılDeğil çok kısa
+1 yılBelki de utanıyor anlamasın diyor
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte niye utanıyor ne hissediyor
- +1 yıl
Belki de olumlu birşey ama kabul etmezsin sanıyor
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Anlasana belki de hoşlandı
+1 yılUtangaç veya çok dindar
130 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç değil normal dindar. Tek bende kafasını eğiyor
- +1 yıl
dıyerlerıne uzunmu bakıyor :D
Soran+1 yılNormal bakıyor işte
- +1 yıl
ben normalde hoşlandığım bır bayana bakarken o bana bakarsa aynıyım başımı one egerım cesaretım cok az acılmaya
Soran+1 yıl@roveşata01 hoşlanıyor mu
- +1 yıl
evet ben kendımden bılıyorum genelde de arada keser farkında olmadan
Soran+1 yıl@roveşata01 birşey diyecem böyle esneme bahanesiyle bakıyor esniyor hep bana bakıyor? Veya bir kolunu ensesine koyuyor öyle bakıyor
- +1 yıl
içi yanıyor ıcı de cesaret yok garıbımde bır tebessum et belkı bıraz oz guvenı gelır olmasa 1 2 defa bakarken gul eger sende hoşlandıysan
Soran+1 yıl@roveşata01 kesin hoşlanıyoe mu diyosun?
Soran+1 yıl@roveşata01 neden hep kolunu ensesine koyarak bakıyor
- +1 yıl
EVET
- +1 yıl
ELINI YUZUNE GOTURUR BEDEN DILINDEN ANLARIM ELLERINI BAĞLAR BIR BIRINE
Soran+1 yıl@roveşata01 beni görünce burnunu kaşıyormuş gibi yapıyor hep? Ama kolunu neden ensesine koyuyor her seferinde bakınca
- +1 yıl
açılımmı acılmıyımmı dıye karasız nomıssız o burunu da eklıcektım abartmıyım dedım
Soran+1 yıl@roveşata01 anlamadım? Dediğinizi harfler karışmış da nasıl anladınız açılmakta kararsız olduğunu
- +1 yıl
beden dılınden buda bır sannattır. gor bak eger en ufak senden ışık gorurse yaklaşacaktır işaret beklıyor
Soran+1 yıl@roveşata01 ya o bana bir kere gülüyodu bakarak böyle ben sinirlendim geçen sene dedim ki neden bana bakarak gülüyosun rahatsız oluyorum dalga geçme dedim oda kibar konuştu valla öyle bişey yok dedi
- +1 yıl
adamı mahfetmısın ya
Soran+1 yıl@roveşata01 öyle deme kötü hissediyorum :( ben onu sinirden dedim pişmanım :( e madem öyle dedim neden hala başını eğiyor veya arada bakıyor
- +1 yıl
ya şoyle duşun adamı sogutmuşun o yuzden. cesaretını kırmışın bence gıdıp ozur dılemelısın belkı o zaman gonlunu alır senın bu davranışından etkılenır ve o cesaretı kendısınde bulur hayırlısı
Soran+1 yıl@roveşata01 anladım. Nasıl yani şimdi soğumuşsa sevmiyor mu demek? Sen hoşlanıyor demiştin? Ama şöyle bişi var ben onu boş yere demedim arkadaşıyla gülüyordu bana ve ben hep adımı duyuyordum onların konuşmasında
- +1 yıl
bence arkadaşıyyla konuşurken acılmmı acılmıyım mı dıye tartışıyor ısmın ondan gecmış olabılır sen atar yapıncada bır cuval ıncırı berbat etmışın ama hala hoşlanıyor bundan emın ol ve pusuda
Soran+1 yıl@roveşata01 yorumunu daha yeni gördüm kusura bakma bu arada. Yok ya tartışmıyo ben sinir oldum hep adımı duydum mesela bir arkadaşı var ona bişi dedi o arkadaşı da cok terbiyeli işte ona da dedi. Arkadaşıyla bana bakıp gülüyo bide ona sinir oldum ondan sinirlendim
Soran+1 yıl@roveşata01 dalga geçtiğini sanmıştım. Ama neden hala hoşlanıyor ki veya niye gelip merhaba demiyor? Açılması lazımdı
- +1 yıl
gene tepkı vermenden korkuyor hoşlanıyorsan sen bı meraba de gonlunu almak ıcın bı cay ısmarlat kendıne hem hoş olur
Soran+1 yıl@roveşata01 ben mi? Haha ben hayatta yapamam onu elim ayağım titrer. Birşey diyecem de şimdi kırıcı bir cevap almaktan korkuyorum neyse sorayım genede. Bu beni görünce böyle saygılı durmaya çalışıyo hep ellerini birbirini bağlayıp böyle önünde tutuyor beni görünce. Ama bunun bir yakın arkadaşı var oda aynısını yapıyor beni görünce o arkadaşı da beni izlemişti bir kere 20 dk boyunca oda bakmıştı ve bana bakarak saçını düzeltiyor arkadaşı. Madem hoşlandığım cocuk benden hoşlanıyor neden arkadaşı da böyle davranıyor bir fikrin var mı?
- +1 yıl
valla bılmıyomda bırı sana aşık boyle soyleyınce şupede kaldım hangısı bırı acılacak dıyerınden yardım ıstıyor sankı oda cesaret edemıyor başıma geldıydı bı yerde çalışıyordum 14 yaşlarında fotoda cıraktım okul ara tatılde bana fotografını verdı arkadaşım gıt şu kıza ver dedı gıttım verdım kız şokta aldı gulumsedı gıttı sonrası işten cıktım gerısını bılmıyom utangac ınsanların kolay kolay arkadaşı olmaz olursa olumune olur ben oyleyım bende utangacım
Soran+1 yıl@roveşata01 şimdi durum cok tuhaf ama bunun 2 arkadaşı daha var aslınfa geçen sene ben bunun arkadaşına aşık oldum diğer arkadaşına bakmadım bile. Cocugun adı emre. Emrenin bir arkadaşı var emre benden baya hoşlanıyodu bu barizdi. Bende aşık oldum ona ama bu sene okulda yok gitti. O yüzden bu sene onun arkadaşından hoşlandım. Çünkü emre geçen sene benle bakışırken bunun arkadaşının haberi oldu. Sonra 2 ay geçti emrenin arkadaşı da bana bakmaya başladı. Bende bu niye bakıyo diye sinirlendim. Çünkğ emrenin izin vermemesi lazım eğer hoşlanıyosa. Neyse işte bu sene emre yok emrenin arkadaşı bu sene bu sınıfta işte ondan hoşlandım. Şimdi emrenin arkadaşının arkadaşı da bana bakıyo bu sene geçen sene de baktı. Yani kısacası 3 ü de bakıyo 3 ü de arkadaş. Ve benim kafa karıştı iyice. Aslında ben emreye aşığım emre de beni seviyodu yüzde yüz eminim ama sonra arkadaşları bakmaya başladı benim kafa gitti tabi düşünmekten kafayı yedim. Böyle işte. emre gitti işte şimdi onun arkadaşı benden hoşlanyo
- +1 yıl
Keşke yorum yazmasaydım durmadan bildirim geliyo!
Soran+1 yılKusura bakma @kaslıçocuk2727
+1 yılartık nasıl bakıyorsan
13 Yorumla
Soran+1 yılYuh? Ben mi bakıyorum? Ben cok utangacım göz kaçırırım hocalardan bile ona tek 1-2 saniye bakabiliyorum amma da salladın.
- +1 yıl
soruyu yanlış soran sensin ben değil
Soran+1 yılOff tamam
+1 yılSana olan saygisindan
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye saygı duyuyor hiç konuşmadık
- +1 yıl
Ben de salladim zaten. Belki cok dindar gunah bakmiyim abdestim kacar demistir
Soran+1 yılÖyle olsa arada çaktırmadan bakmazdı
- +1 yıl
İyi hadi duymak istedigini soyleyeyim senden hoslaniyo
Soran+1 yılBunu duymak istemedim ki gerçeği bilmek istedim gerçekten mi hoşlanıyor? Konuşmadan nasıl hoşlanılır
- +1 yıl
Begenmis seni. Konussak asik olur belki
Soran+1 yılAnladım
en azından o öyle yapıyor ama ben kaçıyorum
00 Yorumlasuyun sessizin den korkmalı sın
10 Yorumladini bütün mü
10 Yorumla
+1 yılUtanıyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye işte biliyorum utandığını
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaya ediyordur
115 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
tevazulu utangaçlık :D sadece seni görünce değil tüm bayanlara karşı öyledir muhtemelen ;)
Soran+1 yılTek bana karşı öyle diğer kızlara karşı olan hareketlerini izledim aşırı rahat yüzlerine bakıyo çok konuşuyo falan ben sınıftan içeri giriyorum eğiyor başını
- +1 yıl
ciddi misin? çok ilginç, belki aşıktır sana :D
Soran+1 yılYok artık konuşmadan aşık olunmaz
- +1 yıl
ona göre güzelsindir?
Soran+1 yılBen sınıfın en sessiziyim aşırı derecede sessizim yani güzelim de ama konuşmadan aşık olunmaz o kadar değil
- +1 yıl
olunur ilk görüşte aşk derler ona :D
Soran+1 yılSanmıyorum ya.
- +1 yıl
valla zorla inandıracak değilim araştır bak :D
Soran+1 yılBazıları bakmıyorsa hoşlanmıyordur demiş anlamadım gitti.
- +1 yıl
bilemiyorum git konuş onunla bari :D
Soran+1 yılYoo yapamam ben asla
- +1 yıl
peki sen bilirsin
+1 yılBırakma onu.
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ne hissediyor
- +1 yıl
Utanıyor değer veriyor.
Emin ol seni incitmekten çekinen biri gibi
Soran+1 yılİyide hiç konuşmadık ne alaka incitmek falan? Ee hoşlanıyor mu peki? Geçen sene ona baktım kafasını çevirdi güldü
- +1 yıl
O zaman bişi diyemem.
Sevgilin değilse bile olmak istiyordur
Soran+1 yılNeye bişi diyemessin? Hoşlanıyoe mu demiştim
- +1 yıl
Yok.
Hiç konuşmadık deyince sözlerimi geri aldım :)
Soran+1 yılSevgilim olmak istiyorsa hoşlanıyor demek? E şimdi de hoşlanmıyor dedin erkekler ne ilginç varlıklar
- +1 yıl
Sen anlamadıysan kabahat benim değil erkeklerde ilginç varlıklar değil. Sana kızlar yardımcı olsun.
Küstahlık yapma
Soran+1 yılOffff
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki başka biryerini kaldırıyordur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Cevap sahibi+1 yılsence :)
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorsan yorum yapma
+1 yılçirkinmisin
011 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim
- +1 yıl
neden bakmıyorlar sana o zaman
Soran+1 yılGerçekten sinirlendim herkese açıklama yapıyorum anlamıyorlar. Diyorum ki bana hep bakıyor arada başını eğiyor. Bir kaç erkek başını eğmeden bakıyor bana hatta uzun uzun ama onlar çok yapmacık geliyor bana
- +1 yıl
görmek lazım suratını
Soran+1 yılOffff sallicak değilim aptalmısın nesin
- +1 yıl
terbiyesizleşme soru soruyorsun yardımcı oluyoruz
Soran+1 yılHayır sinirledim ya kimse anlamıyor ben ne yalan söylicem
- +1 yıl
gel özelime
- +1 yıl
gelsene
Soran+1 yılSenin amacın farklı. Başka aptal kız bul yanlış adres
- +1 yıl